Saol canm sizdede var mi pihtilasma ?Gebeliği erken öğrenmem lazım gebeliği öğrenir öğrenmez igne kullanmalısın.tedbir olarakta coraspin
Canım sen kan verecektin geçen sonra baktım banlanmıştın sanırımCnm sanki senin pihtilasman vardı diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum tedbir olarak bişey baslatmadi mi doktor
Merhaba canım benimde kan pıhtılaşması var. Ben adet günü hamileliği öğrendim hemen o gün iğneye başladım. Senin de en erkenden öğrenmen lazım öncesinde de coraspirine başlamıştımKizlar Merhaba Bende subatta hamile kalirim insallah Suan adet gunumu bekliyorum benim bi sorum olacak benim 2 dusugum oldu kalp durmasi sonucu kan pihtilasmasi cikti bu durumda olanlar var mi ? Varsa ne zaman sonra igneye baslanmasi gerekiyor ?
Kuzum benim de belirtilerim ara ara gidiyo gibi sanki ama sonra düşünmemeye çalışıyorum. Ben de perşembe keseyi görücem inşallah ama sen hiç ağır iş yapma dikkat et kendine ayaklarını uzat yat dinlenKızlar meraba benim bi düşük 3 kimyasalgebeliğim var 2 tüp bebek yaptırtık negatif. 3. Ye başlıcaltık hamile kaldıgımı öğrendim. Geçen çarşamba 1848 ti betam cuma keseyi gördük. Herşey normal yani iğneye cuma coraspine geçen pazar idrarda görünce başladım hemen pıhtılaşmam oldugu için. Bugün çok tedirgin oldum sanki belşrtilerim gitti başka bi doktora gittim kese aynı duruyo ( ultrason cihazı diğer gittiğim yere göre çok kötü) cumadan bugüne normal dedi ama ben kendimi kötü hissediyorum siz ne dersiniz böyle yaşayanlar varmı Benim gibi beni rahatlatın lütfen kimse bilmiyo eşimden başka
Evdeyim işe gitmiyorum dinleniyorum inşallah 19 unda kalbini duyup iyice rahatlarım sende keseyi görürsün inşallah coK sağolasınKuzum benim de belirtilerim ara ara gidiyo gibi sanki ama sonra düşünmemeye çalışıyorum. Ben de perşembe keseyi görücem inşallah ama sen hiç ağır iş yapma dikkat et kendine ayaklarını uzat yat dinlen
İnşallah rabbim sağlıkla hayırla bir evlat versin sanaEvdeyim işe gitmiyorum dinleniyorum inşallah 19 unda kalbini duyup iyice rahatlarım sende keseyi görürsün inşallah coK sağolasın
Keseyi görünce rahatlarım diyodum olmadı cok stresliyim anlatamam inşallah sende görürsün kalp atısını beklersin. Değerin kaçtı kaç haftaşıksın suanİnşallah rabbim sağlıkla hayırla bir evlat versin sanaBen de perşembe inşallah keseyi Göreceğim
Dün en son 1162 ydi. Daha baktırmıycam perşembe gidicem işte inşallah herşey güzel olurKeseyi görünce rahatlarım diyodum olmadı cok stresliyim anlatamam inşallah sende görürsün kalp atısını beklersin. Değerin kaçtı kaç haftaşıksın suan
Aynen görürsün keseyi inşallah senindemi düşüğün varDün en son 1162 ydi. Daha baktırmıycam perşembe gidicem işte inşallah herşey güzel olur
Evet 4 ay önce kalbini duyduktan sonra ölmüş 2 hafta içimde ölü kalmışAynen görürsün keseyi inşallah senindemi düşüğün var
Benimkide bulanmazdi ama 5 +4 olduk basladi dun ile bugun asiri bir sekilde var sabah akam fark etmiyo insallah sizin fazla olmazBen dün maske ile markete gitmek zorunda kaldım. Gün boyu midem bulandı. O maske bana nasıl koktu anlatamam
Evet canımyarin gidecem ne derse artik 。2 dusukmu yaptin
Benim yoğun değil hatta bazı doktorlar bişey kullanmana gerek yok dedi ama ben suan kullanıyorum iğne ve coraspin inşallah güzel olur herşey ne diyim cok stresliEvet 4 ay önce kalbini duyduktan sonra ölmüş 2 hafta içimde ölü kalmışyoğun derecede pıhtılaşmam var iğne progestan kan sulandırıcı kullanıyorum
Evet canım iki dusugum oldu bu yüzdenSaol canm sizdede var mi pihtilasma ?
Aynen bakma sen o doktorlara banada aynısını dediler madem onemsizdi niye 2 defa düşük yaşadım şahsım adına benimki de yoğun değil 2 gende var ama doğuma kadar kullanan dedi bu doktorumBenim yoğun değil hatta bazı doktorlar bişey kullanmana gerek yok dedi ama ben suan kullanıyorum iğne ve coraspin inşallah güzel olur herşey ne diyim cok stresli
Evet hala devam edıyor kahve acık pembe seklınde ama az az peceteye gelen suan 6. Haftadayım yarın kontrolum var kalp duybılırsek5+5 demi oldul kelenme
EvetCanım sen kan verecektin geçen sonra baktım banlanmıştın sanırım
İyi hadi cnm ins güzel gider429 ilki ikincisi 1245 normal artti aslinda。 dusuk yaptigimda %45 artis vardi sagliksiz demisti bunun artisida normal ama bilemedim suan bise yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?