Bunu 2 gebeliğimden önce biri söyleseydi asla inanmazdım. Nasıl hissedilir daha neler derdim ama inan ben de hissettim. Yumurtalıklarımda inanılmaz bir ağrı ve gerilme oldu. Hatta eşime sen kaçak yapmışsın kesin hamile kaldım ben diye söylendim Ertesi gün.Ya ben yumurtlamadan beri ağrı yaşıyorum nerdeyse herşeyi hissettimüç gebelikten sonra uzman oldum adet gunumden 1 hafta önce öğrendim geçen hafta salı çarşamba kan verdim 56 sonra 162,268,1358 çıktı iki gün arayla tüm tahlilleri yaptırdım geçen hafta,lekelenmem var bir haftadır şimdi geçti şükür progestan ve proluton kullaniyorum bnde pzt gidicem keseyi görmeye ins
Bende kusmadım ama benim hamileliklerimde yemekten sonra hep bulantı oluyo ve 9ay sürüyor maalesef. Bunda da öyle. Dün sadece maskeden gün boyu bulandı midem.
Canım önceki gebeliğimde adet günü az bi kanamam oldu. Hatta adet oldum sanmıştım. Sonra 5 yada6 haftadayken başladı 1hafta süren kanama oldu yoğun bi şekilde. Sürekli dinlendim progestan ve iğne kullandım. Sonra doktor değiştirdim doktorum dedi bos yere hormon yüklemişler hiç bi sorun yok dedi. Yani her kanama düşük olmuyor ama sen yinede tedbir için doktora git yarın
Benim 3.gebelik. ilkinde çok yoğundu. İkincide daha azdı bakalım bunda nasıl olcak
Aynen oyle bacim simdiki surecde insallah sag saglim kalp atislarinida duyarda icimiz rahatlar ben bayadir doktorlara giderim bi kac yoldir ama 6 ay once sehir deyistim burdaki doktorlar anladilar bu sorunlari ama bunada şükür allahim daha beterinden saklasin rabbime nasil şükretsemde azAynısı banada denildi rahimde perde var denildi bi başkası kalp şeklinde dedi acil ameliyat bebek tutunamaz denildi. Doktorlara kalsaydı bebek sayfasını kapatıcak yoluma bakıcaktım. Ama rabbim ol derse oluo doktorlar ne derse desin
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. ❤ İnşallah. Rahat olmaya çalışıyorum. Bunu bile yaşamak benim için bi mucizeDilerim sorunsuz sağlıklı bir gebelik geçirirsinizAllah sağlıkla kavuştursun. Stres yapmamak lazım. Rahat olun inşallah her şey güzel gider.
ufffEvet canım
bisey dedimi ya dr。 ben bugun memleketteki dr a yazdim 200 mg prigestron al degerin iyi bisey olmaz diye su serpti yuregime。 yarin burdaki dr randevu aldimEvet hala devam edıyor kahve acık pembe seklınde ama az az peceteye gelen suan 6. Haftadayım yarın kontrolum var kalp duybılırsek
ins rabbim bagislasin bana sagolcanimİyi hadi cnm ins güzel gider
Benimde öğürmekten büyün bedenim ağrıyor. Bütün mahalle duyar öyle bir zorlama oluyor. Her anı çok zor. İki doğum yapmama rağmen halen doğum zamanı stresi sarıyor Şimdiden. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah.İlk hamileliğimde o kadar çok bulantım oldu ki resmen lavaboda yaşadım 4ay sonrası o kadar rahattı. 2. Hamilelikte diyodum bulantım olmasın herseye razıyım. 2.de çok az bulantı oldu. Ama 30.haftadan sonra sürekli sancım vardı. 2güne bi muayene doktor diyordu ki bu gece gelirsin sen diyerek gönderiyordu eve. Hatta bizim için küvezde yer bile ayırttı ki bebek küçük diye. Öyle zor geçti ama sancıyla 38+5 ettik öyle sezeryan oldum. Sonra dedim midemin bulanması hiç bişe değilmis diye hem sancı hem bebek için endiselenmek daha da zormuş
Bende kusmadım ama benim hamileliklerimde yemekten sonra hep bulantı oluyo ve 9ay sürüyor maalesef. Bunda da öyle. Dün sadece maskeden gün boyu bulandı midem.
