2021 Şubat Anneleri

Cok tşk ederim cnm önerilerin icin. Hareketsizim riskli gebeliğim var diye sanırım ondan kaynaklanıyor bide yemek konusunda da dikkat edeyim sebze konusunda. Ah ekmek öyle düştüm ki ama dediğin gibi azaltmak lazim özellikle aksam yemeğinde..

Meraba anneler . Grip aşısı olacak olan isim yazdıyormuş bende düşünüyorum olmayı. Benim gibi düşünen var mı ?
Bende doktoruma sorup karar vericem aslinda istiyorum yaptirmak

Muz yesen kabızlık yapıyor normalde.pirinç ve patates de iyi gelirmiş.
Muzu denedim ama çıkardım. Gıda zehirlenmesi gibi sanki.. Ya sabır çekiyorum halime. Şu illet hastalığı Rabbim tez vakitte defetsin ülkemizden. Korkumdan hastaneye gidemiyorum.

Geçmiş olsun canım bir çay kaşığı kahveye limon sıkıp onu yersen iyi geliyor
Artık bişi kalmadı ishal durdu ama karın ağrısı kusma ne yesem çıkarıyorum. Şimdi şeftalili denedim bakalım. Olmadı devam ederse kahve de deniyim. Tşkrler kızlar...

Kızlar ya sabahtan beri 10 kere tuvalete girdim, ishalim, artık bittim. Bir şey de yiyemedim. Kola dışında daha sağlıklı ne keser, ishali? .. Hastaneye gidip serum da yemek istemiyorum şu süreçte...
Kızılcık iyi geliyor birde sarı leblebi çok geçmiş olsun inşallah hastaneye gitmeden geçer

Kızlar ya sabahtan beri 10 kere tuvalete girdim, ishalim, artık bittim. Bir şey de yiyemedim. Kola dışında daha sağlıklı ne keser, ishali? .. Hastaneye gidip serum da yemek istemiyorum şu süreçte...
Kolaya limon tuzu atarak denedinizmi hic oleda cok faydasi oluyo

Kola da limon tuzu da asidik ve zararlı şeyler. Mideniz falan delinir bence böyle şeyler sakın yapmayın. Onun yerine haşlanmış patates, muz, sarı leblebi denenebilir
Bir yandan evet doru bu surecde ole seyler icilmez normal zamanda bana hep bu yontemi yaptirdilar sabahina kabız bile oluyodum

Kızılcık iyi geliyor birde sarı leblebi çok geçmiş olsun inşallah hastaneye gitmeden geçer
Sağol canım şeftali henüz midede ama bulantı ağrı mahvoldum. İlkinde de yaşamıştım tek fark o zaman 39.5 ateşim vardı. Tek verilen paroldü. Şimdi gitsem acile yalandan gidicem. Özel bir idrar tetkinie bile dünya para ister, devlet Zeynep Kamil dibimde aman amandezenfektan bile yok hastanede şu süreçte hiç acil yataklarına uzanıp da serum alınmaz. Artık böyle deniye deniye bulcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…