gözünüz aydın hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallahBugun kontrolumuz vardi. Erkekmis cinsiyetimiz
Hayirli olsun subat annelerimizin ilk erkek bebeginide duydumBugun kontrolumuz vardi. Erkekmis cinsiyetimiz
11 ve 14
11 ve 14. Haftalar arasinda yapiliyor bu testler belirtin mutlaka yaptiracaginiz yere
İsim konusunda ben yeni nesil isimleri hiç sevmiyorum. Erkekte mete, selim, levent isimlerini seviyorum. Kız bebekte sedef, defne, elif, umay isimlerini seviyorum. Ben daha öğrenmedim cinsiyeti bakalım nolcak. Eşimle de isim hiç konuşmadık
Bir sonraki güne yazamaz rapor gittiğin gün ve sonrası için alırsın gece saat 23.50 de de gitsen bir sonraki güne saat 00.00 olmadan veremiyor sistem öyle sanırımDediğim gibi ben öyle biliyorum canım yanlış yönlendirmiş olmıyım burdan bilen arkadaşlarda varsa onlarda yazsın ona göre hareket et istersen yada direk nuran hanımla görüş.
Sen nerelerdesin Bayadır gözükmüyor dun bana da erkek dedi doktorum çıkıntı sını gösterdi nasip hayırlısı olsun hepimiz içinHayirli olsun subat annelerimizin ilk erkek bebeginide duydum
Başından mı zor geçiyor olmalıMuhammed ege olsun isterseniz
Nefes darlığı çarpıntı bende hamilelik başından beri var doktor bol bol su iç dedi
Biz eşimle isim konusunda ilki benim ikinci senin diyip anlaşmıştık. En yakın arkadaşından hazetmiyorum. Bana inat mı bilmem dün Osman Asaf dedi, kendimi tutamayıp cırladımakşam sabah ciddi miydin dedim. Osman Benan dedi, konuşucaz bu konuyu dedim
Canım bak arkadaşlar da benim.dedigim gibi demiş yine de sen bilirsin ama cumadan cumartesi için rapor yazmaz cumartesi bidaha gidersin
Teşekkürler canım bende öyle biliyodum arkadaş için emin olmak istedim yanlış bilgilendirme olmasın diye
Canım evet ya çok uzun okul da sınavlarda çok zorluyor insanı onu çocuğun kotladigini düşün çocuğa daha başta gına gelir valla sınavdanErkek bebek isimleri bende istiroum sizce Muhammed egemen çok mu uzun olur
Bizimki de geçen haftadan erkek dedi benden öncede erkek yazan oldu amaHayirli olsun subat annelerimizin ilk erkek bebeginide duydum
Biz park yatak kullandık kızımda iki yaşına kadar yattı odasında benim bekarliktan kalma tekli yatakta vardı sonra kendisi onda yatmak istedi yanına yatak koruma aldım sadece şimdi kardeşi de 2 yaşına kadar parkta yatar sonra da ranza alırım diye düşünüyorum kendi sececekleri, ayrıca beşik aldım netten kızımda elim ayağım oldu gün boyu tüm odalara taşıdım hafif oluyor kizimdaki kırıldı bı daha alicam simdi fotodaki gibiBenim de etrafımdakiler özellikle kardeşim park yatak al diyor. Ama 3-4 yaşa kadar kullanılır mı tam bilemedim 2 yaşından sonra artık daha aktif öğrenmeye başlıyorlar. Montessoriyi ben de çok seviyorum. O yüzden 2 yaşında kadar park yatağı kullanıp dolap olarak da bizim kendi dolabımızın baya boş kısmını kullandıktan sonra güzel bir alan yapmak hem o dönemlerde artık kendi isteklerini beğenilerini de belirtebilir diye düşünüyorum ☺
Sepet beşikler için de kullanım süresi bence çok kısa bebekler zaten 3-4 aydan itibaren dönemeye başlıyor düşme tehlikesi açısından ben tercih etmem ama dışarıdan bakınca tatlı gözüküyor tabi.
