günaydın canım, güzel haberler alırsın inşallah, bizi de haberdar et...kızlar hepinize günaydınlar,
hasta olanlara şifa dolu bir gün dilerim sıkıntısı olanlarında Allah en kısa zamanda sıkıntılarını gidersin inşallah.
Bugün nuran hanıma yine gidiyorum. (hem şu bant meselesi kafama takıldı hem de cinsiyetle alakalı daha net bir bilgi beklediğim için :) artık yoruldum) resmen bana süpriz olcak artık oğlummu kızım mı oldğunu öğrensem fena olmayacak
günaydın canım, güzel haberler alırsın inşallah, bizi de haberdar et...
Yaa bende de cil ve minik minik sivilceler çıktı2 gündür yüzümde o kadar çok sivilce çıktıki suratım acayip çirkinleşti ilk hamileliğimde böyle olmamıştım yüzüme bakınca kendimi tanıyamıyorum böyle olan var mı aranızda
Yaa benimki yan yatıyordu nasıl gördü anlamadım doktor cinsiyetibolbol çikolata yicem walla yanyan yatmasın die :)
medikal park hastanesine gidiyorum ben siz de mi izmirdesinizİzmirde misiniz, siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
Canım kaçta gidiceksin ? benim dişimle ilgili bi sorunum var da dün nuran hanım a yazdım cevap yazmadı sen kendine gibi sorsan olur mu ona göre dişçiye gidicem . bu dönemde antibiyorik kullanıp diş çektirebiliyo muyuz yada kanal tedavisi yaptırabilir miyizkızlar hepinize günaydınlar,
hasta olanlara şifa dolu bir gün dilerim sıkıntısı olanlarında Allah en kısa zamanda sıkıntılarını gidersin inşallah.
Bugün nuran hanıma yine gidiyorum. (hem şu bant meselesi kafama takıldı hem de cinsiyetle alakalı daha net bir bilgi beklediğim için :) artık yoruldum) resmen bana süpriz olcak artık oğlummu kızım mı oldğunu öğrensem fena olmayacak
Ben bırakmayın içmeye devam edin demiyorum zaten, sigaranın zararları ortada. Bunu bilinçli her insan bilir. Fakat o kadar stres ve huzursuzluk yapıyor ki insanlar bu durum için ellerinden geleni yapıyor zaten bunu belirtmeye çalıştım. Ayrıca yapılan araştırmalarda stresin, kaygının bebeğe daha büyük zararlar verdiği kanıtlandı. Herkes bebeği için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Zaten bırakmak için çalışıyor insanlar, ama herkesin bağımlılık derecesi yaşam koşulları şartları aynı değil. Hepimiz burda neyin zararlı neyin faydalı olduğunu biliyoruz. bunun için uğraşıyoruzBu yazdıklarınıza katılmak mümkün değil. Sigaranın zararları tartışma konusu bile olamaz. Sigara içerek doğum yapmış olabilirler ama bu bebeğin ilerideki sağlığını etkilemeyeceği anlamına gelmez. Bi çok hastalık anında sirayet etmez. Kimi 50 yaşında sizi bulur. Anne karnındaki bir bebeğin yaşadığı travma bile yıllar sonra bir takıntıya sebep olabiliyor. Kafanızın rahat olması için elinizden gelenin en iyisini yapıyor olmanız lazım. Sigara bebeğe direkt nüfus eden tek şey. İçmeyen birinden duymak kolay sanmayın ben de anne olmaya karar verene kadar içiyordum. Planlı gebeliğim öncesinde bıraktım. Bazı anneler duyuyorum 9 ay her gün kola içtim ben hiçte bir şey olmadı diyor. Bebeğin sağlık haritasına kodlandı bi kere.doğumda ortaya çıkacak diye bir şey yok. Bence bu konuda var gücünüzle her bir koldan çare araştırarak sigara bırakılmaya çalışılmalı. Çok zor biliyorum ama imkansız değil. Hiç bir zaman iyi beslenemeyebiliriz, pahalı sağlıklı gıdalardan vitamin alamayabiliriz elimizde olmaz, midemiz elvermez vs vs. Ama sigarayı bırakma iradesini evladınız için göstermeli ve savaşmalısınız. Beni yanlış anlamayın lütfen ama salıvermek rahatlamak yerine savaşmaya devam etmenizi temenni ediyorum haddim olmayarak.
