2021 Şubat Anneleri

Erkeklere göre her şey gereksiz bir şey olmaz Allahın izniyle Yiğit Paşaya

benim de bir arkadaşımın bebeğinin böbreğinde kist vardı doğduktan 1 yıl sonra ameliyat oldu tabi bunu detaylıda tespit ettiler ve geçti gitti çok şükür

Sağlık ocağı Bi kere aradı Bi daha da aramadı beni. Gitsem mi ki
Beni de bugün aradı sağlık ocağı. Yarın hem tetanoz aşısı hemde kan tahlili yaptırcakmışım. Kan tahlillerini gebeliğin başında yaptırmıştım. Durum ne düşük var mı yüksek var mı diye tekrar bakacaklar.

Normalde bağdat caddesinde fetus adında bi klinikte çalışıyo doktor canım sadece 1 günlüğüne bu hastaneye geliyor yorumlara baktım hep iyi şeyler yazmışlar.

Bu arada ben zaten eşim ne derse desin detaylı ultrason yaptırcaktım. Ki ikili testi yaptırmadım. Gerek görmedim. Ama detaylıyı önemli buluyordum. Şimdi daha çok önemli benim için.

Rahim boyutu 20. haftada göbek deliği hizasına ulaşıyor. Bebeği göbek deliğinin altında hissetmeniz gayet normal ben de öyle hissediyorum
Tam olarak sezeryan dikiş yerimin oralarda yani daha da aşağıda benimki ama benim ilk değil ondan olabilir Dr bı sıkınti yok demişti

e sgk ödüyo maaştan gtmiyoki?
SGK yatarak tedavide 1/2 ini, ayakta tedavilerde 2/3 ünü öder. Raporun ilk 2 günü ödenmez. 3. Günden sonrası ödenir. 10 günlük raporda 8 günlük ücretin 2/3 ünü alırısnız tabi kesintilerle. İnternetten hesaplayın isterseniz brüt maaşınıza göre hesaplayan siteler var .

Rahim boyutu 20. haftada göbek deliği hizasına ulaşıyor. Bebeği göbek deliğinin altında hissetmeniz gayet normal ben de öyle hissediyorum
Ben hep sol kasık bölgemde hissediyorum. Erkek zaten o yüzden hep soldan hissedersin diyen şehir efsanesi söylentileri doğru mu?
Siz hep bir taraftan mı hissediyorsunuz?

bliyorm hesapladm zaten de brüt her zaman netten yüksek oldğu için sorun olmuyo

Kızlar bugün kontrole gittim bi sıkıntı yok dedi.
Doktorum, tabii ki uzmanlık alanım değil perinatalogluk ama detaylı utrasonla ilgili benim cihazım da iyi çoğu şeyi görebiliyor,bi sıkıntı görmüyorum bana sorarsan gerek yok ama sen bilirsin.pimpiriklisin gitmek istiyorsan perinatologa sana bırakıyorum dedi.
Yaşadığım şehirde Perinatolog olmadığı için şehir dışına gitmem lazım en az iki üç saatlik yol. Ne yapsam kızlar karar veremedik?

Ben hep sol kasık bölgemde hissediyorum. Erkek zaten o yüzden hep soldan hissedersin diyen şehir efsanesi söylentileri doğru mu?
İlk defa sizden duydum bunu pek bilmiyorum Benimki kız önceleri ben de solda hissediyordum şimdi genel olarak alt karın bölgemde hissedebiliyorum

Doğru değildir bence :) benimde sağda erkek ama detaylıya girene kadar değişirse gözüylede bakmıyo değilim

Yanlış bence de benimki sağda da atıyor pıt pıt solda da. Bugün doktorum bu bebeğı kız doğurursan almam içinden bak dedi baya belli pipisi bide o bile büyümüş

Normalde bağdat caddesinde fetus adında bi klinikte çalışıyo doktor canım sadece 1 günlüğüne bu hastaneye geliyor yorumlara baktım hep iyi şeyler yazmışlar.
İnşallah iyidir bakalım. Sen bu cuma mı gideceksin? Hayırlısıyla inş güzel şeyler söyler dr un. Burdan da yazar msn nasıl muayenenin geçtiğini?

Tetonuz asisi nedn vuruluyosunuz bi kac kisi daha vuruldu burda sormadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…