2021 Şubat Anneleri

Arkadaşlar karnında gerginlik hissi olan var mı? Ayrıca nefesim sanki kesiliyor çok fena oluyorum
bende gerginlik değilde doluluk gibi hacimsel birşey anlatabiliyor muyum kasılma gibi falan değil de değişik ya fazlalık var sanki kasıklarıma doğru böyle alt tarafta yeni başladı 5 gündür korkuyorum rahim ağzında mı sıkıntı var diye cuma dr daydım bir sıkıntı görmedi ama

Gunaydin kizlar.Asiri halsizim 2 gundur.Iki adim atsam kalbim carpio bayilacak gibi oluyorum.Doktor degerlerin normal diyo.Varmi boyle asiri halsiz olan
bana sabahları oluyo işe giderken bikaç sokak ilerde aracı park ettikten sonra gidene kadar fenalık basıyo bazen elim boşalıyo 15 gündür ara ara oluyo böyle.

Benim bu his göbek deliğine doğru oluyor. Bende doktor rahimde kasılma var demişti, ama bilemedim. Bu olurken nefesimde kesilmede oluyor

Nasıl teşekkür etsem bilemedim benim ne hissettiğimi anladığın iç in tahmin edebiliyorsundur perinatoloji kontrolünü detaylı ultrasonu öne almaya çalışıyorum bakalım 1de haber gelecek hamile duası diye bişey var birbirimize de vardır eminim ben minnettarım 1 ay sonrada iyi haberler veririm diye umut ediyorum sanırım isim de umut koyabilirim bu vesile ile

kızımda ayrıntılıda beyinde su dolu 4 keseciğin olduğu ve bu keseciklerin belirli bir mmlim altında olması gerektiği ancak kızımınkilerin üstünde olduğu söylenmişti. 10 gün sonra tekrar gel bakalım küçülebilir demişti öyle de oldu. hiç endişe etmeyin. bunlar olağan şeyler sizin de güzel haberlerle sevinmenizi dilerim Allah'tan

Birde tsh (troidmis)biraz dusuk ama genelde hamilelikte olabiliyomus.Varmi aranizda tsh dusuk olan.
benim de düşük doktor dahiliyeye git dedi ama daha gitmedim biraz da ilk hamileliğim de de böyleydi dahiliye doktoru ilaca gerek yok dedi ona güvendim. Bugün kan verdim gen bakalim ka c cikacak
19 dayım bende de yok uykucu çıktı bu oğlan
Benim oğlan da da ses yok ara ara tedirgin oluyorum bi hareket etseler de iyi olduklarını bilsek

amin inşallah canım. tecrübeli anneleriz de ama yok kilomdan herhalde hissemiyorum diyorum artık

Senin devam mı hala cnm nasıl gidiyo
Ya ben bu dr larin yüzünden cildiricam bı gün ..bana da 1 ay once falan bıraktırdı sonra benim lekem geldi su gibi kahverengi akıntı sonra hemen proluton vurundum en son Dr dedi ki kanaman oldukça alırsın dedi bnde diyorum ki niye kanamanın olmasını bekliyim ki tedbiren vurunayim dedim bı zararı yok zaten 7. Aya kadar bı arkadasim kullandı eşim de bu hafta deneyelim diyor vurunma dedi bakalım bu hafta vurunmuycam iki hafta sonra başka bı Dr a gidicem kendi Dr um başka şehirde bakalım o ne diyecek

Bencede sıkıntı oluyosa kullan cnm ya. Doktorundan memnun değilsen değiştir bencede. Bana progestani da Bıraktirdi cok şükür sıkıntı yaşamadım ama kan pihtilasmasi icin igne ilac ve bağışıklık sistemim icin ilaca devam dedi

Bnde aynı endişe içindeydim ama benim plasenta önde olduğu için az hissediyorum önceden çok hissediyordum
plasenta önde dediğin, bana da bebekten aşağıda dedi, zamanla yukarı çıkması lazım dedi, aynı şey mi acaba?

Diğer Dr lar progestani bile biraktiriyordu bu Dr yine iyi bakalım ins bişey olmaz en azından iki haftada bir vurunurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…