- 22 Kasım 2016
- 1.056
- 808
- 73
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah Allah sağlıklı hayırlısını versin inşallahkızlar hepinize günaydınlar,
hasta olanlara şifa dolu bir gün dilerim sıkıntısı olanlarında Allah en kısa zamanda sıkıntılarını gidersin inşallah.
Bugün nuran hanıma yine gidiyorum. (hem şu bant meselesi kafama takıldı hem de cinsiyetle alakalı daha net bir bilgi beklediğim için :) artık yoruldum) resmen bana süpriz olcak artık oğlummu kızım mı oldğunu öğrensem fena olmayacak
Bende öyle biliyorum ama işte dişçiler kadın doğum doktorundan onay istiyorlar.Diş tedavisi için 14. Haftadan sonra oluyor diye biliyorum. Ben de gidicem diş etlerim çok kanıyor
Kuzum o zaman biraz daha belirgindi benim senin fotodan tam net anlayamadım ama bence var içini rahat tutCanım sen görmüştün sana yokl sac var demişlerdi fotosu vardır benziyomu
Evet ben de izmirdeyim, şuan için ilçedeki Bi özele gidiyorum ama 4. Aydan sonra değiştireceğim doktorunuz kim memnun musunuz acabamedikal park hastanesine gidiyorum ben siz de mi izmirdesiniz
Hoşgeldiniz hayırlı olsun.benim de ikiz kardeşlerim var benim de ikizlerim olabilir mi demiştim ama olmadı, çok tatlı oluyo ikizlerKızlar mehraha Mart annelerine uyeydim sizede katılmak istedim doğum tarihim 7 Mart gözüküyor fakat ikiz olduğu için Şubat'ta doğum yapicamşuan 10+2 hamileyim ilk hamileligim sivasdan katılıyorum ve herkesin hamileliği çok çok güzel geçer inşallah rabbim herkese sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin
Benim de aynı, hamileliğin başından beri sivilce bastı. Annem kız bebek olmasına bağlıyor2 gündür yüzümde o kadar çok sivilce çıktıki suratım acayip çirkinleşti ilk hamileliğimde böyle olmamıştım yüzüme bakınca kendimi tanıyamıyorum böyle olan var mı aranızda
Hadiya belli olmaz belki bı dahaki hamileliğiniz de olabilirHoşgeldiniz hayırlı olsun.benim de ikiz kardeşlerim var benim de ikizlerim olabilir mi demiştim ama olmadı, çok tatlı oluyo ikizler☺
hangi ilçedesiniz benim doktor volkan emirdar memnunum şimdilik ayrıca başkente de gitmiştim ikili test sonucum daha çıkmadı başkentteki doktor %80 kız dedi medikaldeki bir tık kız önde ama daha kesin değil bir ay sonra kesinleşir dedi burda da cinsiyet değişiklikleri çok duydum bakalım benim değişecek mi bir ay bekleyecem artıkEvet ben de izmirdeyim, şuan için ilçedeki Bi özele gidiyorum ama 4. Aydan sonra değiştireceğim doktorunuz kim memnun musunuz acaba
kusuyorsanız sabahaları, banyodan öğürtü de duymuş olabilir. malum o sessiz saatlerde ejdarha gibi ateş çıkarıcaz sanki, öyle bi ses çıkıyor ki 10 kat yukarısı bile duyar. ama yaptığı cidden terbiyesizlik bizimkilerdeki ayyaş cemil gibiBurda birkaç kişi konuşmuştuk, kimseye hamile olduğumuzu söylemicez demiştik ama Bugün çok sevgili Hiç samimi olmadığım Üst komşum, 3 kat yukardan camdan sarkarak göbeğini göstererek bebek mi var diye sordu. Kimseye söylemediğim halde nasıl bildi acaba? Kesin balkonda biz konuşurken duydu dinledi. Evin tepesinden sorulacak soru mu ? Bu insanlar neden böyle anlamıyorum sadece merhabamız var ne bu samimiyet!!! Allahım sinir oluyorum böyle insanlara.
Gözünüz aydınMerhaba kızlar ben de dün ikili teste gittim ve cinsiyetini de öğrendimkızım olacak inşallah, bütün bebekler sağlıkla gelsin Sivilce konusuna gelince maalesef benim de baya sivilcem oldu şu iki günde neden anlamıyorum
Bi dahakine ikiz mi Allah korusunHadiya belli olmaz belki bı dahaki hamileliğiniz de olabilir
Şöyle nerde duracağını bilmeyen insanlardan acayip rahatsız oluyorum.Burda birkaç kişi konuşmuştuk, kimseye hamile olduğumuzu söylemicez demiştik ama Bugün çok sevgili Hiç samimi olmadığım Üst komşum, 3 kat yukardan camdan sarkarak göbeğini göstererek bebek mi var diye sordu. Kimseye söylemediğim halde nasıl bildi acaba? Kesin balkonda biz konuşurken duydu dinledi. Evin tepesinden sorulacak soru mu ? Bu insanlar neden böyle anlamıyorum sadece merhabamız var ne bu samimiyet!!! Allahım sinir oluyorum böyle insanlara.
izmirde bir kaç doktor ve ebe biliyorum, doğal doğumu da destekleyen hastanelerini bilmiyorum ama biri Dr.Volkan Dede,Dr.Vedat Uluğ, Dr. Ahmet Akkoca. Ebe Nokta Asak Bingöl ,Ebe Vildan Yıldırım , Ebe Gözde Çavuşhangi ilçedesiniz benim doktor volkan emirdar memnunum şimdilik ayrıca başkente de gitmiştim ikili test sonucum daha çıkmadı başkentteki doktor %80 kız dedi medikaldeki bir tık kız önde ama daha kesin değil bir ay sonra kesinleşir dedi burda da cinsiyet değişiklikleri çok duydum bakalım benim değişecek mi bir ay bekleyecem artık
Ben Argan sabunu aldım. İyi geldiğini okumuştum. Yeni kullanmaya başladım. Yağlanmayı azaltıyor gibi. Hamilelikte kimyasal ürün kullanmak istemediğim için bunu aldimBenim de aynı, hamileliğin başından beri sivilce bastı. Annem kız bebek olmasına bağlıyorçözümü var mı acaba. Maske falan da yapıyorum ama aşırı Bi sebum var
Bişey oldugu kesin bunada seviniyoruzKuzum o zaman biraz daha belirgindi benim senin fotodan tam net anlayamadım ama bence var içini rahat tut
En iyisi herkese söylemek. Bende de var böyle bir komşu. Hamile misin diye dışaridan bağırıyordu. Hiç evden cikmadigim için tahmin etmis. Arabada midem bulaniyordu. Noldu diye soruyordu. Şimdi söyledim. Hicbisey sormuyor :) Her halimi anlayışla karsiliyor :)Burda birkaç kişi konuşmuştuk, kimseye hamile olduğumuzu söylemicez demiştik ama Bugün çok sevgili Hiç samimi olmadığım Üst komşum, 3 kat yukardan camdan sarkarak göbeğini göstererek bebek mi var diye sordu. Kimseye söylemediğim halde nasıl bildi acaba? Kesin balkonda biz konuşurken duydu dinledi. Evin tepesinden sorulacak soru mu ? Bu insanlar neden böyle anlamıyorum sadece merhabamız var ne bu samimiyet!!! Allahım sinir oluyorum böyle insanlara.
Aynen o zaman belli olur her şeyBişey oldugu kesin bunada seviniyoruzhayırlısı artık 11 inde gidicem belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?