2021 Şubat Anneleri

Ben bebeğimi 17.haftamdan itibaren hissediyorum ve diğer arkadaşlar gibi oldukça aşağıda hissediyorum sanıyorum bu normal bir durum çünkü kontrolümde yeriyle ilgili bir sorun görülmedi. Yalnız hareketler çok istikrarlı değil bir gün neredeyse hiç hareket etmiyor ertesi gün durmak bilmiyor sonra ertesi gün yine az hareket ediyor.

Onu da düzelttirdim ilaç yazma diye girip rapor yazdılar boşuna para vermedim.Bende de terde koku, ishal yapiyor ama benim çok eksik mecbur kullanıyorum

seni de tebrk ederim

Canım çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, cümlemize. AMİN. Peki kaç dk baktı?

Canım çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, cümlemize. AMİN. Peki kaç dk baktı?
Amin canım hepimize inşallah :) 20 dk ya yakin baktı tek tek de gösterdi ayak tabanı gözleri falan diye. Sorduğum sorulara da sıkılmadan cevap verdi.

Da
Daha once bir sikayette bulundum aylardid dönüş olmadi ama yarin bir yazayim genede boyle eli kolu bagli oturmak benlik degl. Korona olmasa gidecegim ilce saglik müdürlüğüne onlarda telefonları açmıyor
Ben çok doktor şikayet ettim hicbise yapmıyorlar seni suçlu buluyorlar hatta çocuğumun astımı var kaç defa anlamayan Dr lar yüzünden elimizde kalıyordu artık gitmiyorum tecrubesizlere ..ins sana cvp verirler

onu bilmiyorum da ne demek biz takip yapmıyoruz saçmalamış ben dün aradım sağlık ocağını niye gelmedin diyor bana da :) eşimi aramıştı geçen hafta ,sonra ben ulaşamadım tm dedi bugün gittim sabah.İlk defa da kendiniz gidin ikinci takip için gün veriyor zaten.

kasıklarda hissetmen çok normal şu an heryerde hissedebilirsin ben bazen daha aşağıda bazen daha yukarıda hissediyorum sorun yoktur bence.

ölçümlerde kaç çıkıyor tokluk şekeriniz ayrıca malesef şeker yüklemesi gerekli çünkü ani yükselen şekeri olan arkadaşımın ev ölçümü normal çıkıyor ama şeker yükleyince yüksek çıktı dr kontrollü gitmelisin deyip diyet vermiş tatlı falan yasaktı bi de takipte kalmanı isteyecek dr un ama dr la konuş eğer ben takipte kalırım sürekli ölçüm yaparım tabloyu size gösteririm dersen belki şeker yüklemesi yapmaz.

20.haftadan sonra daha istikrarlı oluyor :)

Kızlar 20. Haftada kaç kilo almak normal sizce ? 55 ile hamile kalmıştım boyum 1.67 yaş 30 ilk bebek

Kızlar 20. Haftada kaç kilo almak normal sizce ? 55 ile hamile kalmıştım boyum 1.67 yaş 30 ilk bebek
ya o konu muallak biraz ama ayda 1 kilo diye düşünürsek 5 kilo normal bence ama hani 7 kilo alanda var 3 kilo alanda şimdi yorum yapıp kızların moralini bozmayalım kişiye göre değişir ama bence ideali 5 diyebilirim hatta mümkünse 4 :)))

Ben çok doktor şikayet ettim hicbise yapmıyorlar seni suçlu buluyorlar hatta çocuğumun astımı var kaç defa anlamayan Dr lar yüzünden elimizde kalıyordu artık gitmiyorum tecrubesizlere ..ins sana cvp verirler
Ben bi jez 184 le cevap almistim şikayete. Hastaneden Arayip doktor adina ozur dilediler uyardik dediler. Tabii bidaha o doktora gitmedim dogru mu bilmiyorum .

Cok gecmis olsun. Insallah iyilerine denk gelelim bugun aile hekimimi degistirdim. Doktoru bilmiyorum ama hemsiresinin hem eli cok hafif igne icin hem daha ilgili gbi geldi. Doktor hakkinda bir sey duymadim.

Ben şuan 60 kiloyum 55 ile başlamıştım inşallah az az alarak istikrarlı bir şekilde giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…