- 16 Nisan 2020
- 458
- 449
- 23
- 38
Benim de oyle uuzn zamandır boyle yım ama bu sefer kasık agrısı olunca korktum bısey olmamıs tır dımı sanki hala agrıyoben de nefes alamıyorm hatta kurumuş kan var yani burnumda
Bende öyle çekicemBenim de çok az çıktı karnım şuana kadar kilo almadım. İnşallah aşırı kilo almamben de böyle foto çekiyorum ama fark belli olsun diye 5 hafta arayla çekicem
Artan kan akışından dolayı burundaki damarlar çatlar ve kanarmış. Benim de uzun zamandır özellikle geceleri burnum tıkalı.Kızlar burundan nefes alamama problemi var mı sizde gece uyutmuyor resmen. Bu gece burnumu sileyim dedim belki rahatlar o kadar sert Bı sekılde kaısklarıma agrı girdi ki canım yandı silerken ıkındım mı naptıysam ama sınır bozucu bısey
Benim de burnum tıkanıyor kan hacmi arttığından damarlar genişliyor. Burun tıkanıklığı çoğu hamişte olağan Bi durum diye biliyorum. Hatta benim arada kanıyor da sümkürdüğümde. Ama ağrını bilemedim dikkat et.. Hapsırık gelince bile oturmaya çalış...Kızlar burundan nefes alamama problemi var mı sizde gece uyutmuyor resmen. Bu gece burnumu sileyim dedim belki rahatlar o kadar sert Bı sekılde kaısklarıma agrı girdi ki canım yandı silerken ıkındım mı naptıysam ama sınır bozucu bısey
Deliksiz uykuları uzun bi süre daha unut canım 15 ay oldu oğlum doğalı daha kesintisiz bir gece uykusu uyuduğumu bilmiyorumGünaydın herkese. Benim de burnum kuruyor geceleri aynı sorun bende de var. Gece kalkıp burnuma su veriyorum nemlensin diye. Geceleri de tuvaletim geliyor bazen 3 kere kalkıyorum. Deliksiz uykuyu özledim
patates haşla ve ye canım geçmiş olsun.Kızlar ya sabahtan beri 10 kere tuvalete girdim, ishalim, artık bittim. Bir şey de yiyemedim. Kola dışında daha sağlıklı ne keser, ishali? .. Hastaneye gidip serum da yemek istemiyorum şu süreçte...
Bugün nasıl oldun? İnş geçmiştirDaha iyiyim sağolun arkadaşlar, biraz sıtma yaptı ama geçti. 37.5 a çıktı ateş. Sadece karın ağrısı kas ağrısı kaldı şu an. Ben de öyle bi gelgit yaşadım corona mı acaba diye de. Bbi önceki hamileliğimde de yaşadım. Zaten bunda haftada iki kere ishalim anlamadım gitti
Ay ben daha cinsiyeti bile öğrenmedimİsim karar verdiniz mi?
Ben de izledim o videoyu ama denemeyi unuttum. ağır kokmuyorsa deneyebilirimBurnu tıkanan arkadaşlar, ender saraç burnunuzun içine susam yağı sürün demişti. Ceyda düvencinin hafta hafta hamilelik videosunda görmüştüm.
ben gece yatmadan önce sürüyorum işe yarıyor sanki.
Kanaman yada riskli bir durumun yoksa istersen bir doktoruna danış gel derse öyle gidersin .Kızlar sag kasıgım cok agrıyor batıyo gıbı bunun ıcın acile gidilir mi ya da yarın doktora gitmeli mıyım kontrolum e 2 hafta var
Sizler doktorunuzun telefon numarasını aldınız mı benim doktorum vermiyor sanırım boyle durumlarda da ulasmak gerekiyor zaten korkudan dısarı da cıkamıyoruz hastane daha riskliKanaman yada riskli bir durumun yoksa istersen bir doktoruna danış gel derse öyle gidersin .
Ben ilk doğumumu yaptığım doktora gidiyorum o yüzden numarası hep vardı artık çoğunlukla doktorlar numaralarını veriyorlar.Eğer doktorunuz özeldeyse arayıp sizde isteyin dediğiniz gibi bu dönemde hastaneye gitmek riskli.Sizler doktorunuzun telefon numarasını aldınız mı benim doktorum vermiyor sanırım boyle durumlarda da ulasmak gerekiyor zaten korkudan dısarı da cıkamıyoruz hastane daha riskli
Özeldeki doktorların hepsi veriyorlar telefonlarını. sen devlete mi gidiyordun? Onlar vermez sanırım.Sizler doktorunuzun telefon numarasını aldınız mı benim doktorum vermiyor sanırım boyle durumlarda da ulasmak gerekiyor zaten korkudan dısarı da cıkamıyoruz hastane daha riskli
Özeldeki doktorların hepsi veriyorlar telefonlarını. sen devlete mi gidiyordun? Onlar vermez sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?