- 20 Şubat 2019
- 100
- 107
- 33
- 42
Üzülmeyin ilk 3 ay zaten alinmamasi gerekiyormuş diger aylar alicaksiniz zatenBen de hiç kilo alamadım diye üzülüyorum. Biraz göbeğim çıktı ama kilom hep ayni
benim arkadaşım adanada 3 çocuğu var 3 ünü de normal doğum yaptı o kadar memnun ki doktorundan özel ama eğer isterseniz adını öğreneyim sizin içinİnceledim instagramdan tam aradığım gibi bir doktor Keske Adanada da böyle doktorlar olsa ama yok ya da ben bilmiyorum
Kızıma hamile kalmadan önce sigara kullanmıyordum ve hiç maruz kalmadım kızım tüm hayvansal proteinlere alerjik olarak doğdu ona bağlamayın bence. Bu gebeliğimden önce sigara kullanıyordum haziran ayında korunmasız ilişki olunca reglime bir hafta kala erken gebelik testi yaptım silik çizgiyi görünce hemen bıraktım ilk 3 gün canım çekti eşim içtiği için ama içmedim sonrada hiç canım istemedi eşim hala içiyor ama balkonda, umarım oda bırakırBuskonuda konuşmak pek haddime değil ancak hamilelikle pasif içiçi olarak 3-4 paket sigara dumanına maruz kaldım sonra çocuğum süt alerjisi olduğunu öğrenince okumadıgım makale kalmadı ve biryerde sigara dumanına maruziyetin alerjiye sebep olabileceği yazıyordu
Acıbadem maslak hastanesi ibrahim bildirici muayene ücreti nedir bilmiyorum ama alanında 1 numarakızlar günaydınlar hepinize işe geldim bugün konulardan ayağı uzak kaldım ama toparladım biraz ilaçsız atlattım gbi ateşim de düştü boğazımda da hafif bişi kaldı devam ediyo bol bol limonlu ballı su içiyorum..
periontolog bakıyorım bu arada acaba 16 haftadan önce gitmememiz mi gerekir. Detaylıca bi periontologa gitmek istiyorm ben ikili yaptrmamştm zaten
Acıbadem maslak hastanesi ibrahim bildirici muayene ücreti nedir bilmiyorum ama alanında 1 numara
Ssvd bilmiyorum ama dr İsmet Gökçen var eskiden Derindere hastenesinde idi , ben bi kere gittim sonra ayrıldı muayenehane açtı . Ona da bir bakın hatta sorun mesaj yoluyla. Çok elektriği yüksek gelmişti bana . O yaptırıyor sordun bizzat.Bu haftaki doğumunu diyorsunz dimiflorancaldayken daha uygundu ama şu an anlaştığı hastaneler zaten belli yüksek hastaneler olduğu için aşıyor, burak özköseye bi bakayım ssvd yaptırıyor mu
20. Haftadan sonra diye biliyorumkızlar ben bir de sizi şunu sormak istiyorum periontolog muaynesi ve detaylı ultrson hangi haftalarda yapılır ben onu yaptırıcam muhakkak önceliğmii buna verdim de
yok ama çok methini duydum bir araştırın isterseniz ben avicenna nuran kıyak a gidiyorumsiz oraya mı gidiyosunuz
yok ama çok methini duydum bir araştırın isterseniz ben avicenna nuran kıyak a gidiyorum
20. Haftadan sonra diye biliyorum
Selam, hepinize iyi haftalar dilerim. Kontrollerimiz yapıldı (2li) çok şükür sağlıklıyız. Doktorum daha erken ama ben bu çıkıntıyı gördüğüm de cinsiyeti erkek olarak yorumluyorum dedi ve ekranda bana bebeğin alt tarafında bir çıkıntıyı işaretledi. Bu haftalarda söylenen cinsiyetlerin doğruluğu nedir sizce ?
Selam, hepinize iyi haftalar dilerim. Kontrollerimiz yapıldı (2li) çok şükür sağlıklıyız. Doktorum daha erken ama ben bu çıkıntıyı gördüğüm de cinsiyeti erkek olarak yorumluyorum dedi ve ekranda bana bebeğin alt tarafında bir çıkıntıyı işaretledi. Bu haftalarda söylenen cinsiyetlerin doğruluğu nedir sizce ?
Selam darısı başımıza inşallah 2li test sonucu açıklanmadı daha bize cinsiyet tahmininde de bulunmadılar haftaya pazartesi kontrolümüzSelam, hepinize iyi haftalar dilerim. Kontrollerimiz yapıldı (2li) çok şükür sağlıklıyız. Doktorum daha erken ama ben bu çıkıntıyı gördüğüm de cinsiyeti erkek olarak yorumluyorum dedi ve ekranda bana bebeğin alt tarafında bir çıkıntıyı işaretledi. Bu haftalarda söylenen cinsiyetlerin doğruluğu nedir sizce ?
Tam bırakamadım normalde Bi pakete yakın içiyodum. Eşimden annemden iki fırt 2,3 tane yapıyordur. Sen kaç tane içiyosun. Annem de hamileyken 5 tane içiyormuş ama hiç rahat değil içim toptan bırakmak istiyorum çok mutsuzumBırakabildin mi sigarayı ya ne güzelben doktora bırakamadığımı söyledim. Dünya sağlık örgütünün bırakamayanlar için günde 5 taneye kadar izin verdiğini söyledi. İçim hiç rahat değil ama olmuyor
AMİN çok teşekkürler. Aslında ultrason cihazında 13. haftada görünüyor. Çok anlayamadım ama haftasıyla uyumlu tüm ölçümleri dedi. Bir de erkek çocuk kendini çabuk belli eder diyenler olmuştu.maşallah zaten 15. haftadasnz bence sizinkini büük oranda doğru tahmin etmiştir.
Allah sağlıkla kucağnıza almayı nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?