kan tahlili versen çok iyi olur.halsizliğin birçok nedeni olabilir hamilelikte.belki hormonal ,belki kan değerleriyle ilgili (anemi vb..) yada hava değişikliği gibi basit bir neden de olabilir.bende çalışıyorum,hemde en riskli bölümde ..sağlıkBen sadece 1 kilo almisim.Vitamin kullaniyorum ama ne fayda... Ne yapacagimi sasirdim.Isin kotu yani birde calisiyorum bi kac gun gitmeyebiliirm ama uzun vadede boyle bi imkanim yok.
tsh benim ilk kez bu hamileliğimde yüksek çıktı.hap kullanıyorum.gebelikte tsh düşüklüğü halsizlik yapar canımBirde tsh (troidmis)biraz dusuk ama genelde hamilelikte olabiliyomus.Varmi aranizda tsh dusuk olan.
Önümüzdeki ay kontrolunde demişti dr gecer büyük ihtimal demişti başka doktora gitme falan . Ama o ay nasıl geldi anlatamam
Ciğer yeme demişti bana doktorum. Bir de yeşil yapraklılardan maydonoz ve nane yemiyorum. Onların yenmemesi gerektiğini Duymuştum söyliyim dedim.balık, dana karaciğeri, yumurta, hindi, dana eti, mercimek, mantar, susam, ceviz, ay çekirdeği. kuru meyveler, pekmez, yeşil yapraklı sebzeler tüketmeye çalış
Bende uğraşıyorum hala ama neyse ki artık hergün değil bi kaç günde bi kusuyorum çok zorMerhaba kızlar nasılsınız? Bayaadır giremiyorum cinsiyetler belli olmuş, isimlere de karar verdiniz mi? Umarım her şeyler yolundadıırrr ❤ Benim gibi hala mide bulantısıyla Uğraşmıyorsunuzdur
tsh düşüklüğünüz mü var??? maydanoz nane ilk 3 ay önerilmez.gebelikte düşüklüğe neden olduğu için.fakat ilk 3 aylık dönemi atlattık zatenCiğer yeme demişti bana doktorum. Bir de yeşil yapraklılardan maydonoz ve nane yemiyorum. Onların yenmemesi gerektiğini Duymuştum söyliyim dedim.
Nane ve maydanoz tutup da 1 öğünde 1 bağ yenmediği takdirde herhangi bir zararı yok yemeklerde yada salatalarda kullanılabilir.Ciğer yeme demişti bana doktorum. Bir de yeşil yapraklılardan maydonoz ve nane yemiyorum. Onların yenmemesi gerektiğini Duymuştum söyliyim dedim.
Ciğer neden?Ciğer yeme demişti bana doktorum. Bir de yeşil yapraklılardan maydonoz ve nane yemiyorum. Onların yenmemesi gerektiğini Duymuştum söyliyim dedim.
Mide bulantılarınız geceli cok oldu mu ben verdim bile kilo daha yeni yeni yemeye basladımBen sadece 1 kilo almisim.Vitamin kullaniyorum ama ne fayda... Ne yapacagimi sasirdim.Isin kotu yani birde calisiyorum bi kac gun gitmeyebiliirm ama uzun vadede boyle bi imkanim yok.
Kendisinden istedim ama geregi yok dedi yazmadi folik asitten sonra hic bise yazmadiAllah Allah 3 aydan sonra folik asit kesip decavit tarzı vitaminler veriyorlar aslında sorun sizde dr unuza tabi
Yok ama öyle demişti dr ben hala yemiyorum.tsh düşüklüğünüz mü var??? maydanoz nane ilk 3 ay önerilmez.gebelikte düşüklüğe neden olduğu için.fakat ilk 3 aylık dönemi atlattık zaten
Bilmiyorum dr öyle demişti. Google da da böyle yazıyor:Karaciğer içerisinde çok fazla A vitamini barındırır. Bu nedenden dolayı hamilelik döneminde karaciğer tüketimi sakıncalı olabilir. Ancak ilk 3 aydan sonra karaciğer tüketimi önerilmez. A vitaminin aşırı tüketilmesi doğum kusurlarının ortaya çıkmasına nedenolabilir.Ciğer neden?
Arkadaşım sürekli yedi biliyormusun?? Çok şaşırdımBilmiyorum dr öyle demişti. Google da da böyle yazıyor:Karaciğer içerisinde çok fazla A vitamini barındırır. Bu nedenden dolayı hamilelik döneminde karaciğer tüketimi sakıncalı olabilir. Ancak ilk 3 aydan sonra karaciğer tüketimi önerilmez. A vitaminin aşırı tüketilmesi doğum kusurlarının ortaya çıkmasına nedenolabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?