2021 Şubat Anneleri

Günaydın Hanımlar, nezle grip her neyse devam ediyor, ateş olmadı ama halsizim burun akıntım bugün azaldı kuru öksürük başladı covid mi oldum diye düşünüyorum sürekli kızım da daha iyi o balgamlı öksürüyo bugün ki doktor randevumu iptal ettim gidişata bakıcam covid gibiyse eğer evden çıkmayız 14 gün sinirlerim bozuldu inanın

kızlar günaydınlar hepinize işe geldim bugün konulardan ayağı uzak kaldım ama toparladım biraz ilaçsız atlattım gbi ateşim de düştü boğazımda da hafif bişi kaldı devam ediyo bol bol limonlu ballı su içiyorum..

periontolog bakıyorım bu arada acaba 16 haftadan önce gitmememiz mi gerekir. Detaylıca bi periontologa gitmek istiyorm ben ikili yaptrmamştm zaten

Kızıma hamile kalmadan önce sigara kullanmıyordum ve hiç maruz kalmadım kızım tüm hayvansal proteinlere alerjik olarak doğdu ona bağlamayın bence. Bu gebeliğimden önce sigara kullanıyordum haziran ayında korunmasız ilişki olunca reglime bir hafta kala erken gebelik testi yaptım silik çizgiyi görünce hemen bıraktım ilk 3 gün canım çekti eşim içtiği için ama içmedim sonrada hiç canım istemedi eşim hala içiyor ama balkonda, umarım oda bırakır Ben kendime bir bahane arıyordum zaten bırakmak için en güzel bahanem oldu geri dönmemin mümkünatı da yok

Acıbadem maslak hastanesi ibrahim bildirici muayene ücreti nedir bilmiyorum ama alanında 1 numara

kızlar ben bir de sizi şunu sormak istiyorum periontolog muaynesi ve detaylı ultrson hangi haftalarda yapılır ben onu yaptırıcam muhakkak önceliğmii buna verdim de

Bu haftaki doğumunu diyorsunz dimi florancaldayken daha uygundu ama şu an anlaştığı hastaneler zaten belli yüksek hastaneler olduğu için aşıyor, burak özköseye bi bakayım ssvd yaptırıyor mu
Ssvd bilmiyorum ama dr İsmet Gökçen var eskiden Derindere hastenesinde idi , ben bi kere gittim sonra ayrıldı muayenehane açtı . Ona da bir bakın hatta sorun mesaj yoluyla. Çok elektriği yüksek gelmişti bana . O yaptırıyor sordun bizzat.

Selam, hepinize iyi haftalar dilerim. Kontrollerimiz yapıldı (2li) çok şükür sağlıklıyız. Doktorum daha erken ama ben bu çıkıntıyı gördüğüm de cinsiyeti erkek olarak yorumluyorum dedi ve ekranda bana bebeğin alt tarafında bir çıkıntıyı işaretledi. Bu haftalarda söylenen cinsiyetlerin doğruluğu nedir sizce ?

maşallah zaten 15. haftadasnz bence sizinkini büük oranda doğru tahmin etmiştir.

Allah sağlıkla kucağnıza almayı nasip eylesin

maşallah zaten 15. haftadasnz bence sizinkini büük oranda doğru tahmin etmiştir.

Selam darısı başımıza inşallah 2li test sonucu açıklanmadı daha bize cinsiyet tahmininde de bulunmadılar haftaya pazartesi kontrolümüz

Tam bırakamadım normalde Bi pakete yakın içiyodum. Eşimden annemden iki fırt 2,3 tane yapıyordur. Sen kaç tane içiyosun. Annem de hamileyken 5 tane içiyormuş ama hiç rahat değil içim toptan bırakmak istiyorum çok mutsuzum

AMİN çok teşekkürler. Aslında ultrason cihazında 13. haftada görünüyor. Çok anlayamadım ama haftasıyla uyumlu tüm ölçümleri dedi. Bir de erkek çocuk kendini çabuk belli eder diyenler olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…