2021 Şubat Anneleri

11 ve 14

11 ve 14. Haftalar arasinda yapiliyor bu testler belirtin mutlaka yaptiracaginiz yere

Yok canım ben aradığım yerlere sordum, 9. haftadan sonra istediğin zaman yapılabiliyor. Ama sıkıntı halinde bebeği aldırmak istiyorsan 24. haftaya kadar dediler.

Isimler güzel gerçekten. Erkek için mete, levent benim de aklımda. Kız ismi olarak defne çok isterdim ama o kadar çok koyan oldu ki akrabalarda da var üstelik. Elif de öyle. Nehir, doğa, esin isimlerini seviyorum kızda.

Cinsiyeti henüz ben de öğrenemedim kontrole gideli 1 ay oldu. Istanbula döner dönmez ilk işim olacak inş

Dediğim gibi ben öyle biliyorum canım yanlış yönlendirmiş olmıyım burdan bilen arkadaşlarda varsa onlarda yazsın ona göre hareket et istersen yada direk nuran hanımla görüş.
Bir sonraki güne yazamaz rapor gittiğin gün ve sonrası için alırsın gece saat 23.50 de de gitsen bir sonraki güne saat 00.00 olmadan veremiyor sistem öyle sanırım

Erkek bebek isimleri bende istiroum sizce Muhammed egemen çok mu uzun olur
Canım evet ya çok uzun okul da sınavlarda çok zorluyor insanı onu çocuğun kotladigini düşün çocuğa daha başta gına gelir valla sınavdan benim de isim konusu erkek olursa evliliğimin ilk yılından belliydi Yusuf olacak Allah izin verirse sağlıcakla kucağımiza alırsak ben isim konusunda çift isme karşıyım ya herkesin düşüncesi kendine ama sonuçta bir insana bir isimle seslenirsin birisi Ahmet derken diğeri Mehmet diyor ya bana bir sınır geliyor valla ne oldu belli değil gibi

Biz park yatak kullandık kızımda iki yaşına kadar yattı odasında benim bekarliktan kalma tekli yatakta vardı sonra kendisi onda yatmak istedi yanına yatak koruma aldım sadece şimdi kardeşi de 2 yaşına kadar parkta yatar sonra da ranza alırım diye düşünüyorum kendi sececekleri, ayrıca beşik aldım netten kızımda elim ayağım oldu gün boyu tüm odalara taşıdım hafif oluyor kizimdaki kırıldı bı daha alicam simdi fotodaki gibi

Biz park yatak kullandık kızımda iki yaşına kadar yattı odasında benim bekarliktan kalma tekli yatakta vardı sonra kendisi onda yatmak istedi yanına yatak koruma aldım sadece şimdi kardeşi de 2 yaşına kadar parkta yatar sonra da ranza alırım diye düşünüyorum kendi sececekleri, ayrıca beşik aldım netten kızımda elim ayağım oldu gün boyu tüm odalara taşıdım hafif oluyor kizimdaki kırıldı bı daha alicam simdi fotodaki gibi

Günaydın hanımlar. Ne güzel herkes cinsiyet aşamasını geçmiş, isim aşamasına gelmiş :)
Bana doktor en son kontrolden 40 gün sonraya randevu verdiği için hala kesin cinsiyet öğrenemedim, o yüzden isim de düşünmedim :)
Su an alışveriş yapamıyorum o yüzden. Ama anne yani bir park yatak buldum. Biraz fiyatı düşmüştü aldım ben de. İnşallah memnun kalırız

Canım ben kızımda da fotograftakine benzer almıştım şimdi o kırıldı üstüne üç bebek kullandı yeni alicam yine gün boyu tüm odalarda gezdiriyordum evde

Eklentiler

• Screenshot_2020-08-19-08-09-24-522_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    21 KB · Görüntüleme: 33
Günaydın hanımlar mide bulantısı geçti çok şükür akşamları yanmalar başladı. Mide yanmasına muz iyi geliyo ama o da kabız yapıyor. Başka önerisi olan var mı?

Benimki momfortbaby ama üstüne daha iyi olduğu söylenen Solomom, mamadus felan çıktı. Slinglerin İse çok kullanışlı olduğunu söyleyenlerde var onları hiç denemedim.
Bende solomom var bayılarak kullandım 2.5 yaşına kadar fln yanımda taşıdım desem yeridir sling kızımda almayı çok istedim almamıştım bunda alicam

Benim 13+1 de belli oldu kız çıktı değişmezse tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…