Böyle şeyler çok duydum o yüzden sizlere de sormak istedim genel anestezi uyanmamaktan korkuyorum ama kalktığında herşey bitmiş oluyo ameliyat sonrası da hiç baş yada bel ağrısı yaşamadım o yüzden rahattı ama şimdi oğlumu geride bırakmak istemiyorum :/
Bende telaş yaparım diye şüpheli bakıyorum bide o ağrıları yaşamak istemiyorum
Sıkılıyorlar hayal dünyaları geniş oyun çağından çıkamadık henüz alışma sürecinde olur bunlar bı de her gün okul olsa o zmn napicaklar hala tatil havasindalarNiye böyleler ki acaba ☹ Benim oturup ağlayasım geliyor inan.
ben sağlık personeliyim.Hastaneler hep açık bizeOkul acik degil ki online veriyoruz dersleri 24. Hafta niye zorunlu olsun pek mantıklı görünmüyor.
benim 3.sezaryen. İlk i genel anesteziydi zor uyandım. Adepte olamadım bebeğe. İnsan sersem gibi oluyor. 2.si epidural oldu. Benim baş ağrım az oldu. Anestezi doktoru burada önemli. Nokta atışı yaparsa kolay kolay baş ağrısı olmaz hastada.Bu arada eill
Genel anesteziden uyaninca insan yorgun bitkin oluyor sadece dinc olunur diye düşünüyorum ama cok cok kararsızım bende heleki 2.sezeryan olma dusuncesi hep korkutuyor
Sizin durumunuzda 24 te ayrilmak mantıklı görünüyor ama burda da sacma bisey var 24 ü zorunlu tutup 37 de calisabiliri kabul etmekben sağlık personeliyim.Hastaneler hep açık bize32 den sonra çalışabilir alınabilirmiş onu öğrendim sonunda.sonuçta kamu çalışanları için verilen bir karar 24 ve 32 arası çalışamaz durumu.sonuçta okullar açık olmasa da ders verip çalışıyorsunuz
Biraz sersemlik oluyo ama genelden bende memnun kalmıştım baş ağrısı falan çekmemiştim şimdi onlar düşündürüyoBu arada eill
Genel anesteziden uyaninca insan yorgun bitkin oluyor sadece dinc olunur diye düşünüyorum ama cok cok kararsızım bende heleki 2.sezeryan olma dusuncesi hep korkutuyor
hayır zaten 32 de isteyen çalışamaz raporu alabilir tabii. Ona bakarsanız 24 haftaya kadarda riskliyiz gebe olarak. 24.haftaya kadar neden çalışıyoruz. Bu da muamma. Benim için önemli olan doğumdan sonrası. Çünkü sağlık çalışanlarına rapor vermemeye çalışıyorlar malum personel bulmakta zorluk çekiyorlar. Bizimki ilçe hastanesi Ankara merkeze her ilçeden 5 er tane hemşire görevlendirdiler. Allah sonumuzu hayır etsinSizin durumunuzda 24 te ayrilmak mantıklı görünüyor ama burda da sacma bisey var 24 ü zorunlu tutup 37 de calisabiliri kabul etmek24 te calismamasi gereken 37 de nasil çalışabilir ortada bir risk varsa ki ben olduğunu düşünmüyorum 37 de ne oluyorda ortadan kalkıyor anlamis değilim.
Canım glikoz yani şekerin 70 düşük gözüküyor yüksek değil ki benimde 78 çıkmıştıKızlar tetenoz ile beraber kan tahlili vermiştim. Gebeliğin başında hepsi normal glukoz yüksekti o kadar. Hepsi allak bullak olmuşsalı günü detaylı ultrasonum var o gün kendi doktoruma göstercem.
Zorunlu oldum kızımın boynuna kordon dolandı 39+4te sezeryan olmak zorunda kaldım normal tabiki daha sağlıklı son ana kadar normal düşündüm ama olmayınca yapacak bir şey yok düşündüğün olmuyor herzamanKızlar sezeryanı isteyerek mi oldunuz? Neden normal doğum düşünmediniz? Normal doğum daha kolay değil mi?
Son haftalarımda doktor suyun az deyip sezaryan yaptı bende risk e atmak istemedim 38+6 da sezaryan oldumKızlar sezeryanı isteyerek mi oldunuz? Neden normal doğum düşünmediniz? Normal doğum daha kolay değil mi?
Biraz sersemlik oluyo ama genelden bende memnun kalmıştım baş ağrısı falan çekmemiştim şimdi onlar düşündürüyo
Evet dogum sonrasi icin kesinlikle normal dogum daha kolaylik ama benim bebegim prematüre doğdu acil sezeryana alindi o yüzdenKızlar sezeryanı isteyerek mi oldunuz? Neden normal doğum düşünmediniz? Normal doğum daha kolay değil mi?
benim 3.sezaryen. İlk i genel anesteziydi zor uyandım. Adepte olamadım bebeğe. İnsan sersem gibi oluyor. 2.si epidural oldu. Benim baş ağrım az oldu. Anestezi doktoru burada önemli. Nokta atışı yaparsa kolay kolay baş ağrısı olmaz hastada.
Bu arada doktorum tsh da hamilelikte 2.50 üstü olmasını istemiyoruz demişti 3.09 sanırım senin doktoruna bir sor onuda benceKızlar tetenoz ile beraber kan tahlili vermiştim. Gebeliğin başında hepsi normal glukoz yüksekti o kadar. Hepsi allak bullak olmuşsalı günü detaylı ultrasonum var o gün kendi doktoruma göstercem.
1 hafta kadar. Bol su ve Türk kahvesi işe yarıyor. Allah izin verirse doğum yapacağım hastanedeki anestezi doktoru çok iyi diyor arkadaşlar. Baş ağrısı olmamış çoğu kişide. İnşallah bende de olmaz. Ama genel anestezi de sersem gibi oluyorsun. Ablam, çok güzel bir kızın oldu diyor bende istemiyorum başkasına verin demişimCok uzun surdumu bas agrisi peki
1 hafta kadar. Bol su ve Türk kahvesi işe yarıyor. Allah izin verirse doğum yapacağım hastanedeki anestezi doktoru çok iyi diyor arkadaşlar. Baş ağrısı olmamış çoğu kişide. İnşallah bende de olmaz. Ama genel anestezi de sersem gibi oluyorsun. Ablam, çok güzel bir kızın oldu diyor bende istemiyorum başkasına verin demişim
Canım glikoz yani şekerin 70 düşük gözüküyor yüksek değil ki benimde 78 çıkmıştı
Glikozum hamileliğin başında yüksekti 109du canım bu sefer de düşük çıkmış onu dedim. Tshın öyle olması gerektiğini bilmiyordum. Onu da sorayım teşekkür ederim canım.Bu arada doktorum tsh da hamilelikte 2.50 üstü olmasını istemiyoruz demişti 3.09 sanırım senin doktoruna bir sor onuda bence
1 hafta kadar. Bol su ve Türk kahvesi işe yarıyor. Allah izin verirse doğum yapacağım hastanedeki anestezi doktoru çok iyi diyor arkadaşlar. Baş ağrısı olmamış çoğu kişide. İnşallah bende de olmaz. Ama genel anestezi de sersem gibi oluyorsun. Ablam, çok güzel bir kızın oldu diyor bende istemiyorum başkasına verin demişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?