2021 Şubat Anneleri

Zorunlu olunca tabiki sezeryan yapılır. Doğrusu o ama Benim çevremdeki Kişiler hep keyfe normal doğumdan korktukları için istediler ondan sordum. Hatta biri demiş sezeryan yapmazsanız giderim başkasına olurum.
Yok kesinlikle oglum zamaninda dogsa pozisyonu cok iyiydi zaten acikligimda vardi ama kanalda kalmasi cok yüksekti hem kucuktu hem suyum bitmişti keske normal olsaydi ama nasip kısmet normal dogumun sonrasi daha keyifli ama sezeryanda dikisten agiz tadiyla emzirilmiyoe bile

Aynen bende hic sorun yasamadim kafayi toplamak biraz zaman aliyo ama evde küçük bebegim olucak e bide nerdeyse eski sezeryan yerim taze 2.sezeryan daha agrili oluyor diyolar bide hersey korkutuyor beni
Benimde iki doğum arası 1.5 yıl olmuş olucak bakalım nasıl olucak benim genel anestezi de ayilmam uzun sürmedi ya hiç kendimden geçmiş gibi değildim herşeyin farkındaydım

Zorunlu olunca tabiki sezeryan yapılır. Doğrusu o ama Benim çevremdeki Kişiler hep keyfe normal doğumdan korktukları için istediler ondan sordum. Hatta biri demiş sezeryan yapmazsanız giderim başkasına olurum.
Korkabilir normal doğumdan bu gayet normal. Aramızda normal doğumdan korkan varsa ki olabilir korkmakta özgürsünüz:) sezeryandan korkanda vardır onlarda korkmakta özgür:) genel olarak doğumdan korkan kar vardır onlarda korkmakta özgür:) korkuyor olmamız anneligimize zarar vermez:) ortada herhangi bir sorun olmasa bile bir annenin doğum şeklini seçebilme özgürlüğü olmali

Benimde iki doğum arası 1.5 yıl olmuş olucak bakalım nasıl olucak benim genel anestezi de ayilmam uzun sürmedi ya hiç kendimden geçmiş gibi değildim herşeyin farkındaydım
Ben de öyle oldum bu ameliyat mı oldu emin misiniz demişti yengem sonra Bi de kusunca narkoz etkisi hiç kalmadı,
Kızlar sezeryanı isteyerek mi oldunuz? Neden normal doğum düşünmediniz? Normal doğum daha kolay değil mi?
40+3de doğum sancılarına dayanamadığım doğuramadığım için pes ettim, 40tan sonra bebek için tehlikeli diye.. . 37de başladı doğum sancım ama 1 cm bile açılma olmadı. Doğum sancısına bebek tepki vermediğinden suniye de vermeyecekti... Bu gebelikte perinatolog da ilk önce neden sezeryan olduğumu sordu. Anlattım. Kontrolde sen istesen de normal doguramazdın boşuna beklemişimsin rahim ağzı uzunluğu normalden fazla dedi... İyi yönünden bak buna erken doğum riskin yok dedi

Ben 34 de erken dogumdu 20 tansiyonla olmazdı normal zaten olmadı....ama bence hakkımda en hayirlisiydi....

Valla oncekini unutmadan.yenisi benimde cok uzun sürmedi ama yinede insan bir tuaf oluyor bide benim psikolojim.bozulmustu bebegimide yanima vermeden yogun bakima.almislardi o yüzden sezeryan sonrası ayilirken bile bebek yasiyomu diye sayiklamisim hep Allah kimseye yasatmasin dogum sonrasi kucaginin bos kalmasi cok kötü

Amin canım rabbim hepimize yavrularımızı sağ-salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.
İstanbul anadolu yakasinda olan yokmu hiç aranizda hangi hastahanelerw gidiyosunuz
Ben anadolu yakasındayim ataşehir avicenna hastanesine gidiyorum sen ?

Kizlar ne düşünüyorsunuz doğuma kadar korona hakkında bence baya düşüş olur sizce?

Aynı seyir devam eder sanki uzmanlar bu kış ve yazı gecirecegiz bu şekilde diyor temenni edelim ki biz dogurana kadar azalır
Ama aşı ile ilgili iyi haberler var en azından sağlıkçılar rahatlar biraz belki... Gerçi aşı olayida yaza anca netleşir ama inşallah hem dünya hem bizim açımızdan baya azalma olur

Amin canım rabbim hepimize yavrularımızı sağ-salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.

Ben anadolu yakasındayim ataşehir avicenna hastanesine gidiyorum sen ?

Ya orda hangi doktora gidiyosun cnm memnunmusun birde sezeryan ucreti ne kadar bilgin varmi ? He bide muayne ücreti ne kadar ben aslinda hala doktor belirlemis degilim 1. Çamlıca erdem hastahanesinde dogum yaptim ama.ordaki doktorum ozel klinik açtı şuanda o.yuzden doktor bulamadim.suan kafama gore

Doktorum nuran kıyak canım ilk doğumumu da onda yapmıştım çok sakin canayakın bi doktor ben çok memnunum. 2019 haziranda oğlumda sezaryan 2000 tl ydi şimdi ne kadar bilmiyorum muayene ücreti de 125 tl. Hastaneden de çok memnum kalmıştım tavsiye ederim canım.

Sanirim odaları küçükmus ama duydugum kadariyla ekip ve özellikle bebek yeni dogan yogun bakımı iyimis diye duydum benim ilki prematüre doğdu diye tekrarlama riski %80 o yüzden yoğun bakımi tecrübeli hastahane istiyorum.
Aslinda onceki doktorum suan orada anlasmali dogum yaptiriyor ama ben bi turlu bi yer tutturamadm. Benim oglumda 2019 mayis doğumlu ☺ senin simdikinin cinsiyeti ne cnm

Benim bünyeler saglammis demekki
Belki de apandistim patladı sezeryandan Bi kaç yıl önce, kapalı ameliyat oldum. Çok zor geçti iyileşme dönemi. Sezeryanda akşam 6da ayakta, ertesi günse makinaya çamaşır attım eğilip, Ama şimdi 2 yaş Sendromu olan Bi bebek, Bi de kış soğuğu, gözüm korkuyor... İkinci mecburi olduğundan bizim2750tl sezeryan fiyatı, ben sordum

Doğum için yeni bina yaptılar canım sadece o binada doğum ve çocuk bölümü var aynı zamanda yenidoğan yoğun bakımı da var.Odalari da bence gayet ferahtı zaten şimdi pandemi de var 1 kişi yanımızda olur yeter de artar bile. Hemşireler çok ilgilendiler benimle çocukla da öyle eşim bigun arada uyuyakalmış gelip üstünü örtmüşler bende o kadar beklemiyodum ama çok memnun kaldık. Buda erkek senin ?

Benimde biraz kabızlığım olmuştu o biraz zorladı beni ama sonrasında 1 haftaya bende herşeyimi yapar hale gelmiştim. Aynen bende de 1.5 yasında oğlum var o daha küçük hep kucak istiyo bakalım napicam valla işimiz zor söylediğin iyi oldu canım sağol nakitte de biraz indirim yapıyolar 2500 olur herhalde bide ben doğumdan hemen sonra sünnette yaptırırım oğlum da öyle yaptık çok rahat ettim . Yaptırmasam şimdi zorlanırdım bugün tırnağı biraz derin kesilmiş gösterip gösterip öptürüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…