- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Bı de göğüslerim aşırı hassas,geçen haftadan beri de kaşık ağrısı var amma da sorunum varmış he1 gün var aramızda neredeyse. Sen keseyi gördün mü. Herhangi bir belirtin var mı ? Beni pazartesi tekrar çağırdı doktor keseyi görmek için. heyecanla bekliyorum
Evet 2 gundur basladi gece gunduz fark etmiyo aglicak sekile geliyorum okadar fazla oluyor.
Sizinki basladimi
Hangi değerlerinde var pıhtılaşmaBenim yoğun değil hatta bazı doktorlar bişey kullanmana gerek yok dedi ama ben suan kullanıyorum iğne ve coraspin inşallah güzel olur herşey ne diyim cok stresli
Ohh çok şükür keseyi görebildin mi? Senle aynı gündü yumurtlama sanırımEvetverdim 1358 çıktı çok şükür
Senle genlerimiz tamamen aynıydı şimdi hatırladım. Günlerimiz de aynı gidiyo gibiMthfr1298c homozigot,pai 4g/4g homozigot bunlarda cnm
Valla canım bizi bizden başkası anlamaz cok zor ve stresli göğüs uçlarım önceden acıyodu şimdi acımıyo. Ama kan vermeye giderkende desim tamam değer düşük göğüs uclarım acımıyo değerim 1848 cıktı 2 gün somrada keseyi gördük zaten ondan ben bence stres yaptıgım için vucudumda belirtilerde ona göre gidiyo geliyo diye düşünüyorum
Senin 3. Gebelik bayağı deneyimlisin. Bize yol gösterirsin artık benim ilk. Benimde ilk kan testim 149, 370, 803 ve bugün 1630. İkimizde inşallah pazartesi keseyi görürüz. Pztsi düşük olmasın diye ilaç başlarız keseyi görürsek dedi. Neden bugünden başlamadı anlamadımYa ben yumurtlamadan beri ağrı yaşıyorum nerdeyse herşeyi hissettimüç gebelikten sonra uzman oldum adet gunumden 1 hafta önce öğrendim geçen hafta salı çarşamba kan verdim 56 sonra 162,268,1358 çıktı iki gün arayla tüm tahlilleri yaptırdım geçen hafta,lekelenmem var bir haftadır şimdi geçti şükür progestan ve proluton kullaniyorum bnde pzt gidicem keseyi görmeye ins
Acaba benimkiler gercekden ikizmide onceden basladim mide bulantilarina 2 doktora gittim ikiside farkli dedi birisi ikizdir dedi büyük ihtimal digeri belki üstüne görmedir dedi bu kadar erken gorulmus herseyBende henüz hiç bir belirti yok gögüslerim büyümesinden ve ara ara kasık ağrısından başka. Ailede ikiz var mıydı.
Aynen bende öyleyim şuan göğüs ucu ağrım var mesela gündüz o stresten yoktu yani anlamadım ama herçekten 19 unda kadar bol dua edicem zaten ediyorumdq sürekli belirti falan düşünmücem inşallah sağlıkla gelir bebeğim aynı şekilde hepimizinkiBende ağrım var nie bu kadar ağrım var bi sorun mu var diyorum oturuyorum ağlıyorum sonra gidip test yaptıyorum sorun yok . Bi kaç gün sonra hiç bi ağrı belirti yok yine sorun oduğunu düşünüyorum gidiyorum test yaptıyorum herşey yolunda ama bugün karar verdim stres yapmıcam çünkü streste zarar veriyor. Birbirimize destek olalım. Sıkıntı stres yook
Acaba benimkiler gercekden ikizmide onceden basladim mide bulantilarina 2 doktora gittim ikiside farkli dedi birisi ikizdir dedi büyük ihtimal digeri belki üstüne görmedir dedi bu kadar erken gorulmus hersey
Yok canim ne ailede nede sulalede var ikiz bebek sadece annemin dualari var sabah aksam dua etti rabbim sana tez zamanda hazinesinden 2tane ikiz evlat versin diye simdide büyük ihtimalle doktor ikiz diyince cok sasirdi o saskinligiyla nazardan korkdugundan kimseye soleme diye birde tembekliyo
Hafif adet sancısı olabiliyor. Sıkıntılar erken başlamış senin canım. İnşallah erken başladığı için erken biter.Yoracak hic bir birseyde yapmiyorum annem gelip yapiyo evimin isini bile ama bugun endense bole bi sanci cokdu icimi bi korku aldi zaten mide bulantilarimiz bizi odluruyo gecem gunduzum belli deil
Benim bugün hafif bulandı. Aha dedim geliyor gelmekte olan. Benim kabusum şimdilik buDoktorum mide bulantısı kalp atımı ile başlar demişti tabi bu kişiden kişiye değişir
