Yüzde 50 sini bende söylerdim canım sana bir matematik öğretmeni olarakyüzde 50 oğlun olacak yüzde 10 için mı gittin o kadar
erkek gibi ama gerçekten çok yanıltıcı bır ultrason olmusIste burada
Doktorun matematikte biraz sıkıntı var sanırımYa hakikaten birde 2 hafta önce yüzde 90 kiz demisti artik pskilojk mi blmiyorm icime erkek doguyo bakalım nolcak
Bende bi bacak arası pozu atayımÇok sevindim, güzel. Haberlerle sevin tez vakitte. Canım ben de 8 gün ileride çıktım son kontrolde. Bacak arası pozu ekliyim. İlk kordon olabilir dedi ama bu alttan bacak arası pozuyla yüzde 99.9 dedi.
bu mevzu beni de çok üzüyor. Bir kaç komşum var. Eşimle ne zaman doktora gittim ne zaman döndüm her şeyi sorguluyorlar. Hastaneden eve daha yeni adım attığım anda Maskemi bile çıkarmadan mesajları geliyor. Cinsiyet ne dedi doktor? Benim ya da bebeğimin sağlığı umurlarında değil merakları 3. Oğlumun olup olmayacağı. Her beni görmelerinde kızın olacak Deyip tepkimi ölçtüklerini hissediyorum. erkek olduğunu söylediğim de “abovv, olsun ya” gibi tepkileri beni en çok yıpratan şey. O yüzden kimseyle görüşmek istemiyorum kimse bana soru sorsun içimdeki duyguları deşelesin istemiyorum. Yaş ilerledikçe insanlardan soğuyorum hatta çünkü söyledikleri ile altında düşündüklerininfarkını kolayca anlıyorum malesef.Burda birkaç kişi konuşmuştuk, kimseye hamile olduğumuzu söylemicez demiştik ama Bugün çok sevgili Hiç samimi olmadığım Üst komşum, 3 kat yukardan camdan sarkarak göbeğini göstererek bebek mi var diye sordu. Kimseye söylemediğim halde nasıl bildi acaba? Kesin balkonda biz konuşurken duydu dinledi. Evin tepesinden sorulacak soru mu ? Bu insanlar neden böyle anlamıyorum sadece merhabamız var ne bu samimiyet!!! Allahım sinir oluyorum böyle insanlara.
Nub tahmin eden bi konu var burda oraya at canım ne diceklerIste burada
Canım gözün aydın kontrolün güzel geçmiş. Bana da net konuşmadı doktor. Alt taraftan gördü kordon olabilir pipi gibi de sanki çok kapatmış dedi. Ben kendi hislerimde kesin erkek diye adını koydum :)ya doktor burada herkese net söyledi bi bana böyle oldu cidden ya
İşte tam bizim gördüğümüzde bu pozdu :) kordon olabilir pipi de olabilir dedi ortada bıraktı. tam da böyleydi :) ama Hiç kordon gibi görmedim ben resmen benimkiyle sizi karşılaştığımda ben de eminim erkek olduğuna o zamanÇok sevindim, güzel. Haberlerle sevin tez vakitte. Canım ben de 8 gün ileride çıktım son kontrolde. Bacak arası pozu ekliyim. İlk kordon olabilir dedi ama bu alttan bacak arası pozuyla yüzde 99.9 dedi.
