2021 Şubat Anneleri

çok sevindm göznz aydın kız kardeşlk güzeldir .isimleri neler peki

Kizlarrrrr bana hamilelik başından beri doktorum bol bol su iç idrarın çok açık olacak demişti 2 gündür suya çok dikkat etmemişim dün uyandığımda idrar renginin koyuluguna çok şaşırmıştım akşam yaşayacağım sancıyı bilmeden. Şu anda şehir dışındayım Adana'daki doktorumu aradım idrar tahlili ver dedi.
Az önce gittim kum düşürmüşüm o da enfeksiyon yapmış iki ilaç verdi Adana'daki doktoruma da söyledim ikisini içebilirsin dedi
Kısaca kızlar şu çok önemli bol bol su için duanızı aldım Allah razı olsun hepinizden sağlıkla gelsin İnşallah bebeklerimiz kızlar hepinize çok teşekkür ederim

Biz eşimle isim konusunda ilki benim ikinci senin diyip anlaşmıştık. En yakın arkadaşından hazetmiyorum. Bana inat mı bilmem dün Osman Asaf dedi, kendimi tutamayıp cırladım akşam sabah ciddi miydin dedim. Osman Benan dedi, konuşucaz bu konuyu dedim

O kadar etkili yani yanınızdan ayırmayın hiç bunu okuduğum iyi oldu teşekkür ederim

Ben gittiğimde saat 4 civarıydı kurum anlaşması var, raporlama bölümümdeki çalışan isterseniz sabahtan gelin rapor girişiniz yarindan olsun bugün çalışmışsınız zaten demişti ertesi gün sabah eşime vermişlerdi raporu

Bi gün sonraki raporu rapor alicagin günün sabahında veriyo dimi canım?

öğle arası gidip gelicektm ben geçen sefer gttiğimden kontrol hakkım yanıyodu izinli die perşembe cuma gel ücret almycam dedi olmazsa cmt gideym haklısınz riske atmamış olrum
Canım bak arkadaşlar da benim.dedigim gibi demiş yine de sen bilirsin ama cumadan cumartesi için rapor yazmaz cumartesi bidaha gidersin
Tabi, hangi gun gittiyseniz hastaneye o gun tum gun raporlu olursunuz, saat kacta giris yaptiginiz onemli degil ,o yuzden sabahdan gidip almak mantikli,
Teşekkürler canım bende öyle biliyodum arkadaş için emin olmak istedim yanlış bilgilendirme olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…