2021 Şubat Anneleri

Bizde 1. Sinifiz biz de ahlayarak yapıyoruz hadi kızım hadi

Ben 24. Hafta ile ilgili bir zorunluluk yazısı goremedım ınternette kaldı ki 28 de calisan arkadasim var. 37 ye kadar calısmayı dusunuyorum Allah izin verirse sonrası daha onemlı benim ıcın. Kurum farkı da olabilir tabi

Aaa ciddi misin üzüldüm şimdi. Ben uzaktan eğitime evden doğuma kadar devam ederim diye düşünüyordum evde sıkılırım zaten diğer türlü okula da öyle söyledim onlar da kabul etti demek ki onların da fikri yok

kamuda çalışan arkadaşlar .daha yeni doktor arkadaşla görüştüm.o da tam tersi 32 den 37 ye kadar çalışabilir raporu alabiliriz diyor.idaredekiler bilmiyordur tam olarak dedi.kafam karıştı ya
İşin hangi boyutundan bakılıyor tam bilemiyorum ama 24. Haftadan sonra idari izinli olup 32. Den sonra da çalışabilir alan bir gebe için isim vicdani boyutundan bakmakta fayda var sanki. Sonuçta 24. Haftadan sonra verilen idari izin risk olduğu için veriliyor. Mevcut olan bu risk 32. Haftada pat diye ortadan kalkmıyor ki. Doğumdan önceki 5 haftasını bebeği ile geçirmek isteyen bir anne 24. Haftada izne ayrılmayı reddetmeli diye düşünüyorum. Nacizade baktığım taraf birazda hakkaniyet tarafı. Bunu yazdım diye linç edilebilirim:)

Reddetme gibi bir durumumuz yok.Zaten bakanlık izinlisin idari olarak diyor.yani bizim yıllık iznimiz yanmıyor.sadece idare olarak izinli oluyoruz.biraz önce yetkili kişiyle görüştüm hastanede,evet önceden 32 de çalışamaz alınmalı diye yazı gelmiş pandemiden dolayı yeni gelen yazıya göre 32 de eğer gebenin durumu müsaitse çalışabilir alıp 5 haftayı doğumdan sonraya aktarabiliyormuşuz .ben sağlık bakanlığına bağlıyım.il sağlık müdürünüde arayıp görüştüm.

canım ben sağlık personeliyim.32 den 37 ye aktarabiliyormuşum.çalışabilir raporu alırsam eğer.büyük ihtimal milli eğitim de de öyledir.idarenin bilgisi yoksa il milli eğitim müdürlüğünü arayın net cevabı alırsınız

Öyleyse ne mutlu :)

Bende ilk önce buna çok niyetliydim. Prego ve kraftında aynı modeli var bende Chicco da karar kıldım. Ama park beşiği görüntüsünden dolayı hiç istemiyorum bu da biraz onu andırıyor gibi geldi.bir de kullanımı yine 8 aya kadar diyorlar. Ahşap yanı açılır beşik almaya karar verdim. Karar verdim desem de hala gidip geliyorum. Ahşaplar çok daha şık duruyor, üstü cibinlikli olanlara bayılıyorum
[/QUOTE]
Hı evet zaten yatak odam dar onun için bunu tercih ettim diğer ahşap beşiği sonra kullanmayı düşünüyorum

kızlar bebek arabası için erken değil mi?kışın doğum yapıcaz allah nasip ederse.zaten arabayla bebeği gezdiremeyiz.ucuzladığı için mi alıyorsunuz acaba?bana göre hepsi pahalı

ben de valilik personeliyim. bugün gittim personel birimine dedi ki 37 oldun mu ya
yani haberleri bile yok. sonra bir üst personel birimi var oraya gittim biri yeni almış o izni. 25 haftalık izne ayrılabilir 32 haftaya kadar diye rapor vermiş dr. demek ki 32 den sonra istenirse çalışılır. ama bu durum bir ilk olduğu için idarelerde bilmiyor ne yapacağınız. F fatosayk seninle doğum tarihimiz aynı. ama benim minik perşembeleri hafta değiştirmiş oluyor kontrollerde.
ben de bu hafta değil de haftaya çarşamba gidip 24 haftalık gebe belgesini alacağım. sanırım olur di mi?? sen ne zaman alacaksın?

Niye böyleler ki acaba ☹ Benim oturup ağlayasım geliyor inan.
benim oğlum çok istekli ama bu online eğitim onu sıkıyor. ödev yaparken hep kolu ve başı ağrıyor bazen de karnına ağrılar giriyor normal bence. ilk ödevler ilk sorumluluklar. alışırlar zamanla. bebeler doğana da kadar da iyice adapte olmuş olurlar. okumayı yazmayı da öğrenirler inş.

evet benimde perşembe günü gün atıyor.bugün 22+1 oldum.24 haftada 15 ekime denk geliyor canım 24+0 da doktora gidip rapor alacağız. 24 ve 32 ye kadar izinli diye

evet benimde perşembe günü gün atıyor.bugün 22+1 oldum.24 haftada 15 ekime denk geliyor canım 24+0 da doktora gidip rapor alacağız. 24 ve 32 ye kadar izinli diye
teşekkür ederim sanırım ben 14 ekimde gidip alırım. evde 1. sınıf bir miniğim var. onun okulu dersi falan derken çocuk zorda kalıyor. ücretsiz izin de düşündüğüm için tekrar dönmem diye düşünüyorum. analık iznim bitince 45 gün yıllık iznim var onu kullanırım. sonra da ücretsiz işte

benim de 2. sınıf ve 6.sınıfta çocuklarım.6 aya getirebilirsem bebişi sonra mecbur bakıcıya.3 saatlikte süt iznim olacak 8 den 12 ye kadar çalışıp eve giderim inşallah.Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

Kızlar tetenoz ile beraber kan tahlili vermiştim. Gebeliğin başında hepsi normal glukoz yüksekti o kadar. Hepsi allak bullak olmuş salı günü detaylı ultrasonum var o gün kendi doktoruma göstercem.

Eklentiler

• 20201002_160008.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 52

merhaba arkadaşlar, aslında bu idari izin olayında fiilen çalışmış sayılıyoruz, bu yüzden beş haftalık sürenin doğum sonrasına aktarılması gerekiyor, araştırmak gerekir bununla ilgili bi haber linki vardı paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama

Okul acik degil ki online veriyoruz dersleri 24. Hafta niye zorunlu olsun pek mantıklı görünmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…