2021 Şubat Anneleri

Aynen öyle gorumceme de göbeği büyük falan dedi kız ağlar ağlar yav dedim bizim çocuklar kilolu ondan çocuk doğdu 4 kilo üstü boşuna üzüldüğü ile kaldı hamilelik zaten stresli iyice strese sokuyorlar o yüzden tecrübeli doktorlar bu yönden iyi insanı rahatlatiyorlar

Bende kasım Aralıkta artık ne zaman indirim olursa hem beşiği hem bebek arabasını o zaman almayı düşünüyorum. Sanki bebek arabalarına zam gelmiş gibi
Dolar artınca Bayaa yükseldiler. Kasım efsane cumayı bekleyin..

Vurundum ana kolum hala çok acıyor Dr a sorcam ikinciyi vurunmasam olur mu diye kolumu kaldıramıyorum ama sizin ilk çocuk ise vurunmaniz lazım sanırım
Ilk, bende yaptirdim suan cok agrim yok. Genc annelere tek doz oluyormus okulda vurulduklari için benim tek doz. Bence bir sorun bunu. 30 dan küçükseniz

Ben bugün tartıştım. Igne zamanını ben takip etmiyorum siz ediyorsunuz dedi bana. Bayağı bir atıştık o zaman neden burası gebelik takibini yapıyor vs dedim 184 suan sikayet almiyor saniirm. Kime şikayet edebiliriz

Bu arabanın aynısını bergüzar korel de gördüm sanki instagramında. 4 bin TL civarı değil mi?
Bu bergüzar koreldeki yoyo babyzen aradım türkiyede satışı yokmuş. Benim baktığım 4500 TL di 4 bine inmiş.1 sene kullanılıyorsa sadece o parayı vermek istemiyorum 2,3 sene kullanılacak sağlam bişi bakıyorum artık

2018de chicco lite way 3 750 tlydi indirimde şu an 1300... 27 kasıma denk geliyor. Bebek arabası çok da elzem bir ihtiyaç değil ilk etapta bana göre.hele de şu zamanda. Keşke bu süreç azalsa diyorum ama 2021in ikinci yarısından önce bir şey öngörülmüyor olumlu bakılmıyor. Kış günü en fazla dra gidilir aşıya gidilir. Ben slingle ana kucağıyla idare edicem. Sonra da bastonda takılırız diyorum o günleri gösterirse Rabbim.

Şikayet alıyor ama bir şey yapmıyor 1 ay önce ben de şikayet ettim hala döncekler

Allah razı olsun sizden heh yahu ...ben teyzemin olaya girmedim kadin 20den 38e dek kızınin engelli olduğunu bildi ve hep ağladı. Ama çocuk nurtopu gibi maşallah geldi. Bazi doktorlar gercekten, sadece doktor oluyor hasta ruhuna hiç dikkat etmiyor...

Travel sistem bebek arabalarina baktik bizde, hem bebek tasima koltugu hemde bebek yatagi gibi, koltuk kismini 1 yasa kadar kullanilabilir dediler, bebegi tasimak icinde guzel, kolayca araba kismindan ayriliyor, bir diger parcada yatak gibi o pozisyonda kullanmak istenirse, ve o yatak olan parca koltuk sekline donusturulup normal bebek arabasi oluyor, 3 4 yasa kadar kullanilir dediler, bana mantikli geldi, sadece 1 yasindan sonra araba koltugu almamiz gerekecek, gorevlinin tavsiyesi,
1.cift yonlu kullanim olmasi ve kulpundan cevrilebilir olmasi,
2.uc degil dort tekerlekli olmasi, cunku 3 tekerleklide devrilme olabiliyormus
3.tekerleklerin sisme degil dolgu olmasi
4.mutlaka surus denemesi yapin, katlayip agirligina bakin, hafif olmasi onemli
Henuz almadik prego marka bi model begendim 2500 civariydi

Şikayet alıyor ama bir şey yapmıyor 1 ay önce ben de şikayet ettim hala döncekler
Ben geçen gun aradim az once aradim 184 ü gene ayni şeyi söyledi. Korona hatti olduk ikinci bir emre kadar şikayet almiyoruz dedi.
Zaten kimi kime sikayet ediyoruz o da var. ben sikayete cok onem veren biriyim ama artık guvenmiyorum

Ilk, bende yaptirdim suan cok agrim yok. Genc annelere tek doz oluyormus okulda vurulduklari için benim tek doz. Bence bir sorun bunu. 30 dan küçükseniz
Benimkini mi düzgün vuramadi anlamadım anca biraz azaldı ağrısı..nerde o günler tam 30 um sorcam doktoruma ins

Cimer etkili olabilr belki

Özellikle devlet hastanesindeki doktorlarda rastlanıyo ama anne adayı olarak biz de biraz fazla hassasız gibime geliyor. Doktor mecbur diyecek yani böbrek büyümesi varsa 'bir şey olmaz' diyemez ki. Allah vermesin ya olursa ilk doktorlar suçlanacak . Onlara da hak veriyorum sadece dillerini biraz yumuşatmaları şart

Kişiden kişiye değişiyor sanırım benim 1 hafta sürdü ağrısı. İkinci doz yaklaşıyo 9 ekimde olacak. İnşallah ilki gibi geçmez
Maalesef geçiyor ben de kızda iki doz vuruldum ikisi
de ağrılı geçti, birini dogum dan sonrasında vurdurmak lazımdı yalan oldu son doz. Şimdi 1 doz vurulucam haftaya, 3 yıl geçmediği için. Hiç içimden gelmiyor, acısını hala unutmadığım için. Yağlı iğne olduğundan ağrılı meret...

Benimkini mi düzgün vuramadi anlamadım anca biraz azaldı ağrısı..nerde o günler tam 30 um sorcam doktoruma ins
Beni aralıkta köpek ısırdığı için olmuştum tetanoz ve kuduz. Tetanoz 1 hafta ağrıdı kolum yani sana özgü değil. Tek doz olduğum için o anı koruyormuş. Şimdi yeniden olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…