2021 Şubat Anneleri

Sorma bu alerji yaşlandırdı beni resmen yiyebildiği şeyler zaten kısıtlı onları da yemek istemiyor hergün koy önüne makarna pilav patates gıkı çıkmaz yumurta yesin diye yapmadığım şey kalmadı, keçiye ve kuzuya inek sütü ve dana etinden daha çok alerjisi var Bitsin artık diye dua ediyorum.
Aynı sıkıntı bizde de mevcut ailem sahil kasabasında yaşıyor oraya gidince düzeliyor kayınvalidemler de izmitte bir ilçedeler yeşillikler içinde orada da sıkıntı yok ne zaman İstanbul il sınırına giriyoruz hırıltı başlıyor

2 gündür yüzümde o kadar çok sivilce çıktıki suratım acayip çirkinleşti ilk hamileliğimde böyle olmamıştım yüzüme bakınca kendimi tanıyamıyorum böyle olan var mı aranızda

Bu yazdıklarınıza katılmak mümkün değil. Sigaranın zararları tartışma konusu bile olamaz. Sigara içerek doğum yapmış olabilirler ama bu bebeğin ilerideki sağlığını etkilemeyeceği anlamına gelmez. Bi çok hastalık anında sirayet etmez. Kimi 50 yaşında sizi bulur. Anne karnındaki bir bebeğin yaşadığı travma bile yıllar sonra bir takıntıya sebep olabiliyor. Kafanızın rahat olması için elinizden gelenin en iyisini yapıyor olmanız lazım. Sigara bebeğe direkt nüfus eden tek şey. İçmeyen birinden duymak kolay sanmayın ben de anne olmaya karar verene kadar içiyordum. Planlı gebeliğim öncesinde bıraktım. Bazı anneler duyuyorum 9 ay her gün kola içtim ben hiçte bir şey olmadı diyor. Bebeğin sağlık haritasına kodlandı bi kere.doğumda ortaya çıkacak diye bir şey yok. Bence bu konuda var gücünüzle her bir koldan çare araştırarak sigara bırakılmaya çalışılmalı. Çok zor biliyorum ama imkansız değil. Hiç bir zaman iyi beslenemeyebiliriz, pahalı sağlıklı gıdalardan vitamin alamayabiliriz elimizde olmaz, midemiz elvermez vs vs. Ama sigarayı bırakma iradesini evladınız için göstermeli ve savaşmalısınız. Beni yanlış anlamayın lütfen ama salıvermek rahatlamak yerine savaşmaya devam etmenizi temenni ediyorum haddim olmayarak.

Allah yardımcın olsun cnm biz her hafta hastanedeydik geceleri acillerde sabahliyorduk çok zor yaşamayan bilemez benim yerime op minnoş kızını yanaklarından

2 gündür yüzümde o kadar çok sivilce çıktıki suratım acayip çirkinleşti ilk hamileliğimde böyle olmamıştım yüzüme bakınca kendimi tanıyamıyorum böyle olan var mı aranızda
Bnde öyleydim canım bı yerden çıkıyor sonra başka yerde patlak veriyor

Düzenli temizliyor musunuz bilmiyorum ama genelikte sebum ve yağlanma hormonlara bağlı olarak artıyormuş. Ben iki gün temizlemiyim mahvoluyor cildim

Birde 11+4 tüm bugün bi hareketler hissediyorum hemen hemen aynı yerde seğirme gibi kızımda 16. Haftada hissetmiştim bu daha erken geldi gaz mı dedim ama hep aynı nokta seğirme gibi içerden dışardan bişi yok görünürde eminde olamadım. Var mı hisseden annerimiz

Kızlar meraba benden tecrübelisiniz bugün kese gördüm size yazmak istedim doktor 5 haftalık dedi şimdi size keseyi atıcam çizgi gibi bişey var düşük olan gebeliğimde normal boş kese vardı 5 haftalıkken sizce bişey oluşmayamı başlamış bakarmısınız☺

Eklentiler

• AB6501CF-4D70-4644-8754-206F0B13773B.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 26
Hayırlı olsun kuzum tam anlayamadım ama yolk sac olabilir o Ve eğer o varsa boş gebelik olma ihtimali çok düşük demektir İnşallah 10 gün sonra galan kalp atışı da duyarsın

Hayırlı olsun kuzum tam anlayamadım ama yolk sac olabilir o Ve eğer o varsa boş gebelik olma ihtimali çok düşük demektir İnşallah 10 gün sonra galan kalp atışı da duyarsın
Canım sen görmüştün sana yokl sac var demişlerdi fotosu vardır benziyomu

Hangi ildesiniz sadece bir tane özel ve devlet deyince merak ettim bende aynı durumdayım

Detaylı ultrasyon kaçıncı haftada yapılıyor kızlar. Ben 5 haftalıkken randevu almıştım taaa ekimin 13 üne vermiş. Daha erken mi olması lazım acaba
Aynen bana da 7 haftalıkken gittiğimde randevu verdiler direk 2 ekime size verilen tarih de çok normal aramızda iki üç hafta gibi bir süre var

Neden o kadar önce aldın? Yani 2-3 gün önceden alınmıyor mu? Dolu mu oluyorlar çok hiç bilmiyorum bu konuyu?
Özel de bile cok dolu oluyor gerçi doktorunuz size hastanenizin durumuna göre randevu alın der ben şu anda hem devlete hem özele gidiyorum devlette randevu aldirdilar özel daha bişey demedi

ben de sivilce çıktı ve kendimi çok çok çirkin hissediyorum resmen yok böyle çirkinlik htta düşünüyrm hamilelikten sonra sanırım hiç eski halime dönemiycem

kızlar hepinize günaydınlar,

hasta olanlara şifa dolu bir gün dilerim sıkıntısı olanlarında Allah en kısa zamanda sıkıntılarını gidersin inşallah.

Bugün nuran hanıma yine gidiyorum. (hem şu bant meselesi kafama takıldı hem de cinsiyetle alakalı daha net bir bilgi beklediğim için :) artık yoruldum) resmen bana süpriz olcak artık oğlummu kızım mı oldğunu öğrensem fena olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…