ye ye yarım saat önceden, bize çok güzel pozlar vermişti her taraftan:)) ilk kordon olabilir dedi ama sonra yüzde 99,9 dedi:)) bir de artık 15. haftadasın daha net bir sonuç der.bolbol çikolata yicem walla yanyan yatmasın die :)
ikincide dikine bi çıkıntı var ya yukarıya doğru idrar yolu çıkıntısı nuba göre o dik olunca kız deniliyor yanılmıyorsam.Yaa benimki yan yatıyordu nasıl gördü anlamadım doktor cinsiyetişu pozisyonda gördü kadın
hoşgeldin hayırlı olsun, sağlıcakla kavuş minnoşlarına. benim de ocakta doğum sezeryan olacağı için, ama gitmiyorum oraya, burayı sevdim:)Kızlar mehraha Mart annelerine uyeydim sizede katılmak istedim doğum tarihim 7 Mart gözüküyor fakat ikiz olduğu için Şubat'ta doğum yapicamşuan 10+2 hamileyim ilk hamileligim sivasdan katılıyorum ve herkesin hamileliği çok çok güzel geçer inşallah rabbim herkese sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin
Canım içtikleri sürece zaten hep içleri içini yiyecek stres olacak. Bıraktıkları an kafaları da vicdanları da rahat olacağı için bebek stresten kurtulacaktır inşallah dua edelim bıraksınlar. Allah o gücü iradeyi versin ben inanıyorum bırakacaklarına. İçtiği için üzgün anne bilinçli vicdanlı annedir zaten.Ben bırakmayın içmeye devam edin demiyorum zaten, sigaranın zararları ortada. Bunu bilinçli her insan bilir. Fakat o kadar stres ve huzursuzluk yapıyor ki insanlar bu durum için ellerinden geleni yapıyor zaten bunu belirtmeye çalıştım. Ayrıca yapılan araştırmalarda stresin, kaygının bebeğe daha büyük zararlar verdiği kanıtlandı. Herkes bebeği için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Zaten bırakmak için çalışıyor insanlar, ama herkesin bağımlılık derecesi yaşam koşulları şartları aynı değil. Hepimiz burda neyin zararlı neyin faydalı olduğunu biliyoruz. bunun için uğraşıyoruz
Ayrıca Sigara bir duygu ihtiyacını karşılamak için içiliyor, kişi o duyguyla yüzleşmeye ne kadar hazır bunu asla bilemeyiz...
Benim de dişim ağrıyor çok geçmiş olsun. Sanırım doktorumuzun bu ilacı kullanabilir şu şu tedavi uygulanabilir diye onayını istiyormuş diş doktorları.Canım kaçta gidiceksin ? benim dişimle ilgili bi sorunum var da dün nuran hanım a yazdım cevap yazmadı sen kendine gibi sorsan olur mu ona göre dişçiye gidicem . bu dönemde antibiyorik kullanıp diş çektirebiliyo muyuz yada kanal tedavisi yaptırabilir miyiz
Sağol canım sanada geçmiş olsun. Evet diş doktorum kadın doğumun iznini istedi doktoruma da yazdım cavep yazmadı arkadaş da aynı doktora gidiyomuş gitmişken sorabilir diye düşündüm. Herhalde apse var büyük ihtimalle antibiyotik verip çeker diye düşünüyorum ama işte doktorun onayını bekliyorum gitmek için zaman geçtikçe müdahale edemezler diye ertelemek istemiyorum.Benim de dişim ağrıyor çok geçmiş olsun. Sanırım doktorumuzun bu ilacı kullanabilir şu şu tedavi uygulanabilir diye onayını istiyormuş diş doktorları.
Sağlıklı haberlerle inşallah. Bu bebişler ağzının tadını biliyor :) ben aç karna gittim saniye kımıldamadı. En çok akşamları bişeyler yiyebildiğim için o zamanlar kıpırtısını hissediyorumbolbol çikolata yicem walla yanyan yatmasın die :)
Özel tonik kullanmıyorum ama özel sabunla yıkıyorum hergünDüzenli temizliyor musunuz bilmiyorum ama genelikte sebum ve yağlanma hormonlara bağlı olarak artıyormuş. Ben iki gün temizlemiyim mahvoluyor cildim
Aaa hadi ya ben de onu ilk gördüğümde bu erkek kocaman pipisi bile var demiştimikincide dikine bi çıkıntı var ya yukarıya doğru idrar yolu çıkıntısı nuba göre o dik olunca kız deniliyor yanılmıyorsam.
Şifa bulursun inşallah canım. Diş ağrısı çok can sıkıcı. Su bile içirmiyor bazen. Her hamilelik bir diş kaybı diye boşuna dememişler. Emzirirken yaptırmak daha zor oluyor. Kurtulursun inşallah.Sağol canım sanada geçmiş olsun. Evet diş doktorum kadın doğumun iznini istedi doktoruma da yazdım cavep yazmadı arkadaş da aynı doktora gidiyomuş gitmişken sorabilir diye düşündüm. Herhalde apse var büyük ihtimalle antibiyotik verip çeker diye düşünüyorum ama işte doktorun onayını bekliyorum gitmek için zaman geçtikçe müdahale edemezler diye ertelemek istemiyorum.
Geçiyor diyorlar hamilelikten sonra ama inşallah geçerben de sivilce çıktı ve kendimi çok çok çirkin hissediyorum resmen yok böyle çirkinlik htta düşünüyrm hamilelikten sonra sanırım hiç eski halime dönemiycem
Amin sağol canım inşallah seninki de zorluk çıkarmaz.Şifa bulursun inşallah canım. Diş ağrısı çok can sıkıcı. Su bile içirmiyor bazen. Her hamilelik bir diş kaybı diye boşuna dememişler. Emzirirken yaptırmak daha zor oluyor. Kurtulursun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?