2021 Şubat Anneleri

Beni aralıkta köpek ısırdığı için olmuştum tetanoz ve kuduz. Tetanoz 1 hafta ağrıdı kolum yani sana özgü değil. Tek doz olduğum için o anı koruyormuş. Şimdi yeniden olucam ☹
Ya aslında kızıma hamileyken iki defa vurundum 7 yıl önce o zaman hiç acimamisti neyse demek ki normal

Mugolata bacım beni de yaz, yaş 29 şehir mardin, ilk çocukumus, cinsiyet erkek, ismimiz de belli yıllardır ama ifşa olmamak için yazamadım

Watsap grubunda ben dısında kimsenn mesajı yollanılmıuor yönetici sadece, ona ragmen gece 12 de bile veliler özelden bukez mesaj atıyor. Canlı ders kuralı bir : aileden kimse olmayacak yanınızda ihtiyac halinde cagırcaksınız dedim, sonuç soru sordugumda yandan çocuğuna cevabı söyleyip önce sen söyle diyen. Dersin bitmesine yakın öğretmenim hangi dersi işliyoruz diyen . Sesi kapatmama rahmen açıp konuşan.. telefonla beni arayıp cocugumada söz hakkı verin cok üzülüyor diyen bitmez....

Kızlar birşey soracam ama sorsam mıda bilemedim. Ama sormaya karar verdim 19+ dayız ikinci cocugum olacak inşşalah ben bebegin hareketlerini çok ama çok aşağıda hissetiyorum. Hatta vajinada hisettğim oluyor . Bu durum normal mi değilmi bu hafta detaylıya girecem..
bir de cok fazla sol yanım agrıyor bel boşlugundan asagı kasıga kadar kumdan yada enfeksiyondan şüpheleniyorum 6-7 yık önce taş düşürmüştüm.. ama iki üç gündür harketleri bu denli aşağıda hissetmem beni ürküttü. Böyle olan var mı? İnternette bakındm büyğdükçe yukarı cıkar diyor ama bukadarda asagıda hissedilirmi

Merhaba kızlar. Bende 2021 Şubat annesiyim inşallah. Benim ikincim olucak Allah nasip ederse. Yavrularımızı sağ salım kucağımıza almak nasıp olsun inşallah.

Merhaba bende 19+4 gunluk hamileyim. Bendede aynı. açıkçası bende merak ediyordum benim gibi olan varmı diye. Hareketini hissettim hissedelı bu durum böyle Çok aşağıda

Benimkini mi düzgün vuramadi anlamadım anca biraz azaldı ağrısı..nerde o günler tam 30 um sorcam doktoruma ins
Sanırım bunye ile ilgili agri eşiği yanu benim çok ağrımıyor masallah. Sadece cok yukari kaldirinca kolumu baya sizliyor normalde dururken az bi sizlama var. Ama hafif ateş yapti gbi icerden.
Benmki takipsizlikten bayilacagi için ikinci doza gelirsen 1 ay sonra gel dedi ben herhalde baski yapinca bu takipszlik konusunda. Yine aramayacak yani ama dokrorda, hemsirelerde eğer okulda vurulduysan 1 doz yeterli dedi.
Fazla fazla asi ve hapi cok sevmiyorum ben zaten. Vitaminleri falan bile nadir içiyorum. Yemekle almaya çalışıyorum

Bence korkma bir sey olmaz inşallah. Ama vajinada hissedilir mi bilmiyorum belki psikolojiktir çünkü cocuk vajinadan cok yukarda kasik deseniz bir nevi ama detayliya girecekmissiniz zaten yakında p.tesine alin bence aklnizda kalmasin. Ama yerinde sıkıntı olsa doktorlar gecen ay ki kontrolde görürdü bence

