Sevindim çok güzel, inş kaybolur o parlaklık canım en yakın sürede. Peki Ne kadar sürüyor bu muayene?girdim canım.herşey normalmiş.sadece kalpte parlaklık gördü.ekojenik fokus dedikleri.100 gebede 4 kişide falan görülürmüş.doğuma 2 ay kala kendiliğinden kayboluyormuş çoğu vakalar.tek başına bir hastalık göstergesi değilmiş çok şükür
inşallah .çok teşelkür ederim.25 Dakikaya yakın sürdüSevindim çok güzel, inş kaybolur o parlaklık canım en yakın sürede. Peki Ne kadar sürüyor bu muayene?
Ben 2gündür içmiyorum normale döndüm ilaç yapıyor bende aynı ishal gibide değilde ama karın ağrısı vardı geçti şimdi çok şükürBende dun basladim kullanmaya ayni karin agrisi ve surekli wc gidiyorum ya cikiyorum ya cikamiyorum ishal gibi degilim ama. Bi de midem bulanmaya basladi. Bugun korkarak icecem valla. Bikac gun deneyeyim dedim ondan mi degil mi diye. Ilk hamileligimde farkli bi ilac kullanmstim hic bi sıkıntım olmamisti
Kızlar cinsiyetleri belli olanlar beni etiketleyip yazarsa tabloya eklerim
İnşallah kaybolur canım sağlıkla gelsin bebişin inşallahgirdim canım.herşey normalmiş.sadece kalpte parlaklık gördü.ekojenik fokus dedikleri.100 gebede 4 kişide falan görülürmüş.doğuma 2 ay kala kendiliğinden kayboluyormuş çoğu vakalar.tek başına bir hastalık göstergesi değilmiş çok şükür
Hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah %90 erkek dedi çoğu arkadaşımızın belli cinsiyetleriKızlar cinsiyetleriniz belli mi bnde Nisan annesiyim
Benim bebisde kiz olcakKızlar cinsiyetleri belli olanlar beni etiketleyip yazarsa tabloya eklerim
N11 de de var başka sitelerde de cnmHangi siteden bu acaba bende bi bakim
Canım bunu bende beğeniyorum, nereden kaça aldınız?Ben de chicco nexttome magic aldım kızlar ilk aylarda bununla idare eder sonra beşiğe geçeriz diye düşündüm
Ay hediye paketi gibiii değil mi bu yakizlar çok beğendim düşünebilirizEki Görüntüle 2693161
Canım reflü yataklarında popo altında destek olanlarından alınmalı diyolar, eğimli olduğu için benek aşağıya kayıyormuşKolik bebek ve reflu yatagi var diye biliyorum hatta magazada gordum hafif egimli. Sanirim ben sadece uyanikken yatakta tutarim biz uyanikken yani. Cunku hem ezilebilir hem alissin istemem. Park yatagi yatak odasina sigdirmayi dusunuyorum makyaj masasi ya da komidini cikararak. Ayriyetten kucucuk anne yani almak bana fuzuli geliyor en cok 6 ay kullaniliyormus zaten
Aynen benim hediye paketim kendisi zatenAy hediye paketi gibiii değil mi bu yabence biraz daha sadee şeylere bakın bana çoook karışık geldi ama sizin zevkiniz tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?