- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 133
- 32
Nuran hanım iyi bir doktordur ilk doğumumu da kendisi yaptı ama sizin durumunuz riskli gebelikse bununla ilgili uzman birine görünün bence de içiniz rahat etsin . Yine fikir olsun 20.haftada yapilan detaylı ultrasonumu bağdat caddesinde zeki şahinoğluna yaptirmistik o da perinatolog du fiyatı da 2019 da 420 tl ydi aklınızda olsun ondan da memnun kalmıştım.ben de nuran hanım hastasıyım ama bilmiyorum karışık gerçekten
Çoğu doktor ikili test zamanı cinsiyeti de söylüyormuş. Benimki de söyledi yanılma payı yoktur umarım.Selam darısı başımıza inşallah 2li test sonucu açıklanmadı daha bize cinsiyet tahmininde de bulunmadılar haftaya pazartesi kontrolümüz
Hayırlı sağlıklı olsun sanırım gönlünüzden geçen erkek Allah gönlünüze göre versin inşallahÇoğu doktor ikili test zamanı cinsiyeti de söylüyormuş. Benimki de söyledi yanılma payı yoktur umarım.
Ben özle gidiyorum. Hangi şehirdesiniz? İstanbul için devlet hastanelerinin çok kalabalık olmasından dolayı bir de kendim içinde herhangi bir durumda gittiğim hastaneyi tercih ettim. İlk nedenim kalabalık olması, ikinci ise özel ilgi bekliyor olmam.Hanımlar hepiniz özele mi gdiiyorsunuz? Yani özel tercihinizdeki sebep ne? Açıkçası özel hastanelere güvenim yok. O yüzden merak ettim. Ben ilk doğumumu devlet hastanesinde sezeryan yaptim(saglik durumumdan dolayi) bir sıkınti yaşamadım. Gayet ilgiliydiler hemşireler dahil. Ikinci doğumum konusunda kararsızım çünkü oturduğumuz yer değişti suan devlet hastanesinde kontrollere gidiyorum. Fakat karar veremedim henuz. Yani siz danışmak istedim. Gelen bütün tavsiyeler özel di bu yüzden merak ettim hepiniz özele mi gidiyorsunuz?
amin inşallah hepimizin evladı hayırlı olsun, sağlıkla doğsun. aslında ne söylenirse gönlüm ondan yana olurdu ilk gebeliğim. Erkek dedi ve ona yoğunlaştım aslında, o yüzden yanılmaz dedimHayırlı sağlıklı olsun sanırım gönlünüzden geçen erkek Allah gönlünüze göre versin inşallah
Ben ilk doğumumu zorunlu sezeryan özelde yaptım şimdiki doğumumu devlette düşünüyorum arkadaşlarım var çevremde devlette yapan gayet memnunlarHanımlar hepiniz özele mi gdiiyorsunuz? Yani özel tercihinizdeki sebep ne? Açıkçası özel hastanelere güvenim yok. O yüzden merak ettim. Ben ilk doğumumu devlet hastanesinde sezeryan yaptim(saglik durumumdan dolayi) bir sıkınti yaşamadım. Gayet ilgiliydiler hemşireler dahil. Ikinci doğumum konusunda kararsızım çünkü oturduğumuz yer değişti suan devlet hastanesinde kontrollere gidiyorum. Fakat karar veremedim henuz. Yani siz danışmak istedim. Gelen bütün tavsiyeler özel di bu yüzden merak ettim hepiniz özele mi gidiyorsunuz?
bende özele gidiyorum. istanbulda yaşıyorum yukarda arkadaşın dediği gibi istanbulda devlet hastanelerinde istediğin zamana randevu almak nerdeyse imkansız aynı zamanda çalışıyorum doktora haftasonu gidebiliyorum o yüzden tercihim özel hastane oluyor.eğer özelde iyi bir doktora denk gelirseniz sadece muayene ücretine para verirsiniz benim doktorum tahlil istediği zaman burda yaptırma devlette yaptır diyorHanımlar hepiniz özele mi gdiiyorsunuz? Yani özel tercihinizdeki sebep ne? Açıkçası özel hastanelere güvenim yok. O yüzden merak ettim. Ben ilk doğumumu devlet hastanesinde sezeryan yaptim(saglik durumumdan dolayi) bir sıkınti yaşamadım. Gayet ilgiliydiler hemşireler dahil. Ikinci doğumum konusunda kararsızım çünkü oturduğumuz yer değişti suan devlet hastanesinde kontrollere gidiyorum. Fakat karar veremedim henuz. Yani siz danışmak istedim. Gelen bütün tavsiyeler özel di bu yüzden merak ettim hepiniz özele mi gidiyorsunuz?
