2021 Şubat Anneleri

Bazı arkadaşların isimleri iki kere yazılmış tabloda istersen düzenle canım onları da bilgileri eksik olan arkadaşları etiketle istersen yazsınlar bilgilerini

Son kez sana da yazayım canım o zaman yaş 29 Kars da yaşıyoruz ilk çocuk olacak inşallah ve erkek bebek bekliyoruz

Kızlar en son kontrol den sonra 3 hafta geçti salı günü inşallah kontrole gideceğiz ama hep korkuyorum ya ilk 3 ay geçsin diye bakardık şimdi de 3 ay geçse de kayıpları olanlar var her an hala sağlıklı mı diye düşünüyorum hissetmeye de başlamadım hissetsem en azından hala benimle olduğunu anlarım hoş hisseden ler de bugün hareket etmedi yada kaç saattir hareket etmedi diye tedirgin oluyor ne olacak bu annelik serüveni böyle böyle gidecek herhalde

Bazı arkadaşların isimleri iki kere yazılmış tabloda istersen düzenle canım onları da bilgileri eksik olan arkadaşları etiketle istersen yazsınlar bilgilerini
tabloda olan herkes grubu aktif takip etmiyor sanırım. ilk kez gördüğüm isimler var ama kafama göre de silemem tabiki. biraz daha bekleyeyim sonra etiketlerim tek tek

ben daha 1 hafta önce gittim ama sanki 1 ay olmuş gibi hissediyorum. hep bir tedirginlik inşallah iyidir. şuan nasıl acaba diye düşünüyorum. detaylı ultrasona gidicem 15 ekimde. o zamana kadar doktor kontrolüm yok. ama zor dayanıcam gibi

Ayyy sorma canım bende diyorum kontrol e gideceğim rahatlayacagim sonra 1 hafta geçmeden yine aklımız onda bende salı günü gidip detaylı yi konuşacağım inşallah bebeğim sağlıklıdır da

Bende en son geçen ayin 25 inde gitmiştim
Yarın gidicem kan idrar tahlili yaptiricam iğne vurunucam insallah çok heyecanliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…