2021 Şubat Anneleri

Ben dün maske ile markete gitmek zorunda kaldım. Gün boyu midem bulandı. O maske bana nasıl koktu anlatamam

5+5 demi oldul kelenme

Ben dün maske ile markete gitmek zorunda kaldım. Gün boyu midem bulandı. O maske bana nasıl koktu anlatamam
Sanırım yavaş yavaş gösterecek böyle kendisini. Bizimle aynı zamanda olup çok kusan varmış çok şükür daha hiç kusmadım

Yerleşme kanaması olabilir Ancak mutlaka doktora danışın ilaç vs veriyorlar
ilac kullanmiyorum drrandevum yarin 4 ay once dusuk yapmistim ilk bebegimi。 moralim bozuldu sabah wc kagidi olmasa farkedilmeyecek kadar acik renk akinti korktum

Kizlar Merhaba Bende subatta hamile kalirim insallah Suan adet gunumu bekliyorum benim bi sorum olacak benim 2 dusugum oldu kalp durmasi sonucu kan pihtilasmasi cikti bu durumda olanlar var mi ? Varsa ne zaman sonra igneye baslanmasi gerekiyor ?

ilac kullanmiyorum drrandevum yarin 4 ay once dusuk yapmistim ilk bebegimi。 moralim bozuldu sabah wc kagidi olmasa farkedilmeyecek kadar acik renk akinti korktum
Hiç korkma yat sürekli ayaklarını uzat Allahın izniyle seninledir bebişin. Ben de 4 ay önce kürtaj oldum. Doktor sana progestan verir büyük ihtimal

Kizlar Merhaba Bende subatta hamile kalirim insallah Suan adet gunumu bekliyorum benim bi sorum olacak benim 2 dusugum oldu kalp durmasi sonucu kan pihtilasmasi cikti bu durumda olanlar var mi ? Varsa ne zaman sonra igneye baslanmasi gerekiyor ?
Gebeliği erken öğrenmem lazım gebeliği öğrenir öğrenmez igne kullanmalısın.tedbir olarakta coraspin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…