Belirtilere çok güvenmemek lazım. İnsan bazen hamile olduğunu unutacak kadar normal anlar geçiriyor. Sizin için dua edeceğimKızlar meraba benim bi düşük 3 kimyasalgebeliğim var 2 tüp bebek yaptırtık negatif. 3. Ye başlıcaltık hamile kaldıgımı öğrendim. Geçen çarşamba 1848 ti betam cuma keseyi gördük. Herşey normal yani iğneye cuma coraspine geçen pazar idrarda görünce başladım hemen pıhtılaşmam oldugu için. Bugün çok tedirgin oldum sanki belşrtilerim gitti başka bi doktora gittim kese aynı duruyo ( ultrason cihazı diğer gittiğim yere göre çok kötü) cumadan bugüne normal dedi ama ben kendimi kötü hissediyorum siz ne dersiniz böyle yaşayanlar varmı Benim gibi beni rahatlatın lütfen kimse bilmiyo eşimden başka
Bende kusmadım ama benim hamileliklerimde yemekten sonra hep bulantı oluyo ve 9ay sürüyor maalesef. Bunda da öyle. Dün sadece maskeden gün boyu bulandı midem.Sanırım yavaş yavaş gösterecek böyle kendisini. Bizimle aynı zamanda olup çok kusan varmış çok şükür daha hiç kusmadım
Canım önceki gebeliğimde adet günü az bi kanamam oldu. Hatta adet oldum sanmıştım. Sonra 5 yada6 haftadayken başladı 1hafta süren kanama oldu yoğun bi şekilde. Sürekli dinlendim progestan ve iğne kullandım. Sonra doktor değiştirdim doktorum dedi bos yere hormon yüklemişler hiç bi sorun yok dedi. Yani her kanama düşük olmuyor ama sen yinede tedbir için doktora git yarınumarim oyledir
Benim 3.gebelik. ilkinde çok yoğundu. İkincide daha azdı bakalım bunda nasıl olcakBenimkide bulanmazdi ama 5 +4 olduk basladi dun ile bugun asiri bir sekilde var sabah akam fark etmiyo insallah sizin fazla olmaz
Evet canim benim saglikli bir gebelik oda doktora gittim gebeligimden sonra sizin rahiminiz yamuk denildi rahiminizin ilerisi kalinlanmis denildi nasil gebelik olusdu denildi sizin icin buyuk bir sans denildi yani aslinda rahim cok sorunluymus ama rabbim nasip edince ediyomusNormal yolla olan bir gebelik mi. Maşallah valla anneninde ağzına sağlık Allahın sevgili kuluymuş ikiz istemiş olmuş. Kucagına almayıda nasip etsininş.annen bizler içinde dua etsin sağlıkla kucagımıza alalım :)
Evet benimkiler baya erkenciler bakalim hayirlisi olsunHafif adet sancısı olabiliyor. Sıkıntılar erken başlamış senin canım. İnşallah erken başladığı için erken biter.
Dilerim sorunsuz sağlıklı bir gebelik geçirirsinizŞubat anneleri merhaba. Öncelikle Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli evladını kucagına almayı nasip etsin inşallah. Bende geçen hafta bugün idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim. Bugün doktora gittik 4 +4 hamileyim fakat keseyi göremedik. Beta hcg 1630. 1.5 yıldır çocuk sahibi olmak için çabalıyoruz.doktor normal yolla gebelik olmaz olursa mucize olur demişti Amh 0,34. 4 ay önce kimyasal bi geçirdim. Bu ay tüp bebek denicektik regli olmayı bekliyordum fakat Rabbim bu ay bana normal yollarla gebelik nasip etti. Darısı isteyen herkesin başına. Tabii keseyi görene kalp atışını duyana kadar hatta ve hatta kucağıma alana kadar tedirginliğim geçmicek
En cok ihtiyacımız olan şey dua teşekkürlerBelirtilere çok güvenmemek lazım. İnsan bazen hamile olduğunu unutacak kadar normal anlar geçiriyor. Sizin için dua edeceğimsağlıkla kucağınıza alın inşallah
Aynısı banada denildi rahimde perde var denildi bi başkası kalp şeklinde dedi acil ameliyat bebek tutunamaz denildi. Doktorlara kalsaydı bebek sayfasını kapatıcak yoluma bakıcaktım. Ama rabbim ol derse oluo doktorlar ne derse desinEvet canim benim saglikli bir gebelik oda doktora gittim gebeligimden sonra sizin rahiminiz yamuk denildi rahiminizin ilerisi kalinlanmis denildi nasil gebelik olusdu denildi sizin icin buyuk bir sans denildi yani aslinda rahim cok sorunluymus ama rabbim nasip edince ediyomus
İlk hamileliğimde o kadar çok bulantım oldu ki resmen lavaboda yaşadım 4ay sonrası o kadar rahattı. 2. Hamilelikte diyodum bulantım olmasın herseye razıyım. 2.de çok az bulantı oldu. Ama 30.haftadan sonra sürekli sancım vardı. 2güne bi muayene doktor diyordu ki bu gece gelirsin sen diyerek gönderiyordu eve. Hatta bizim için küvezde yer bile ayırttı ki bebek küçük diye. Öyle zor geçti ama sancıyla 38+5 ettik öyle sezeryan oldum. Sonra dedim midemin bulanması hiç bişe değilmis diye hem sancı hem bebek için endiselenmek daha da zormuşBenim bugün hafif bulandı. Aha dedim geliyor gelmekte olan. Benim kabusum şimdilik bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?