İyi maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Onu da düzelttirdim ilaç yazma diye girip rapor yazdılar boşuna para vermedim.Bende de terde koku, ishal yapiyor ama benim çok eksik mecbur kullanıyorumSacmaymis sonuç göstermek icin girmeniz lazım sonucta. Benim pertinatolog 600 du. Sonucu kayitsiz gosterdim.
Evet tabii tercih meselesi. Sizinki surekli test yapıyormuş bence dogrusu bu benimki yapmadan ic diyor. Tabii kimseye de beb gbi arada kullan demem. Hamilelik basinda duzenli içtim kabiz ve idrar ve terde koku yaptı sevmedim birde bu sebeple
Sevindim.Onu da düzelttirdim ilaç yazma diye girip rapor yazdılar boşuna para vermedim.Bende de terde koku, ishal yapiyor ama benim çok eksik mecbur kullanıyorum
Detaylı randevuma girdim arkadaşlar, ilk başta soylıyım doktor çok sıcakkanlı ve konuşkan ne sorsanız seve seve cevap verip içini rahatlatıyor hiç olumsuz bir yorumda bulunup korkutmadı endoskopi olmamla ilgili hatta sakat olsa napcaksin aldirmicaksan boşver takılma dedi . Bebeğimin herşeyine bakıldı çok şükür organlarla ilgili herhangi birseyi yok ama ruhsal, cilt yada kanla ilgili bir problemi olur bunları bilemeyiz ama görünür de bi sıkıntısı yok dedi çok güzel ilgilendi herşeyini gösterdi plesantama baktı sıkıntı görmedi. Darısı sizlerin başına inşallah:)
Canım çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, cümlemize. AMİN. Peki kaç dk baktı?Detaylı randevuma girdim arkadaşlar, ilk başta soylıyım doktor çok sıcakkanlı ve konuşkan ne sorsanız seve seve cevap verip içini rahatlatıyor hiç olumsuz bir yorumda bulunup korkutmadı endoskopi olmamla ilgili hatta sakat olsa napcaksin aldirmicaksan boşver takılma dedi . Bebeğimin herşeyine bakıldı çok şükür organlarla ilgili herhangi birseyi yok ama ruhsal, cilt yada kanla ilgili bir problemi olur bunları bilemeyiz ama görünür de bi sıkıntısı yok dedi çok güzel ilgilendi herşeyini gösterdi plesantama baktı sıkıntı görmedi. Darısı sizlerin başına inşallah:)
Sağlık ocaklari tahlil yapıyor istersen yaptır orda.Sevindim.
Benim nasil bilmiyorum hic bakılmadi hamilelik basi hariç
Teşekkür ederimseni de tebrk ederim
Amin canım hepimize inşallah :) 20 dk ya yakin baktı tek tek de gösterdi ayak tabanı gözleri falan diye. Sorduğum sorulara da sıkılmadan cevap verdi.Canım çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, cümlemize. AMİN. Peki kaç dk baktı?
Ben çok doktor şikayet ettim hicbise yapmıyorlar seni suçlu buluyorlar hatta çocuğumun astımı var kaç defa anlamayan Dr lar yüzünden elimizde kalıyordu artık gitmiyorum tecrubesizlere ..ins sana cvp verirlerDa
Daha once bir sikayette bulundum aylardid dönüş olmadi ama yarin bir yazayim genede boyle eli kolu bagli oturmak benlik degl. Korona olmasa gidecegim ilce saglik müdürlüğüne onlarda telefonları açmıyor
onu bilmiyorum da ne demek biz takip yapmıyoruz saçmalamış ben dün aradım sağlık ocağını niye gelmedin diyor bana da :) eşimi aramıştı geçen hafta ,sonra ben ulaşamadım tm dedi bugün gittim sabah.İlk defa da kendiniz gidin ikinci takip için gün veriyor zaten.Ben bugün tartıştım. Igne zamanını ben takip etmiyorum siz ediyorsunuz dedi bana. Bayağı bir atıştık o zaman neden burası gebelik takibini yapıyor vs dedim 184 suan sikayet almiyor saniirm. Kime şikayet edebiliriz
kasıklarda hissetmen çok normal şu an heryerde hissedebilirsin ben bazen daha aşağıda bazen daha yukarıda hissediyorum sorun yoktur bence.Kızlar birşey soracam ama sorsam mıda bilemedim. Ama sormaya karar verdim☺ 19+ dayız ikinci cocugum olacak inşşalah ben bebegin hareketlerini çok ama çok aşağıda hissetiyorum. Hatta vajinada hisettğim oluyor . Bu durum normal mi değilmi bu hafta detaylıya girecem..
bir de cok fazla sol yanım agrıyor bel boşlugundan asagı kasıga kadar kumdan yada enfeksiyondan şüpheleniyorum 6-7 yık önce taş düşürmüştüm.. ama iki üç gündür harketleri bu denli aşağıda hissetmem beni ürküttü. Böyle olan var mı? İnternette bakındm büyğdükçe yukarı cıkar diyor ama bukadarda asagıda hissedilirmi
ölçümlerde kaç çıkıyor tokluk şekeriniz ayrıca malesef şeker yüklemesi gerekli çünkü ani yükselen şekeri olan arkadaşımın ev ölçümü normal çıkıyor ama şeker yükleyince yüksek çıktı dr kontrollü gitmelisin deyip diyet vermiş tatlı falan yasaktı bi de takipte kalmanı isteyecek dr un ama dr la konuş eğer ben takipte kalırım sürekli ölçüm yaparım tabloyu size gösteririm dersen belki şeker yüklemesi yapmaz.Merhabalar arkadaşlar,
Forumu takip ediyorum, okuyorum ama bir türlü yazma fırsatım olmadı. Konuşulan konular üzerine şimdi topluca yazayım dedim.
