Ben dün maske ile markete gitmek zorunda kaldım. Gün boyu midem bulandı. O maske bana nasıl koktu anlatamamÇok iyi yapmışsınız doktor benden 2 günde bir kan istedi artışı takip edebilmek için değerim de 2611 e gelince muayene etti öyle gördük keseyi
midem hiç bulanmıyordu ama az önce sosis kokusu aldım ve hala midem bulanıyor
Senin daha önce düşük olmuşmuydu canım ilaç kullanıyo muydun?bugun pembe biseyler gordum akintida denilemez aslinda pecete olmasa asla goremeyecegimnedirki acep yine dusukmu olacakki
ilac kullanmiyorum drrandevum yarin 4 ay once dusuk yapmistim ilk bebegimi。 moralim bozuldu sabah wc kagidi olmasa farkedilmeyecek kadar acik renk akinti korktumSenin daha önce düşük olmuşmuydu canım ilaç kullanıyo muydun?
5+5 demi oldul kelenmeKızlarr canım cok sıkkın suan 5+5 teyım carsamba hafıf lekelenmem basladı ınanılmaz endıselendım ılk randebuma gıttım keseyı alttan gorduk hoca hayet iyi dedi kanama goremıyorum aktıf bı kanama yok dedı ama ben sildikce gelıyordu kahve leke seklınde. Kese duzgun vs dedı ve yıne orogestan fıtıl verdı ama fıtılden sonra pembelesmeye basladı sureklı akan bıse degıl lavaboda sıldıkce gelıyo ama ben endıselenıyroum
Sanırım yavaş yavaş gösterecek böyle kendisini. Bizimle aynı zamanda olup çok kusan varmış çok şükür daha hiç kusmadımBen dün maske ile markete gitmek zorunda kaldım. Gün boyu midem bulandı. O maske bana nasıl koktu anlatamam
ilac kullanmiyorum drrandevum yarin 4 ay once dusuk yapmistim ilk bebegimi。 moralim bozuldu sabah wc kagidi olmasa farkedilmeyecek kadar acik renk akinti korktum
umarim oyledirYerleşme kanaması olabilir Ancak mutlaka doktora danışın ilaç vs veriyorlar
Hiç korkma yat sürekli ayaklarını uzat Allahın izniyle seninledir bebişin. Ben de 4 ay önce kürtaj oldum. Doktor sana progestan verir büyük ihtimalilac kullanmiyorum drrandevum yarin 4 ay once dusuk yapmistim ilk bebegimi。 moralim bozuldu sabah wc kagidi olmasa farkedilmeyecek kadar acik renk akinti korktum
Cnm sanki senin pihtilasman vardı diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum tedbir olarak bişey baslatmadi mi doktorumarim oyledir
Gebeliği erken öğrenmem lazım gebeliği öğrenir öğrenmez igne kullanmalısın.tedbir olarakta coraspinKizlar Merhaba Bende subatta hamile kalirim insallah Suan adet gunumu bekliyorum benim bi sorum olacak benim 2 dusugum oldu kalp durmasi sonucu kan pihtilasmasi cikti bu durumda olanlar var mi ? Varsa ne zaman sonra igneye baslanmasi gerekiyor ?
Yerleşme kanaması benim bildiğim adet gününden önce olur 2:hamileliğimde öyle oldu..bundada yaşadım yine ama yinede tedbir olarak proluton vuruluyorumumarim oyledir
Betan nasılbugun pembe biseyler gordum akintida denilemez aslinda pecete olmasa asla goremeyecegimnedirki acep yine dusukmu olacakki
429 ilki ikincisi 1245 normal artti aslinda。 dusuk yaptigimda %45 artis vardi sagliksiz demisti bunun artisida normal ama bilemedim suan bise yokBetan nasıl
yok kuzum krozomlarda sikinti var demisti betada duzensiz artinca dustu pihtilasma demeistiCnm sanki senin pihtilasman vardı diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum tedbir olarak bişey baslatmadi mi doktor
Benimde öyle oldu 2. Dusugum yine de tedbirini al429 ilki ikincisi 1245 normal artti aslinda。 dusuk yaptigimda %45 artis vardi sagliksiz demisti bunun artisida normal ama bilemedim suan bise yok
Anladım cnmyok kuzum krozomlarda sikinti var demisti betada duzensiz artinca dustu pihtilasma demeisti
yarin gidecem ne derse artik 。2 dusukmu yaptinBenimde öyle oldu 2. Dusugum yine de tedbirini al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?