Aylar öncesi bu durumu bende yaşadım okurken seni çok iyi anladım reglim 4 gün gecikmişti bende normal olarak kan verdim hemen test bile yapmadan eve gittim yarım saate regli oldum sakın umudunu yitirmeMerhaba kızlar ben bugün sabah kan verdim ama sonuçları alamadan regl oldumçok mutluydum aslında
Sizleri tekrar tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi arada uğrarım :)
2021 annesi olursunuz inşallah tez vakitteMerhaba kızlar ben bugün sabah kan verdim ama sonuçları alamadan regl oldumçok mutluydum aslında
Sizleri tekrar tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi arada uğrarım :)
Hayırlı olsun cnm sağlıkla ilerlesin insBende bugün kan testiyle hamile olduğumu öğrendim umarım herşey yolunda gider
Amin inşallah hepimizin süreci sağlıklı ve güzel ilerlerHayırlı olsun cnm sağlıkla ilerlesin ins
Tebrik ederimBende bugün kan testiyle hamile olduğumu öğrendim umarım herşey yolunda gider
TebriklerMerhabalar uzun zamandır giremiyordum Allah nasip ederse bende 2. Kez anne olacağım bugün kan testi ile öğrendim bebişimi dünyalar tatlısı bir kızım var 3 yaşında Allah bunu da sağsalim kucağıma almayı nasip eder inşallah
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahSelam kızlar sat 26 nisan pko olduğu icin geç döllenme oluştu bende.
Doğum 31 Ocak gözüküyor ama muhtemelen şubata kalacak.
Bi hafta boyunca 2 günde bir kan verdik değerimiz artsın diye. Çok şükür 2611 değer ile bugün kesemizi gördük♥ 6+1 olarak gözüküyoruzz
2 hafta sonra kalp atışını duyucaz insallah♥
Rabb'im sana hayırlı bir evlat nasip etsin zamani varmış demek üzülmeMerhaba kızlar ben bugün sabah kan verdim ama sonuçları alamadan regl oldumçok mutluydum aslında
Merhaba değeriniz kaç cıktı acaba ?Merhaba arkadaşlar ben tsh biraz yüksek çıktı doktor ilaç verdi,bebeğin zeka gelişimi için dedi.
özellikle benim gibi ilk olan tecrübesiz arkadaşlar öğrenir öğrenmez hemen tsh testi yaptırın,önemliymiş
Merhaba 3.59 duMerhaba değeriniz kaç cıktı acaba ?
Benimki 3.65 çıktı Dr normal dedi kaç ve üzeri yüksek kabul ediliyor aralikta 5 yazıyor normaldeMerhaba 3.59 du
Senin de mi yüksek çıktı
Çok geçmiş olsun canım yaEvet kesinlikle gebelikle alakalı oldu benim geceleri uyutmuyor bazen sürekli esnetmek germek falan istiyorum nereye koycağımı şaşırıyorum
Çok sevindim kuzumm maşallahEvett betayi yarın ogrenicem ama bebişim i keseyi gördüm minnacikti 12 gün sonra kalp atışları için gel dedi
Çok teşekkür ederim için rahatladı ya görünceÇok sevindim kuzumm maşallah❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?