2021 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar annemde olduğum için giremiyorum pek. Mide bulantım hafif var ama asıl halsizlik uyku hali çok. Anneme de canım çok sıkkın. Yaptığım suçmuş gibi davranıyor. Bi an çnce evime gidip sevincimi yaşamak için sabırsızlanıyorum

haftaya kalp sesi için gözüküceğim inşallah.çok heyecanlıyım.
inşallah herkese nasip olur.elif benim annem de istemiyordu 3. çocuk diğer ikisini iyi yetiştirin yeter der hep kısmet işte 2kardeşiz ablamında 3 çocuğu şimdide benim 3. gelecek allah nasip ederse

İnsallah canım. Daha önce gitmedin mi? Benimkisi geç döllenmeymiş. Yeni keseyi gördük. 2 hafta sonra kalp atışı icin gidicez.
Hayır hiç gitmedim sadece sağlık ocağında 2 kere kan verdim. Bilerek bekledim 6. Haftada giderim diye düşündüm kalp atışı görünmez se 7 de bidaha giderim bu arada bulantınız varmı bende3 gündür var

Çok iyi yapmışsınız doktor benden 2 günde bir kan istedi artışı takip edebilmek için değerim de 2611 e gelince muayene etti öyle gördük keseyi
midem hiç bulanmıyordu ama az önce sosis kokusu aldım ve hala midem bulanıyor

Bende haftaya ilk kez gitcem sanki ilk çocukmuş gibi heyecanlıyım :) senin yaş aralıkları be kadar canım. Benimkiler çok yakın olduno yüzden itirazı.

bugun pembe biseyler gordum akintida denilemez aslinda pecete olmasa asla goremeyecegim nedirki acep yine dusukmu olacakki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…