2021 Şubat Anneleri

Modeli nasıl yaptığını burada göstermiş şablon sahibi kişi. Battaniye setinin tamamının tarifi ücretli imiş. Yaklaşık 5 dolar olarak gördüm ama bilemiyorum net fiyat mıdır.
Ayyy cok tesekkur ederim , burdan cikarmaya calisirim baya guzel anlatmis, burayi bilemedim bende, aralara yunus modeli deniyormus onu buldum

Şekerden sebep mi 1 hafta öndeydi bebeğiniz anlayamadım
canım ilkinde yaşamadın mı bu durumu hiç? benim ilkinde 10 gün öndeydi şekerim yok, gebelik şekerim de yoktu. 37de annesi 4ün üstünde Bi bebek gelecek galiba hazırlıklı ol dedi drum, 3300 dogdu, ki 40+3 Haftayı da geçtik de sezeryana girdim. Nerde o 10 gün ileride olan kızBu defa 1 hafta gerideydim. Son kontrolde 8 gün önde çıktı. Yani bebeğin duruşu ölçüm yapan cihaz hepsi etkili... İleride giden bebeğe değil bir haftadan fazla geriden gelende gelişim durması VS deniyor ama böyle olan Bi arkadaşıma da kocan da sende minyonsun büyük Bi bebek beklemiyoruz zaten, gelişim geriliği yoktur demişti doktoru. Yani genetik yapı da etkili...

Gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin.. Allahım herkese gönlüne göre hayırlısını versin..kacinci hafta da erkek denmişti acaba merak ettim

Kızım son haftalara kadar gününde gitti bana da doktor iri bir bebek bu dedi 4 kilo doğar dedi her hafta gittiğimde kızımın kilosu geri düştü ve 2880 doğdu kordon dolandı dışkısı o yedi midesi yıkandı daha neler neler zorunlu sezeryan oldum bende Allahım bağışladı çok şükür bu biraz ilerde olunca acaba dedim bilgim yoktu ilk hamilelikten

Meraba anneler . Grip aşısı olacak olan isim yazdıyormuş bende düşünüyorum olmayı. Benim gibi düşünen var mı ?

Kızlar bu aralar akşamları acaip gazim var ne yesem gaz yapıyo anlamiyorum. Napmam lazım özellikle tecrübeli annelerim
Öğlen et yemekleri, akşam sebze yemekleri yemeyi tercih edin. Mayalı ekmek yemeyin. Kendiniz yufka tarzı şeyler yapın onları yiyin. Soğan, sarımsak, baharatları bir süre beslenmenizden çıkarın. Kurubaklagilleri suda iyice bekletin. Kabuklu besinlerin kabuğunu yemeyin. Günlük on bin adım atın. Akşam yemeğinden 1-2 saat sonra bağırsaklarınızı çalıştıracak hareketler yapın (internette videolar var). Henüz bebekten dolayı karnımız şişmedi. Onun için karın üstüne yatıp karnınızı sıcak tutarsanız o da gaz çıkarmayı kolaylaştırıyor. Üşütmeyin, ayağınızda çorap hep olsun. Aynı bebekteki gaz çıkarma mantığıyla sırt ve karın masajı gaz çıkarmayı sağlıyor. Yemekle birlikte sıvı tüketmeyin. Yemekten yarım saat önce ve sonra su için, hazmı kolaylaştırıyor. Hiç başa çıkamazsanız gaviscon şurup bir ölçek içebilirsiniz, sindirimi kolaylaştırmak için. Ben 2,5 aydır sindirim problemi yaşıyorum laktoz intoleransına bağlı. Şişkinlikten belimin yanları çatladı düşünün. Bu şekilde çözebildim.

Kızlar omega 3 için hap kullanan var mı? Balık yemek beyin gelişimi için çok önemliymiş ama ben yiyemiyorum hap içeyim dedim. Dr da içebilirsin dedi. Ne kullanıyorsunuz? Kullanan varsa yazabilir mi?

Kızlar omega 3 için hap kullanan var mı? Balık yemek beyin gelişimi için çok önemliymiş ama ben yiyemiyorum hap içeyim dedim. Dr da içebilirsin dedi. Ne kullanıyorsunuz? Kullanan varsa yazabilir mi?
Canım ceviz yiyemiyor musun ben çocuk doktoruna balık yemiyor dediğimde ee ceviz vsr kuruyemiş var hemen takviye vermeyelim demişti bi bak istersen yiyebileceğin kuruyemiş vardır

Canım ceviz yiyemiyor musun ben çocuk doktoruna balık yemiyor dediğimde ee ceviz vsr kuruyemiş var hemen takviye vermeyelim demişti bi bak istersen yiyebileceğin kuruyemiş vardır
Ceviz her gün yiyorum 3-4 tane kırıp. Ama yeter miki ? Balık hiç yemiyorum

Kızlar ya sabahtan beri 10 kere tuvalete girdim, ishalim, artık bittim. Bir şey de yiyemedim. Kola dışında daha sağlıklı ne keser, ishali? .. Hastaneye gidip serum da yemek istemiyorum şu süreçte...

Kızlar ya sabahtan beri 10 kere tuvalete girdim, ishalim, artık bittim. Bir şey de yiyemedim. Kola dışında daha sağlıklı ne keser, ishali? .. Hastaneye gidip serum da yemek istemiyorum şu süreçte...
Muz yesen kabızlık yapıyor normalde.pirinç ve patates de iyi gelirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…