Arkadaşım orda doğum yapmıştı çok memnundu drundan, ben de ilk beğendim ama sonra ilgisiz geldi. çocuğu da oraya götürüyordum kontrollere ticarethane gibi gelmeye başladı, soğudum.
Ben üsküdar dayım camlica medipol e gidiyorumİstanbul anadolu yakasinda olan yokmu hiç aranizda hangi hastahanelerw gidiyosunuz
Bende avicenna Nuran KıyakcıyımSende mi aynı hastahaneye gidiyosun cnm
İlk hamileligimde de 7.aya kadar hep ayakta kıldım canım rahat kılıyodum ama bunda bel ağrım olunca arada oturarak kılıyorum. Secdedeyken biraz daha ileri uzanıyorum o zaman bebek de sıkışmıyor.Canım ayakta kılmakta zorlanmıyor musun? Secdede iyice sıkışıyor sanki bebek ?
Şöyle canım bizim bebek arabamız chicco duo love up hem puseti var hemde normal bebek arabası oluyor. İlk başlar puseti bebekte kullanırım zaten elde taşınıyorlar bide pandemi de var cok dışarı çıkılmaz diye düşünüyorum oğluma da bebek arabasını kullanırım. Yaza doğru da büyük için uygun baston tarzı araba bakarım herhalde bu bebek arabası da küçüğe kalır. Aslında büyüğe haksızlık yapıyomuşum gibi hissediyorum ama 1 eve de 2 bebek arabası fazla olurAynen gidince isticem odaları gormekdetayli daha yaptirmadim 10 gun sonda yaptirmak icin giderim diye düşünüyorum.Amin cnm cumlemizin inslalah Bu arada cnm bebek arabasi .olayini ne düşünüyorsun yani şöyleki bizim normal arabamiz yok bebek arabasi ve taksiyle ulasim sagliyordum genelde ama simdi oglumda küçük olucak acaba ikiz bebek arabası alsammi diye düşünüyorum ama kararsizim
Tablo ortada,insanların verdiği önem ortada o yüzden Kesinlikle artış olacak. Grip ve nezle iyice arttıkça koronayla karışacak. Yasaklar gelecek birer birer. İyi günler beklemiyor biziKizlar ne düşünüyorsunuz doğuma kadar korona hakkında bence baya düşüş olur sizce?
Tamam herşey malum ama bu kadar da umutsuz olmayın yahu!Tablo ortada,insanların verdiği önem ortada o yüzden Kesinlikle artış olacak. Grip ve nezle iyice arttıkça koronayla karışacak. Yasaklar gelecek birer birer. İyi günler beklemiyor bizi
Ve en kötüsü de doğumu tek başıma yapmam inşallah diye dua ediyorumhastanelere ziyaretçi girişini yasaklarlarsa ne annem ne eşim girmezse ne yaparım diyorum
Bende yaklaşık 1000 kişinin çalıştığı fabrikada görevim gereği tüm gün işçilerle muhattap olmam gerekn bir işte çalışıyorum. Annem ev hanımı babamın kendi ofisi var dikkat ediyorlar. Bende tek çocuğum ve onlar için risk benim. O yüzden gitmyioruz kapıdan bazı günler yemek alıyorum sadece. Bu dönemle annemle oğluma alışverişler yapmak birlikte bir şeyler paylaşmak o kadar isterdim ki.Tamam herşey malum ama bu kadar da umutsuz olmayın yahu!
Benim mesela babam mahalle içinde ,işçilerle hiç maske takmıyor ve benim bir çocuğum var bana bir şey olsa kim bana bakacak? Buna rağmen annem sürekli gel bana ben geliyim diyor o kadar geriliyorum ki anlatamam. Tek çocuk olmak çok zor .
Ne güzel anlayislilar. Evet benim ailem önemsemiyor komsuculuk yapıyorlar herşey oluyor maskesiz. Beni sürekli abartmakla suçluyorlar bu mahallede kimse takmıyor birşey olmuyor sen çok abartiyorsun diyorlar. Aynı evde ne kadar maske korur ki oda var biraz dış siksalar vebalden cekinseler ama yok yok yok ...Bende yaklaşık 1000 kişinin çalıştığı fabrikada görevim gereği tüm gün işçilerle muhattap olmam gerekn bir işte çalışıyorum. Annem ev hanımı babamın kendi ofisi var dikkat ediyorlar. Bende tek çocuğum ve onlar için risk benim. O yüzden gitmyioruz kapıdan bazı günler yemek alıyorum sadece. Bu dönemle annemle oğluma alışverişler yapmak birlikte bir şeyler paylaşmak o kadar isterdim ki.
