2021 Şubat Anneleri

İnşallah güm güm duyarsın bizede haber verirsin inşallah

benim kese 13.7 mm miş kızlar.daha kalp sesi duyulmadı 2 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi doktor.
bana boyutunu söyledi ama hatırlamıyorum sende kafana takma bende keseyi cuma gördüm 5 haftalıktı dün tedirgin olup gittim Başka doktora aynı duruyo fazla değişiklik yok dedi 6 haftadan sonra bebeği görmeyi bekleriz dedi suan herşey normal hahim kalınlıgı vs.kese üste yerleşmiş güzel dedi biraz içim rahatladı gibi oldu haftaya cuma kalbini dinlicez inşallahh

İnşallahh cok istiyorum bu dorduncu gebelıgım ılk ucunu kaybettım
Benimde bi düşüğüm 3 kimyasalım oldu 2 tüp bebek negatif. Tüpe başlıcaktık yine hamile kalmısım mucizem kese faln iyi 19 unda kalbi için gidicez cok heycanlıyım. İğne ve coraspin kullanıyorum suan

Gözün caydın canm kan kaç çıktı inş sağlıklı bi şekilde görürsün keseyi

az once gittim ben kanama alani olusmus dedi dr hic sevmedim igne verdi dusuk riskim varmis yine bide progestan verdi bakalim nolcak sizinde acik pembeimis dr dan。sonra bana yazarmisin

az once gittim ben kanama alani olusmus dedi dr hic sevmedim igne verdi dusuk riskim varmis yine bide progestan verdi bakalim nolcak sizinde acik pembeimis dr dan。sonra bana yazarmisin
Sadece tuvalet icin ayağı kalkın. Şafi isminin hürmetine şifa olsun inşallah. Tutunacak insallah annesine

Hala emzirmeye devam ediyorum ama sanki 24 ay emzirmesem haksızlık olur gibi valla ben o kadar emin olamıyorum çok güzel kullanıyolar bizi:)

Canım arkadaşım 4ay sürdü bu şekilde hatta okula gelip çalıştı bile bu sekilde kanama olupta sağlıkla kucağına alan çok tanıdığım var. Sen ilaçlarını düzenli kullan lavabo dışında sürekli uzan inşallah artmadan biter. Dualarım seninle

Ben 2hafta sonra gitcem tatile. Şu dönem için tehlikeli olsa da sakin bi yere gideceğimiz için çok sorun olmaz diye düşünüyorum. Zaten bundan sonra pek hareket edemeyiz 3aydır çocuklarda sıkıldı.bari şimdiden az enerjilerini atsınlar istedim.

Benim biri nisan biri ekim:) ikiside çok rahattı. Ama ekimde doğum yaptığımda yaz sıcağıyla çok zor oldu
Emerken hele de nasıl terliyor kuzucuklar. Gerçi ben sıfır kol zıbınlarla uyuttuğuM için üşür bu çocuk sen napıyorsun deyip üstüne battaniye örtmüştü görümcem Temmuzun 35 derece sıcağı yani

ay ins yakin zamanda dusuk yapinca korkuyo insan tekrar edecek diye。 tek tesellim dusen bebekte beta cok duzensiz ve az artmisti bunda gayet iyi artti。cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…