2021 Şubat Anneleri

direk verir ben de raporve cisiyet için gideceğim. bana daha önce 5 gün verdi istersen 10 yapablrm demişti :) için rahat olsun
çok sağol canım valla verirse 10 gün alırım iş yerine ne kadar az gelsem o kadar iyi. Sen cumadan rapor alırsan cumartesi pazar da rapora dahil olmuyo mu ?

ben cmt den başlatcam ama oyle düşünüyorm. oluyodur inşallah :)
Öyle olmuyor diye biliyorum canım cuma gidersen cumadan başlatır alabiliyosan cumartrsi randevu al öyle başlat. Daha önce bende öğleden sonra randevuya gidip ertesi gün için rapor istediğimde vermemişlerdi gittiğim günün sabahından raporlu sayılmıştım.

ama önce işe gittiinmi diyee soruyolar bana geçen sefer bugünden mi başaltalım demişti evet demiştim o yüzden

ama önce işe gittiinmi diyee soruyolar bana geçen sefer bugünden mi başaltalım demişti evet demiştim o yüzden
valla ben öyle biliyorum canım bikaç kere de öyle oldu sabahları boşuna işe gitmiş oldum.Burda bilen arkadaşlarda varsa yazsın belki bana öyle denk gelmiştir ama ertesi günün raporu 1 gün öncesinden yazamaz herhalde belki cumartesi hatırlat rapor yazalım diyip yazabilir cumartesi raporu alırsın

o da olablr ya öyle olursa bi günm eksk yatıyo
sorarm yne de ama

o da olablr ya öyle olursa bi günm eksk yatıyo
sorarm yne de ama
o yüzden rapor alacağın gün doktora gitmek daha iyi oluyor . Hatta bak canım bi kere akşam saatinde acile gitmiştim işten sonra bana yine o günden raporu başlatıyodu istersen 12 den sonra gel ertesi gün başlasın demişlerdi aklında olsun bence gitmeden bi arayıp öğren eğer işten zor izin alıyosan cuma boşuna gitmiş olma.

öğle arası gidip gelicektm ben geçen sefer gttiğimden kontrol hakkım yanıyodu izinli die perşembe cuma gel ücret almycam dedi olmazsa cmt gideym haklısınz riske atmamış olrum

öğle arası gidip gelicektm ben geçen sefer gttiğimden kontrol hakkım yanıyodu izinli die perşembe cuma gel ücret almycam dedi olmazsa cmt gideym haklısınz riske atmamış olrum
Dediğim gibi ben öyle biliyorum canım yanlış yönlendirmiş olmıyım burdan bilen arkadaşlarda varsa onlarda yazsın ona göre hareket et istersen yada direk nuran hanımla görüş.

Kızlar 3 gündür baş ağrım geçmiyor ara ara çok şiddetleniyor hormonlarla alakalı diye okudum ama hep ağrım var
Çok nadir baş.ağrısı yaşayan biriyimdir normalde

Aanızda yaşayan varmı

Ben de az evvel bir kızımın daha olacağını öğrendim, mutluyum Şu hayatta en çok eksikliğini çektiğim şey bir kız kardeşti. Kızım olursa kız kardeşi de olsun derdim hep. İlk kızım eşimin duasıydı bu da benim duam oldu Rabbim ikisini birbirine en iyi arkadaş yoldaş kardeş etsin, çok çok iyi anlassinlar birbirlerini çok sevsinler istiyorum. Umarım bu noktada üzerime düşenleri yapabilirim Hepimiz kuzucuklara hayırla sağlıkla kavuşuruz inşallah

Ben biruniyi aradığımda hastalıkları saydı da tabii ki bir anlam ifade etmesi benim için doktoruma sorup yaptırayım diyorum en iyi hangisini seçmeliyim bilmiyorum
11 ve 14
Bende şimdi aradım 2450-3150 dediler
Yine Genoks a yaptırıcam herhalde
11 ve 14. Haftalar arasinda yapiliyor bu testler belirtin mutlaka yaptiracaginiz yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…