Ben de az evvel bir kızımın daha olacağını öğrendim, mutluyumŞu hayatta en çok eksikliğini çektiğim şey bir kız kardeşti. Kızım olursa kız kardeşi de olsun derdim hep. İlk kızım eşimin duasıydı bu da benim duam oldu Rabbim ikisini birbirine en iyi arkadaş yoldaş kardeş etsin, çok çok iyi anlassinlar birbirlerini çok sevsinler istiyorum. Umarım bu noktada üzerime düşenleri yapabilirim Hepimiz kuzucuklara hayırla sağlıkla kavuşuruz inşallah
Baş ağrısı bende de var ilaç içmek istemiyorum çok fazla soğuk press yapıyorum ama belirli süre iyi geliyor o dabenm de hem başım hem belim çok ağrıyo bu yakın zamandır
Mila olacak Allahın izniylenedir :)
Baş ağrısı bende de var ilaç içmek istemiyorum çok fazla soğuk press yapıyorum ama belirli süre iyi geliyor o da
Mila olacak Allahın izniyle ❤
Teşekkürlerçok sevindm göznz aydın kız kardeşlk güzeldir .isimleri neler peki
Ben çatlak için Lierac çatlak kremi kullanıyorum. ne olur ne olmaz diye erken başladım.çatlak için herhangi bir krem kullanıyo musunuz ? benim bildiğim çatlak oluşcağı zaman kaşınma oluyor ama inşllah sizin öyle değildir.
Aklimda kalsin bende yakinda gideceğim soyleyeyim tesekkurlerBana da önce decavit vermişti 4 e bölüp içmeye çalışıordum ama bir dahaki gittiğimde söyledim değiştirdik. Diofol içiyorum küçük olduğu için kolay içiyorum. Tavsiye ederim
İyi yapmışsınız bu aylardan sonra karnımız daha hızlı büyüyecek . Benim maalesef ilk doğumdan çatlaklarım var inşallah bunda daha da eklenmezBen çatlak için Lierac çatlak kremi kullanıyorum. ne olur ne olmaz diye erken başladım.
Damla daha kolay degil mi bir tek ben icemiyorum saniyordumDecavit bana da verdi ve evet içmek çok zord vitaminini damla formunda verdi canım ben de bulursam daha küçük bir hapa geçicem
O kadar etkili yani yanınızdan ayırmayın hiçBenn kullanıyorum hamile kalmadan önce başlamıştım kullanmaya erkenden müdahale edersem başlıcağını hissettiğim an kullanırsam ve uyku gözlüğümü takıp şöyle bir saat uyur kalkarsam fişek gibi oluyorumavimigren içiyodum artık içmiyorum aylarrr oldu. Hamilelikte de bir kere tuttu ama o sıra da evde değildim ve migren taşım yanımda değildi yatıp uyudum ve ertesi gün de baş ağrım devam etti ilaçta içmedim parol kesmeyecekti boşuna almadım ama 2 gün süründürdü beni
Teşekkür ederim cuma randevum var o güne kadar mecbur bekleyeceğim artıkcanim benim arkadaşımın da mantarı vardı bu kremi kullanıyordu. Ama doktoru hamile kaldıktan sonra yasaklamisti o yüzden kullanmiyordu . Bilgin olsun
Ben gittiğimde saat 4 civarıydı kurum anlaşması var, raporlama bölümümdeki çalışan isterseniz sabahtan gelin rapor girişiniz yarindan olsun bugün çalışmışsınız zaten demişti ertesi gün sabah eşime vermişlerdi raporuvalla ben öyle biliyorum canım bikaç kere de öyle oldu sabahları boşuna işe gitmiş oldum.Burda bilen arkadaşlarda varsa yazsın belki bana öyle denk gelmiştir ama ertesi günün raporu 1 gün öncesinden yazamaz herhalde belki cumartesi hatırlat rapor yazalım diyip yazabilir cumartesi raporu alırsın
Bi gün sonraki raporu rapor alicagin günün sabahında veriyo dimi canım?Ben gittiğimde saat 4 civarıydı kurum anlaşması var, raporlama bölümümdeki çalışan isterseniz sabahtan gelin rapor girişiniz yarindan olsun bugün çalışmışsınız zaten demişti ertesi gün sabah eşime vermişlerdi raporu
Benim ki daha ne olacağına karar veremedikızlar cinsiyetler yavaş yavaş belli olduğuna göre isimler de belli mi
Tabi, hangi gun gittiyseniz hastaneye o gun tum gun raporlu olursunuz, saat kacta giris yaptiginiz onemli degil ,o yuzden sabahdan gidip almak mantikli,Bi gün sonraki raporu rapor alicagin günün sabahında veriyo dimi canım?
Canım bak arkadaşlar da benim.dedigim gibi demiş yine de sen bilirsin ama cumadan cumartesi için rapor yazmaz cumartesi bidaha gidersinöğle arası gidip gelicektm ben geçen sefer gttiğimden kontrol hakkım yanıyodu izinli die perşembe cuma gel ücret almycam dedi olmazsa cmt gideym haklısınz riske atmamış olrum
Teşekkürler canım bende öyle biliyodum arkadaş için emin olmak istedim yanlış bilgilendirme olmasın diyeTabi, hangi gun gittiyseniz hastaneye o gun tum gun raporlu olursunuz, saat kacta giris yaptiginiz onemli degil ,o yuzden sabahdan gidip almak mantikli,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?