2021 Şubat Anneleri

biliyosnz ben hep kız hissediyodm ama 2 3 hafta evvel rüyamda rahmetli babamı gördm demek oğlun oluyo ismimi koyuyosun diye bana sarılıyodu bilmiyorum etkisinde kaldım sanırım gerçekten oğlum olursa babamın ismini koyacaktım

Kızlar sizdede karnınızın alt kısmında bazen solda bazen sağda ele gelen yatarken otururken hissettiğiniz yuvarlak yumruk kadar bi sertlik oluyo mu

ben hiç hissetmedim canım mesela bazı anneler hareket de hissediyomş ben de o da yok
Ben hareket falan hissetmiyorum da bununda bebek olduğunu sanmıyorum bi gün sağda bigün solda yarım saat sonra yok herşeyede bi evham yapıyorum doktora mı gitsem diye ama koranadanda gitmek istemiyorum en son doktora 27 sinde gittim

walla blmiyorm canm kontrol hakkın geçti dimi

walla blmiyorm canm kontrol hakkın geçti dimi
Ben devlete gidiyorum kontrol hakkı var mı bilmiyorum 2li tarama için gittim en son sonuclar için bile 1 ay sonraya cağırdı sonuclar 21 günde cıkarmış araya bayramda girince anca 1 ay sonra cıkar demişti izinde zaten gittiğim doktorda gidersem başka birine almam lazım

anladm canm benm gibi evhamlıysan zaten dayanamıyo insan ben çok panik stresli bi yapıdayım

anladm canm benm gibi evhamlıysan zaten dayanamıyo insan ben çok panik stresli bi yapıdayım
Bende aynı panik bi insanım gecen hafta 2 gün midem bulanmadı nornalde cok sevinmem lazımdı rahatladım diye direk bebeğe mi bişi olduya bağladım sonra gene gün boyu süren bulantılar devam etmeye başladı dedim al sana çok biliyon geldi geri sürünüyorum evde artık yemek yapcam diye çok zor geçiyorum zaten bide 3 gündür bu şişlik var geliyo gidiyo

evet evet kalp atışı da yüksekti, kızda yüksek çıkıyor deniliyordu o da yalanmış:) çin burcu vs de yalanmış erkekse bebeğin:)

kese canım büyüdükçe yukarı çıkıyor, rahimde kramplar kasılmalar normal, bende de öyle yumru gibi sıkışmalar oluyor ani hareketlerde... ama vajina girişindeki kemiklerdeki ağrılarım -çatı ağrısı deniyor ona da- bana da normal geliyordu, magnezyum eksikliği diyordum kendi kendime. meğer plasenta bebekten aşağıdaymış benim, ondanmış ağrım. sen yine de dayanamayacak gibiysen doktoruna sor mutlaka.

Doktorum izinde telefonunuda vermiyo devlettekiler vermemeyi tercih ediyo sanırım. Başka birine alıcam dayanamazsam kemik catı ağrısı vs yok sadece belim ve sol bacağım ağrıyo bazen oda. Plasentanın yerine çok iyi demişti en son

inşallah senn dediğin çıkarsa sevinicem cidden :)

Ay o ağrı bende de oldu oluyo da çok. Ama doktora gittiğimde hiç öyle bişey demedi olsaydı derdi dimi

Ay o ağrı bende de oldu oluyo da çok. Ama doktora gittiğimde hiç öyle bişey demedi olsaydı derdi dimi
Aynen derdi canım hele seninki riskli gebelik doktoru kesin derdi... benim durumumu tetikleyen bir kaç faktör var sen o grupta değilsin kuzum. ileri yaş, sigara geçmişi, sezeryan...

Aynen derdi canım hele seninki riskli gebelik doktoru kesin derdi... benim durumumu tetikleyen bir kaç faktör var sen o grupta değilsin kuzum. ileri yaş, sigara geçmişi, sezeryan...
Valla sigara bende de vardı kan testinde öğrendiğim gün bıraktım ama rabbim yardımcın olsun senin de sağlıcakla kucağına al inşallahhh

Benim de geçen hafta dişim kırıldı. Diş hekimi 4. ve 5. ayda gel, Kadın doğumcular izin veriyor o zamanlar için dedi. Dişime vidalama yapılması lazım. Göbek çevresini örtecek şekilde radyasyon geçirmeyen önlük giydiriliyormuş. Günlük maruz kaldığımız radyasyondan daha az dedi diş röntgeninde verilen radyasyonun. Lokal anestezi de yapılabiliyormuş. Sanırım ilaç kullanma ilk ve üçüncü trimesterde riskli. Diş hekimine kalsa her yerimden ilaç verecek. 3.trimestere bırakmamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…