2021 Şubat Anneleri

Evet ben de izmirdeyim, şuan için ilçedeki Bi özele gidiyorum ama 4. Aydan sonra değiştireceğim doktorunuz kim memnun musunuz acaba

Sana ve İzmirde olan diger arkadaşlara bir doktor tavsiye edeyim instagramdan sayfasina bir bakin yazılarını, yapilan yorumlari falan okuyun harika biri diye düşünüyorum ben muayene olmadim sadece takip ediyorum maalesef, Dr Ahmet Akkoca..

Yok canım hiç kustuğum yok çok meraklı oldukları için dinlemiştir balkonda konuşurken. Cahillik terbiyesizlik başka bişey değil.

canm göremedm çok özür dilerm keşke görseydm hakkını helal et nolursn

İzmir ve İstanbul cok şanslı

Canım bu kadınla hiç samimiyetim yok ki ! Terbiyesiz işte sen ne hakla bana sorarsın bunu .Bıktım bu cahillerden.

kızlar gittim doktora nuran hanım gayet iyi karşıladı zaten izne çıkıyomş haftaya kadar yok

bant geçen haftaya göre küçülmüş için rahat olsun dedi inşallah 20. haftaya kadar kaybolur dedi

sakın stres yapma çok kenarda dedi

çikolata çok işe yaradı cidden çok hareketliydi döndü durdu

doktor bugünde yüzde 60 erkek dedi anlamıyorum size nasıl yüzde99 ddiyolar ben bi de sizlerden ilerdeyim :)

gününden 4 gün ilerde gidiyo pamuğum hala net emin olamadı doktor

hatta bana bi çıkntı da gösterdi aslnda ama haftaya yne gel dedi. artık resmen 2. evim olcak hastane

bi de göbek çevresi kalınlaşmış biraz karbonhdratı azaltıyoruz dedi

Hayırlı olsun canım erkek bebiş :)

Patavatsiz insan cok malesef, seminerde soranlara ne diycem diye dusunuyorum, benimde esimin babaannesi kayinvalideme gelinin 2 aylik hamile basenleri cikmis yuruyusunden belli demis , yuhh dedim icimden ultrason mubarek, kayinvalidem var mi bisey dedi yok simdilik ama olur ins deyip gecistirdim, hakkaten ne kadar merakli insanlar aciklandiginda ogrenirsin ama eli bosluktan bence hemde komsunun duyup soylemesi sinir bozucu

Aynen ultrason gibi iyi anlamış kadın.
ayıp ya bence başka işleri yok çünkü hayattaki amaçları başkaları ne yapıyor ne ediyor. Git bir hobi bul ya kendine dimi !

Ayy evet haklısınız benimkini de bu yüzden bütün apartman öğrendi

Çok sevindim, güzel. Haberlerle sevin tez vakitte. Canım ben de 8 gün ileride çıktım son kontrolde. Bacak arası pozu ekliyim. İlk kordon olabilir dedi ama bu alttan bacak arası pozuyla yüzde 99.9 dedi.

Eklentiler

• IMG_20200811_100629.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 87
Bantın kücülmesine sevindim canım erkek bebişinde hayırlı olsun

Yüzde 60 nasıl bir oran :)) nerdeyse yarı yarıya ihtimal var hala demek ki.

ya walla hiç sormayın kızlar cidden artık meraktan çatlıycam böyle netleşmedkçe daha da merak ediyorm
şuan haftasına göre 16.hafta nerdeyse haftaya cuma da gidicem bakalım nasıl olcak

size fotoğraf atıyım belki bi tahmnci çıkar

Yüzde 50 sini bende söylerdim canım sana bir matematik öğretmeni olarak yüzde 50 oğlun olacak yüzde 10 için mı gittin o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…