- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
sağlık ocağın seni çağırması lazım ben 5 dozumu da zamanında vurdurduğum için vurulmicam :)))Bana kimse tetanoz aşısı ol demedi. Olmak mı gerekiyor
Erkeklere göre her şey gereksizArkadaşlar şimdi rutin doktor muayenesinden geldim. Herşey güzel Allaha şükür. Bebeğin yeri, suyu, plesanta maşallah. Ama "böbreğinin biri geniş gibi gözüküyor, detaylı usgde daha net belli olur. " dedi doktorum. Sorun teşkil eder mi diye sordum. "Takip etmek gerekir" dedi.
İnternetten baktım yarısından çoğu doğuma kadar normal ölçüsüne ulaşıyormuş. 2 böbrek de büyük olursa daha tehlikeliymiş. Ameliyat falan filan.
Ben bugün detaylı ultrasonun önemini bir kez daha anladım. Eşim de gerek yok tarzı konuşuyordu o da artık yaptıralım ne gerekiyorsa diyor.
2 ekim detaylı ultrason randevum var. İnşallah kötü birşeyi çıkmaz bebeğimin.
benim de bir arkadaşımın bebeğinin böbreğinde kist vardı doğduktan 1 yıl sonra ameliyat oldu tabi bunu detaylıda tespit ettiler ve geçti gitti çok şükürCanım merhaba. bir arkadaşımın bebeğinde detaylı ultrasonda Kalp ile ilgili sıkıntı tespit ettiler. (rabbim hepsini esirgesin) doğar doğmaz Ameliyata aldılar. Kulaktan duyma olsa bu bilgiyi sana vermezdim ama birebir şahit olunca Detaylı ultrasonun önemini belirtmek lazım. Ben tarama testlerini yaptırmak istemediğim ili doktora ayrı ayrı belirttim ikisinin de ilk tepkisi detaylıyı yaptır ama mutlaka demek oldu. Anne karnında müdahaleden bahsetmiyoruz doğum sonrası operasyon gerektiren durumları tespit ediyor detaylı en çokta.
beni hatırlıyorsan tarama testlerini yaptırmadım. Çünkü engelli, sendromlu bebeK konusunda kaderci davranmak ebeveynin tercihidir. Ben öğrensem de aldırmayacağım için bu testleri yaptırmadım. sağlık konusunda bir sonuç verecekse gözardı Edemeyeceğim için detaylıyı yaptıracağım.
Sağlık ocağı Bi kere aradı Bi daha da aramadı beni. Gitsem mi kisağlık ocağın seni çağırması lazım ben 5 dozumu da zamanında vurdurduğum için vurulmicam :)))
İnşallah canım Allahın izniyleErkeklere göre her şey gereksizbir şey olmaz Allahın izniyle Yiğit Paşaya
Beni de bugün aradı sağlık ocağı. Yarın hem tetanoz aşısı hemde kan tahlili yaptırcakmışım. Kan tahlillerini gebeliğin başında yaptırmıştım. Durum ne düşük var mı yüksek var mı diye tekrar bakacaklar.Sağlık ocağı Bi kere aradı Bi daha da aramadı beni. Gitsem mi ki
Ataşehir küçükbakkalköyde canım
Aradım hemen ben de aldım randevu. Ama iyi bir dr mu acaba? Hiç araştırmadım. Fiyat da uygun diğer yerlere göre diye aldım.
Bu arada ben zaten eşim ne derse desin detaylı ultrason yaptırcaktım. Ki ikili testi yaptırmadım. Gerek görmedim. Ama detaylıyı önemli buluyordum. Şimdi daha çok önemli benim için.Arkadaşlar şimdi rutin doktor muayenesinden geldim. Herşey güzel Allaha şükür. Bebeğin yeri, suyu, plesanta maşallah. Ama "böbreğinin biri geniş gibi gözüküyor, detaylı usgde daha net belli olur. " dedi doktorum. Sorun teşkil eder mi diye sordum. "Takip etmek gerekir" dedi.
