2021 Şubat Anneleri

Sende mi aynı hastahaneye gidiyosun cnm

Yaa ne güzel gerçekten hemsire calisanlar vs cok önemli. Ben hic gormedim gitmedim cnm kulaktan dolma sadece ama bi bakinayim oturdugum.mevkiden ulasimida kolaysa sansimi denerim benim bu kız miş cnm iki kere gittik ikisindede kiz dedi degismez herhalde daha.

Evet ben de ilk on günde yaptırmak sünnet diye doğumdan sonra yaptırırım diyorum, daha çabuk iyileşiyor acı hissetmiyormuşlar.. Benim kız da öyle ayağını sinek bir ay oldu ısıralı anne sinek ısırdı öp yapıyor gördükçe pek nazlılar ya

Bi gidip bak istersen canım odalarını da geçirirler bi fikrin olur ne güzel iki duyguyu da tatmış olacaksin rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin , detaylı yaptırdın mi canım orda cinsiyet de denklesir
Aynen oğlum küçük olduğu için hiç hissetmedi çok çabuk da iyileşti zorluk yaşamadık bunda da hemen düşünüyoruz yine avicenna da yaptirmistik o doktordan da memnun kaldık. Maşallah kızlar daha da nazlı oluyorlar benim ki arada istediği olmayınca kukruyo

Sende mi aynı hastahaneye gidiyosun cnm
Evet aynı doktor, aramızda iki kişi daha var ona giden çamlıca medipole gidiyordum ama eşimi kabul etmiyorlardı. Nuran hanım da pek met ediliyor diye gittim. Bayıldım bilgili anaç biri. Ben beni para babası olarak görmücek işini seven insanlara bayılıyorum. Tecrübelisin Bi daha 24te rapor almaya gel dedi 13. Haftamda.

Aynen banada öyle sen artık tecrubelisin bi daha 24 de gelirsin acil bişey olmadıkça da 5 haftada 1 çağırdı zaten bana geçen doğumdan alışkın muayeneye girince oo hoşgeldiniz yapiyo az basını ağrıtmadım dogum anında bile yerler kaygandı dikkat edin çocuğu düşürmeyin diyorum sen merak etme dedi sonrası yok zaten

Kizlar belim ço k ağrıyor yatınca bile

Çok ayakta kaldıysan ondan olabilir ben geçen hasta ev temizliyim dedim 2-3 gün adım atamadım belimden bacağıma bi ağrı oldu namazı bile oturarak kıldım
Bende oturarak kiliyorum ama yatınca bile zonkluyor sanki yanıyor gibi aslında çok yorucu şeyler yapmadım kızın peşindeyim .... Bu 3 gündür çok stresliyim o olur mu acaba

Bende oturarak kiliyorum ama yatınca bile zonkluyor sanki yanıyor gibi aslında çok yorucu şeyler yapmadım kızın peşindeyim .... Bu 3 gündür çok stresliyim o olur mu acaba
Olabilir hamilelikte siyatik ağrısı da olur çok ayakta kalmaya yada iş yapmaya gelmiyor benim karnım da baya büyüdü olabildiğince oğlanı da kucağıma almamaya dikkat ediyorum oyun oynarken bile nefes nefese kalıyorum sende dikkat et canım dinlenmeye çalış.

inanır mısın düşünmedim değil şu destekleyici çünkü karnım baya büyüdüdediklerinizi yapicam teşekkür ederim

Evet haklısınız ...havadan da olabilir aslında soğumaya başladı. İnşallah sağlıkla atlatırız

Aynen gidince isticem odaları gormek detayli daha yaptirmadim 10 gun sonda yaptirmak icin giderim diye düşünüyorum.Amin cnm cumlemizin inslalah Bu arada cnm bebek arabasi .olayini ne düşünüyorsun yani şöyleki bizim normal arabamiz yok bebek arabasi ve taksiyle ulasim sagliyordum genelde ama simdi oglumda küçük olucak acaba ikiz bebek arabası alsammi diye düşünüyorum ama kararsizim

Camlica medipolu cok duydum ama dogum sonrasi memnuniyetsiz cogu insan calisanlardan ve dogum sonrasi doktor ilgisizliginden baya yakinan vardi iyiki degistirmissin cnm bende cok merak ettim bu doktoru ya ulaşım nasil bir bakayim gitmek istiyoeum

Arkadaşım orda doğum yapmıştı çok memnundu drundan, ben de ilk beğendim ama sonra ilgisiz geldi. çocuğu da oraya götürüyordum kontrollere ticarethane gibi gelmeye başladı, soğudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…