2021 Şubat Anneleri

Eşin öğrenir bence anlamaz diye birsey yok biz de annemizin karnında öğrenmiyoruz. Yemek Sen deyse temizliği eşin yapsın. Çocuk olmasa daha kolay tabi ben bişi yapmıyorum eşim ister yapsın ister yapmasın oturur pisliğin içinde

ikizler burcu erkeğinin yapmasını beklersem mikroptan ölürüz çok denedim bekledim ama yok ben de pimpiriklilerdenim her şey hemen dediğimde olacak:)) neslinin tek örneği... bi çorabını bi yerden kaldırıp bi yere koymaz bu yaştan sonra da değişmez...ankaraya gidip geldim evde cinnet geçirdim, 1.5 ayda çöp eve çevirmiş. hoş gelmeden temizlikçi çağırıyım demişti, istemem evime girmesin kimse dedim :)) sadece akşam kızımızı o sallayıp uyutuyor...

Ben de kizim da devlette kontrolleri ve doğumu yaptım maddi durumlardan dolayı. Gittiğin doktor sürekli değişiyor. Ornegin sımdiki hamileliğimde önceki gittiğim doktor çok kibar ne sorsam cevap veriyor falan ama 2 dk sürüyor muayenesi . Geçen hafta başka birine denk geldim covid den dolayı odu kopuyordu sormadan konuşma vs böyle ters konuştu ama muayenesi 10 dk falan sürdü çok iyiydi . Yani kısacası Allah iyisine denk getirsin . Çünkü kötüsü de çok iyiside çok

Sizde de var ben olsam gelsin temizlikçi derim. Benim eşim de derli toplu ama ayrıntılı temizlik bilmez yemek yapmam yap dedim Bi iki yaptı baktım gönülsüz yapıyo gibi geldi, evimizi annemin yanına taşımıştık şimdi sabahtan annem kahvaltı hazırlıyor çağırıyor anneme gidip aksam yatmaya dönüyorum eve protestooooo, yalvarıyor gel yapcam diye gitmiyorum görür o

canım galiba sende 2019 haziran anneleri grubundansın , ilk bebeğini emziriyo musun süreç nasıl gidiyor ?

Nikotin sakızı çiğnesek olur mu ki ben daha önce öyle bırakmıştım. Günde 2 sakız çiğniyodum sonra 1 e düştü sonra unutmaya başladım sakızı da. Zararı olur mu ki
Bilmiyorum ki olmazsa çiğneyelim. Ben şimdiye kadar hiç bırakmaya çalışmadım

Erkeklerle uğraşması çok zor. Bir yandan çocuğu egitiyoruz bir yandan eşimizi egitiyoruz.
Erkek anneleri olarak iş yapmaya alistiralim, kadına saygı duymaya alistiralimmmm
Benim kayınvalide kendi evinde oğullarını çalıştırır ama oğlu eşine çocuğuna bir iş yaptı mı sürekli söylenir. Böyle anneye böyle çocuk çok normal

Aynen öyle 5 senedir çocuk diye ağlayan adam çocuk olunca saldı bakalım çocuk bakımında nasıl olacak. İş annede bitiyor ama biraz erkeğin içinde de olacak biraz da çirkefleşmek lazım galiba. Biz senelerce yapıyoruz temizlik yemek 9 ay idare edemiyor bu erkekler valla çok sinirliyim çöpe atmak istiyorum eşimi

Arkadaşlar sigarayı bıraksanız tabiki sağlığınız için çok çok güzel olur fakat, kendinizi zorlar daha çok stres yaparsanız o çok daha kötü inanın. Bunu aman bırakmayın için diye yazmıyorum fakat çevremde günde 2 3 sigara içip sıkıntısız doğum yapan arkadaşlarım çok var. Hatta bir arkadaşım bıraktığımda sinirli gergin ve stres içinde oluyorum öyle olacağıma bir kaç tane içerim daha iyi demişti. Herşeyden önce inanın sizin kendinizi rahat huzurlu hissetmeniz. Bende hipertroidi için ilaç alıyorum hafif stresliyim ve diyorum ki kendime önce huzur önce kafanın rahatlığı herşey yoluna girer stres yapma diyorum... Kafanızı rahat tutun elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz inanın.

