2021 Şubat Anneleri

Bende dediğiniz gibi yaptım sağlık ocağında kan verdim ve doktora gitmek için 6. Haftayı bekledim yarın gideceğim inşallah

ufff nasi dayandin
Valla çok zor gel bı de bana sor bı de ben baya düşürmemek için inad ettim artık enfeksiyon oluşmuştu içimde .karnımı tutup gezdim lekem varken diyorlar ki daha dur ilk haftadan karın mi tutulur düşecek diye korkuyorum ama kimse anlamıyor sağolsun eşim çok destek oldu bana 2 yıldır uğraşıyoruz en son çok iyi bı doktor buldum Rabbim de nasip ederse olur ins tedbirimi alıp teslim oldum

Olabilir benim de 2. Bebeğim bu açıkçası ikiz m i diye biraz endişelendim. Yine de hayırlısı içimde de oyle bir his var ama bakalım gerçekten çok arttı değer 40 Ken 3. 4 gün için 2 binlere geldi normaldir Heralde. Benimde 2 yaşında oğlum var

4 ay。once dusuk yaptim oda 5 haftada baslamisti ya onun korkusu bendeki aslinda。haklisin aslinda yarrin ola hayrola allah razi olsun

yasayan bilir onu。cok gecmis olsun bebisin。hayirla gelsin ins

Her kanama lekelenme yoksa vermemeleri normal o zaman dimi çünkü çok şükür benim yok ve doktor vermedi.

Bulantilariniz varmi bacim varsa napiyorsunuz hafifletmek icin benimki dayanilmaz hale geldi su satte bile bulaniyo sabah tut aksama kadar devam ediyo nerdeyse

Bulantilariniz varmi bacim varsa napiyorsunuz hafifletmek icin benimki dayanilmaz hale geldi su satte bile bulaniyo sabah tut aksama kadar devam ediyo nerdeyse
Allah kolaylık versin. Beyaz leblebi iyi geliyor diyorlar. Çok kötüyse doktor ilaç veriyormuş

Allah bağışlasın Allah gönlünüze göre hayırlısını nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…