- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Yani benimki tam bebeğin önünde ultrason ile bakınca plasenta gözüküyordu bnde diyordum ki niye oynamıyor çocuk hapsirinca hissediyordumplasenta önde dediğin, bana da bebekten aşağıda dedi, zamanla yukarı çıkması lazım dedi, aynı şey mi acaba?
bu konuyu çok kafama takıyordum ocak annelerinde bayağı var benim gibi, rahatladım. normalde plasenta bebeğin üstünde bir yere yerleşmeliymiş. belki de benimki de yukarı çıkmış önüne gelmiştirYani benimki tam bebeğin önünde ultrason ile bakınca plasenta gözüküyordu bnde diyordum ki niye oynamıyor çocuk hapsirinca hissediyordum
benim oğlan da sürekli kıpır kıpır maşallah.doğunca uyumayacak anlaşılan19 dayım bende de yokuykucu çıktı bu oğlan
Olabilir canım bnde baya endişe etmiştim sonra görünce rahatladımbu konuyu çok kafama takıyordum ocak annelerinde bayağı var benim gibi, rahatladım. normalde plasenta bebeğin üstünde bir yere yerleşmeliymiş. belki de benimki de yukarı çıkmış önüne gelmiştir
Ben bu doktorları anlamdım kiBu haftadan sonra pregnacare neden veriyor? Bana doktorum ilk hamile oldugumda verdi simdi tabletin bitince omega icerikli viramine gececeksin dedi ben de bitiremedi. Unutuyorum icmeyi,
Bana decavit ilk 3 ayda verdi hatta 3 ay bitince de deavm et dedi. Başka bir şey vermeyecek misiniz yook. Cins adam değiştirdim kurtuldum.Allah Allah 3 aydan sonra folik asit kesip decavitte tarzı vitaminler veriyorlar aslında sorun sizde dr unuza tabi
Ediyorum kuzum doktor 22. Haftaya kadar devam edicex dedi. Aağlık ocağındaki hemşire sen niye kullanıyon bunu dedi düşük riskine karşı dedim. Erkek olacaksa benek pipisi kısa olur dedi. Yok dedim kız bebek he ozaman çok kadınsı olacak dedi . O ne demekse. Doktora sorucam bakalım
Bana decavit ilk 3 ayda verdi hatta 3 ay bitince de deavm et dedi. Başka bir şey vermeyecek misiniz yook. Cins adam değiştirdim kurtuldum.
Bende kullandım 5 kere o prolutonu. Erkek bebeğim pipisi kısa mı olcakEdiyorum kuzum doktor 22. Haftaya kadar devam edicex dedi. Aağlık ocağındaki hemşire sen niye kullanıyon bunu dedi düşük riskine karşı dedim. Erkek olacaksa benek pipisi kısa olur dedi. Yok dedim kız bebek he ozaman çok kadınsı olacak dedi . O ne demekse. Doktora sorucam bakalım
Benimki de öyleydi. 6. Dk kapıdayız.güya özel hastane ve hastane ortağı.Degişikm iş ilk defa duydum ilk aylarda decavit verdiklerini.bende bu ay degiştir yorum Dr umu.dr iyi de cok hastası var muayenesi 5 dk bile sürmüyo
Kanaman varsa tabi kullanmalisin cnm. Benim hic olmadi cok şükür şimdi de riskli zamani geçtik cok şükür hafta olarak yaniDiğer Dr lar progestani bile biraktiriyordu bu Dr yine iyi bakalım ins bişey olmaz en azından iki haftada bir vurunurum
Ben de 15. Haftadan sonra kipirtilar hissetmeye başladım şimdi gün içinde baya baya hissediyorum yemek yerken, uzanırken içimde minik bir sey takla atıyor sankibenim oğlan da sürekli kıpır kıpır maşallah.doğunca uyumayacak anlaşılan
Ay ne güzel darısı başımaBen de 15. Haftadan sonra kipirtilar hissetmeye başladım şimdi gün içinde baya baya hissediyorum yemek yerken, uzanırken içimde minik bir sey takla atıyor sanki
Ben de öyleyimBende uğraşıyorum hala ama neyse ki artık hergün değil bi kaç günde bi kusuyorum çok zorcinsiyette öğrenemedim göstermiyo kendini
Ben hissetmiyorumm ya 17. Haftadayım doktor 20de hissedersin diyorBen de 15. Haftadan sonra kipirtilar hissetmeye başladım şimdi gün içinde baya baya hissediyorum yemek yerken, uzanırken içimde minik bir sey takla atıyor sanki
Genelde 2. Bebek te daha çabuk hissedilir diyorlardı ama benim kilo da cok dediğin gibi belki ondan hissetmiyoruzduramin inşallah canım. tecrübeli anneleriz de ama yok kilomdan herhalde hissemiyorum diyorum artık
Ben de öyleyimherkes normale döndü bi biz kaldık herhaldeee. Yaaa böyle tahmin ediyorlar ya cinsiyeti usg’den benim her tahminde kız çıktıııı. Usg’lerini yollarsan bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?