- 20 Şubat 2019
- 100
- 107
- 33
- 42
Evet ben de izmirdeyim, şuan için ilçedeki Bi özele gidiyorum ama 4. Aydan sonra değiştireceğim doktorunuz kim memnun musunuz acaba
Yok canım hiç kustuğum yok çok meraklı oldukları için dinlemiştir balkonda konuşurken. Cahillik terbiyesizlik başka bişey değil.kusuyorsanız sabahaları, banyodan öğürtü de duymuş olabilir. malum o sessiz saatlerde ejdarha gibi ateş çıkarıcaz sanki, öyle bi ses çıkıyor ki 10 kat yukarısı bile duyar. ama yaptığı cidden terbiyesizlik bizimkilerdeki ayyaş cemil gibi
Şöyle nerde duracağını bilmeyen insanlardan acayip rahatsız oluyorum.
Aynen öyle cahiller ordusu.
Canım kaçta gidiceksin ? benim dişimle ilgili bi sorunum var da dün nuran hanım a yazdım cevap yazmadı sen kendine gibi sorsan olur mu ona göre dişçiye gidicem . bu dönemde antibiyorik kullanıp diş çektirebiliyo muyuz yada kanal tedavisi yaptırabilir miyiz
İzmir ve İstanbul cok şanslıŞöyle nerde duracağını bilmeyen insanlardan acayip rahatsız oluyorum.
izmirde bir kaç doktor ve ebe biliyorum, doğal doğumu da destekleyen hastanelerini bilmiyorum ama biri Dr.Volkan Dede,Dr.Vedat Uluğ, Dr. Ahmet Akkoca. Ebe Nokta Asak Bingöl ,Ebe Vildan Yıldırım , Ebe Gözde Çavuş
Canım bu kadınla hiç samimiyetim yok ki ! Terbiyesiz işte sen ne hakla bana sorarsın bunu .Bıktım bu cahillerden.En iyisi herkese söylemek. Bende de var böyle bir komşu. Hamile misin diye dışaridan bağırıyordu. Hiç evden cikmadigim için tahmin etmis. Arabada midem bulaniyordu. Noldu diye soruyordu. Şimdi söyledim. Hicbisey sormuyor :) Her halimi anlayışla karsiliyor :)
Yaa benimki yan yatıyordu nasıl gördü anlamadım doktor cinsiyetişu pozisyonda gördü kadın
helal olsun canım ne demek ,kontrolun nasıl geçti?canm göremedm çok özür dilerm keşke görseydm hakkını helal et nolursn
Hemen bakıyorum, tesekkürlerSana ve İzmirde olan diger arkadaşlara bir doktor tavsiye edeyim instagramdan sayfasina bir bakin yazılarını, yapilan yorumlari falan okuyun harika biri diye düşünüyorumben muayene olmadim sadece takip ediyorum maalesef, Dr Ahmet Akkoca..
Hayırlı olsun canım erkek bebiş :)kızlar gittim doktora nuran hanım gayet iyi karşıladı zaten izne çıkıyomş haftaya kadar yok
bant geçen haftaya göre küçülmüş için rahat olsun dedi inşallah 20. haftaya kadar kaybolur dedi
sakın stres yapma çok kenarda dedi
çikolata çok işe yaradı cidden çok hareketliydi döndü durdu
doktor bugünde yüzde 60 erkek dedi anlamıyorum size nasıl yüzde99 ddiyolar ben bi de sizlerden ilerdeyim :)
gününden 4 gün ilerde gidiyo pamuğum hala net emin olamadı doktor
hatta bana bi çıkntı da gösterdi aslnda ama haftaya yne gel dedi. artık resmen 2. evim olcak hastane
bi de göbek çevresi kalınlaşmış biraz karbonhdratı azaltıyoruz dedi
Patavatsiz insan cok malesef, seminerde soranlara ne diycem diye dusunuyorum, benimde esimin babaannesi kayinvalideme gelinin 2 aylik hamile basenleri cikmis yuruyusunden belli demisBurda birkaç kişi konuşmuştuk, kimseye hamile olduğumuzu söylemicez demiştik ama Bugün çok sevgili Hiç samimi olmadığım Üst komşum, 3 kat yukardan camdan sarkarak göbeğini göstererek bebek mi var diye sordu. Kimseye söylemediğim halde nasıl bildi acaba? Kesin balkonda biz konuşurken duydu dinledi. Evin tepesinden sorulacak soru mu ? Bu insanlar neden böyle anlamıyorum sadece merhabamız var ne bu samimiyet!!! Allahım sinir oluyorum böyle insanlara.
Aynen ultrason gibi iyi anlamış kadınPatavatsiz insan cok malesef, seminerde soranlara ne diycem diye dusunuyorum, benimde esimin babaannesi kayinvalideme gelinin 2 aylik hamile basenleri cikmis yuruyusunden belli demis, yuhh dedim icimden ultrason mubarek, kayinvalidem var mi bisey dedi yok simdilik ama olur ins deyip gecistirdim, hakkaten ne kadar merakli insanlar aciklandiginda ogrenirsin ama eli bosluktan bence hemde komsunun duyup soylemesi sinir bozucu
Ayy evet haklısınız benimkini de bu yüzden bütün apartman öğrendikusuyorsanız sabahaları, banyodan öğürtü de duymuş olabilir. malum o sessiz saatlerde ejdarha gibi ateş çıkarıcaz sanki, öyle bi ses çıkıyor ki 10 kat yukarısı bile duyar. ama yaptığı cidden terbiyesizlik bizimkilerdeki ayyaş cemil gibi
Çok sevindim, güzel. Haberlerle sevin tez vakitte. Canım ben de 8 gün ileride çıktım son kontrolde. Bacak arası pozu ekliyim. İlk kordon olabilir dedi ama bu alttan bacak arası pozuyla yüzde 99.9 dedi.kızlar gittim doktora nuran hanım gayet iyi karşıladı zaten izne çıkıyomş haftaya kadar yok
bant geçen haftaya göre küçülmüş için rahat olsun dedi inşallah 20. haftaya kadar kaybolur dedi
doktor bugünde yüzde 60 erkek dedi anlamıyorum size nasıl yüzde99 ddiyolar ben bi de sizlerden ilerdeyim :)
hatta bana bi çıkntı da gösterdi aslnda ama haftaya yne gel dedi. artık resmen 2. evim olcak hastane
Bantın kücülmesine sevindim canım erkek bebişinde hayırlı olsunkızlar gittim doktora nuran hanım gayet iyi karşıladı zaten izne çıkıyomş haftaya kadar yok
Yüzde 60 nasıl bir oran :)) nerdeyse yarı yarıya ihtimal var hala demek ki.kızlar gittim doktora nuran hanım gayet iyi karşıladı zaten izne çıkıyomş haftaya kadar yok
Yüzde 50 sini bende söylerdim canım sana bir matematik öğretmeni olarakkızlar gittim doktora nuran hanım gayet iyi karşıladı zaten izne çıkıyomş haftaya kadar yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?