2021 Şubat Anneleri

Günaydın herkese. Benim de burnum kuruyor geceleri aynı sorun bende de var. Gece kalkıp burnuma su veriyorum nemlensin diye. Geceleri de tuvaletim geliyor bazen 3 kere kalkıyorum. Deliksiz uykuyu özledim

Artan kan akışından dolayı burundaki damarlar çatlar ve kanarmış. Benim de uzun zamandır özellikle geceleri burnum tıkalı.

Benim de burnum tıkanıyor kan hacmi arttığından damarlar genişliyor. Burun tıkanıklığı çoğu hamişte olağan Bi durum diye biliyorum. Hatta benim arada kanıyor da sümkürdüğümde. Ama ağrını bilemedim dikkat et.. Hapsırık gelince bile oturmaya çalış...

Günaydın herkese. Benim de burnum kuruyor geceleri aynı sorun bende de var. Gece kalkıp burnuma su veriyorum nemlensin diye. Geceleri de tuvaletim geliyor bazen 3 kere kalkıyorum. Deliksiz uykuyu özledim
Deliksiz uykuları uzun bi süre daha unut canım 15 ay oldu oğlum doğalı daha kesintisiz bir gece uykusu uyuduğumu bilmiyorum

Kızlar ya sabahtan beri 10 kere tuvalete girdim, ishalim, artık bittim. Bir şey de yiyemedim. Kola dışında daha sağlıklı ne keser, ishali? .. Hastaneye gidip serum da yemek istemiyorum şu süreçte...
patates haşla ve ye canım geçmiş olsun.

Burnu tıkanan arkadaşlar, ender saraç burnunuzun içine susam yağı sürün demişti. Ceyda düvencinin hafta hafta hamilelik videosunda görmüştüm.
ben gece yatmadan önce sürüyorum işe yarıyor sanki.

Bugün nasıl oldun? İnş geçmiştir

Sağol canım, Gece yine ateşim çıktı sıtma yaptı. Yorgan battaniye terleyerek attım galibadün dayak yemiş gibiydim ayakta duramıyordum ama bugün evi süpürmeye can buldumKarnım gurulduruyor ama sakin bünyem. Boşluklarım ağrıyor o da susuz kaldım diye herhalde.

İsim karar verdiniz mi?
Ay ben daha cinsiyeti bile öğrenmedim

Ben de izledim o videoyu ama denemeyi unuttum. ağır kokmuyorsa deneyebilirim

Kızlar sag kasıgım cok agrıyor batıyo gıbı bunun ıcın acile gidilir mi ya da yarın doktora gitmeli mıyım kontrolum e 2 hafta var

Sizler doktorunuzun telefon numarasını aldınız mı benim doktorum vermiyor sanırım boyle durumlarda da ulasmak gerekiyor zaten korkudan dısarı da cıkamıyoruz hastane daha riskli
Ben ilk doğumumu yaptığım doktora gidiyorum o yüzden numarası hep vardı artık çoğunlukla doktorlar numaralarını veriyorlar.Eğer doktorunuz özeldeyse arayıp sizde isteyin dediğiniz gibi bu dönemde hastaneye gitmek riskli.

Sizler doktorunuzun telefon numarasını aldınız mı benim doktorum vermiyor sanırım boyle durumlarda da ulasmak gerekiyor zaten korkudan dısarı da cıkamıyoruz hastane daha riskli
Özeldeki doktorların hepsi veriyorlar telefonlarını. sen devlete mi gidiyordun? Onlar vermez sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…