İyi yaparsın benim de içim soğurAynen öyleler canım bir kizim var kvlere kızım olacak dedim ilk cümleleri OLSUN sağlık olsun dediler çok bozulmustum şimdi daha cinsiyet belli değil erkekmiş gibi takılıyor neymiş biz demişiz
Dedim ki bana daha doktor söylememiş cinsiyeti ben sana nasıl erkek derim ama dicek cinsiyet ne olursa olsun sağlıkla gelsin de İnşallah başta kız dicem tepkileri sinir bozucu olacak ama bakım ne dicekler
Nuran hanım iyi bir doktordur ilk doğumumu da kendisi yaptı ama sizin durumunuz riskli gebelikse bununla ilgili uzman birine görünün bence de içiniz rahat etsin . Yine fikir olsun 20.haftada yapilan detaylı ultrasonumu bağdat caddesinde zeki şahinoğluna yaptirmistik o da perinatolog du fiyatı da 2019 da 420 tl ydi aklınızda olsun ondan da memnun kalmıştım.
ne demek rica ederim , amin rabbim hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sende içini ferah tut inan nuran hanım kötü bişey olsa söylerdi çok şeffaf bir doktordur. İlk bebeğimde bende de kız mı erkek mi emin olamamıştı ama sonra erkek çıkmıştı bazen yanılabiliyorlar kordondan dolayı. Dediğim gibi yine için rahat etmezse 20.haftada perinatolog a gözükünce aklındakileri sorarsın .ya size ne kadar teşekkür etsem az o kdar ihtiyacım varki şuan şu durumdaki önerilere çok sağolun tekrardan Allah razı olsun umarım bebişinizi sağlıkla kucağınza alın . Nuran hanım çok tatlı sadece cinsiyetle alakalı beni şüpheye düşürdü 2 hafta evvel yüzde 90 kız geçen hafta erkek diyince şüpheye düştüm.. bir de bu amniyotik bant ile alakalı olumluydu su an bebeğe zararlı görünmüyor ama takip edelim dedi
Tabi çalışıyor olmanizin büyük etkisi var hakli olarak.bende özele gidiyorum. istanbulda yaşıyorum yukarda arkadaşın dediği gibi istanbulda devlet hastanelerinde istediğin zamana randevu almak nerdeyse imkansız aynı zamanda çalışıyorum doktora haftasonu gidebiliyorum o yüzden tercihim özel hastane oluyor.eğer özelde iyi bir doktora denk gelirseniz sadece muayene ücretine para verirsiniz benim doktorum tahlil istediği zaman burda yaptırma devlette yaptır diyor
Hangi sehir ve hastane acaba? Ben de memnun kaldim ilk dogumumda. Benim cevremde ozele git deyip duruyor.Ben ilk doğumumu zorunlu sezeryan özelde yaptım şimdiki doğumumu devlette düşünüyorum arkadaşlarım var çevremde devlette yapan gayet memnunlar
Istanbul da yaşıyorum. Suan taksim ilk yardima gidiyorum sakin pek hasta olmuyor. Hakli olarak ozel ilgi bekliyor insan. Doktorum sormak istedigini sorabilirsin nezaketinde. Ters tepki verip hic cevap vermeyen dokutorlar var devlette gerçekten haklisin.Ben özle gidiyorum. Hangi şehirdesiniz? İstanbul için devlet hastanelerinin çok kalabalık olmasından dolayı bir de kendim içinde herhangi bir durumda gittiğim hastaneyi tercih ettim. İlk nedenim kalabalık olması, ikinci ise özel ilgi bekliyor olmam.
