Sağol canım bende haftaya giderim o zaman 1 hafta rapor isticem bakalım vericek mi
çok sağol canım valla verirse 10 gün alırım iş yerine ne kadar az gelsem o kadar iyi. Sen cumadan rapor alırsan cumartesi pazar da rapora dahil olmuyo mu ?direk verir ben de raporve cisiyet için gideceğim. bana daha önce 5 gün verdi istersen 10 yapablrm demişti :) için rahat olsun
çok sağol canım valla verirse 10 gün alırım iş yerine ne kadar az gelsem o kadar iyi. Sen cumadan rapor alırsan cumartesi pazar da rapora dahil olmuyo mu ?
Öyle olmuyor diye biliyorum canım cuma gidersen cumadan başlatır alabiliyosan cumartrsi randevu al öyle başlat. Daha önce bende öğleden sonra randevuya gidip ertesi gün için rapor istediğimde vermemişlerdi gittiğim günün sabahından raporlu sayılmıştım.ben cmt den başlatcam ama oyle düşünüyorm. oluyodur inşallah :)
Öyle olmuyor diye biliyorum canım cuma gidersen cumadan başlatır alabiliyosan cumartrsi randevu al öyle başlat. Daha önce bende öğleden sonra randevuya gidip ertesi gün için rapor istediğimde vermemişlerdi gittiğim günün sabahından raporlu sayılmıştım.
valla ben öyle biliyorum canım bikaç kere de öyle oldu sabahları boşuna işe gitmiş oldum.Burda bilen arkadaşlarda varsa yazsın belki bana öyle denk gelmiştir ama ertesi günün raporu 1 gün öncesinden yazamaz herhalde belki cumartesi hatırlat rapor yazalım diyip yazabilir cumartesi raporu alırsınama önce işe gittiinmi diyee soruyolar bana geçen sefer bugünden mi başaltalım demişti evet demiştim o yüzden
valla ben öyle biliyorum canım bikaç kere de öyle oldu sabahları boşuna işe gitmiş oldum.Burda bilen arkadaşlarda varsa yazsın belki bana öyle denk gelmiştir ama ertesi günün raporu 1 gün öncesinden yazamaz herhalde belki cumartesi hatırlat rapor yazalım diyip yazabilir cumartesi raporu alırsın
o yüzden rapor alacağın gün doktora gitmek daha iyi oluyor . Hatta bak canım bi kere akşam saatinde acile gitmiştim işten sonra bana yine o günden raporu başlatıyodu istersen 12 den sonra gel ertesi gün başlasın demişlerdi aklında olsun bence gitmeden bi arayıp öğren eğer işten zor izin alıyosan cuma boşuna gitmiş olma.o da olablr ya öyle olursa bi günm eksk yatıyo
sorarm yne de ama
Benim gece yatarken nefesim kesilir gibi oluyo çok derin nefes alma ihtiyacı hissediyorumNefes darlığı başlayan var mı ben 14 +2 deyim inanılmaz nefes darlığı yaşamaya başladım
o yüzden rapor alacağın gün doktora gitmek daha iyi oluyor . Hatta bak canım bi kere akşam saatinde acile gitmiştim işten sonra bana yine o günden raporu başlatıyodu istersen 12 den sonra gel ertesi gün başlasın demişlerdi aklında olsun bence gitmeden bi arayıp öğren eğer işten zor izin alıyosan cuma boşuna gitmiş olma.
Dediğim gibi ben öyle biliyorum canım yanlış yönlendirmiş olmıyım burdan bilen arkadaşlarda varsa onlarda yazsın ona göre hareket et istersen yada direk nuran hanımla görüş.öğle arası gidip gelicektm ben geçen sefer gttiğimden kontrol hakkım yanıyodu izinli die perşembe cuma gel ücret almycam dedi olmazsa cmt gideym haklısınz riske atmamış olrum
Bugun kontrolumuz vardi. Erkekmis cinsiyetimiz
Benim 6 yıl önceden belliydikızlar cinsiyetler yavaş yavaş belli olduğuna göre isimler de belli mi
Benim 6 yıl önceden belliydi
11 ve 14Ben biruniyi aradığımda hastalıkları saydı da tabii ki bir anlam ifade etmesi benim içindoktoruma sorup yaptırayım diyorum en iyi hangisini seçmeliyim bilmiyorum
11 ve 14. Haftalar arasinda yapiliyor bu testler belirtin mutlaka yaptiracaginiz yereBende şimdi aradım 2450-3150 dediler
Yine Genoks a yaptırıcam herhalde
benm de hem başım hem belim çok ağrıyo bu yakın zamandırKızlar 3 gündür baş ağrım geçmiyor ara ara çok şiddetleniyor hormonlarla alakalı diye okudum ama hep ağrım var
Çok nadir baş.ağrısı yaşayan biriyimdir normalde
Aanızda yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?