2021 Şubat Anneleri

Sen annendemisin hala Bayadır yoksun yine nasıl gidiyor hamilelik bebiş nasıl gittin mi kontrole
Dun aksam dondum uzun surdu baya alismisimda tembel olmaya evde is gormek baya zor geldi bebisde iyi allaha şükür hafifden hissediyorum hareketlerini kontrolumde persembe gunu

Muzu denedim ama çıkardım. Gıda zehirlenmesi gibi sanki.. Ya sabır çekiyorum halime. Şu illet hastalığı Rabbim tez vakitte defetsin ülkemizden. Korkumdan hastaneye gidemiyorum.
Çok geçmiş olsun geçen hafta ben de oldum mahvoldum resmen. Korona oldum sandım hatta. Önce kahveye limon sıkıp yedim. Ardından muz yedim sonra kola içtim bir de şeftali yedim sabahına kesildi. Devam ederse git ama mutlaka hastaneye. İhtiyaç dahilinde gidiyoruz biz. Çok geçmiş olsun. Yiyip içtiğim şeyleri aralıklarla yaptım biranda tüketmedim

Daha iyiyim sağolun arkadaşlar, biraz sıtma yaptı ama geçti. 37.5 a çıktı ateş. Sadece karın ağrısı kas ağrısı kaldı şu an. Ben de öyle bi gelgit yaşadım corona mı acaba diye de. Bbi önceki hamileliğimde de yaşadım. Zaten bunda haftada iki kere ishalim anlamadım gitti

Geçmiş olsun canım dışardan falan yediysen o da dokunmuş olabilir bana bazen musluk suyu bile dokunabiliyor. Bu hamilelikte bende nedense ishal oluyorum acaba vitamin ilaçları mi yapiyo anlamadım

Dun aksam dondum uzun surdu baya alismisimda tembel olmaya evde is gormek baya zor geldi bebisde iyi allaha şükür hafifden hissediyorum hareketlerini kontrolumde persembe gunu
Hayırlısı olsun inşallah zor olur alışınca bende zorlanmıştım tembelleşiyor insan gerçekten

Kızlar omega 3 için hap kullanan var mı? Balık yemek beyin gelişimi için çok önemliymiş ama ben yiyemiyorum hap içeyim dedim. Dr da içebilirsin dedi. Ne kullanıyorsunuz? Kullanan varsa yazabilir mi?
İmom kullanmaya başladım ben ama benimki söyle oldu decavit içemiyorum deyince Dr imom verdi bunda da omega3 6 ve diger vitaminler var

Canım ben bugün aldım ve basladım kapsul şeklinde ama bogazdan direk kayıyo ben içebildim bence sende içebilirsin
Benim genel olarak ilaç içememe sorunum var onun 3te 1 ini bile yutamıyorum. 2 ye 3 r bölüp yemeklerin arasına sıkıştırıyor dun ama multivitaminler hep yumuşak kapsül hem de içinden böyle balık yağı gibi bi şey akıyor çok feci midem bulanıyor. Kokusu da berbat içemiyorum

Keşke bizim gibiler için surup tarzı bişeyler yapsalar ama özellikle sordum ya decavit ya imom kullanabilirsin dedi de decavit ikiye bölünce bile zor içtim baktım olmuyo bugun imom aldım decavit ten daha iyi sen tekrar druna sor istersen belki başka bişeyler önerir.

Vitamin hic icmedim ben size doktorunuzmu yazdi veya sizmi istedinizde yazdi bana doktorum yazmadi istedim geregi yok dedi

günaydın herkese.bugün iş başı yaptım şükür.allah herkese sağlık versinde yeter ki çalışalım.çok şükür 19.haftanın içindeyim.5 hafta sonra idari izne ayrılacağım.valla evde zaman daha hızlı geçiyor.evi topla yemek yap.çocukların dersleriyle ilgilen.

Kızlar burundan nefes alamama problemi var mı sizde gece uyutmuyor resmen. Bu gece burnumu sileyim dedim belki rahatlar o kadar sert Bı sekılde kaısklarıma agrı girdi ki canım yandı silerken ıkındım mı naptıysam ama sınır bozucu bısey

ben de nefes alamıyorm hatta kurumuş kan var yani burnumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…