2021 Şubat Anneleri

Hanimlar merhabalar bugun asuri sekikde rahim bolgemde agri var suzce normalmi sanki adet sancisi var gibi oluyo gecmekde bilmiyo

Bi sorun yoktur inşallah yorma kendini dinlen :)
Yoracak hic bir birseyde yapmiyorum annem gelip yapiyo evimin isini bile ama bugun endense bole bi sanci cokdu icimi bi korku aldi zaten mide bulantilarimiz bizi odluruyo gecem gunduzum belli deil

Yoracak hic bir birseyde yapmiyorum annem gelip yapiyo evimin isini bile ama bugun endense bole bi sanci cokdu icimi bi korku aldi zaten mide bulantilarimiz bizi odluruyo gecem gunduzum belli deil
Kaç haftalık? :) inşallah normaldir bilemiyorum. Ama kıvrandırıyosa seni uzmana görünsen? İçin rahat eder

Kaç haftalık? :) inşallah normaldir bilemiyorum. Ama kıvrandırıyosa seni uzmana görünsen? İçin rahat eder
Doktordan aldim bugune randevubogleden sonra gitcem insallah 5+4gunluguz daha ama baya zorluyo beni acaba diyorum gercekden ikizmide bole oldu midem gece durmaz sabah durmaz az bise ekmek yersem sade geciyo

Doktordan aldim bugune randevubogleden sonra gitcem insallah 5+4gunluguz daha ama baya zorluyo beni acaba diyorum gercekden ikizmide bole oldu midem gece durmaz sabah durmaz az bise ekmek yersem sade geciyo
Aa çok erken başlamış sizin:) Allah kolaylık versin :)

Benimki 3.65 çıktı Dr normal dedi kaç ve üzeri yüksek kabul ediliyor aralikta 5 yazıyor normalde
[/QUOTE
Benimki 3.65 çıktı Dr normal dedi kaç ve üzeri yüksek kabul ediliyor aralikta 5 yazıyor normalde
hamile olmayan için evet o değerler normal
Ama hamile için farklıymış.doktor hamile için 2.5 tan aşağısını kabul ediyoruz dedi.
istersen bi dahiliye ya da endokrinciye sonucu bi göster arkadaşım.

hamile olmayan için evet o değerler normal
Ama hamile için farklıymış.doktor hamile için 2.5 tan aşağısını kabul ediyoruz dedi.
istersen bi dahiliye ya da endokrinciye sonucu bi göster arkadaşım.
Allahalla kendi doktoruma bı daha atayım bakayım ne diycek

Benim çok sık değişiyoda şuan 2.55 cıktı ilaç vermedi kaçta veriyo diye merak ettim
Sık değişiyorsa her ay tsh kanı ver kontrol ettir takipte ol yani. Bana her ay tshına bakacağız dedi. Düşerse ilacı keser daha da yükselirse ilacın dozunu arttırıyor herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…