1. Ayrıntılı ultrason yaptıracağım inşallah 3 Ekim’de. Gerekli olduğunu düşünüyorum. Tüm sorunları yüzde yüz tespit etme durumu yok elbette ama Allah korusun herhangi bir müdahale gerektiren sorun olursa doğum yapacağımız hastaneyi de ona göre seçebiliriz diye düşünüyorum. Emsey’den randevu aldım. 620 TL imiş ücreti. Doktorum, ayrıntılı ultrason randevuma giderken ikili testin sonucunu da götürmemi söyledi. İkili testimde düşük risk çıkmıştı.
2. Aile hekimliğim takiplerimi yapıyor. Bu konuda sıkıntı yaşamadım. Gebelik tanısı E- Nabız’a düşer düşmez arandım. Tahlil sonuçlarıma sistemden bakıldığını gördüm. Geçen ay sonunda tahlil için çağırdılar. Ve 25 Eylül’de tetanoz aşısı için gelmemi söylediler. Bugün gideceğim inşallah.
3. Bebek arabası olarak Maclaren Marina Limeade aldım. Güzel görünüyor, sürüşü de iyi. Umarım memnun kalırız.
4. Bebek karyolasını İkea’dan, yatağını Yataş’tan, yorganını Sarar’dan aldım. İyi görünüyorlar ama tabii kullanmadığımız için başka bir şey diyemeyeceğim.
5. Bir tane onlu, iki tane beşli hastane çıkışı aldım. Birkaç farklı giysiyle zıbınlar ve badiler de aldım.
6. Gebelik şekeri çıkmasından korkuyorum. Açlık şekerim hep sınırlarda... Bu durumda olan var mı? Kendim ölçüyorum evde, yine de şeker yüklemesi yaptırmama gerek var mı diye doktoruma soracağım.
7. Vitaminlere de şimdiye kadar iki kere bakıldı. hiçbiri yüksek değil. Multivitamin kullanıyorum. Yememe içmeme dikkat ediyorum. Yine de değer olarak ortanın altında.
8. Bir de TSH sizde de gebelikten itibaren bir parça yükseldi mi? Doktor sınırda dedi. Başlangıçta 2,40’tı süreç içinde 3.15’e çıktı.
Sağlıklı hamilelikler herkese
20.haftadan sonra daha istikrarlı oluyor :)Ben bebeğimi 17.haftamdan itibaren hissediyorum ve diğer arkadaşlar gibi oldukça aşağıda hissediyorum sanıyorum bu normal bir durum çünkü kontrolümde yeriyle ilgili bir sorun görülmedi. Yalnız hareketler çok istikrarlı değil bir gün neredeyse hiç hareket etmiyor ertesi gün durmak bilmiyor sonra ertesi gün yine az hareket ediyor.
Benimki yapmiyor. Bugun aile hekimimi degistirdim birdahaki aya yaptiririm arktik bu hekim yaparsaSağlık ocaklari tahlil yapıyor istersen yaptır orda.
Teşekkür ederim
ya o konu muallak biraz ama ayda 1 kilo diye düşünürsek 5 kilo normal bence ama hani 7 kilo alanda var 3 kilo alanda şimdi yorum yapıp kızların moralini bozmayalım kişiye göre değişir ama bence ideali 5 diyebilirim hatta mümkünse 4 :)))Kızlar 20. Haftada kaç kilo almak normal sizce ? 55 ile hamile kalmıştım boyum 1.67 yaş 30 ilk bebek
Ben bi jez 184 le cevap almistim şikayete. Hastaneden Arayip doktor adina ozur dilediler uyardik dediler. Tabii bidaha o doktora gitmedim dogru mu bilmiyorum .Ben çok doktor şikayet ettim hicbise yapmıyorlar seni suçlu buluyorlar hatta çocuğumun astımı var kaç defa anlamayan Dr lar yüzünden elimizde kalıyordu artık gitmiyorum tecrubesizlere ..ins sana cvp verirler
Ben şuan 60 kiloyumya o konu muallak biraz ama ayda 1 kilo diye düşünürsek 5 kilo normal bence ama hani 7 kilo alanda var 3 kilo alanda şimdi yorum yapıp kızların moralini bozmayalım kişiye göre değişir ama bence ideali 5 diyebilirim hatta mümkünse 4 :)))
Sevindim.
Benim nasil bilmiyorum hic bakılmadi hamilelik basi hariç
[/QUOTE
kendi hastanenden mi bahsediyorsun canım benim onlar tetenoz falan takip yapmaz onu soruyorsan benim dr da tetenozu olacaksın falan demedi bi de tahlil bende 1 kere yaptırdım hastanede sağlık ocağı çağırıyor bu haftalarda yapıyor ben kan ve idrar verdim sabah e nabızdan bakıcam sonucu dr a da ayrıca götürürüm.Kan tahlilleri yapılacak hastanede cünkü protein kaçağı var mı bulibrun pozitif mi bunlara bakarlar zamanı gelince önemli çünkü ama şimdi erken.1sadekahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?