Ben de ikizler burcuyum anlıyorum sizi. Ben de yalnız yaşasam aynen öyle olur ev.

Öyle tabi ki koruyoruz. Biz marttan beri oldukça izoleyiz eşimle birlikte, kızım biraz biz de kalıyor biraz babasında en başta onlar da çok dikkatlilerdi ama son zamanlarda oldukça rahatlamışlar gördüğüm kadarıyla, akvaryuma gittik anne dedi kızım hatta fotoğraf çektirmişler kızım maskesini indirmiş o esnada Bizim almaya gittiğimiz gün hafif sesi çatallıydı akşamada burun akıntısı başladı ateş hiç olmadı ama 4 gün su gibi terledi çocuk durmaksızın gece bile 4-5 kere üstünü değiştirdim 3. Günün sonunda benim de gece yatmadan önce burnum akmaya başladı tabi kızıma takviyelere başlamıştım o çabuk toparladı ama ben günde 2 bardak ıhlamur bal ve c vitamini haricinde bi takviye alamıyorum ve ağır geçiriyorum. Eşimde semptom yok o zaten şu an takviye alarak kendini koruyor biz kızımla ayrı odada yatıyoruz pek yaklaşmıyoruz da birbirimize insanın i
Ben ilk gebeliğim de 1 ay Zeynep kamil de perinatoloji bölümünde yattım Allah bin kere razı olsun bebek gibi baktılar bana 30 haftalıktım ki o zamana kadar hep özelde muayene oluyordum özeldeki doktorum ağrımın sebebini anlayamadı ve izne çıktı akşamına ben gece daha fena oldum acile gittik Zeynep kamile beni hemen yatırdılar ve 1 ay bebek gibi baktılar problem böbreklerimdeymiş ikiside haddinden fazla büyümüş taş düşürdüm ve iltahap vardı o sancı doğum sancılarımıda başlatmıştı 2 cm açıkla 39 a kadar durdu kızım. Doğumu özelde yaptım eşim yanımda olsun diye ama o arkadaşlarıyla kapıda keyfine bakmayı tercih etmişti keşke devlette yapsaydım demiştim, iç ve dış dikişleriminden günlerce oturamadım doğum kolaydı gerçi nöbetçi doktora denk geldim pazar günüydü ve ebenin son muayenesinde 5 cm ken bi anda açılmam oldu, suyum gelmediği için inandıramadım. Beni öyle yarım saat yalvarttı muayene etmeden son tutamadığım ıkınmamda kafa hissettiğim bacağımın arasında geldi bu kez diye bağırdım bi baktı gerçekten bebeğin kafası çıkmak üzere acil doğumhaneye aldılar doktor 5 dk içinde geldi ve kızımı kucağıma almam 3 dk filandı ve suyumu doktor gelince patlattı bebek akıp çıktı zaten. Şu an ki eşim yanımda olmak için can atıyor o yüzden Yusuf Hoca öncekli tercihim olacak. Şuan da muayene için yine özele gidiyorum çünkü İstanbulda devlet hastaneleri çok kalabalık ve covidden korkuyorum.
Ben sana kova erkeği vereyim dünya yansa evi pok götürse umru olmaz 12 yıl nasıl tek yaşadın sen Allasen diyorum böyle yaşadım işte diyo neyse ki yemekleri ona yaptırıyorum artık ölmeyecek kadar yapıyo sağolsun ona göre de ben obsesif derecede temizlik manyağıyım inanın öyle değil yani bence

Bayram Bukanmış canım doktorun adı güzelyalı hastanesindeymiş ama ben bilmiyorum sen de araştır istersen sadece arkadaşımın memnun olduğunu biliyorum
Bende bayram bukan'a gidiyorum. Nasıl memnunmuş ya? Hiç ilgilenmiyor içeride max.5 dk duruyoruz bir türlü değiştiremedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…