- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Tmm cnm teşekkürlerEvet canım kadın doğum yönlendirdi zaten. Radyolojideki Sekretere söyledim o randevuyu verdi..
Nasıl bi leke canım kahverengi mi? Benim de akıntım var ama beyaz süt kesiği gibi geliyo. Pruloton iyidir ya devam et bence de. Sen kontrolüne gittin mi
Şükür canim gitmedim Dr a açık renk kırmızı gelmediği için endişe etmedim şükür sadece akıntı ile beraber geldi hemen iğneyi vurdurdum ilacı aldımBebeğin iyi demi cnm? Önemli olan o
Yeni gitmiştim kahverengi de geldi süt kesiği gibi de çok geldi sanırım 7 aylık olana kadar devam ilaçlaraNasıl bi leke canım kahverengi mi? Benim de akıntım var ama beyaz süt kesiği gibi geliyo. Pruloton iyidir ya devam et bence de. Sen kontrolüne gittin mi
Sağlıklı olsunlarda kuzum ilaç kullanalım yeterki bizimki riskli gebelik mecbur hep destek alıcaz. Bol su içip yormamaya çalış kendiniYeni gitmiştim kahverengi de geldi süt kesiği gibi de çok geldi sanırım 7 aylık olana kadar devam ilaçlara
Yok yok tabiki sadece ona bağlamıyorum ama o zaman çıldırmış gibi okurken bu okuduğumu unutamadım haliyle yoksa alerjide en önemli faktör genetik, ne güzel bırakmışsınız siz bizimde süpriz bir gebelik oldu, alerjiniz ne durumdaKızıma hamile kalmadan önce sigara kullanmıyordum ve hiç maruz kalmadım kızım tüm hayvansal proteinlere alerjik olarak doğdu ona bağlamayın bence. Bu gebeliğimden önce sigara kullanıyordum haziran ayında korunmasız ilişki olunca reglime bir hafta kala erken gebelik testi yaptım silik çizgiyi görünce hemen bıraktım ilk 3 gün canım çekti eşim içtiği için ama içmedim sonrada hiç canım istemedi eşim hala içiyor ama balkonda, umarım oda bırakırBen kendime bir bahane arıyordum zaten bırakmak için en güzel bahanem oldu geri dönmemin mümkünatı da yok
Teşekkür ederim bu doktorada bakayım :)Ssvd bilmiyorum ama dr İsmet Gökçen var eskiden Derindere hastenesinde idi , ben bi kere gittim sonra ayrıldı muayenehane açtı . Ona da bir bakın hatta sorun mesaj yoluyla. Çok elektriği yüksek gelmişti bana . O yaptırıyor sordun bizzat.
Benim için ugrastin teşekkür ederim canım, ben de o hastane de baska bir doktora gidiyorum Adanali bir arkadaş gidiyordu o bahsettiginiz doktora memnun olmadigini söylemişti. Beklenti farki olmali çünkü benim bu gittiğim doktora da bir arkadaşım gidiyor o da mennun ama benim kafam uyuşmuyor.Bayram Bukanmış canım doktorun adı güzelyalı hastanesindeymiş ama ben bilmiyorum sen de araştır istersen sadece arkadaşımın memnun olduğunu biliyorum
Yok yok tabiki sadece ona bağlamıyorum ama o zaman çıldırmış gibi okurken bu okuduğumu unutamadım haliyle yoksa alerjide en önemli faktör genetik, ne güzel bırakmışsınız siz bizimde süpriz bir gebelik oldu, alerjiniz ne durumda
Ayy bende kestane balı yiyorum şuanda hastalığım için bilemedim zararı olur muBir şey sormak istiyorum. Bala karşı herhangi bir allerjim yok. Ama hamilelikte acı bal yenir mi bilmiyorum. Sizce yenir mi?
