2021 Şubat Anneleri

Nefes darlığı başlayan var mı ben 14 +2 deyim inanılmaz nefes darlığı yaşamaya başladım
Bana sıcak basması oluyor. Klimalı odada otururken Yelpaze ile yelleniyorum, fabrikayı gezip geldikten sonra 1 saat hararetim geçmiyor.
Nefes darlığı yaşıyorum ama onu da maskeye bağlıyor. Sıcakta çok zorlanıyorum maskeyle
Bir de merdiven çıkarken nefesim kesiliyor

kızlar cinsiyetler yavaş yavaş belli olduğuna göre isimler de belli mi
Benim bebiş erkek yüzde 85.
Çınar alp
Çınar ali
Yiğit ali
Aklımdakiler bunlar. Sizce? benim eşim karışmıyor ama kyv çınar alp e bi burun kıvırmadı değil. Ama karışamaz kafama koyarsam.

Benim bebiş erkek yüzde 85.
Çınar alp
Çınar ali
Yiğit ali
Aklımdakiler bunlar. Sizce? benim eşim karışmıyor ama kyv çınar alp e bi burun kıvırmadı değil. Ama karışamaz kafama koyarsam.
Yigit ve Alp favorim benimde bir de Yusuf ismini cok severim, ama babamiz Alpago olsun diyor, savasci mucadeleci erkek anlamindaymis , ben daha cok gelenekciyim isim konusunda, farkli isimlere isinamiyorum

Kiz olsaydi Ela, Eda, Eylul isimlerini dusunmustum, babamizda Mayda olsun demisti, zarif, narin kadin anlaminda

Sizin baba isimleri nerden bulmus ya Alpago ve Mayda 50 yil dusunsem aklima gelmez sizinkiler daha güzel bu isimlerle cocuklar cok dalga geçer onlar da zorlanir isimi anlatana kadar bence

Evet demek normal o zaman

Sizin baba isimleri nerden bulmus ya Alpago ve Mayda 50 yil dusunsem aklima gelmez sizinkiler daha güzel bu isimlerle cocuklar cok dalga geçer onlar da zorlanir isimi anlatana kadar bence
Kesinlikle cok zor, aklinda hep varmis ama aklinda kalmaya devam etsin bencede
Kuzenim kizina Kalben ismini koydu

Kesinlikle cok zor, aklinda hep varmis ama aklinda kalmaya devam etsin bencede
Kuzenim kizina Kalben ismini koydu
2 yıldır kalben diye sarkici var ya ordan alinti yapmıştır. yani bu bile eşinin dediklerinden daha güzel ama bencede aklinda kalsin

Erkek bebek isimlerini benimle de paylaşırsanız çok sevinirim kafamda Eren ismi var çift isim düşünüyoruz fikirlerinizi paylaşın lütfen
Ben de Ahmet Eren diyorum, ama eşim duymuyor beni Kızımın adı Beren, Eren ve Benan istediğim erkek isimleri bakalım baba ne koyacak...

Benim gece yatarken nefesim kesilir gibi oluyo çok derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum
ayy o bende de var yaklaşık 2 haftadır. Doktoruma sorduğumda vücudumuzdaki kan hacmi bebeklerimizden dolayı %20 civarında max arttığından böyle hissetmemiz normalmiş vücudumuz zamanla adapte oluyormuş =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…