2021 Şubat Anneleri

Meraba şubat annesi hayırlı olsun hamileliğin. Öncelikle şunu söyliyim sana sakıııınn kafana takma çünkü ay ı cümle bana da 5 yıl önce söylendi kızımda ama yüzde 99.dan falzası geçiyor beyin oluşumnda oluyor böyle dedi , bazı dr lar söyler bazısı söylemez iki hafta aralıksız agladım boşuna bebişide strese soktum. Oyuzden güzel anne hic kafana takma hamileliğin tadını çıkar . Sonra geçti gitti çok şükür sağlıkla dogdu kızım. Herkesin saglıkla gelsin bebişleri

Ahhh canımmm tam arkadaşım olcak insansın. Aynı dertlerden muzdaribiz hiç bir erkek dikkat etmiyor bence... bizi de önemsemiyorlar
Normalde hiç öyle biri değildir, haklısın dersem eşime haksızlık olur ama o süreçten sonra gerçekten çok dikkat etti evde. O günkü bir iki saati 14 gün sadece evde değil dışarıda veya işteyken de aynı hassasiyetle davrandı ki eskiden de öyleydi zaten.
Allaha şükür bu 14 gün içerisinde kimsede birşey çıkmadı. Yurdışına 3-5 gün sonrasında dönenler zaten mecbur pcr testi yaptırmıştı ve herkes negatifti. O da biraz bizi rahatlatmıştı psikolojik olarak.

bu ayin 19da randevum kendi doktorumla ben bidaha sorim bakim yazarmi herkez neden icmiyosun diyolar benimda anlamadigim bubazilaro git kendin al eczaneden diyolar bi marka verdiler oda bi kadinda ilk 3 ayda 15 kilo aldirmis korkdum ondan almadim onuda

Allah Allah 3 aydan sonra folik asit kesip decavit tarzı vitaminler veriyorlar aslında sorun sizde dr unuza tabi

Allah saglıklı dogur ayı nasip etsin insallah. Benim ilk kızımda da usg de gormustu genelde 17 18. Haftalarda gorunur 24 de tamamen kaybolur demıstı doktor ben de cok uzulmustum ama cok sukur bısey cıkmadı sık karsılasılan Bı durum mus siz de uzulme yin 2 hafta sonra kaybolur Allah in izniyle

B Bircansev çok teşekkür ederim çok kıymetli bu durumu yaşayan bir kişinin yorumu. Stres olmamak elde olsa keşke.. senin kaç hafta sonra geçti bu durum. Kızınla sağlıklı nice güzel yıllarınız olsun. Inşallah atlatmak bize de nasip olur. Umut oldun tekrar tekrar teşekkür ederim

Sabaha kadar uyuyamadım recep has perinatolog randevum 8 ekimde öne alicam umarım kabul ederse yer varsa. Dr bana 100 de 5 deyince nadir bir durum olarak algıladım. Inşallah atlatırız sağlıkla her süreci çok teşekkürler

morestrong çok geçmiş olsun canım.Allah ın izniyle sıkıntı yoktur.anne strese girince bebekte fetal stres yaşar.bazı doktorlar değişik doğru düzgün açıklama yapmıyorlar.benim 2.bebeğimde bu çocuk çok zayıf .zamanı gelse bile sezeryana almam dedi.oğlum 2.500 kilo doğdu.doğduğu zamanda en sağlıklı bebeklerden biriydi maşallah .kilolu doğan 3 bebeiği küveze almışlardı.onun için içini rahat tut.

Gunaydin kizlar.Asiri halsizim 2 gundur.Iki adim atsam kalbim carpio bayilacak gibi oluyorum.Doktor degerlerin normal diyo.Varmi boyle asiri halsiz olan
benim halsizlik çok kilo almamdandır kesin eğilip kalkmak işkence.birde bel ağrısı çok kötü vuruyor şimdiden.bebek için sola yatıyorum mecburen ama benim vucüt sırt üstü yapmaya alışık.herhalde bel ağrısını rahat pozisyonda yatmamam etkiliyor.vitamin kullanıyor musunuz?

Ben sadece 1 kilo almisim.Vitamin kullaniyorum ama ne fayda... Ne yapacagimi sasirdim.Isin kotu yani birde calisiyorum bi kac gun gitmeyebiliirm ama uzun vadede boyle bi imkanim yok.

Canım beni de ekler misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…