Bende de ishalle birlikte var ağrı.Yaa iyi ozamn korkdum sabahdan berli halada decam ediyo sanki simdide isal olmusumda ole bir agri girdi
Galiba suan cikdim wcden isalda olmus azicik daha yeni bugun oldu bugunBende de ishalle birlikte var ağrı.
sürekli mi yoksa ara ara mı?
2/3 gündür var bendeGaliba suan cikdim wcden isalda olmus azicik daha yeni bugun oldu bugun
Doğum tarihleri aynıymış yarın gideceğim doktora ilk kez umarım duyarızSelam kızlar, kalp atışını duyan oldu mu acaba?
Doktorum mide bulantısı kalp atımı ile başlar demişti tabi bu kişiden kişiye değişirYaa iyi ozamn korkdum sabahdan berli halada decam ediyo sanki simdide isal olmusumda ole bir agri girdi
İnsallah canım. Daha önce gitmedin mi? Benimkisi geç döllenmeymiş. Yeni keseyi gördük. 2 hafta sonra kalp atışı icin gidicez.Doğum tarihleri aynıymış yarın gideceğim doktora ilk kez umarım duyarız
Maşallahhhİki katı şeklinde arttı :)
3.57
219
643
1250
2611
Yok canım 2 hafta sonra. Sizinkisi de çok güzelMaşallahhhkalp atışını duydun mu? Benim de
48
129
356
1162
Perşembe gideceğim ben de inşallah görürüz keseyiYok canım 2 hafta sonra. Sizinkisi de çok güzelkeseyi gördüm daha yeni
Hayır hiç gitmedim sadece sağlık ocağında 2 kere kan verdim. Bilerek bekledim 6. Haftada giderim diye düşündüm kalp atışı görünmez se 7 de bidaha giderim bu arada bulantınız varmı bende3 gündür varİnsallah canım. Daha önce gitmedin mi? Benimkisi geç döllenmeymiş. Yeni keseyi gördük. 2 hafta sonra kalp atışı icin gidicez.
Hayır canım çünkü daha yeniydi 6.2 mm’lik bir kesePerşembe gideceğim ben de inşallah görürüz keseyikalp ritmini falan gördüm dedi mi doktor
Çok iyi yapmışsınız doktor benden 2 günde bir kan istedi artışı takip edebilmek için değerim de 2611 e gelince muayene etti öyle gördük keseyiHayır hiç gitmedim sadece sağlık ocağında 2 kere kan verdim. Bilerek bekledim 6. Haftada giderim diye düşündüm kalp atışı görünmez se 7 de bidaha giderim bu arada bulantınız varmı bende3 gündür var
Ayyy minnak mercimekHayır canım çünkü daha yeniydi 6.2 mm’lik bir kese
İnsallah hepimiz sağlıkla büyütürüz mercimekleriAyyy minnak mercimek❤❤
Bende haftaya ilk kez gitcem sanki ilk çocukmuş gibi heyecanlıyım :) senin yaş aralıkları be kadar canım. Benimkiler çok yakın olduno yüzden itirazı.haftaya kalp sesi için gözüküceğim inşallah.çok heyecanlıyım.
inşallah herkese nasip olur.elif benim annem de istemiyordu 3. çocuk diğer ikisini iyi yetiştirin yeter der hepkısmet işte 2kardeşiz ablamında 3 çocuğu şimdide benim 3. gelecek allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?