Canım önceki gebeliğimde adet günü az bi kanamam oldu. Hatta adet oldum sanmıştım. Sonra 5 yada6 haftadayken başladı 1hafta süren kanama oldu yoğun bi şekilde. Sürekli dinlendim progestan ve iğne kullandım. Sonra doktor değiştirdim doktorum dedi bos yere hormon yüklemişler hiç bi sorun yok dedi. Yani her kanama düşük olmuyor ama sen yinede tedbir için doktora git yarın
nasi icime su septin allah razi olsunyarinsabahrandevu aldm bakalim
İlk hamileliğimde kanama ben de yaşadım. Progestan önüne geçiyor merak etmeyin. Yeter ki gecikmeden dra başvurun. Hemen stres yapmayın kendinizi üzmeyin naçizane tavsiyem. Güzel günlerinizi böyle geçirmeyin insan sonra pişman oluyor. İki hamileliğimde de neler duydum neler dedi drlar. Sen bu bebeğe Ümit bağlama yaşamaz da dediler. Her şey Allah’ın izniyle oluyor. Dua edelim sağlıkla atlatın kavuşunilac kullanmiyorum drrandevum yarin 4 ay once dusuk yapmistim ilk bebegimi。 moralim bozuldu sabah wc kagidi olmasa farkedilmeyecek kadar acik renk akinti korktum
Senle aynıyım sadece pruluton yok o nedir kuzum ne için kullanıyosunBen adetten bir hafta önce öğrendim öğrendiğim gün doktor yaptı 1 haftadır kullanıyorum beta da iyi şükür herhangi bi sorun olsa HCG duzenki artmaz ard arda iki günde bı kan verdim şükür şimdilik iyi coraspin,progestan, proluton,cleaxne,folbiol kullaniyorum proluton haftada bir ..bnde aynı günde belki yüz kez leke var mı kanama var mı diye bakıyorum aslında teslim olmak lazım ama yaşadıklarımız çok zor kimse bilmez yine mi düşecek ya düşerse ya aynı şeyleri yaşarsam bunu sadece yaşayan bilir
Ben de 7. 8. Haftayı bekliyorum gitmek için canım. Zaten iki küçük çocuğum var erkenden hastane temposuna onları sokamam. Dediğin gibi git haftaya geller oluyor sürekli.Benim 2.beta hcg 178 çıktı da 4+2 deyim kalp atışı ort. 5. 6. Haftalarda duyuluyor direk o zaman mı gitsem doktora şimdi gidip napıcam zaten kalp atışını duyamcayak 2 haftaya gel diyecek sizce kızlar 2.bebek olunca biraz tecrübe oluyor haliyle
Folik asit veriyor benimde 2.hamileliğim evde idrar testi ile öğrendim regl den 4 gün önce silikti sonra 1 gün kala yeniden yaptım daha koyuydu 2. Çizgi kanda da görelim dedik beta 195 çıktı regkden 1 gün sonra doktor 15 gün sonra gel ağrın sancın kanama olmadıkça dediBenim 2.beta hcg 178 çıktı da 4+2 deyim kalp atışı ort. 5. 6. Haftalarda duyuluyor direk o zaman mı gitsem doktora şimdi gidip napıcam zaten kalp atışını duyamcayak 2 haftaya gel diyecek sizce kızlar 2.bebek olunca biraz tecrübe oluyor haliyle
Benim değerim adetim 1 gün geçe 2220 çıkmıştı şimdi ye baya artmıştır inşallah.Çok iyi yapmışsınız doktor benden 2 günde bir kan istedi artışı takip edebilmek için değerim de 2611 e gelince muayene etti öyle gördük keseyi
midem hiç bulanmıyordu ama az önce sosis kokusu aldım ve hala midem bulanıyor
Baya yüksek erken döllenme mi ya da ikiz falan mı acaba benim ilk hamileliğim de 198 çıkmıştı adetten 1 gün sonra bunda da 195 çıktı adetten 1 gün sonra çok şükür 3 yaşında bir prensesim var hepimiz sağlıkla alırız inşallah kucağımızaBenim değerim adetim 1 gün geçe 2220 çıkmıştı şimdi ye baya artmıştır inşallah.
1390 bugünBir sevgili betan nasıl çıktı
Aynen kızımda bişey farketmedim ama bunda artık kürtajdan dolayı mı bilmiyorum hepsini hissettimBunu 2 gebeliğimden önce biri söyleseydi asla inanmazdım. Nasıl hissedilir daha neler derdim ama inan ben de hissettim. Yumurtalıklarımda inanılmaz bir ağrı ve gerilme oldu. Hatta eşime sen kaçak yapmışsın kesin hamile kaldım ben diye söylendim Ertesi gün.Sanki içimde bişeyler oluyordu insan döllenen yumurtayı nasıl hisseder, aslında bedenimiz bize her şeyi fısıldıyormuş :)
İyi canim degerlerimiz aynı nerdeyse benimde dün 1358 çıkmıştı1390 bugün
O da lekelenmem vardı Dr baktı rahim duvarin kalın dedi bebeğin yerleşeceği yeri gösterdi düşmez ins dedi yine de proluton verdi içinde 500 mg progestan var öyle diyim depo gibi kanama falan olunca vurduruyorlar öncekindede vurulmustum rahim duvarini sağlamlaştırıyor düşüğü engelliyor,kanama varsa kanamayı durduruyor haftada bir vuruluyorumSenle aynıyım sadece pruluton yok o nedir kuzum ne için kullanıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?