2021 Şubat Anneleri

Evet cnm anlıyorum seni öyle bnce de..bastonlular daha kullanışlı yer de kaplamiyor diğerleri hem çok kaba hem de çok yer kaplıyor.bi de çocuk az daha büyüyünce yüksekte olanlar tehlikeli bence

Naifçe tüm mesajlara uslübunuzu bozmadan yazmanız çok hoşuma gidiyor. Zaten yarımız whatsapp a gitti. Önceden sayfalarca yazılırdı şimdi tek tük. Şu başka yerde grup kurma fikri beni üzüyor. Buraya üye olmuşsun foruma girmişsin Herkesi peşine takıp niye gidersin? Yazan kişi azaldı o yüzden uslüplü yazışalım en güzeli

Evet cnm anlıyorum seni öyle bnce de..bastonlular daha kullanışlı yer de kaplamiyor diğerleri hem çok kaba hem de çok yer kaplıyor.bi de çocuk az daha büyüyünce yüksekte olanlar tehlikeli bence
Kesinlikle ben de baston diyorum. En kalitelisinden bir baston alırsanız 4-5 yaşı görür 2.yi de büyütürsünüz sevgili hamişler :) Travel sistem alıp sonradan bastona dönen bir çok tanıdığım oldu.

Bugun ayrintili ultrasona girdim doktor bebegin bobreklerinde genisleme var saglikli cocuklarda da down sendromu riski olan cociklarda da oluyor dedi. Yuzde 1 ihtimal risk varmis. Amniyosentez sivisi aldirip bakabiliriz dedi ben istemedim imza aldilar benden. Ya bu nasil sistem ben anlamıyorum ilk çocuğuma da demislerdei genisleme var diye cok sukur cocugum saglikli

O zaman genetik olabilir. Ferah ol arkadaşım.....

Bende kasım Aralıkta artık ne zaman indirim olursa hem beşiği hem bebek arabasını o zaman almayı düşünüyorum. Sanki bebek arabalarına zam gelmiş gibi

Böyle düşünmeniz mutlu etti teşekkür ederim :)
Watsap gruplarından hiç haberim yoktu bu arada :) demek ondan eskisi kadar aktif değil burası :)
Kesinlikle katılıyorum ❤

Canım hiç kafana takma diğer evladın gibi buda sağlıkla doğar inşallah
Dünden beri demek istediğim konunun tamda özeti bu yorum işte.. kalbini ferah tut

Ahh ya ... İşte ilkinde bunları yaşamamak için gitmemiştim. Peki ozelmiydi?
Bende ilkinde bi tek ayrintili ultrasona girmiştimonda da bobrek genislemesi var demislerdo ama takip ettirin filan hic bisey demediler. Cocugumunda ne bedenen ne de zeka olarak sorunu yok hamd olsun

Bende ilkinde bi tek ayrintili ultrasona girmiştimonda da bobrek genislemesi var demislerdo ama takip ettirin filan hic bisey demediler. Cocugumunda ne bedenen ne de zeka olarak sorunu yok hamd olsun
Bilemiyorum ya sırf insanları germek icin mi yapıyorlar ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…