2021 Şubat Anneleri

Ben sadece 1 kilo almisim.Vitamin kullaniyorum ama ne fayda... Ne yapacagimi sasirdim.Isin kotu yani birde calisiyorum bi kac gun gitmeyebiliirm ama uzun vadede boyle bi imkanim yok.
kan tahlili versen çok iyi olur.halsizliğin birçok nedeni olabilir hamilelikte.belki hormonal ,belki kan değerleriyle ilgili (anemi vb..) yada hava değişikliği gibi basit bir neden de olabilir.bende çalışıyorum,hemde en riskli bölümde ..sağlık evde 2 çocuğu yalnız bırakıp geliyorum hergün işe ( biri 12 diğeri 8 yaşında) inşallah bir an önce 24.haftamız gelirde rahata kavuşuruz

balık, dana karaciğeri, yumurta, hindi, dana eti, mercimek, mantar, susam, ceviz, ay çekirdeği. kuru meyveler, pekmez, yeşil yapraklı sebzeler tüketmeye çalış

Önümüzdeki ay kontrolunde demişti dr gecer büyük ihtimal demişti başka doktora gitme falan . Ama o ay nasıl geldi anlatamam Beyin oluşumunda oluyor ve cogu doktorlar söylemıyor bile bunu internettende arastır rahat etmezsen . Durum geçici rahat olabilirsin sağlıkla al bebişini kucağına

balık, dana karaciğeri, yumurta, hindi, dana eti, mercimek, mantar, susam, ceviz, ay çekirdeği. kuru meyveler, pekmez, yeşil yapraklı sebzeler tüketmeye çalış
Ciğer yeme demişti bana doktorum. Bir de yeşil yapraklılardan maydonoz ve nane yemiyorum. Onların yenmemesi gerektiğini Duymuştum söyliyim dedim.

Merhaba kızlar nasılsınız? Bayaadır giremiyorum cinsiyetler belli olmuş, isimlere de karar verdiniz mi? Umarım her şeyler yolundadıırrr ❤ Benim gibi hala mide bulantısıyla Uğraşmıyorsunuzdur
Bende uğraşıyorum hala ama neyse ki artık hergün değil bi kaç günde bi kusuyorum çok zor cinsiyette öğrenemedim göstermiyo kendini

Ciğer yeme demişti bana doktorum. Bir de yeşil yapraklılardan maydonoz ve nane yemiyorum. Onların yenmemesi gerektiğini Duymuştum söyliyim dedim.
tsh düşüklüğünüz mü var??? maydanoz nane ilk 3 ay önerilmez.gebelikte düşüklüğe neden olduğu için.fakat ilk 3 aylık dönemi atlattık zaten

Nane ve maydanoz tutup da 1 öğünde 1 bağ yenmediği takdirde herhangi bir zararı yok yemeklerde yada salatalarda kullanılabilir.

Kizlar karnimda cok feci bi agri var sabah esimi ise yollarken vardi gazdandir dedim belki gecr ama uyudum yeni uyandim yine aynisi gibi ahri halal devam ediyo sancili bi agri sizce normalmi

Bilmiyorum dr öyle demişti. Google da da böyle yazıyor:Karaciğer içerisinde çok fazla A vitamini barındırır. Bu nedenden dolayı hamilelik döneminde karaciğer tüketimi sakıncalı olabilir. Ancak ilk 3 aydan sonra karaciğer tüketimi önerilmez. A vitaminin aşırı tüketilmesi doğum kusurlarının ortaya çıkmasına nedenolabilir.

GEBELİKTE MAYDANOZ TÜKETMEK GÜVENİLİR Mİ?
Maydanoz, yemeklerde lezzet veren, çiğ veya pişmiş olarak tüketilebilen; otsu, damarlı bir bitkidir. C vitamininden zengin olan maydanozun vücuttan su tutulumunu engelleyici özelliği vardır. Bu nedenle yemeklerde ve salatalarda bol tüketimi tavsiye edilir. Ancak maydanozu kaynatıp suyunu içmek ve maydanoz kürü uygulamak gebeler için sakıncalıdır. Hamilelikte bir miktar şişlik normaldir. Ancak ödeminiz olup olmadığı doktorunuz tarafından muayene ile teşhis edilmelidir. Maydanoz suyu içmek vücut sıvı oranınızda dengesizliğe neden olur ve tedavi etkinliğini engeller. Bu nedenle hekime danışmadan evde ödem tedavisi uygulamak yanlıştır. Maydanoz yemek sakıncalı değildir ancak maydanoz suyu kesinlikle içilmemelidir. Kendinizde böyle bir problem hissediyorsanız mutlaka bir hekim ile iletişime geçmelisiniz.

Ben maydanoz yiyorum salata içinde. O kadardan bişey olacağını sanmıyorum. Zaten her gün yediğim bişey de değil.

Daha öncede dediğim gibi kızlar stres bebeğe yediklerimizden daha çok zarar verir. Bu dönemde mümkünse sakatat ve şarküteri ürünleri tüketmeyin bide dışardan yememeye dikkat edin onun dışında salatada yada yemekte yediğiniz maydanozdan kimseye bişey olmaz. Ama maydanoz yedim şimdi nolcak diye strese girmeniz bebeğinizi de strese sokar.

Arkadaşım sürekli yedi biliyormusun?? Çok şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…