İnternetten baktım yarısından çoğu doğuma kadar normal ölçüsüne ulaşıyormuş. 2 böbrek de büyük olursa daha tehlikeliymiş. Ameliyat falan filan.
Ben bugün detaylı ultrasonun önemini bir kez daha anladım. Eşim de gerek yok tarzı konuşuyordu o da artık yaptıralım ne gerekiyorsa diyor.
2 ekim detaylı ultrason randevum var. İnşallah kötü birşeyi çıkmaz bebeğimin.
Tam olarak sezeryan dikiş yerimin oralarda yani daha da aşağıda benimki ama benim ilk değil ondan olabilir Dr bı sıkınti yok demiştiRahim boyutu 20. haftada göbek deliği hizasına ulaşıyor. Bebeği göbek deliğinin altında hissetmeniz gayet normal ben de öyle hissediyorum
SGK yatarak tedavide 1/2 ini, ayakta tedavilerde 2/3 ünü öder. Raporun ilk 2 günü ödenmez. 3. Günden sonrası ödenir. 10 günlük raporda 8 günlük ücretin 2/3 ünü alırısnız tabi kesintilerle. İnternetten hesaplayın isterseniz brüt maaşınıza göre hesaplayan siteler var .e sgk ödüyo maaştan gtmiyoki?
Ben hep sol kasık bölgemde hissediyorum. Erkek zaten o yüzden hep soldan hissedersin diyen şehir efsanesi söylentileri doğru mu?Rahim boyutu 20. haftada göbek deliği hizasına ulaşıyor. Bebeği göbek deliğinin altında hissetmeniz gayet normal ben de öyle hissediyorum
Ben de göbek deliğiyle sezeryan dikişinin arasında hissediyorum tepikleriTam olarak sezeryan dikiş yerimin oralarda yani daha da aşağıda benimki ama benim ilk değil ondan olabilir Dr bı sıkınti yok demişti
SGK yatarak tedavide 1/2 ini, ayakta tedavilerde 2/3 ünü öder. Raporun ilk 2 günü ödenmez. 3. Günden sonrası ödenir. 10 günlük raporda 8 günlük ücretin 2/3 ünü alırısnız tabi kesintilerle. İnternetten hesaplayın isterseniz brüt maaşınıza göre hesaplayan siteler var .
İlk defa sizden duydum bunu pek bilmiyorumBen hep sol kasık bölgemde hissediyorum. Erkek zaten o yüzden hep soldan hissedersin diyen şehir efsanesi söylentileri doğru mu?
Siz hep bir taraftan mı hissediyorsunuz?
Doğru değildir bence :) benimde sağda erkekBen hep sol kasık bölgemde hissediyorum. Erkek zaten o yüzden hep soldan hissedersin diyen şehir efsanesi söylentileri doğru mu?
Yanlış bence de benimki sağda da atıyor pıt pıt solda da. Bugün doktorum bu bebeğı kız doğurursan almam içinden bak dediBen hep sol kasık bölgemde hissediyorum. Erkek zaten o yüzden hep soldan hissedersin diyen şehir efsanesi söylentileri doğru mu?
İnşallah iyidir bakalım. Sen bu cuma mı gideceksin? Hayırlısıyla inş güzel şeyler söyler dr un. Burdan da yazar msn nasıl muayenenin geçtiğini?Normalde bağdat caddesinde fetus adında bi klinikte çalışıyo doktor canım sadece 1 günlüğüne bu hastaneye geliyor yorumlara baktım hep iyi şeyler yazmışlar.
Tetonuz asisi nedn vuruluyosunuz bi kac kisi daha vuruldu burda sormadimÖzel sektördeki hamilelere bir şey yapsınlar artıkbıkttım Coronalılar içinde çalışmaktan
Hamilelikte yaptırmalı diyor herkes. Bende gittiğimde doktoruma soracağım. Bu hafta tetanoz olmaya gideceğim zaten sağlık ocağına da sorarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?