- 22 Kasım 2016
- 1.056
- 808
- 73
Bazı arkadaşların isimleri iki kere yazılmış tabloda istersen düzenle canım onları da bilgileri eksik olan arkadaşları etiketle istersen yazsınlar bilgilerinibilgilerini tekrar yazarsan ekleyebilirim
bazı kişilerin tabloda bilgileri eksik. tabloyu ilk yapan arkadaş şehir ve yaş bilgisi ile kaçıncı çocuk olduğunu da sormuş ama bazı kişilerin eksik. onları da tamamlayabiliriz isterseniz.
şuana kadar cinsiyet yazanları ekledim. tabloda olmayanları da eklerim
Son kez sana da yazayım canım o zaman yaş 29 Kars da yaşıyoruz ilk çocuk olacak inşallah ve erkek bebek bekliyoruzbilgilerini tekrar yazarsan ekleyebilirim
bazı kişilerin tabloda bilgileri eksik. tabloyu ilk yapan arkadaş şehir ve yaş bilgisi ile kaçıncı çocuk olduğunu da sormuş ama bazı kişilerin eksik. onları da tamamlayabiliriz isterseniz.
şuana kadar cinsiyet yazanları ekledim. tabloda olmayanları da eklerim
tabloda olan herkes grubu aktif takip etmiyor sanırım. ilk kez gördüğüm isimler var ama kafama göre de silemem tabiki. biraz daha bekleyeyim sonra etiketlerim tek tekBazı arkadaşların isimleri iki kere yazılmış tabloda istersen düzenle canım onları da bilgileri eksik olan arkadaşları etiketle istersen yazsınlar bilgilerini
ben daha 1 hafta önce gittim ama sanki 1 ay olmuş gibi hissediyorum. hep bir tedirginlik inşallah iyidir. şuan nasıl acaba diye düşünüyorum. detaylı ultrasona gidicem 15 ekimde. o zamana kadar doktor kontrolüm yok. ama zor dayanıcam gibiKızlar en son kontrol den sonra 3 hafta geçti salı günü inşallah kontrole gideceğiz ama hep korkuyorum ya ilk 3 ay geçsin diye bakardık şimdi de 3 ay geçse de kayıpları olanlar var her an hala sağlıklı mı diye düşünüyorum hissetmeye de başlamadım hissetsem en azından hala benimle olduğunu anlarım hoş hisseden ler de bugün hareket etmedi yada kaç saattir hareket etmedi diye tedirgin oluyorne olacak bu annelik serüveni böyle böyle gidecek herhalde
Ayyy sorma canım bende diyorum kontrol e gideceğim rahatlayacagim sonra 1 hafta geçmeden yine aklımız onda bende salı günü gidip detaylı yi konuşacağım inşallah bebeğim sağlıklıdır daben daha 1 hafta önce gittim ama sanki 1 ay olmuş gibi hissediyorum. hep bir tedirginlik inşallah iyidir. şuan nasıl acaba diye düşünüyorum. detaylı ultrasona gidicem 15 ekimde. o zamana kadar doktor kontrolüm yok. ama zor dayanıcam gibi
kizim olacakKızlar cinsiyetleri belli olanlar beni etiketleyip yazarsa tabloya eklerim
Bende en son geçen ayin 25 inde gitmiştimben daha 1 hafta önce gittim ama sanki 1 ay olmuş gibi hissediyorum. hep bir tedirginlik inşallah iyidir. şuan nasıl acaba diye düşünüyorum. detaylı ultrasona gidicem 15 ekimde. o zamana kadar doktor kontrolüm yok. ama zor dayanıcam gibi
Canım ben de söyleyeyim o vakittabloda olan herkes grubu aktif takip etmiyor sanırım. ilk kez gördüğüm isimler var ama kafama göre de silemem tabiki. biraz daha bekleyeyim sonra etiketlerim tek tek
Erkek tatlımKızlar cinsiyetleri belli olanlar beni etiketleyip yazarsa tabloya eklerim
Canim hangi hastaneye gidiyordun sen Mevlüt okay beye miMugolata Konya 2. Bebeğimiz kız olacak. Yazmıştım ama listede göremedim kendimi yazabilir misin
Evet sen?Canim hangi hastaneye gidiyordun sen Mevlüt okay beye mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?