Ve görüyorum insanlar hiç dikkat etmiyor sürekli uyarıyorum savunma alıyorum. Yok burnum küçük maske düşüyor ,yok 1 sn liğine çıkarmıştım gibi saçma sapan şeyler yazıyorlar. İnsanların korkusu yok.
Önümüzdeki ayı raporla geçirmeye karar verdim sırf bu yüzden. Corona iyice artmadan alışverişe başlamama hattta tamamlanan gerek diye düşünüyorum. Sizde kendinizi koruyun gerekeirse yanlarında maske takın. Eve girer girmez ellerini yıkattırın. Bir şeyler yiyip içmeyin. Hamilelere ilaçta veremiyorlar çok sıkıntı. Bir de bir can daha taşıyoruz vebali çok ağır.
Benim ellerim egzama oldu,maskeden burnunda kırmızı lekekler oluştu. Odada ve WC ye giderken bile maske takıyorum işyerinde. Çok zorlanıyorumAllah'ım hepimize yardım etsin
Arada oluyor canım ama annesine bende üzülüyorum .... görümcem boşandı ve çoluk çocuk kadının basindalar. Arada bizde yemek veriyor ama öyle özel bir şey istemeyizKızlar sizlerin eşleri de annesine aşırı merhametli mi . Kayinvalidem yakın zamanda dolma yemediyseniz kendime yapicam size de yapıyım demiş benimki yemediğimiz halde yedik demiş anneesine kıyamamış. Bu hafta da öyle yoruldum ki hem hergun çalışıyorum eve gelince yemek,ütü , çamaşır, kışlık hazırlıkları yapmaktan 5 dk yerime oturmadım. Bari yemeğim hazır olsaydı ona da annesine kıyamadı. Valla kızlar nazlı nazlı olun her şeyi yapınca ırgat zannediyorlar bizi
Belki senin yapmadığını belli etmemek için öyle demiştir canım. Erkekler Farklı düşünüyor biraz. İnsan şu süreçte hazır yemeğe oturmak istiyor gerçekten. Pandemi sebebiyle dışarıdan yemiyordum ama şimdi haftada bir dışarıda yiyoruz. Bir günü kar sayıyorum o derece. Ailem çevrem çok kalabalık ama kimsenin faydası yok.Kızlar sizlerin eşleri de annesine aşırı merhametli mi . Kayinvalidem yakın zamanda dolma yemediyseniz kendime yapicam size de yapıyım demiş benimki yemediğimiz halde yedik demiş anneesine kıyamamış. Bu hafta da öyle yoruldum ki hem hergun çalışıyorum eve gelince yemek,ütü , çamaşır, kışlık hazırlıkları yapmaktan 5 dk yerime oturmadım. Bari yemeğim hazır olsaydı ona da annesine kıyamadı. Valla kızlar nazlı nazlı olun her şeyi yapınca ırgat zannediyorlar bizi
Tamda endişe ettiğim konuya değindin canım. Bebiş doğduğunda böyle giderse ben huniyi takarım bu ödevler sebebiylebenim oğlum çok istekli ama bu online eğitim onu sıkıyor. ödev yaparken hep kolu ve başı ağrıyor bazen de karnına ağrılar giriyornormal bence. ilk ödevler ilk sorumluluklar. alışırlar zamanla. bebeler doğana da kadar da iyice adapte olmuş olurlar. okumayı yazmayı da öğrenirler inş.
2700 iyimiş bende mi karşıdan oraya gelsem, türkiye hastanesinde 4.500 ve odalalr küçücükBelki deapandistim patladı sezeryandan Bi kaç yıl önce, kapalı ameliyat oldum. Çok zor geçti iyileşme dönemi. Sezeryanda akşam 6da ayakta, ertesi günse makinaya çamaşır attım eğilip, Ama şimdi 2 yaş Sendromu olan Bi bebek, Bi de kış soğuğu, gözüm korkuyor...
