kamuda hamileler idari izin yazarsanız çıkar karşınıza.memur olanlar 24.hafta dan 32 ye kadar idari olarak izinli sayılıyoruzZorunlulukla ilgili bir yazı var mı? Bıızmle paylasir mısınız malum zorunlu ise haftaya ayrılmak durumundayız
Dün akşam aldık magnezyumu henüz başlamadım,yatmadan mı içmeliyim?Çocukla maalesef ama sen yine temizlik falan çok zorlanma. Magnezyum gece alıyorsun dimi yatmadan...
Bizde 1. Sinifiz biz de ahlayarak yapıyoruz hadi kızım hadiHerkese selamlarumarım her şey yolundadır. Dün detaylı ultrason için hastaneye gittim. Şükür bir sağlık sorunu tespit edilmedi. Tabi tespit edilemeyen ihtimaller de olduğunu belirtti doktor. Karnımın çevresinde gaz sancısı gibi ağrının devam ettiğini söyledim yediklerine dikkat et dedi. Kan sonuçlarım normal çıkmış yine de takviye başladılar. Detaylı ultrason sırasında karnım çok gergindi cihaz çok canımı yaktı. Normalde bu kadar bastırmaya can yanmaz karnın çok sert kasılma var gibi görünüyor dedi radyoloji uzmanı. Kadın doğum doktoruna söyledim Tekrar muayene edip herhangi bir sıkıntı görmedi ama yine de magnezyum yazdı. Bebiş halen alt tarafımda hareket ediyor. Rahim kanalı, eş her şey normalmiş o yüzden yaramazın artık yerini değiştirmesini bekleyeceğim sanırım :)
tetanoz aşısını oldum lanet bir aşı gerçekten.
Büyük oğlum Daha 1.sınıf olmasına rağmen ödev Yapmakta zorlanıyor. Adaptasyon hiç sağlayamıyorum. Daha 3.günden ödev yapmak çok kötü bir şeymiş dedi. Üstüne düşmesem biliyorum kalkıp oyun oynamaya başlıyor dikkati dağılıyor disiplini kaybedecek. Öğretmen arkadaşlarım ne yapmam lazım bu konuda çok eksik hissediyorum kendimi. Bir sayfa harf çalışmasını iki günde sinir krizleri eşliğinde tamamladık.her ortamı sağlıyorum. Yok olmuyor
24.haftada idari izinli olarak ayrılmak zorundayız işten.32.haftada da çalışamaz raporu almak zorundayız.ben 32 de başlatıp 5 hafta çalışır doğumdan sonraya saydırırım diyordum fakat mecburen 32 den sonra çalışamaz raporu almak zorundaymışızcorona bizede koydu
İşin hangi boyutundan bakılıyor tam bilemiyorum ama 24. Haftadan sonra idari izinli olup 32. Den sonra da çalışabilir alan bir gebe için isim vicdani boyutundan bakmakta fayda var sanki. Sonuçta 24. Haftadan sonra verilen idari izin risk olduğu için veriliyor. Mevcut olan bu risk 32. Haftada pat diye ortadan kalkmıyor ki. Doğumdan önceki 5 haftasını bebeği ile geçirmek isteyen bir anne 24. Haftada izne ayrılmayı reddetmeli diye düşünüyorum. Nacizade baktığım taraf birazda hakkaniyet tarafı. Bunu yazdım diye linç edilebilirim:)kamuda çalışan arkadaşlar .daha yeni doktor arkadaşla görüştüm.o da tam tersi 32 den 37 ye kadar çalışabilir raporu alabiliriz diyor.idaredekiler bilmiyordur tam olarak dedi.kafam karıştı ya
Reddetme gibi bir durumumuz yok.Zaten bakanlık izinlisin idari olarak diyor.yani bizim yıllık iznimiz yanmıyor.sadece idare olarak izinli oluyoruz.biraz önce yetkili kişiyle görüştüm hastanede,evet önceden 32 de çalışamaz alınmalı diye yazı gelmiş pandemiden dolayı yeni gelen yazıya göre 32 de eğer gebenin durumu müsaitse çalışabilir alıp 5 haftayı doğumdan sonraya aktarabiliyormuşuz .ben sağlık bakanlığına bağlıyım.il sağlık müdürünüde arayıp görüştüm.İşin hangi boyutundan bakılıyor tam bilemiyorum ama 24. Haftadan sonra idari izinli olup 32. Den sonra da çalışabilir alan bir gebe için isim vicdani boyutundan bakmakta fayda var sanki. Sonuçta 24. Haftadan sonra verilen idari izin risk olduğu için veriliyor. Mevcut olan bu risk 32. Haftada pat diye ortadan kalkmıyor ki. Doğumdan önceki 5 haftasını bebeği ile geçirmek isteyen bir anne 24. Haftada izne ayrılmayı reddetmeli diye düşünüyorum. Nacizade baktığım taraf birazda hakkaniyet tarafı. Bunu yazdım diye linç edilebilirim:)
