2021 Şubat Anneleri

Çok sevindim, güzel. Haberlerle sevin tez vakitte. Canım ben de 8 gün ileride çıktım son kontrolde. Bacak arası pozu ekliyim. İlk kordon olabilir dedi ama bu alttan bacak arası pozuyla yüzde 99.9 dedi.
Bende bi bacak arası pozu atayım edepsiz çocuğum ikidir gösteriyor ben erkeğim annem diye

Eklentiler

• 20200808_151310.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 79
bu mevzu beni de çok üzüyor. Bir kaç komşum var. Eşimle ne zaman doktora gittim ne zaman döndüm her şeyi sorguluyorlar. Hastaneden eve daha yeni adım attığım anda Maskemi bile çıkarmadan mesajları geliyor. Cinsiyet ne dedi doktor? Benim ya da bebeğimin sağlığı umurlarında değil merakları 3. Oğlumun olup olmayacağı. Her beni görmelerinde kızın olacak Deyip tepkimi ölçtüklerini hissediyorum. erkek olduğunu söylediğim de “abovv, olsun ya” gibi tepkileri beni en çok yıpratan şey. O yüzden kimseyle görüşmek istemiyorum kimse bana soru sorsun içimdeki duyguları deşelesin istemiyorum. Yaş ilerledikçe insanlardan soğuyorum hatta çünkü söyledikleri ile altında düşündüklerininfarkını kolayca anlıyorum malesef.

ya doktor burada herkese net söyledi bi bana böyle oldu cidden ya
Canım gözün aydın kontrolün güzel geçmiş. Bana da net konuşmadı doktor. Alt taraftan gördü kordon olabilir pipi gibi de sanki çok kapatmış dedi. Ben kendi hislerimde kesin erkek diye adını koydum :)

Kızımda aksine hiç çıkmamıştı sivilce bunda çıktı bu hamileliğim diğerine göre daha farklı daha zor sanki ağrılı kanamalı sivilceli

Çok sevindim, güzel. Haberlerle sevin tez vakitte. Canım ben de 8 gün ileride çıktım son kontrolde. Bacak arası pozu ekliyim. İlk kordon olabilir dedi ama bu alttan bacak arası pozuyla yüzde 99.9 dedi.
İşte tam bizim gördüğümüzde bu pozdu :) kordon olabilir pipi de olabilir dedi ortada bıraktı. tam da böyleydi :) ama Hiç kordon gibi görmedim ben resmen benimkiyle sizi karşılaştığımda ben de eminim erkek olduğuna o zaman

Sevindim güzel şeyler söylemiş doktorun hayırlı olsun inşallah sağ salim doğar bebişin annesi

nub teorisine göre erkek, idrar yolu çıkıntısı dik değil, ki o teorinin de doğruluk payı yüzde 75:) senin oğlan edepli bizimkilerden bacakları açmamış:)) ben kızımda 7. ayda kontrole gittiğimde yüzde 80 kız diyordu o zamanki drum. onun cinsiyeti 18. haftada öğrenmiştik.

kız da yanılma payı daha zormuş sanırım. Erkekte yanılma payı olabiliyormuş. Öyle dediler ama illa ki deneyimi olmuştur birilerinin :)

Çok geçmiş olsun ya alerjiye ek birde iştahsızlık varsa çok zor

Çok güzel ifade etmişsin canım. Yazık böyle kişilere.meraklı melahatlar. Maalesef ülkemiz boş insanlarla dolu nerde ne diyeceğini ne yapacağını bilmeyen cahillerle dolu.

Bende hissettiğimi düşünüyorum ama dokkor bunun için erken olduğunu söyledi ama bence hissediyoruz ya

Birkaç gündür yüzüstü yatmak artık beni rahatsız ediyor. Şimdiye kadar rahattım. Nefesim kesiliyor sanki. Size de oluyor mu?
ben de öyleyim artık üstüne yatamıyorum, havalarda sıcak uyutmuyor karnım. dün akşam tv karşısında sızmışım yüzü koyun, bi uyandım çok ağrıyordu.

maşallah bazen insanı çatlatıyolar ama size çok ilgnç bişi söylycem tülin hnımla nuran hanımın ultrasonu farklı

tülin hanmnki daha kaliteli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…