Sevindim güzel şeyler söylemiş doktorun hayırlı olsun inşallah sağ salim doğar bebişin annesikızlar gittim doktora nuran hanım gayet iyi karşıladı zaten izne çıkıyomş haftaya kadar yok
bant geçen haftaya göre küçülmüş için rahat olsun dedi inşallah 20. haftaya kadar kaybolur dedi
sakın stres yapma çok kenarda dedi
çikolata çok işe yaradı cidden çok hareketliydi döndü durdu
doktor bugünde yüzde 60 erkek dedi anlamıyorum size nasıl yüzde99 ddiyolar ben bi de sizlerden ilerdeyim :)
gününden 4 gün ilerde gidiyo pamuğum hala net emin olamadı doktor
hatta bana bi çıkntı da gösterdi aslnda ama haftaya yne gel dedi. artık resmen 2. evim olcak hastane
bi de göbek çevresi kalınlaşmış biraz karbonhdratı azaltıyoruz dedi
nub teorisine göre erkek, idrar yolu çıkıntısı dik değil, ki o teorinin de doğruluk payı yüzde 75:) senin oğlan edepli bizimkilerden bacakları açmamış:)) ben kızımda 7. ayda kontrole gittiğimde yüzde 80 kız diyordu o zamanki drum.Iste burada
ben tam tersi diye biliyorum kordonu pipi sanıp erkek diyen çok oluyormuşkız da yanılma payı daha zormuş sanırım. Erkekte yanılma payı olabiliyormuş. Öyle dediler ama illa ki deneyimi olmuştur birilerinin :)
Çok geçmiş olsun ya alerjiye ek birde iştahsızlık varsa çok zorSorma bu alerji yaşlandırdı beni resmen yiyebildiği şeyler zaten kısıtlı onları da yemek istemiyor hergün koy önüne makarna pilav patates gıkı çıkmaz yumurta yesin diye yapmadığım şey kalmadı, keçiye ve kuzuya inek sütü ve dana etinden daha çok alerjisi varBitsin artık diye dua ediyorum.
Aynı sıkıntı bizde de mevcut ailem sahil kasabasında yaşıyor oraya gidince düzeliyor kayınvalidemler de izmitte bir ilçedeler yeşillikler içinde orada da sıkıntı yok ne zaman İstanbul il sınırına giriyoruz hırıltı başlıyor
Çok güzel ifade etmişsin canım. Yazık böyle kişilere.meraklı melahatlar. Maalesef ülkemiz boş insanlarla dolu nerde ne diyeceğini ne yapacağını bilmeyen cahillerle dolu.bu mevzu beni de çok üzüyor. Bir kaç komşum var. Eşimle ne zaman doktora gittim ne zaman döndüm her şeyi sorguluyorlar. Hastaneden eve daha yeni adım attığım anda Maskemi bile çıkarmadan mesajları geliyor. Cinsiyet ne dedi doktor? Benim ya da bebeğimin sağlığı umurlarında değil merakları 3. Oğlumun olup olmayacağı. Her beni görmelerinde kızın olacak Deyip tepkimi ölçtüklerini hissediyorum. erkek olduğunu söylediğim de “abovv, olsun ya” gibi tepkileri beni en çok yıpratan şey. O yüzden kimseyle görüşmek istemiyorum kimse bana soru sorsun içimdeki duyguları deşelesin istemiyorum. Yaş ilerledikçe insanlardan soğuyorum hatta çünkü söyledikleri ile altında düşündüklerininfarkını kolayca anlıyorum malesef.
Bende hissettiğimi düşünüyorum ama dokkor bunun için erken olduğunu söyledi ama bence hissediyoruz yaBirde 11+4 tüm bugün bi hareketler hissediyorum hemen hemen aynı yerde seğirme gibi kızımda 16. Haftada hissetmiştim bu daha erken geldi gaz mı dedim ama hep aynı nokta seğirme gibi içerden dışardan bişi yok görünürde eminde olamadım.Var mı hisseden annerimiz
ben de öyleyim artık üstüne yatamıyorum, havalarda sıcak uyutmuyor karnım. dün akşam tv karşısında sızmışım yüzü koyun, bi uyandım çok ağrıyordu.Birkaç gündür yüzüstü yatmak artık beni rahatsız ediyor. Şimdiye kadar rahattım. Nefesim kesiliyor sanki. Size de oluyor mu?
nub teorisine göre erkek, idrar yolu çıkıntısı dik değil, ki o teorinin de doğruluk payı yüzde 75:) senin oğlan edepli bizimkilerden bacakları açmamış:)) ben kızımda 7. ayda kontrole gittiğimde yüzde 80 kız diyordu o zamanki drum.onun cinsiyeti 18. haftada öğrenmiştik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?