2021 Şubat Anneleri

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah Allah sağlıklı hayırlısını versin inşallah

Günaydın Hanımlar
Bugün daha iyiyiz kızımda ben de 14:40 ta doktor randevum var ikiliyide yapıcak cinsiyet söylemez bence benim doktor bu sefer eşim giremeyecek kızımla arabada bekleyecekler kızım daha bilmiyor sonra da kızımı bi doktora göstericem köhür köhür öksürüyo tostos

Diş tedavisi için 14. Haftadan sonra oluyor diye biliyorum. Ben de gidicem diş etlerim çok kanıyor

Hoşgeldiniz hayırlı olsun.benim de ikiz kardeşlerim var benim de ikizlerim olabilir mi demiştim ama olmadı, çok tatlı oluyo ikizler

2 gündür yüzümde o kadar çok sivilce çıktıki suratım acayip çirkinleşti ilk hamileliğimde böyle olmamıştım yüzüme bakınca kendimi tanıyamıyorum böyle olan var mı aranızda
Benim de aynı, hamileliğin başından beri sivilce bastı. Annem kız bebek olmasına bağlıyor çözümü var mı acaba. Maske falan da yapıyorum ama aşırı Bi sebum var

Burda birkaç kişi konuşmuştuk, kimseye hamile olduğumuzu söylemicez demiştik ama Bugün çok sevgili Hiç samimi olmadığım Üst komşum, 3 kat yukardan camdan sarkarak göbeğini göstererek bebek mi var diye sordu. Kimseye söylemediğim halde nasıl bildi acaba? Kesin balkonda biz konuşurken duydu dinledi. Evin tepesinden sorulacak soru mu ? Bu insanlar neden böyle anlamıyorum sadece merhabamız var ne bu samimiyet!!! Allahım sinir oluyorum böyle insanlara.

Evet ben de izmirdeyim, şuan için ilçedeki Bi özele gidiyorum ama 4. Aydan sonra değiştireceğim doktorunuz kim memnun musunuz acaba
hangi ilçedesiniz benim doktor volkan emirdar memnunum şimdilik ayrıca başkente de gitmiştim ikili test sonucum daha çıkmadı başkentteki doktor %80 kız dedi medikaldeki bir tık kız önde ama daha kesin değil bir ay sonra kesinleşir dedi burda da cinsiyet değişiklikleri çok duydum bakalım benim değişecek mi bir ay bekleyecem artık

kusuyorsanız sabahaları, banyodan öğürtü de duymuş olabilir. malum o sessiz saatlerde ejdarha gibi ateş çıkarıcaz sanki, öyle bi ses çıkıyor ki 10 kat yukarısı bile duyar. ama yaptığı cidden terbiyesizlik bizimkilerdeki ayyaş cemil gibi

Şöyle nerde duracağını bilmeyen insanlardan acayip rahatsız oluyorum.

izmirde bir kaç doktor ve ebe biliyorum, doğal doğumu da destekleyen hastanelerini bilmiyorum ama biri Dr.Volkan Dede,Dr.Vedat Uluğ, Dr. Ahmet Akkoca. Ebe Nokta Asak Bingöl ,Ebe Vildan Yıldırım , Ebe Gözde Çavuş

Benim de aynı, hamileliğin başından beri sivilce bastı. Annem kız bebek olmasına bağlıyor çözümü var mı acaba. Maske falan da yapıyorum ama aşırı Bi sebum var
Ben Argan sabunu aldım. İyi geldiğini okumuştum. Yeni kullanmaya başladım. Yağlanmayı azaltıyor gibi. Hamilelikte kimyasal ürün kullanmak istemediğim için bunu aldim

En iyisi herkese söylemek. Bende de var böyle bir komşu. Hamile misin diye dışaridan bağırıyordu. Hiç evden cikmadigim için tahmin etmis. Arabada midem bulaniyordu. Noldu diye soruyordu. Şimdi söyledim. Hicbisey sormuyor :) Her halimi anlayışla karsiliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…