- 31 Mayıs 2018
- 715
- 579
- 53
Sence yumurta rahme tutunmuş mudur?İyi canim degerlerimiz aynı nerdeyse benimde dün 1358 çıkmıştı
Bende dediğiniz gibi yaptım sağlık ocağında kan verdim ve doktora gitmek için 6. Haftayı bekledim yarın gideceğim inşallahBenim 2.beta hcg 178 çıktı da 4+2 deyim kalp atışı ort. 5. 6. Haftalarda duyuluyor direk o zaman mı gitsem doktora şimdi gidip napıcam zaten kalp atışını duyamcayak 2 haftaya gel diyecek sizce kızlar 2.bebek olunca biraz tecrübe oluyor haliyle
Valla çok zor gel bı de bana sor bı de ben baya düşürmemek için inad ettim artık enfeksiyon oluşmuştu içimde .karnımı tutup gezdim lekem varken diyorlar ki daha dur ilk haftadan karın mi tutulur düşecek diye korkuyorum ama kimse anlamıyor sağolsun eşim çok destek oldu bana 2 yıldır uğraşıyoruz en son çok iyi bı doktor buldum Rabbim de nasip ederse olur ins tedbirimi alıp teslim oldumufffnasi dayandin
Yerleşmiştir canim çünkü lekem kesildi benim sanırım yerleşme kanaması geçirdimSence yumurta rahme tutunmuş mudur?
Olabilir benim de 2. Bebeğim bu açıkçası ikiz m i diye biraz endişelendim. Yine de hayırlısı içimde de oyle bir his var ama bakalım gerçekten çok arttı değer 40 Ken 3. 4 gün için 2 binlere geldi normaldir Heralde. Benimde 2 yaşında oğlum varBaya yüksek erken döllenme mi ya da ikiz falan mı acaba benim ilk hamileliğim de 198 çıkmıştı adetten 1 gün sonra bunda da 195 çıktı adetten 1 gün sonra çok şükür 3 yaşında bir prensesim var hepimiz sağlıkla alırız inşallah kucağımıza
Bende lekelenme olmadı. Herkeste olmuyor sanırımYerleşmiştir canim çünkü lekem kesildi benim sanırım yerleşme kanaması geçirdim
4 ay。once dusuk yaptim oda 5 haftada baslamisti ya onun korkusu bendeki aslinda。haklisin aslinda yarrin ola hayrola allah razi olsunİlk hamileliğimde kanama ben de yaşadım. Progestan önüne geçiyor merak etmeyin. Yeter ki gecikmeden dra başvurun. Hemen stres yapmayın kendinizi üzmeyin naçizane tavsiyem. Güzel günlerinizi böyle geçirmeyin insan sonra pişman oluyor. İki hamileliğimde de neler duydum neler dedi drlar. Sen bu bebeğe Ümit bağlama yaşamaz da dediler. Her şey Allah’ın izniyle oluyor. Dua edelim sağlıkla atlatın kavuşun
yasayan bilir onu。cok gecmis olsun bebisin。hayirla gelsin insValla çok zor gel bı de bana sor bı de ben baya düşürmemek için inad ettim artık enfeksiyon oluşmuştu içimde .karnımı tutup gezdim lekem varken diyorlar ki daha dur ilk haftadan karın mi tutulur düşecek diye korkuyorum ama kimse anlamıyor sağolsun eşim çok destek oldu bana 2 yıldır uğraşıyoruz en son çok iyi bı doktor buldum Rabbim de nasip ederse olur ins tedbirimi alıp teslim oldum
Her kanama lekelenme yoksa vermemeleri normal o zaman dimi çünkü çok şükür benim yok ve doktor vermedi.O da lekelenmem vardı Dr baktı rahim duvarin kalın dedi bebeğin yerleşeceği yeri gösterdi düşmez ins dedi yine de proluton verdi içinde 500 mg progestan var öyle diyim depo gibi kanama falan olunca vurduruyorlar öncekindede vurulmustum rahim duvarini sağlamlaştırıyor düşüğü engelliyor,kanama varsa kanamayı durduruyor haftada bir vuruluyorum
Benim kızımda da olmadı 2. Gebelikte de olmadı 3. De oldu bı de şimdi olduBende lekelenme olmadı. Herkeste olmuyor sanırım
Amin cnm hepimizinki insyasayan bilir onu。cok gecmis olsun bebisin。hayirla gelsin ins
Normal canim tüp bebekte falan veriyorlar bı de kanama olursaHer kanama lekelenme yoksa vermemeleri normal o zaman dimi çünkü çok şükür benim yok ve doktor vermedi.
Maşallah 4. Mü çocuğunuz. Allah bağışlasınBenim kızımda da olmadı 2. Gebelikte de olmadı 3. De oldu bı de şimdi oldu
Bulantilariniz varmi bacim varsa napiyorsunuz hafifletmek icin benimki dayanilmaz hale geldi su satte bile bulaniyo sabah tut aksama kadar devam ediyo nerdeysehaftaya kalp sesi için gözüküceğim inşallah.çok heyecanlıyım.
inşallah herkese nasip olur.elif benim annem de istemiyordu 3. çocuk diğer ikisini iyi yetiştirin yeter der hepkısmet işte 2kardeşiz ablamında 3 çocuğu şimdide benim 3. gelecek allah nasip ederse
Yok canım nerdeeeMaşallah 4. Mü çocuğunuz. Allah bağışlasın
Allah kolaylık versin. Beyaz leblebi iyi geliyor diyorlar. Çok kötüyse doktor ilaç veriyormuş
Bulantilariniz varmi bacim varsa napiyorsunuz hafifletmek icin benimki dayanilmaz hale geldi su satte bile bulaniyo sabah tut aksama kadar devam ediyo nerdeyse
Allah bağışlasın Allah gönlünüze göre hayırlısını nasip etsin inşallahOlabilir benim de 2. Bebeğim bu açıkçası ikiz m i diye biraz endişelendim. Yine de hayırlısı içimde de oyle bir his var ama bakalım gerçekten çok arttı değer 40 Ken 3. 4 gün için 2 binlere geldi normaldir Heralde. Benimde 2 yaşında oğlum var
İnşallah hayırlısı olsun Rabbim gönlünüze göre hayırla nasip eder inşallahMerhabaBu tipiğe girmeye talibim Çatlatma iğnesi vuruldum bu ay, bekliyorum. İnşallah haftaya size BEN GELDiiiiM yazarım
Amiin. Hamilenin duası kabul olur derlerİnşallah hayırlısı olsun Rabbim gönlünüze göre hayırla nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?