1 gün geçince 2220 çıkması baya yüksek çoğul gebelik mi acabaBenim değerim adetim 1 gün geçe 2220 çıkmıştı şimdi ye baya artmıştır inşallah.
Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimizeYok canım nerdeeebı tane kızım var sadece bu 2. Olcak diğerlerinde kürtaj oldum gelismedi
büyük kız 11 yaşında oğlum 7 yaşında .oğlum heyecanlı fakat kızım hiç istemiyorduBende haftaya ilk kez gitcem sanki ilk çocukmuş gibi heyecanlıyım :) senin yaş aralıkları be kadar canım. Benimkiler çok yakın olduno yüzden itirazı.
hayırlı uğurlu olsun inşallahGünaydın
Buralara yazmak da nasip oldu kendimi tutamayıp her topige giryorum
Iki gun once idrar ve kanda gördüm gebeligimi, haftaya keseyi gormek icin ultrason olacak. Bugun kani tekrarlayacağız. Rabbim herkese icinden gecen neyse hayirlisiyla versin insalah
Amin inşallahhayırlı uğurlu olsun inşallah
ben ikisinide yazın yaptım.biri haziran 28 diğeri temmuz 30 .valla bunun kışa geleceği için çok mutluyum.çünkü iki çocuğumda da tatile gidemedimAmin inşallah
Kısın dogum yapan var mi kizlar aranizda? Daha mi zor olur daha mi kolay olur, ne dersiniz? Bu konu biraz beni endişelendiriyor..
Hayırlı olsun cnm Rabbim tamamına erdirsin..kışın daha iyi yaza kadar çocuk parka cikmalik oluyorAmin inşallah
Kısın dogum yapan var mi kizlar aranizda? Daha mi zor olur daha mi kolay olur, ne dersiniz? Bu konu biraz beni endişelendiriyor..
Hadi gel bekliyorumMerhabaBu tipiğe girmeye talibim Çatlatma iğnesi vuruldum bu ay, bekliyorum. İnşallah haftaya size BEN GELDiiiiM yazarım❤ ☺
Tuzlu kraker deneyin. Ben şimdiden aldım bi kaç paket eve.
Bulantilariniz varmi bacim varsa napiyorsunuz hafifletmek icin benimki dayanilmaz hale geldi su satte bile bulaniyo sabah tut aksama kadar devam ediyo nerdeyse
İki tane yaz bebeği doğurmuş biri olarak sıcak anlamında çok sıkıntılıydı. Sürekli isilik oldular. Eve kapandım. Lohusalık zaten zor bir de sıcaklar bunalttı. Kış için ümitliyim ben de. Rahatça kat kat giydirme geleneğini yerine getirebilirizAmin inşallah
Onuda denedim hic bise yapmadim ekmek yiyorum o direk kesiyo ama sokra yine baslatiyo 10dk sonra aksama kadar bome devam ediyoTuzlu kraker deneyin. Ben şimdiden aldım bi kaç paket eve.
Şimdinin çocuklarıbüyük kız 11 yaşında oğlum 7 yaşında .oğlum heyecanlı fakat kızım hiç istemiyordunormalde hep tek çocuk olsam der
Benim biri nisan biri ekim:) ikiside çok rahattı. Ama ekimde doğum yaptığımda yaz sıcağıyla çok zor olduİki tane yaz bebeği doğurmuş biri olarak sıcak anlamında çok sıkıntılıydı. Sürekli isilik oldular. Eve kapandım. Lohusalık zaten zor bir de sıcaklar bunalttı. Kış için ümitliyim ben de. Rahatça kat kat giydirme geleneğini yerine getirebiliriz
oyyy kızın küçükmüş daha.kuzum benim.büyüyümce rahatlarsın inşallah.bende 2 çocuğumu 2 şer sene emzirdim.emzik falan da kullanmadım.eşime diyorum bu bebişe emzik kullanıcam diye .çünkü ikiside emzik olarak geceleri hep beni kullandılarŞimdinin çocuklarıSenin yaş aralıkları iyimiş benim oğlum 4yaşında kızım 20aylık. 4yıldır aktif emziriyorum artık dinlenmek istiyorum dediğim anda bi daha başlıcaz
slm:) benim kız da 22 aylık sabaha kadar emziriyorum, işten eve gelince ağzında müzik dinlio bir saat en az:) emzik kabul etmedi, ben de bu bebişte doğar doğmaz ağzına emziği dayıcam:))oyyy kızın küçükmüş daha.kuzum benim.büyüyümce rahatlarsın inşallah.bende 2 çocuğumu 2 şer sene emzirdim.emzik falan da kullanmadım.eşime diyorum bu bebişe emzik kullanıcam diye .çünkü ikiside emzik olarak geceleri hep beni kullandılar3.cüyü Allah nasip ederse akıllandım fazla kullandırmam kendimi
İki tane yaz bebeği doğurmuş biri olarak sıcak anlamında çok sıkıntılıydı. Sürekli isilik oldular. Eve kapandım. Lohusalık zaten zor bir de sıcaklar bunalttı. Kış için ümitliyim ben de. Rahatça kat kat giydirme geleneğini yerine getirebiliriz
ben ikisinide yazın yaptım.biri haziran 28 diğeri temmuz 30 .valla bunun kışa geleceği için çok mutluyum.çünkü iki çocuğumda da tatile gidemedimallah izin veririse bu bebişimde giderim çünkü yaza 6 aylık olur
Hayırlı olsun cnm Rabbim tamamına erdirsin..kışın daha iyi yaza kadar çocuk parka cikmalik oluyor
Ben geçen hafta ilk lekelenme yasadıgımda gittim dr a apar topar kanamam var dıye ama kahve sarı lekelerdı. Hemen baktı muayene ettı kanaman yok dedı kese duzgun gayet iyi duruyor. Ama goruyorum peceteye gelıyor dedım aktıf bı kanama degıl dedı rahatlattı yınede fıtıl verdı alttan. Bu surecte bı hafta boyunca arttı gıtılle beraber kahverengı koyu kahve acık pembe kırmızı hepsı geldı bır haftadır hep surdu bugune kadae dyaandım sabrettım bugun muayenem var bakalım ne dıcek kalp duymamız lazımbisey dedimi ya dr。 ben bugun memleketteki dr a yazdim 200 mg prigestron al degerin iyi bisey olmaz diye su serpti yuregime。 yarin burdaki dr randevu aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?