Cok tşk ederim cnm önerilerin icin. Hareketsizim riskli gebeliğim var diye sanırım ondan kaynaklanıyor bide yemek konusunda da dikkat edeyim sebze konusunda. Ah ekmek öyle düştüm ki ama dediğin gibi azaltmak lazim özellikle aksam yemeğinde..Öğlen et yemekleri, akşam sebze yemekleri yemeyi tercih edin. Mayalı ekmek yemeyin. Kendiniz yufka tarzı şeyler yapın onları yiyin. Soğan, sarımsak, baharatları bir süre beslenmenizden çıkarın. Kurubaklagilleri suda iyice bekletin. Kabuklu besinlerin kabuğunu yemeyin. Günlük on bin adım atın. Akşam yemeğinden 1-2 saat sonra bağırsaklarınızı çalıştıracak hareketler yapın (internette videolar var). Henüz bebekten dolayı karnımız şişmedi. Onun için karın üstüne yatıp karnınızı sıcak tutarsanız o da gaz çıkarmayı kolaylaştırıyor. Üşütmeyin, ayağınızda çorap hep olsun. Aynı bebekteki gaz çıkarma mantığıyla sırt ve karın masajı gaz çıkarmayı sağlıyor. Yemekle birlikte sıvı tüketmeyin. Yemekten yarım saat önce ve sonra su için, hazmı kolaylaştırıyor. Hiç başa çıkamazsanız gaviscon şurup bir ölçek içebilirsiniz, sindirimi kolaylaştırmak için. Ben 2,5 aydır sindirim problemi yaşıyorum laktoz intoleransına bağlı. Şişkinlikten belimin yanları çatladı düşünün. Bu şekilde çözebildim.
Bende doktoruma sorup karar vericem aslinda istiyorum yaptirmakMeraba anneler . Grip aşısı olacak olan isim yazdıyormuş bende düşünüyorum olmayı. Benim gibi düşünen var mı ?
Muzu denedim ama çıkardım. Gıda zehirlenmesi gibi sanki.. Ya sabır çekiyorum halime. Şu illet hastalığı Rabbim tez vakitte defetsin ülkemizden. Korkumdan hastaneye gidemiyorum.Muz yesen kabızlık yapıyor normalde.pirinç ve patates de iyi gelirmiş.
1 adet olgun şeftali yiyebilirsin, iyi geliyor.Kızlar ya sabahtan beri 10 kere tuvalete girdim, ishalim, artık bittim. Bir şey de yiyemedim. Kola dışında daha sağlıklı ne keser, ishali? .. Hastaneye gidip serum da yemek istemiyorum şu süreçte...
Çocuk için 3/4 yeterli sen yanına başka omega3 içeren şeyler eklersen tamamdırCeviz her gün yiyorum 3-4 tane kırıp. Ama yeter miki ? Balık hiç yemiyorum
Geçmiş olsun canım bir çay kaşığı kahveye limon sıkıp onu yersen iyi geliyorKızlar ya sabahtan beri 10 kere tuvalete girdim, ishalim, artık bittim. Bir şey de yiyemedim. Kola dışında daha sağlıklı ne keser, ishali? .. Hastaneye gidip serum da yemek istemiyorum şu süreçte...
Artık bişi kalmadı ishal durdu ama karın ağrısı kusma ne yesem çıkarıyorum. Şimdi şeftalili denedim bakalım. Olmadı devam ederse kahve de deniyim. Tşkrler kızlar...Geçmiş olsun canım bir çay kaşığı kahveye limon sıkıp onu yersen iyi geliyor
Doktor bu konuda birşey söylemedi. Ama bence öyleydiŞekerden sebep mi 1 hafta öndeydi bebeğiniz anlayamadım
Kızılcık iyi geliyor birde sarı leblebi çok geçmiş olsun inşallah hastaneye gitmeden geçerKızlar ya sabahtan beri 10 kere tuvalete girdim, ishalim, artık bittim. Bir şey de yiyemedim. Kola dışında daha sağlıklı ne keser, ishali? .. Hastaneye gidip serum da yemek istemiyorum şu süreçte...
Ben de düşünüyorum. Biz öncelikli geçiyoruz ya aşıda da öyle miyiz acabaMeraba anneler . Grip aşısı olacak olan isim yazdıyormuş bende düşünüyorum olmayı. Benim gibi düşünen var mı ?
Kolaya limon tuzu atarak denedinizmi hic oleda cok faydasi oluyoKızlar ya sabahtan beri 10 kere tuvalete girdim, ishalim, artık bittim. Bir şey de yiyemedim. Kola dışında daha sağlıklı ne keser, ishali? .. Hastaneye gidip serum da yemek istemiyorum şu süreçte...
Kola da limon tuzu da asidik ve zararlı şeyler. Mideniz falan delinir bence böyle şeyler sakın yapmayın. Onun yerine haşlanmış patates, muz, sarı leblebi denenebilirKolaya limon tuzu atarak denedinizmi hic oleda cok faydasi oluyo
Bir yandan evet doru bu surecde ole seyler icilmez normal zamanda bana hep bu yontemi yaptirdilar sabahina kabız bile oluyodumKola da limon tuzu da asidik ve zararlı şeyler. Mideniz falan delinir bence böyle şeyler sakın yapmayın. Onun yerine haşlanmış patates, muz, sarı leblebi denenebilir
Gastrit ve ülser mevcut maalesef o seçenek bende yok...Kolaya limon tuzu atarak denedinizmi hic oleda cok faydasi oluyo
Evet aşıda da öncelikliyiz 65 yaş üstü kronik rahatsızlıgı olan ve hamilelerBen de düşünüyorum. Biz öncelikli geçiyoruz ya aşıda da öyle miyiz acaba
Sağol canım şeftali henüz midede ama bulantı ağrı mahvoldum. İlkinde de yaşamıştım tek fark o zaman 39.5 ateşim vardı. Tek verilen paroldü. Şimdi gitsem acile yalandan gidicem. Özel bir idrar tetkinie bile dünya para ister, devlet Zeynep Kamil dibimde aman amanKızılcık iyi geliyor birde sarı leblebi çok geçmiş olsun inşallah hastaneye gitmeden geçer
Çok geçmiş olsun.evet türk kahvesine bira limon sıkınca ishal e çok iyi geliyorArtık bişi kalmadı ishal durdu ama karın ağrısı kusma ne yesem çıkarıyorum. Şimdi şeftalili denedim bakalım. Olmadı devam ederse kahve de deniyim. Tşkrler kızlar...
Turk kahvesi 1 ttali kasigi 4 5 damla limon sık ye iyi geliyoMuzu denedim ama çıkardım. Gıda zehirlenmesi gibi sanki.. Ya sabır çekiyorum halime. Şu illet hastalığı Rabbim tez vakitte defetsin ülkemizden. Korkumdan hastaneye gidemiyorum.
Sen annendemisin hala Bayadır yoksun yine nasıl gidiyor hamilelik bebiş nasıl gittin mi kontroleCok gecmis olsun ozamn tez zamanda gecer umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?