Çok geçmiş olsun umarım önemsiz birşeydir ve kendiliğinden kaybolur ya da müdahale gerekmezYine merhabalar
Ben yalovada kadın doğum doktoru ına gittim bugun, bebekle ilgili genel olarak herşey normal ikili test riskli ama oda yaştan dolayı riskli , asıl bende sorun varmış . Sol tarafımda 6-7 cm lik kocaman bir kist var , ağrıyo bunun yapmış olma ihtimali yüksekmiş. 1 ay daha bekleyip takip edilecek artarsa alınmalı yoksa bebekle devam etmeli. Ağrı olunca hemen acile gidip söylemelisin bunu her an patlayabilir başka bişi olabilir takip et dedi. Şimdi haftaya İstanbul’a dönücez kendi doktoruma gitmem farz oldu. Ben yine de okmeydanın kadın doğum dan bir randevu alacağım genel bir tarama gerekiyor sanırım. Hayırlısı dua edin bana
Sizin ektra ekstra zorlu ya bi an önce geçsin inşallah, bizimde bi kere kuzu etinden bulaşla anaflaksinşn köşesinden döndük çbiz çoğu şeyi açtık ama alerji yapmadı 3 kere yedi diyelim 4. Yiyiyinde kompla vücudu kabarıp egzama olabiliyor o yüzden geçti diyemiyoruz keçi ağırlıklı besleniyor ondan dolayı ama ben Keçi ağırlıklı beslendiği icinBizim iki yıl önce ki süt denememiz anaflaksiyle sonuçlanmıştı. Geçen sene yaza doğru önce yumurtanın sarısını sonra beyazını açtık çok şükür bu sene pandemiden kaynaklı doktorumuza gidemedik, test ve denemeler için, süt süt ürünleri keçi sütü ve ürünleri dana eti kuzu eti hala yasaklı astım atakları bu sene azaldı çok şükür kışı iyi atlattık şuruplara pufflara ve koruyucu tozlara devam yaz geldi diye ara verdik ilaçlara da. Sizin bitti mi
Geçmiş olsun ilk hamileliğimde kist vardı mm hatırlamıyonum şu an baya ağrı yapıyordu 4. Ayda kayboldu sizinde kaybolur gider inşallah, kist patlaması baya şiddetli ağrı oluyor bilginiz olsun tecrübe etmeyin inşallahYine merhabalar
Ben yalovada kadın doğum doktoru ına gittim bugun, bebekle ilgili genel olarak herşey normal ikili test riskli ama oda yaştan dolayı riskli , asıl bende sorun varmış . Sol tarafımda 6-7 cm lik kocaman bir kist var , ağrıyo bunun yapmış olma ihtimali yüksekmiş. 1 ay daha bekleyip takip edilecek artarsa alınmalı yoksa bebekle devam etmeli. Ağrı olunca hemen acile gidip söylemelisin bunu her an patlayabilir başka bişi olabilir takip et dedi. Şimdi haftaya İstanbul’a dönücez kendi doktoruma gitmem farz oldu. Ben yine de okmeydanın kadın doğum dan bir randevu alacağım genel bir tarama gerekiyor sanırım. Hayırlısı dua edin bana
Bnmde kızımda alerjiye bagli astım vardı toz ev akarı onlara vardı İstanbul'dan çıkınca iyileşti kız şükür ailem İstanbul da ne zaman gitsem hasta oluyor ve atak geçiriyor mutlaka anladık ki havadan dolayı ailemin evi de yakın sahile nem çok etkiliyordu bizi çok zor alerjik çocuklar yapmadigimiz şey kalmamıştı şimdi şükür hava kirliliği olmayan yerdeyiz nem de yok temiz hava iyileşti çok şükürBizim iki yıl önce ki süt denememiz anaflaksiyle sonuçlanmıştı. Geçen sene yaza doğru önce yumurtanın sarısını sonra beyazını açtık çok şükür bu sene pandemiden kaynaklı doktorumuza gidemedik, test ve denemeler için, süt süt ürünleri keçi sütü ve ürünleri dana eti kuzu eti hala yasaklı astım atakları bu sene azaldı çok şükür kışı iyi atlattık şuruplara pufflara ve koruyucu tozlara devam yaz geldi diye ara verdik ilaçlara da. Sizin bitti mi
umarım benimkide kaybolur ama bugun usg ile bakarken bile acıdı üstten basınca ... nasip kısmet artık herşeyGeçmiş olsun ilk hamileliğimde kist vardı mm hatırlamıyonum şu an baya ağrı yapıyordu 4. Ayda kayboldu sizinde kaybolur gider inşallah, kist patlaması baya şiddetli ağrı oluyor bilginiz olsun tecrübe etmeyin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?