2021 Şubat Anneleri

Amin inşallah
Kısın dogum yapan var mi kizlar aranizda? Daha mi zor olur daha mi kolay olur, ne dersiniz? Bu konu biraz beni endişelendiriyor..
ben ikisinide yazın yaptım.biri haziran 28 diğeri temmuz 30 .valla bunun kışa geleceği için çok mutluyum.çünkü iki çocuğumda da tatile gidemedim allah izin veririse bu bebişimde giderim çünkü yaza 6 aylık olur

Amin inşallah
Kısın dogum yapan var mi kizlar aranizda? Daha mi zor olur daha mi kolay olur, ne dersiniz? Bu konu biraz beni endişelendiriyor..
İki tane yaz bebeği doğurmuş biri olarak sıcak anlamında çok sıkıntılıydı. Sürekli isilik oldular. Eve kapandım. Lohusalık zaten zor bir de sıcaklar bunalttı. Kış için ümitliyim ben de. Rahatça kat kat giydirme geleneğini yerine getirebiliriz

Bugün kese kalp atışı için gidenler varmı eğer varsa inşallah güzel keseler ve güm güm kalp atışları duymanızı diliyorum Randevusu olanlar nası geciyo yazarsa bizede umut olur benim keseyi cuma gördük 19 unda kalp atışı için gidicez inşallah

büyük kız 11 yaşında oğlum 7 yaşında .oğlum heyecanlı fakat kızım hiç istemiyordu normalde hep tek çocuk olsam der
Şimdinin çocukları Senin yaş aralıkları iyimiş benim oğlum 4yaşında kızım 20aylık. 4yıldır aktif emziriyorum artık dinlenmek istiyorum dediğim anda bi daha başlıcaz

Benim biri nisan biri ekim:) ikiside çok rahattı. Ama ekimde doğum yaptığımda yaz sıcağıyla çok zor oldu

Şimdinin çocukları Senin yaş aralıkları iyimiş benim oğlum 4yaşında kızım 20aylık. 4yıldır aktif emziriyorum artık dinlenmek istiyorum dediğim anda bi daha başlıcaz
oyyy kızın küçükmüş daha.kuzum benim.büyüyümce rahatlarsın inşallah.bende 2 çocuğumu 2 şer sene emzirdim.emzik falan da kullanmadım.eşime diyorum bu bebişe emzik kullanıcam diye .çünkü ikiside emzik olarak geceleri hep beni kullandılar 3.cüyü Allah nasip ederse akıllandım fazla kullandırmam kendimi

slm:) benim kız da 22 aylık sabaha kadar emziriyorum, işten eve gelince ağzında müzik dinlio bir saat en az:) emzik kabul etmedi, ben de bu bebişte doğar doğmaz ağzına emziği dayıcam:))

Ay valla gidip tavsanli ayicikli tulumlar bakiyorum, icimden diyorum ki aha hayallerim gercek oldu

Hayırlı olsun cnm Rabbim tamamına erdirsin..kışın daha iyi yaza kadar çocuk parka cikmalik oluyor

Amin inşallah cumlemizin tamamina erdirsin rabbim.. vallahi hic boyle düşünmemiştim. Soyle en guzelinden bir tatil yapariz vallahi.. pimpirik basladi iste cocuk usur mu eder mi diye..

bisey dedimi ya dr。 ben bugun memleketteki dr a yazdim 200 mg prigestron al degerin iyi bisey olmaz diye su serpti yuregime。 yarin burdaki dr randevu aldim
Ben geçen hafta ilk lekelenme yasadıgımda gittim dr a apar topar kanamam var dıye ama kahve sarı lekelerdı. Hemen baktı muayene ettı kanaman yok dedı kese duzgun gayet iyi duruyor. Ama goruyorum peceteye gelıyor dedım aktıf bı kanama degıl dedı rahatlattı yınede fıtıl verdı alttan. Bu surecte bı hafta boyunca arttı gıtılle beraber kahverengı koyu kahve acık pembe kırmızı hepsı geldı bır haftadır hep surdu bugune kadae dyaandım sabrettım bugun muayenem var bakalım ne dıcek kalp duymamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…