Ocean MummyKızlar omega 3 için hap kullanan var mı? Balık yemek beyin gelişimi için çok önemliymiş ama ben yiyemiyorum hap içeyim dedim. Dr da içebilirsin dedi. Ne kullanıyorsunuz? Kullanan varsa yazabilir mi?
Bende imom omega kullanıyorumOcean Mummy
Bende imom omega kullanıyoeumKızlar omega 3 için hap kullanan var mı? Balık yemek beyin gelişimi için çok önemliymiş ama ben yiyemiyorum hap içeyim dedim. Dr da içebilirsin dedi. Ne kullanıyorsunuz? Kullanan varsa yazabilir mi?
Bıraktirdi cnm doktorum baya olduburcusami sen proluton kullanıyor muydun canim
Meraba şubat annesi hayırlı olsun hamileliğin. Öncelikle şunu söyliyim sana sakıııınn kafana takma çünkü ay ı cümle bana da 5 yıl önce söylendi kızımda ama yüzde 99.dan falzası geçiyor beyin oluşumnda oluyor böyle dedi , bazı dr lar söyler bazısı söylemez iki hafta aralıksız agladım boşuna bebişide strese soktum. Oyuzden güzel anne hic kafana takma hamileliğin tadını çıkar . Sonra geçti gitti çok şükür sağlıkla dogdu kızım. Herkesin saglıkla gelsin bebişleriArkadaşlar merhaba herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın inşallah. Bende 17 haftayı bitirdim bugün. Elimden geldiğince vakit buldukça okuyorum burayı da. Bugün kontrolüm vardı. Bebek günü haftasıyla uyumlu çok şükür. Nifty testi yaptırmıştık önlem amaclı o da temiz çıktı. Ancak ultrasonda beyinde kist var dedi dr.neden olduğu bilinmiyor. Kendiliğinden geçer 23.haftaya doğru dedi. Ama çok kötü malesef kalbim insan sakin kalmaya çalışıyor ama biraz zor. Var mıdır aranızda bu gibi durumda olan
Normalde hiç öyle biri değildir, haklısın dersem eşime haksızlık olur ama o süreçten sonra gerçekten çok dikkat etti evde. O günkü bir iki saati 14 gün sadece evde değil dışarıda veya işteyken de aynı hassasiyetle davrandı ki eskiden de öyleydi zaten.Ahhh canımmm tam arkadaşım olcak insansın. Aynı dertlerden muzdaribiz hiç bir erkek dikkat etmiyor bence... bizi de önemsemiyorlar
bu ayin 19da randevum kendi doktorumla ben bidaha sorim bakim yazarmi herkez neden icmiyosun diyolar benimda anlamadigim bubazilaro git kendin al eczaneden diyolar bi marka verdiler oda bi kadinda ilk 3 ayda 15 kilo aldirmis korkdum ondan almadim onudaAy benim eski doktorumda öyleydi. 3 ay bitti diofolu bırakacak mıyım dedm hwyır devam dedim. Kimle konuşsam multi9içiyor demir hanı kullanıyor. Benimki niye vermiyor diyordum.
Çok şükür dotor dğiştridm hemen demir ve multivitamin yazdı. Tahlilde istedi. Kansızlık başlamış demirin düşük. Kesinlikle kullanmak gerekiyor bence,çok iyi sağlıklı/doğal beslenmiyorsak özellikle. Sen tekrar sor bence cnm doktoruna
Allah Allah 3 aydan sonra folik asit kesip decavit tarzı vitaminler veriyorlar aslında sorun sizde dr unuza tabibu ayin 19da randevum kendi doktorumla ben bidaha sorim bakim yazarmi herkez neden icmiyosun diyolar benimda anlamadigim bubazilaro git kendin al eczaneden diyolar bi marka verdiler oda bi kadinda ilk 3 ayda 15 kilo aldirmis korkdum ondan almadim onuda
Allah saglıklı dogur ayı nasip etsin insallah. Benim ilk kızımda da usg de gormustu genelde 17 18. Haftalarda gorunur 24 de tamamen kaybolur demıstı doktor ben de cok uzulmustum ama cok sukur bısey cıkmadı sık karsılasılan Bı durum mus siz de uzulme yin 2 hafta sonra kaybolur Allah in izniyleArkadaşlar merhaba herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın inşallah. Bende 17 haftayı bitirdim bugün. Elimden geldiğince vakit buldukça okuyorum burayı da. Bugün kontrolüm vardı. Bebek günü haftasıyla uyumlu çok şükür. Nifty testi yaptırmıştık önlem amaclı o da temiz çıktı. Ancak ultrasonda beyinde kist var dedi dr.neden olduğu bilinmiyor. Kendiliğinden geçer 23.haftaya doğru dedi. Ama çok kötü malesef kalbim insan sakin kalmaya çalışıyor ama biraz zor. Var mıdır aranızda bu gibi durumda olan
B Bircansev çok teşekkür ederim çok kıymetli bu durumu yaşayan bir kişinin yorumu. Stres olmamak elde olsa keşke.. senin kaç hafta sonra geçti bu durum. Kızınla sağlıklı nice güzel yıllarınız olsun. Inşallah atlatmak bize de nasip olur. Umut oldun tekrar tekrar teşekkür ederimMeraba şubat annesi hayırlı olsun hamileliğin. Öncelikle şunu söyliyim sana sakıııınn kafana takma çünkü ay ı cümle bana da 5 yıl önce söylendi kızımda ama yüzde 99.dan falzası geçiyor beyin oluşumnda oluyor böyle dedi , bazı dr lar söyler bazısı söylemez iki hafta aralıksız agladım boşuna bebişide strese soktum. Oyuzden güzel anne hic kafana takma hamileliğin tadını çıkar . Sonra geçti gitti çok şükür sağlıkla dogdu kızım. Herkesin saglıkla gelsin bebişleri
Sabaha kadar uyuyamadım recep has perinatolog randevum 8 ekimde öne alicam umarım kabul ederse yer varsa. Dr bana 100 de 5 deyince nadir bir durum olarak algıladım. Inşallah atlatırız sağlıkla her süreci çok teşekkürlerAllah saglıklı dogur ayı nasip etsin insallah. Benim ilk kızımda da usg de gormustu genelde 17 18. Haftalarda gorunur 24 de tamamen kaybolur demıstı doktor ben de cok uzulmustum ama cok sukur bısey cıkmadı sık karsılasılan Bı durum mus siz de uzulme yin 2 hafta sonra kaybolur Allah in izniyle
Çok geçmiş olsun inşallah normale döner.
benim halsizlik çok kilo almamdandır kesinGunaydin kizlar.Asiri halsizim 2 gundur.Iki adim atsam kalbim carpio bayilacak gibi oluyorum.Doktor degerlerin normal diyo.Varmi boyle asiri halsiz olan
Ben sadece 1 kilo almisim.Vitamin kullaniyorum ama ne fayda... Ne yapacagimi sasirdim.Isin kotu yani birde calisiyorum bi kac gun gitmeyebiliirm ama uzun vadede boyle bi imkanim yok.benim halsizlik çok kilo almamdandır kesineğilip kalkmak işkence.birde bel ağrısı çok kötü vuruyor şimdiden.bebek için sola yatıyorum mecburen ama benim vucüt sırt üstü yapmaya alışık.herhalde bel ağrısını rahat pozisyonda yatmamam etkiliyor.vitamin kullanıyor musunuz?
Canım beni de ekler misinMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2021
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
@4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?