2021 Şubat Anneleri

1 gün var aramızda neredeyse. Sen keseyi gördün mü. Herhangi bir belirtin var mı ? Beni pazartesi tekrar çağırdı doktor keseyi görmek için. heyecanla bekliyorum
Bı de göğüslerim aşırı hassas,geçen haftadan beri de kaşık ağrısı var amma da sorunum varmış he

Bende ağrım var nie bu kadar ağrım var bi sorun mu var diyorum oturuyorum ağlıyorum sonra gidip test yaptıyorum sorun yok . Bi kaç gün sonra hiç bi ağrı belirti yok yine sorun oduğunu düşünüyorum gidiyorum test yaptıyorum herşey yolunda ama bugün karar verdim stres yapmıcam çünkü streste zarar veriyor. Birbirimize destek olalım. Sıkıntı stres yook

Senin 3. Gebelik bayağı deneyimlisin. Bize yol gösterirsin artık benim ilk. Benimde ilk kan testim 149, 370, 803 ve bugün 1630. İkimizde inşallah pazartesi keseyi görürüz. Pztsi düşük olmasın diye ilaç başlarız keseyi görürsek dedi. Neden bugünden başlamadı anlamadım

Bende henüz hiç bir belirti yok gögüslerim büyümesinden ve ara ara kasık ağrısından başka. Ailede ikiz var mıydı.
Acaba benimkiler gercekden ikizmide onceden basladim mide bulantilarina 2 doktora gittim ikiside farkli dedi birisi ikizdir dedi büyük ihtimal digeri belki üstüne görmedir dedi bu kadar erken gorulmus hersey
Yok canim ne ailede nede sulalede var ikiz bebek sadece annemin dualari var sabah aksam dua etti rabbim sana tez zamanda hazinesinden 2tane ikiz evlat versin diye simdide büyük ihtimalle doktor ikiz diyince cok sasirdi o saskinligiyla nazardan korkdugundan kimseye soleme diye birde tembekliyo

Aynen bende öyleyim şuan göğüs ucu ağrım var mesela gündüz o stresten yoktu yani anlamadım ama herçekten 19 unda kadar bol dua edicem zaten ediyorumdq sürekli belirti falan düşünmücem inşallah sağlıkla gelir bebeğim aynı şekilde hepimizinki

Normal yolla olan bir gebelik mi. Maşallah valla anneninde ağzına sağlık Allahın sevgili kuluymuş ikiz istemiş olmuş. Kucagına almayıda nasip etsininş.annen bizler içinde dua etsin sağlıkla kucagımıza alalım :)

Yoracak hic bir birseyde yapmiyorum annem gelip yapiyo evimin isini bile ama bugun endense bole bi sanci cokdu icimi bi korku aldi zaten mide bulantilarimiz bizi odluruyo gecem gunduzum belli deil
Hafif adet sancısı olabiliyor. Sıkıntılar erken başlamış senin canım. İnşallah erken başladığı için erken biter.

Belirtilere çok güvenmemek lazım. İnsan bazen hamile olduğunu unutacak kadar normal anlar geçiriyor. Sizin için dua edeceğim sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Sanırım yavaş yavaş gösterecek böyle kendisini. Bizimle aynı zamanda olup çok kusan varmış çok şükür daha hiç kusmadım
Bende kusmadım ama benim hamileliklerimde yemekten sonra hep bulantı oluyo ve 9ay sürüyor maalesef. Bunda da öyle. Dün sadece maskeden gün boyu bulandı midem.
Canım önceki gebeliğimde adet günü az bi kanamam oldu. Hatta adet oldum sanmıştım. Sonra 5 yada6 haftadayken başladı 1hafta süren kanama oldu yoğun bi şekilde. Sürekli dinlendim progestan ve iğne kullandım. Sonra doktor değiştirdim doktorum dedi bos yere hormon yüklemişler hiç bi sorun yok dedi. Yani her kanama düşük olmuyor ama sen yinede tedbir için doktora git yarın
Benimkide bulanmazdi ama 5 +4 olduk basladi dun ile bugun asiri bir sekilde var sabah akam fark etmiyo insallah sizin fazla olmaz
Benim 3.gebelik. ilkinde çok yoğundu. İkincide daha azdı bakalım bunda nasıl olcak

Evet canim benim saglikli bir gebelik oda doktora gittim gebeligimden sonra sizin rahiminiz yamuk denildi rahiminizin ilerisi kalinlanmis denildi nasil gebelik olusdu denildi sizin icin buyuk bir sans denildi yani aslinda rahim cok sorunluymus ama rabbim nasip edince ediyomus

Dilerim sorunsuz sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz Allah sağlıkla kavuştursun. Stres yapmamak lazım. Rahat olun inşallah her şey güzel gider.

Aynısı banada denildi rahimde perde var denildi bi başkası kalp şeklinde dedi acil ameliyat bebek tutunamaz denildi. Doktorlara kalsaydı bebek sayfasını kapatıcak yoluma bakıcaktım. Ama rabbim ol derse oluo doktorlar ne derse desin

Benim bugün hafif bulandı. Aha dedim geliyor gelmekte olan. Benim kabusum şimdilik bu
İlk hamileliğimde o kadar çok bulantım oldu ki resmen lavaboda yaşadım 4ay sonrası o kadar rahattı. 2. Hamilelikte diyodum bulantım olmasın herseye razıyım. 2.de çok az bulantı oldu. Ama 30.haftadan sonra sürekli sancım vardı. 2güne bi muayene doktor diyordu ki bu gece gelirsin sen diyerek gönderiyordu eve. Hatta bizim için küvezde yer bile ayırttı ki bebek küçük diye. Öyle zor geçti ama sancıyla 38+5 ettik öyle sezeryan oldum. Sonra dedim midemin bulanması hiç bişe değilmis diye hem sancı hem bebek için endiselenmek daha da zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…