- 22 Kasım 2016
- 1.056
- 808
- 73
25 30 dk bakılıyor normalde devlet diye mi 10 dakika sürdü acabaKızlar ben de detaylıya girdim . Biraz öyle arasına yakındı 10 dk da baktılar. Ümraniye devlete gittim . Suratsız bir kadındı. Neyse çok şükür bir şey gözükmüyormuş.
Oldu tatlım erkekKızlar cinsiyetleriniz belli mi bnde Nisan annesiyim
Ne kadar güzel , maşallahKızlar ben de detaylıya girdim . Biraz öyle arasına yakındı 10 dk da baktılar. Ümraniye devlete gittim . Suratsız bir kadındı. Neyse çok şükür bir şey gözükmüyormuş.
Adı Üstünde ayrıntılı ultrason en ince ayrıntısına kadar bakıyor normal muayenede ayrıntılı bakılmıyor ayrıntılı ultrason un en az yarım saat sürmesi gerekiyor kızımda öyle sürmüştü 1 saat fazla 10 dakika da az ayrıntılı içinNe kadar güzel , maşallah10 dkka mı? Perinatolog değil mi? Özelde nedense 1 saat bakılıyor diye duymuştum ama 1 saat de çok bence. Çünkü normal muayene 1 dk falan sürüyor en fazla. Herkes farklı bir şey söylüyor hayırlısı bakalım önemli olan sağlıklı olsunlar da
Evet ama farklı şeyler duyuyorum. Ben de kendi doktoruma sordum perinatolog mu bakacak diye. Aslında ben de bakıyorum ama altına imzamı atamam, yetkim yok dedi. Bir sonraki muaynede sorucam bakalım tekrar. Çünkü çok pahalı bir de, devlet hastanesi de biraz hızlı(!) bakıyor sanırım.Adı Üstünde ayrıntılı ultrason en ince ayrıntısına kadar bakıyor normal muayenede ayrıntılı bakılmıyor ayrıntılı ultrason un en az yarım saat sürmesi gerekiyor kızımda öyle sürmüştü 1 saat fazla 10 dakika da az ayrıntılı için
Perinatologlar daha pahalı radyoloji doktorları da bakıyor onlar daha uygun fiyatları 350 liraya aldım randevu sanırım en uygun 350 liradan başlıyor daha altını hiç duymadımEvet ama farklı şeyler duyuyorum. Ben de kendi doktoruma sordum perinatolog mu bakacak diye. Aslında ben de bakıyorum ama altına imzamı atamam, yetkim yok dedi. Bir sonraki muaynede sorucam bakalım tekrar. Çünkü çok pahalı bir de, devlet hastanesi de biraz hızlı(!) bakıyor sanırım.
Kaçıncı haftada gideceksin?Perinatologlar daha pahalı radyoloji doktorları da bakıyor onlar daha uygun fiyatları 350 liraya aldım randevu sanırım en uygun 350 liradan başlıyor daha altını hiç duymadım
düzgün etiketleyemedim sanırım benim ki erkekKızlar cinsiyetleri belli olanlar beni etiketleyip yazarsa tabloya eklerim
25 30 dk bakılıyor normalde devlet diye mi 10 dakika sürdü acaba
Teşekkür ederim . Ya normalde geçen sene kızım da yarim saate yakın sürdü. Ama bu sefer öğle arasına girmesine 15 dk vardı. Ne bileyim hareketleri falan da değişikti sınırlı gibi bana denk geldi böylesi de ne bileyim . Hayırlısı olsun diyorum Allaha emanet bir şey çıkmaz inşallah.Ne kadar güzel , maşallah10 dkka mı? Perinatolog değil mi? Özelde nedense 1 saat bakılıyor diye duymuştum ama 1 saat de çok bence. Çünkü normal muayene 1 dk falan sürüyor en fazla. Herkes farklı bir şey söylüyor hayırlısı bakalım önemli olan sağlıklı olsunlar da
İnşallah canım hayırlısı olsun. Allah sağlık versin.düzgün etiketleyemedim sanırım benim ki erkek
Teşekkür ederim . Ya normalde geçen sene kızım da yarim saate yakın sürdü. Ama bu sefer öğle arasına girmesine 15 dk vardı. Ne bileyim hareketleri falan da değişikti sınırlı gibi bana denk geldi böylesi de ne bileyim . Hayırlısı olsun diyorum Allaha emanet bir şey çıkmaz inşallah.
22.haftaKaçıncı haftada gideceksin?
Çok şirin olmuşBattaniyem bitti, modeli gonderen arkadasa tesekkur ederim
HarikaaaBattaniyem bitti, modeli gonderen arkadasa tesekkur ederim
Harikaaa
Cinsiyetleri giricem tabloya biraz beklettim çoğu kişi yazsın diye merak etmeyin
Çok tatlı olmuş iyi günlerde kullansın inşallah bebişBattaniyem bitti, modeli gonderen arkadasa tesekkur ederim
Valla canım ben cinsiyet yazmak istemedim artık önceki arkadaşa 2 kere listeye eklemesi için yazdım öyle kaldı tabi müsait olmadığından eklenmemiştir ama liste de ismim olmayınca da gruba yazmak da çok içimden gelmiyor artıkHarikaaa
Cinsiyetleri giricem tabloya biraz beklettim çoğu kişi yazsın diye merak etmeyin
Mugolata benim ki de erkekKızlar cinsiyetleri belli olanlar beni etiketleyip yazarsa tabloya eklerim
bilgilerini tekrar yazarsan ekleyebilirimValla canım ben cinsiyet yazmak istemedim artık önceki arkadaşa 2 kere listeye eklemesi için yazdım öyle kaldı tabi müsait olmadığından eklenmemiştir ama liste de ismim olmayınca da gruba yazmak da çok içimden gelmiyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?