Ya bende de oluyor gibi bende 13+6dayım akşam tatlı yada bişey yediğimde çarpıntı yaşıyorum. Birde dün tl la konusurken nefes nefese konustugumu farkettimNefes darlığı başlayan var mı ben 14 +2 deyim inanılmaz nefes darlığı yaşamaya başladım
Bana sıcak basması oluyor. Klimalı odada otururken Yelpaze ile yelleniyorum, fabrikayı gezip geldikten sonra 1 saat hararetim geçmiyor.Nefes darlığı başlayan var mı ben 14 +2 deyim inanılmaz nefes darlığı yaşamaya başladım
Bnde seviyorum Meyra yi bı de LinaTeşekkürlerİlk kızımın ismi Nil Hüma Şuan Lale, Asûde, Gül Ece ya da Gülce hoşuma giden isimler. Eșim de Meyra dedi. Bakalım
Benim bebiş erkek yüzde 85.kızlar cinsiyetler yavaş yavaş belli olduğuna göre isimler de belli mi
Yigit ve Alp favorim benimde bir de Yusuf ismini cok severim, ama babamiz Alpago olsun diyor, savasci mucadeleci erkek anlamindaymis , ben daha cok gelenekciyim isim konusunda, farkli isimlere isinamiyorumBenim bebiş erkek yüzde 85.
Çınar alp
Çınar ali
Yiğit ali
Aklımdakiler bunlar. Sizce?benim eşim karışmıyor ama kyv çınar alp e bi burun kıvırmadı değil. Ama karışamaz kafama koyarsam.
Sizin baba isimleri nerden bulmus ya Alpago ve Mayda 50 yil dusunsem aklima gelmezYigit ve Alp favorim benimde bir de Yusuf ismini cok severim, ama babamiz Alpago olsun diyor, savasci mucadeleci erkek anlamindaymis , ben daha cok gelenekciyim isim konusunda, farkli isimlere isinamiyorum
Kiz olsaydi Ela, Eda, Eylul isimlerini dusunmustum, babamizda Mayda olsun demisti, zarif, narin kadin anlaminda
Ben çalışıyorum bazen hastalarla konuşurken nefesim kesiliyor ne kadar erken başladıBenim gece yatarken nefesim kesilir gibi oluyo çok derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum
Al benden de o kadarYa bende de oluyor gibi bende 13+6dayım akşam tatlı yada bişey yediğimde çarpıntı yaşıyorum. Birde dün tl la konusurken nefes nefese konustugumu farkettim
Evet demek normal o zamanBana sıcak basması oluyor. Klimalı odada otururken Yelpaze ile yelleniyorum, fabrikayı gezip geldikten sonra 1 saat hararetim geçmiyor.
Nefes darlığı yaşıyorum ama onu da maskeye bağlıyor. Sıcakta çok zorlanıyorum maskeyle
Bir de merdiven çıkarken nefesim kesiliyor
Yağız ve Arden Yamaç isimleri benimkilerinErkek bebek isimlerini benimle de paylaşırsanız çok sevinirim kafamda Eren ismi var çift isim düşünüyoruz fikirlerinizi paylaşın lütfen
Kesinlikle cok zor, aklinda hep varmis ama aklinda kalmaya devam etsin bencedeSizin baba isimleri nerden bulmus ya Alpago ve Mayda 50 yil dusunsem aklima gelmezsizinkiler daha güzel bu isimlerle cocuklar cok dalga geçer onlar da zorlanir isimi anlatana kadar bence
2 yıldır kalben diye sarkici var ya ordan alinti yapmıştır.Kesinlikle cok zor, aklinda hep varmis ama aklinda kalmaya devam etsin bencede
Kuzenim kizina Kalben ismini koydu
Ben de Ahmet Eren diyorum, ama eşim duymuyor beniErkek bebek isimlerini benimle de paylaşırsanız çok sevinirim kafamda Eren ismi var çift isim düşünüyoruz fikirlerinizi paylaşın lütfen
Muhammed ege olsun istersenizErkek bebek isimleri bende istiroum sizce Muhammed egemen çok mu uzun olur
ayy o bende de var yaklaşık 2 haftadır. Doktoruma sorduğumda vücudumuzdaki kan hacmi bebeklerimizden dolayı %20 civarında max arttığından böyle hissetmemiz normalmiş vücudumuz zamanla adapte oluyormuş =)Benim gece yatarken nefesim kesilir gibi oluyo çok derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?