canım ben sağlık personeliyim.32 den 37 ye aktarabiliyormuşum.çalışabilir raporu alırsam eğer.büyük ihtimal milli eğitim de de öyledir.idarenin bilgisi yoksa il milli eğitim müdürlüğünü arayın net cevabı alırsınızAaa ciddi misin üzüldüm şimdi. Ben uzaktan eğitime evden doğuma kadar devam ederim diye düşünüyordum evde sıkılırım zaten diğer türlüokula da öyle söyledim onlar da kabul etti demek ki onların da fikri yok
Öyleyse ne mutlu :)Reddetme gibi bir durumumuz yok.Zaten bakanlık izinlisin idari olarak diyor.yani bizim yıllık iznimiz yanmıyor.sadece idare olarak izinli oluyoruz.biraz önce yetkili kişiyle görüştüm hastanede,evet önceden 32 de çalışamaz alınmalı diye yazı gelmiş pandemiden dolayı yeni gelen yazıya göre 32 de eğer gebenin durumu müsaitse çalışabilir alıp 5 haftayı doğumdan sonraya aktarabiliyormuşuz .ben sağlık bakanlığına bağlıyım.il sağlık müdürünüde arayıp görüştüm.
Niye böyleler ki acabaBizde 1. Sinifiz biz de ahlayarak yapıyoruz hadi kızım hadi
benim oğlum çok istekli ama bu online eğitim onu sıkıyor. ödev yaparken hep kolu ve başı ağrıyor bazen de karnına ağrılar giriyorNiye böyleler ki acaba ☹ Benim oturup ağlayasım geliyor inan.
evet benimde perşembe günü gün atıyor.bugün 22+1 oldum.24 haftada 15 ekime denk geliyor canım 24+0 da doktora gidip rapor alacağız. 24 ve 32 ye kadar izinli diyeben de valilik personeliyim. bugün gittim personel birimine dedi ki 37 oldun mu ya
yani haberleri bile yok. sonra bir üst personel birimi var oraya gittim biri yeni almış o izni. 25 haftalık izne ayrılabilir 32 haftaya kadar diye rapor vermiş dr. demek ki 32 den sonra istenirse çalışılır. ama bu durum bir ilk olduğu için idarelerde bilmiyor ne yapacağınız. F fatosayk seninle doğum tarihimiz aynı. ama benim minik perşembeleri hafta değiştirmiş oluyor kontrollerde.
ben de bu hafta değil de haftaya çarşamba gidip 24 haftalık gebe belgesini alacağım. sanırım olur di mi?? sen ne zaman alacaksın?
teşekkür ederimevet benimde perşembe günü gün atıyor.bugün 22+1 oldum.24 haftada 15 ekime denk geliyor canım 24+0 da doktora gidip rapor alacağız. 24 ve 32 ye kadar izinli diye
benim de 2. sınıf ve 6.sınıfta çocuklarım.6 aya getirebilirsem bebişi sonra mecbur bakıcıya.3 saatlikte süt iznim olacak 8 den 12 ye kadar çalışıp eve giderim inşallah.Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahteşekkür ederimsanırım ben 14 ekimde gidip alırım. evde 1. sınıf bir miniğim var. onun okulu dersi falan derken çocuk zorda kalıyor. ücretsiz izin de düşündüğüm için tekrar dönmem diye düşünüyorum. analık iznim bitince 45 gün yıllık iznim var onu kullanırım. sonra da ücretsiz işte
Okul acik degil ki online veriyoruz dersleri 24. Hafta niye zorunlu olsun pek mantıklı görünmüyor.24.haftada idari izinli olarak ayrılmak zorundayız işten.32.haftada da çalışamaz raporu almak zorundayız.ben 32 de başlatıp 5 hafta çalışır doğumdan sonraya saydırırım diyordum fakat mecburen 32 den sonra çalışamaz raporu almak zorundaymışızcorona bizede koydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?