Çok geçmiş olsun. İnsanın aklına hemen kötüsü geliyor. Oysaki üşütme, soğuk algınlığı her zaman olabilen bir şey. İnşallah çabuk atlatirsiniz.Günaydın Hanımlar, nezle grip her neyse devam ediyor, ateş olmadı ama halsizim burun akıntım bugün azaldı kuru öksürük başladı covid mi oldum diye düşünüyorum sürekli kızım da daha iyi o balgamlı öksürüyo bugün ki doktor randevumu iptal ettim gidişata bakıcam covid gibiyse eğer evden çıkmayız 14 gün sinirlerim bozuldu inanın
Diyet yapmicam bende zaten hic mantıklı bulmuyorum sadece yediklerimi saglikli olanlarla değiştireceğim mesela hamur isinin ekmegin bir faydasi yok onlari cikaracagim keza patates pirinç vbZaten kilonuz azmış sizin sanırım benim kadar kilo alan yok daha 3. Aydadoktora söyledim bişi olmaz sakın diyet yapma diyo ben de azalttım biraz
Evet ben de gereksiz şişmekten korktugum icin onlem almaya çalışıyorum zaten 1.55 im birde kilo alirsam mazallahBen de doktor kızacak diye korkuyorum:))) bebeklerimiz sağlıklı olsun kilo sonra da verilir tabii ama , gereksiz yere şişmemiz de doğru olmazher ay 1 kilo alman normal dedi dr. Bol su içelim 3 ltye yakın içmeye çalışıyorum her gün
Çok gecmis olsun kotu dusunmeyin.. soguk algınlığı olma ihtimali de var. Biz de geçen hafta oglumla ishal kusma şikayetiyle doktora gittik fakat şükür korktuğumuz gibi covid değilmiş. Enfeksiyon kapmisiz sicak havalarda normal dedi doktor. Sizinde soguk alginligi ihtimali var. Insallah cabucak atlatirsiniz.Günaydın Hanımlar, nezle grip her neyse devam ediyor, ateş olmadı ama halsizim burun akıntım bugün azaldı kuru öksürük başladı covid mi oldum diye düşünüyorum sürekli kızım da daha iyi o balgamlı öksürüyo bugün ki doktor randevumu iptal ettim gidişata bakıcam covid gibiyse eğer evden çıkmayız 14 gün sinirlerim bozuldu inanın
Doktorum dedi ki canın ne istiyorsa ye doğurduktan sonraki 1 ay metabolizman 4 katı hızlı çalışacak orda kadınlar 1 ayda 15-20 kilo veriyo sallama diyoDiyet yapmicam bende zaten hic mantıklı bulmuyorum sadece yediklerimi saglikli olanlarla değiştireceğim mesela hamur isinin ekmegin bir faydasi yok onlari cikaracagim keza patates pirinç vb
Zeynep Kamil kadar ilgisiz bir hastane yok, kızıma hamileyken ateşim çıkmıştı acilde sedyedeki serili havlu kağıdı bile değiştirmiyorlar, bu hamileliliğimde de toxo plazma vb testler için gittim hamilelikten önceHanımlar hepiniz özele mi gdiiyorsunuz? Yani özel tercihinizdeki sebep ne? Açıkçası özel hastanelere güvenim yok. O yüzden merak ettim. Ben ilk doğumumu devlet hastanesinde sezeryan yaptim(saglik durumumdan dolayi) bir sıkınti yaşamadım. Gayet ilgiliydiler hemşireler dahil. Ikinci doğumum konusunda kararsızım çünkü oturduğumuz yer değişti suan devlet hastanesinde kontrollere gidiyorum. Fakat karar veremedim henuz. Yani siz danışmak istedim. Gelen bütün tavsiyeler özel di bu yüzden merak ettim hepiniz özele mi gidiyorsunuz?
canım ben kızımda doktorumu bulana kadar 5-6 doktora gittim , hastaneden memnun kalmadığım için bunda o dru tercih etmedim. arkadaş tavisesiyle farklı bir dra gittim. hastane eşimi kabul etmiyor diye buradaki arkadaşların olumlu yazıları nedeniyle Nuran hanıma gittim. sana da dedim hatta bana uzak tercih etmem devam etmem dedim. ama bu güne kadar gördüğüm en iyi doktor. şu an doğumu onunla yapmayı düşünüyorum. benimde şu an bir sorunum var ama içimi rahatlattı 24. haftaya kadar plasenta yukarı çıkabilir endişelenme, dinlen dedi. aynı şekilde ense kalınlığımız yine yüksek çıktı başka doktor olsa bütün testlere zorlardı. kızım da böyle diyince genetik yapınızla alakalı olabilir kızın doğduğunda ensesi tombik miydi diye sordu hemen.ve evet öyleydi. için rahat olsun 20. haftada ayrıntılıya gir kalbinde sorun varsa erken gelirsin yoksa 24. haftaya kadar gelme dedi.ya size ne kadar teşekkür etsem az o kdar ihtiyacım varki şuan şu durumdaki önerilere çok sağolun tekrardan Allah razı olsun umarım bebişinizi sağlıkla kucağınza alın . Nuran hanım çok tatlı sadece cinsiyetle alakalı beni şüpheye düşürdü 2 hafta evvel yüzde 90 kız geçen hafta erkek diyince şüpheye düştüm.. bir de bu amniyotik bant ile alakalı olumluydu su an bebeğe zararlı görünmüyor ama takip edelim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?