Ben biraz daha mühendis kafasıyla az yer çok işlev olarak bakıyorum eşyaların hepsine bebek arabası olarak da o yüzden Doona marka çok hoşuma gidiyor ekte resmi var puseti ile oto koltuğu aynı ama o da kaç kg kadar kullanılıyor henüz araştırmadım. Fiyatı pahalı uzun süre kullanabileceksem belki alırım diye düşündüm
Biz park yatak kullandık kızımda iki yaşına kadar yattı odasında benim bekarliktan kalma tekli yatakta vardı sonra kendisi onda yatmak istedi yanına yatak koruma aldım sadece şimdi kardeşi de 2 yaşına kadar parkta yatar sonra da ranza alırım diye düşünüyorum kendi sececekleri, ayrıca beşik aldım netten kızımda elim ayağım oldu gün boyu tüm odalara taşıdım hafif oluyor kizimdaki kırıldı bı daha alicam simdi fotodaki gibiBenim de etrafımdakiler özellikle kardeşim park yatak al diyor. Ama 3-4 yaşa kadar kullanılır mı tam bilemedim 2 yaşından sonra artık daha aktif öğrenmeye başlıyorlar. Montessoriyi ben de çok seviyorum. O yüzden 2 yaşında kadar park yatağı kullanıp dolap olarak da bizim kendi dolabımızın baya boş kısmını kullandıktan sonra güzel bir alan yapmak hem o dönemlerde artık kendi isteklerini beğenilerini de belirtebilir diye düşünüyorum ☺
Sepet beşikler için de kullanım süresi bence çok kısa bebekler zaten 3-4 aydan itibaren dönemeye başlıyor düşme tehlikesi açısından ben tercih etmem ama dışarıdan bakınca tatlı gözüküyor tabi.
Ben biraz daha mühendis kafasıyla az yer çok işlev olarak bakıyorum eşyaların hepsine bebek arabası olarak da o yüzden Doona marka çok hoşuma gidiyor ekte resmi var puseti ile oto koltuğu aynı ama o da kaç kg kadar kullanılıyor henüz araştırmadım. Fiyatı pahalı uzun süre kullanabileceksem belki alırım diye düşündüm
Canım ben kızımda da fotograftakine benzer almıştım şimdi o kırıldı üstüne üç bebek kullandı yeni alicam yine gün boyu tüm odalarda gezdiriyordum evdeKızlar benim yatak odam çok küçük
Nasıl yapsam bilemedim
Evimde 2+1 oturma odamın bir kısmına güzel bir beşik alıp yatak odasına da küçük bi beşik mi alsam acaba
Kullanışlı ama küçük beşik tavsiyesi olan varmıı
18 inde gittim diyelim doktor bugünden 10 gün dedi ama raporlama bölümğ sabah gelin raporunuzu 19 undan başlatalım dedi canımBi gün sonraki raporu rapor alicagin günün sabahında veriyo dimi canım?
Evet nefes darlığı çarpıntı uzun süredir yaşıyorum malesefBaşından mı zor geçiyor olmalı
Bende solomom var bayılarak kullandım 2.5 yaşına kadar fln yanımda taşıdım desem yeridir sling kızımda almayı çok istedim almamıştım bunda alicamBenimki momfortbaby ama üstüne daha iyi olduğu söylenen Solomom, mamadus felan çıktı. Slinglerin İse çok kullanışlı olduğunu söyleyenlerde var onları hiç denemedim.
Benim 13+1 de belli oldu kız çıktı değişmezse tabiArkadaşlar cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz acaba . Ben bir sonraki kontrolde 13+6 oluyorum . Belli olur mu acaba .sanırım erkek olunca daha çabuk anlaşılıyor . Kıza da emin olmak için bekliyorlar galiba . Yanlışmı düşünüyorum tecrübeleri arkadaşlar yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?