- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Aynen öyle gorumceme de göbeği büyük falan dedi kız ağlar ağlar yav dedim bizim çocuklar kilolu ondan çocuk doğdu 4 kilo üstü@heyecanli_anneee bende biliyorum fakat hep böyle sanki su aldirirsan herşey güzel olacak gibi konuşuyorlar. Arkadaşıma da kızının kafası büyük demişlerdi kız kafaya taka taka tüm hamileliğini mahvetmisti. Üslupları ve tarzları berbat.
Dolar artınca Bayaa yükseldiler. Kasım efsane cumayı bekleyin..Bende kasım Aralıkta artık ne zaman indirim olursa hem beşiği hem bebek arabasını o zaman almayı düşünüyorum. Sanki bebek arabalarına zam gelmiş gibi
Ilk, bende yaptirdim suan cok agrim yok. Genc annelere tek doz oluyormus okulda vurulduklari için benim tek doz. Bence bir sorun bunu. 30 dan küçüksenizVurundum ana kolum hala çok acıyor Dr a sorcam ikinciyi vurunmasam olur mu diye kolumu kaldıramıyorum ama sizin ilk çocuk ise vurunmaniz lazım sanırım
Ben bugün tartıştım. Igne zamanını ben takip etmiyorum siz ediyorsunuz dedi bana. Bayağı bir atıştık o zaman neden burası gebelik takibini yapıyor vs dedim 184 suan sikayet almiyor saniirm. Kime şikayet edebilirizaslında sağlık ocağı takip etmeyince ceza alıyor diye biliyorum riske atmazlar ama galiba coronadan mıdır anlamıyorum beni de aramışlar geçen eşimi daha doğrusu sonra ben dönüş yaptım hemşireniz burada değil sizi arattırırız dediler ama aranmadım 2 gündür anlamadım neden?
Bu bergüzar koreldeki yoyo babyzen aradım türkiyede satışı yokmuş. Benim baktığım 4500 TL di 4 bine inmiş.1 sene kullanılıyorsa sadece o parayı vermek istemiyorum 2,3 sene kullanılacak sağlam bişi bakıyorum artıkBu arabanın aynısını bergüzar korel de gördüm sanki instagramında. 4 bin TL civarı değil mi?
Aralik gec bence 7 aylik erken dogumda olabilir sonucta ama artti mi ya o kadar fiyatlar kasimda ne zaman birde interneten guvenilir mi acabaDolar artınca Bayaa yükseldiler. Kasım efsane cumayı bekleyin..
Şikayet alıyor ama bir şey yapmıyorBen bugün tartıştım. Igne zamanını ben takip etmiyorum siz ediyorsunuz dedi bana. Bayağı bir atıştık o zaman neden burası gebelik takibini yapıyor vs dedim 184 suan sikayet almiyor saniirm. Kime şikayet edebiliriz
Allah razı olsun sizden heh yahu ...ben teyzemin olaya girmedim kadin 20den 38e dek kızınin engelli olduğunu bildi ve hep ağladı. Ama çocuk nurtopu gibi maşallah geldi. Bazi doktorlar gercekten, sadece doktor oluyor hasta ruhuna hiç dikkat etmiyor...Aynen öyle gorumceme de göbeği büyük falan dedi kız ağlar ağlar yav dedim bizim çocuklar kilolu ondan çocuk doğdu 4 kilo üstüboşuna üzüldüğü ile kaldı hamilelik zaten stresli iyice strese sokuyorlar o yüzden tecrübeli doktorlar bu yönden iyi insanı rahatlatiyorlar
Travel sistem bebek arabalarina baktik bizde, hem bebek tasima koltugu hemde bebek yatagi gibi, koltuk kismini 1 yasa kadar kullanilabilir dediler, bebegi tasimak icinde guzel, kolayca araba kismindan ayriliyor, bir diger parcada yatak gibi o pozisyonda kullanmak istenirse, ve o yatak olan parca koltuk sekline donusturulup normal bebek arabasi oluyor, 3 4 yasa kadar kullanilir dediler, bana mantikli geldi, sadece 1 yasindan sonra araba koltugu almamiz gerekecek, gorevlinin tavsiyesi,2018de chicco lite way 3 750 tlydi indirimde şu an 1300... 27 kasıma denk geliyor. Bebek arabası çok da elzem bir ihtiyaç değil ilk etapta bana göre.hele de şu zamanda. Keşke bu süreç azalsa diyorum ama 2021in ikinci yarısından önce bir şey öngörülmüyor olumlu bakılmıyor. Kış günü en fazla dra gidilir aşıya gidilir. Ben slingle ana kucağıyla idare edicem. Sonra da bastonda takılırız diyorum o günleri gösterirse Rabbim.
Ben geçen gun aradim az once aradim 184 ü gene ayni şeyi söyledi. Korona hatti olduk ikinci bir emre kadar şikayet almiyoruz dedi.Şikayet alıyor ama bir şey yapmıyor1 ay önce ben de şikayet ettim hala döncekler
Cimere sikayet yazabilirsinizBen bugün tartıştım. Igne zamanını ben takip etmiyorum siz ediyorsunuz dedi bana. Bayağı bir atıştık o zaman neden burası gebelik takibini yapıyor vs dedim 184 suan sikayet almiyor saniirm. Kime şikayet edebiliriz
Var mı kaliteli baston marka modelKesinlikle ben de baston diyorum. En kalitelisinden bir baston alırsanız 4-5 yaşı görür 2.yi de büyütürsünüz sevgili hamişler :) Travel sistem alıp sonradan bastona dönen bir çok tanıdığım oldu.
Var mı kaliteli baston marka model
Benimkini mi düzgün vuramadi anlamadım anca biraz azaldı ağrısı..nerde o günler tam 30 umIlk, bende yaptirdim suan cok agrim yok. Genc annelere tek doz oluyormus okulda vurulduklari için benim tek doz. Bence bir sorun bunu. 30 dan küçükseniz
Cimer etkili olabilr belkiBen geçen gun aradim az once aradim 184 ü gene ayni şeyi söyledi. Korona hatti olduk ikinci bir emre kadar şikayet almiyoruz dedi.
Zaten kimi kime sikayet ediyoruz o da var.ben sikayete cok onem veren biriyim ama artık guvenmiyorum
Benimkini mi düzgün vuramadi anlamadım anca biraz azaldı ağrısı..nerde o günler tam 30 umsorcam doktoruma ins
Allah razı olsun sizden heh yahu ...ben teyzemin olaya girmedim kadin 20den 38e dek kızınin engelli olduğunu bildi ve hep ağladı. Ama çocuk nurtopu gibi maşallah geldi. Bazi doktorlar gercekten, sadece doktor oluyor hasta ruhuna hiç dikkat etmiyor...
Maalesef geçiyorKişiden kişiye değişiyor sanırım benim 1 hafta sürdü ağrısı. İkinci doz yaklaşıyo 9 ekimde olacak. İnşallah ilki gibi geçmez
Beni aralıkta köpek ısırdığı için olmuştum tetanoz ve kuduz. Tetanoz 1 hafta ağrıdı kolum yani sana özgü değil. Tek doz olduğum için o anı koruyormuş. Şimdi yeniden olucamBenimkini mi düzgün vuramadi anlamadım anca biraz azaldı ağrısı..nerde o günler tam 30 umsorcam doktoruma ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?