2021 Şubat Anneleri

plasenta önde dediğin, bana da bebekten aşağıda dedi, zamanla yukarı çıkması lazım dedi, aynı şey mi acaba?
Yani benimki tam bebeğin önünde ultrason ile bakınca plasenta gözüküyordu bnde diyordum ki niye oynamıyor çocuk hapsirinca hissediyordum

Yani benimki tam bebeğin önünde ultrason ile bakınca plasenta gözüküyordu bnde diyordum ki niye oynamıyor çocuk hapsirinca hissediyordum
bu konuyu çok kafama takıyordum ocak annelerinde bayağı var benim gibi, rahatladım. normalde plasenta bebeğin üstünde bir yere yerleşmeliymiş. belki de benimki de yukarı çıkmış önüne gelmiştir

bu konuyu çok kafama takıyordum ocak annelerinde bayağı var benim gibi, rahatladım. normalde plasenta bebeğin üstünde bir yere yerleşmeliymiş. belki de benimki de yukarı çıkmış önüne gelmiştir
Olabilir canım bnde baya endişe etmiştim sonra görünce rahatladım

Bu haftadan sonra pregnacare neden veriyor? Bana doktorum ilk hamile oldugumda verdi simdi tabletin bitince omega icerikli viramine gececeksin dedi ben de bitiremedi. Unutuyorum icmeyi,
Ben bu doktorları anlamdım ki bazısının başta verdiğine bazısı Sonra veriyor.hangisi doğru çözemedim

Ben de bugün doktora gittim
Çok şükür görünen bir sıkıntısı yok ayrıntılı için randevu aldım üç hafta sonraya
Ve yüzde yüz kız dedi çok şükür bir oğlum var bir de kızım olacak
Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin cümlemizin evladını korusun her türlü kötülükten

S Storycan canim sen proluton a devam ediyor musun
Ediyorum kuzum doktor 22. Haftaya kadar devam edicex dedi. Aağlık ocağındaki hemşire sen niye kullanıyon bunu dedi düşük riskine karşı dedim. Erkek olacaksa benek pipisi kısa olur dedi. Yok dedim kız bebek he ozaman çok kadınsı olacak dedi . O ne demekse. Doktora sorucam bakalım

Bende kullandım 5 kere o prolutonu. Erkek bebeğim pipisi kısa mı olcak gerçi babasının da pek uzun sayılmaz

Degişikm iş ilk defa duydum ilk aylarda decavit verdiklerini.bende bu ay degiştir yorum Dr umu.dr iyi de cok hastası var muayenesi 5 dk bile sürmüyo
Benimki de öyleydi. 6. Dk kapıdayız.güya özel hastane ve hastane ortağı.
Ben soru soruyorum evet hayır cevapları alıyorum . WhatsApp tan yazıyorum acil durumlarda 3 gün sonra dönüş yapıor. Süt yoğurt yeme derdi bir o kadar.. o da nasıl bir mantıksa?

Diğer Dr lar progestani bile biraktiriyordu bu Dr yine iyi bakalım ins bişey olmaz en azından iki haftada bir vurunurum
Kanaman varsa tabi kullanmalisin cnm. Benim hic olmadi cok şükür şimdi de riskli zamani geçtik cok şükür hafta olarak yani

Bende uğraşıyorum hala ama neyse ki artık hergün değil bi kaç günde bi kusuyorum çok zor cinsiyette öğrenemedim göstermiyo kendini
Ben de öyleyim herkes normale döndü bi biz kaldık herhaldeee. Yaaa böyle tahmin ediyorlar ya cinsiyeti usg’den benim her tahminde kız çıktıııı. Usg’lerini yollarsan bakayım

Ben de öyleyim herkes normale döndü bi biz kaldık herhaldeee. Yaaa böyle tahmin ediyorlar ya cinsiyeti usg’den benim her tahminde kız çıktıııı. Usg’lerini yollarsan bakayım

Eklentiler

• 20200713_110542.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 41
  • 15995822616451542825775.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 47
Kizlar gobişlerimiz buyuyo catlaklar icin biseye basladinizmi hic ben bugun dogal zeytin yagi aldim eczaneden o cok iyi geliyo diye biliyorum sizler biseye basladinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…