Evet cnm anlıyorum seni öyle bnce de..bastonlular daha kullanışlı yer de kaplamiyor diğerleri hem çok kaba hem de çok yer kaplıyor.bi de çocuk az daha büyüyünce yüksekte olanlar tehlikeli bence
Baston kucukken kullanilir mi ki acaba guvenlik acisindan. Ben puseti cikip buyuk oturaga da sahip olanlardan dusundum. Ama bastonun rahatlığı ve hafifliği yatsinamaz. Hangi tip olursa olsun. Ben 3 4 bin vermem arabaya. ama baston ve travel arasindaym bende

Nuran kiyak a gitmiyorum da nereye muayne olursaniz olun zaten kayit actirmak lazim. Bende 600 e yaptırdım renkli ultrason ucuz değil malesef.. 300 e yapan yerde buldum ama tercih etmedim. Çünkü suan bazi normal muayneler 300

Depolarimiz öyle 100 aldin 100 doldu sistemiyle çalışmıyor ki ama her zaman derler doktorlar vitaminin fazlası zaten idrarla atilir diye. Yani ne kadar icersek içelim fazlasi bazen cocuga dis kararmasi olarak yansiyor ya da cisle atiliyor.
Bende doktorlarin neredeyse 9 ayi tahlilsiz gecirmesine ve bunlari tahlilsiz takviye etmesjne karsiyim. En azindan 1 2 ay gibi doguma yakin zamanda verilebilir depolarda yeterli ise. Böyle kör ebe oynamak gibi ic babam ic.
Bende her gün içmiyorum doğumdan onceki ay duzenli kullanacagim tam olarak buyuk ihtimalle

Nuran kiyak a gitmiyorum da nereye muayne olursaniz olun zaten kayit actirmak lazim. Bende 600 e yaptırdım renkli ultrason ucuz değil malesef.. 300 e yapan yerde buldum ama tercih etmedim. Çünkü suan bazi normal muayneler 300
Nuran kıyak normal doktorum yoksa detaylı ultrason için perinatolog a kayit açtırdım zaten. Onun yanında normal doktoruma da kayıt actirmami istediler indirimli fiyattan yararlanmam için e ona muayene ücreti 125 tl ödüyorum bu sefer 400 tl olan detaylı ultrason 525 tl olmuş oluyor.
Tercih meselesi ben ilk zamanlar hem emzirdigim hemde hamile olduğum için benim bütün değerlerim sıfırlanmisti ben kullanmak zorundaydım. Benim doktorumda herşeye her ay kan testi istiyor zaten değerlere bakmak için . İlk oğlumda da bu şekilde vitamin kullandım inanın hiç fazla çıkmadı hep yeteri kadar vardı. Herkesin kendi tercihi size de saygı duyuyorum kullanmak istememenize kendinizi iyi hissediyosanız kullanmayın.

Kızlar hareketli hisseden varmı aranızda, ben harekete benzer bişiler hissediyorum ara ara ama emin olamıyorum pek

Bende son günlerde hissediyorum sanki neye benziyor diye netten bakmıştım annelerin genel tanımı "mısır patlaması gibi, kelebek kanadı çırpması gibi gaz dolaşıyormuş gibi"bide dün uygulamada da hava kabarcığı gibi hissedilir yazıyordu bendede çok ufak ufak gurultu gibi gaz dolaşması gibi oluyor akşamları ve sabahları özellikle :)
Bunları da okuyunca aaa demek hareketleriymiş diye duygulandım ilk olunca insan anlayamıyor

Kızlar eli ayağı şişen var mı? Bu sabah kalktığımda ilk kez el parmaklarının şiştiğini hissettim yüzüğümü taktım girdi ama zor çıkardım normalde biraz olurdu.zaten şişlik de hissediliyor. Ayağımda yok sadece elimde. Ayakları şişen duymuştum ben el değil de. Bar mı Bunu yaşayan ?neden oluyor acaba annem tuzlu yeme demişti onunla mı ilgili?

Benimde parmaklarimda şişme oluyo işe giderken yarim diz altı çorap giyiyorum sabahları rahatım öğleden sonra bakıyorum sıkmaya başlıyorlar şiştiğimi ordan da anlıyorum ama gözle bakıldığında çok fazla sisim yok. Ben sıcaklardan da olabilir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…