İkinci mecburi olduğundan bizim2750tl sezeryan fiyatı, ben sordum
Benimki öyle değil canım kaynanam rahattır kayinpederim çok yardim eder annesi yardim eder bi yemeği yapar . Bende özel olarak hiç yap demem o kendine yaparken özel yemeklerden böler kadın yine öyle yapmak istemiş benimki yemek yapicam dedin o yüzden öyle dedim diyo.Arada oluyor canım ama annesine bende üzülüyorum .... görümcem boşandı ve çoluk çocuk kadının basindalar. Arada bizde yemek veriyor ama öyle özel bir şey istemeyiz
Bizde dışardan çok yedim canım artık düzenli olarak yapıyorum başka işimi bırakıyorum onu yapıyorum. Bugün de yemek yapicam dedim diye yapma demiş aslında annesi yorulmasın diye yoksa hazır yapiyo yapsın ben daha yapmadım nasılsa. Aynen bende öyleyim bu halimle her isimi yapıyorum yoğruldum diyip yatmıyorum ama böyle kiymetimiz yok işte. Bi yatsam ne yaptım da yaptım olur ama değiştircem bu düzeni benimki de can valla kimse için kendimi heder edemem. Seninde 3 çocuk olucak canım zorla yardim iste esin dostundan valla yoksa olan bize olur erken yaşlanırızBelki senin yapmadığını belli etmemek için öyle demiştir canım. Erkekler Farklı düşünüyor biraz. İnsan şu süreçte hazır yemeğe oturmak istiyor gerçekten. Pandemi sebebiyle dışarıdan yemiyordum ama şimdi haftada bir dışarıda yiyoruz. Bir günü kar sayıyorum o derece. Ailem çevrem çok kalabalık ama kimsenin faydası yok.
her şeyi yapmamayı en baştan yapacaktık. Sonradan pek inanmıyorLar naz niyaza :) Hiç kırılgan narin olamadım. Hep Herkül gibi alışveriş pazar poşetlerini kocasına bırakmadan eve çıkaranlardan oldum. Övünmüyorum keşke annem gibi olmasaydım diyorum. Çünkü annemde hep böyleymiş. Kendi evinin duvarlarını kendi örmüş. Şimdi 70 yaşında, yemek yapmaya mecali olmadığı günlerde bile babam surat asar anneme. Bu böyle gidiyor yani.
Ben üsküdar dayım camlica medipol e gidiyorum
Bende avicenna Nuran Kıyakcıyım
İlk hamileligimde de 7.aya kadar hep ayakta kıldım canım rahat kılıyodum ama bunda bel ağrım olunca arada oturarak kılıyorum. Secdedeyken biraz daha ileri uzanıyorum o zaman bebek de sıkışmıyor.
Şöyle canım bizim bebek arabamız chicco duo love up hem puseti var hemde normal bebek arabası oluyor. İlk başlar puseti bebekte kullanırım zaten elde taşınıyorlar bide pandemi de var cok dışarı çıkılmaz diye düşünüyorum oğluma da bebek arabasını kullanırım. Yaza doğru da büyük için uygun baston tarzı araba bakarım herhalde bu bebek arabası da küçüğe kalır. Aslında büyüğe haksızlık yapıyomuşum gibi hissediyorum ama 1 eve de 2 bebek arabası fazla olurseninde pusetin varsa sende öyle yap canım sonra büyüğe baston arabalardan alırsın ilk aylar bebekler hassas oluyo ya puset rahat oluyo onlar için.
küçükbakkalköy içerenköyde burası öyle ulaşımı da kolay gibi gelmedi bana. Şu an üsküdardayım ama oraya taşınıcam iki hafta sonra. Ben daha önce başka Bi yerde doğum yaptım. Buranın odalarını yenidoğan bakım ünitesinin bilmiyorum. Ama benim gelecek kimsem olmadığından odası eşimle bana yetsin yeter diyorum.2700 iyimiş bende mi karşıdan oraya gelsem, türkiye hastanesinde 4.500 ve odalalr küçücük
Bizimki benden önce rahmetli olduğundan hiç bu duyguyu yaşıyamadımKızlar sizlerin eşleri de annesine aşırı merhametli mi . Kayinvalidem yakın zamanda dolma yemediyseniz kendime yapicam size de yapıyım demiş benimki yemediğimiz halde yedik demiş anneesine kıyamamış. Bu hafta da öyle yoruldum ki hem hergun çalışıyorum eve gelince yemek,ütü , çamaşır, kışlık hazırlıkları yapmaktan 5 dk yerime oturmadım. Bari yemeğim hazır olsaydı ona da annesine kıyamadı. Valla kızlar nazlı nazlı olun her şeyi yapınca ırgat zannediyorlar bizi
Bu arada senin de ilki sezeryandı değil mi. İkinci mecburi olduğundan istege bağlı olmadığından daha uygun diye biliyorum. Medipol camlıcada sezeryan indirimli 4500, mecburi sezeryan indirimli 2500 denmişti bana. Avicenna da öyle mecburi sezeryan fiyatı o. Yoksa zorunlu olmayan daha pahalı...2700 iyimiş bende mi karşıdan oraya gelsem, türkiye hastanesinde 4.500 ve odalalr küçücük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?