İnşallah güm güm duyarsın bizede haber verirsin inşallahBen geçen hafta ilk lekelenme yasadıgımda gittim dr a apar topar kanamam var dıye ama kahve sarı lekelerdı. Hemen baktı muayene ettı kanaman yok dedı kese duzgun gayet iyi duruyor. Ama goruyorum peceteye gelıyor dedım aktıf bı kanama degıl dedı rahatlattı yınede fıtıl verdı alttan. Bu surecte bı hafta boyunca arttı gıtılle beraber kahverengı koyu kahve acık pembe kırmızı hepsı geldı bır haftadır hep surdu bugune kadae dyaandım sabrettım bugun muayenem var bakalım ne dıcek kalp duymamız lazım
İnşallahh cok istiyorum bu dorduncu gebelıgım ılk ucunu kaybettımİnşallah güm güm duyarsın bizede haber verirsin inşallah
bana boyutunu söyledi ama hatırlamıyorum sende kafana takma bende keseyi cuma gördüm 5 haftalıktı dün tedirgin olup gittim Başka doktora aynı duruyo fazla değişiklik yok dedi 6 haftadan sonra bebeği görmeyi bekleriz dedi suan herşey normal hahim kalınlıgı vs.kese üste yerleşmiş güzel dedi biraz içim rahatladı gibi oldu haftaya cuma kalbini dinlicez inşallahhbenim kese 13.7 mm miş kızlar.daha kalp sesi duyulmadı2 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi doktor.
Benimde bi düşüğüm 3 kimyasalım oldu 2 tüp bebek negatif. Tüpe başlıcaktık yine hamile kalmısım mucizem kese faln iyi 19 unda kalbi için gidicez cok heycanlıyım. İğne ve coraspin kullanıyorum suanİnşallahh cok istiyorum bu dorduncu gebelıgım ılk ucunu kaybettım
Gözün caydın canm kan kaç çıktıGünaydın
Buralara yazmak da nasip oldu kendimi tutamayıp her topige giryorum
Iki gun once idrar ve kanda gördüm gebeligimi, haftaya keseyi gormek icin ultrason olacak. Bugun kani tekrarlayacağız. Rabbim herkese icinden gecen neyse hayirlisiyla versin insalah
Maşallah mucize mercimegeBenimde bi düşüğüm 3 kimyasalım oldu 2 tüp bebek negatif. Tüpe başlıcaktık yine hamile kalmısım mucizem kese faln iyi 19 unda kalbi için gidicez cok heycanlıyım. İğne ve coraspin kullanıyorum suan
az once gittim ben kanama alani olusmus dedi dr hic sevmedim igne verdi dusuk riskim varmis yine bide progestan verdi bakalim nolcakBen geçen hafta ilk lekelenme yasadıgımda gittim dr a apar topar kanamam var dıye ama kahve sarı lekelerdı. Hemen baktı muayene ettı kanaman yok dedı kese duzgun gayet iyi duruyor. Ama goruyorum peceteye gelıyor dedım aktıf bı kanama degıl dedı rahatlattı yınede fıtıl verdı alttan. Bu surecte bı hafta boyunca arttı gıtılle beraber kahverengı koyu kahve acık pembe kırmızı hepsı geldı bır haftadır hep surdu bugune kadae dyaandım sabrettım bugun muayenem var bakalım ne dıcek kalp duymamız lazım
Benimde 2 gün önce 6.2 mmciktibenim kese 13.7 mm miş kızlar.daha kalp sesi duyulmadı2 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi doktor.
Sadece tuvalet icin ayağı kalkın. Şafi isminin hürmetine şifa olsun inşallah. Tutunacak insallah annesineaz once gittim ben kanama alani olusmus dedi dr hic sevmedim igne verdi dusuk riskim varmis yine bide progestan verdi bakalim nolcaksizinde acik pembeimis dr dan。sonra bana yazarmisin
Hala emzirmeye devam ediyorum ama sanki 24 ay emzirmesem haksızlık olur gibioyyy kızın küçükmüş daha.kuzum benim.büyüyümce rahatlarsın inşallah.bende 2 çocuğumu 2 şer sene emzirdim.emzik falan da kullanmadım.eşime diyorum bu bebişe emzik kullanıcam diye .çünkü ikiside emzik olarak geceleri hep beni kullandılar3.cüyü Allah nasip ederse akıllandım fazla kullandırmam kendimi
Siz duydunuzmu kalbini ne durumdasınızMaşallah mucize mercimege
Gunaydinn. Iki gun once 97 çıkmıştı canim bugun 225,45 çıkmışGözün caydın canm kan kaç çıktıinş sağlıklı bi şekilde görürsün keseyi
aynen 2 katına cıkmıs şükürGunaydinn. Iki gun once 97 çıkmıştı canim bugun 225,45 çıkmışherhalde normal seyrinde gidiyor.. insallah bir gorsem de rahatlasam..
ins cok umudm yok ama。alacak。nefesi varsa rabbim。bilirSadece tuvalet icin ayağı kalkın. Şafi isminin hürmetine şifa olsun inşallah. Tutunacak insallah annesine
Canım arkadaşım 4ay sürdü bu şekilde hatta okula gelip çalıştı bile bu sekilde kanama olupta sağlıkla kucağına alan çok tanıdığım var. Sen ilaçlarını düzenli kullan lavabo dışında sürekli uzan inşallah artmadan biter. Dualarım seninleaz once gittim ben kanama alani olusmus dedi dr hic sevmedim igne verdi dusuk riskim varmis yine bide progestan verdi bakalim nolcaksizinde acik pembeimis dr dan。sonra bana yazarmisin
Doğal şeyler fayda etmiyorsa dr ilaç yazıyor. Ama ilacın bile fayda etmediği arkadaşım olmuştu.Onuda denedim hic bise yapmadim ekmek yiyorum o direk kesiyo ama sokra yine baslatiyo 10dk sonra aksama kadar bome devam ediyo
Ben 2hafta sonra gitcem tatile. Şu dönem için tehlikeli olsa da sakin bi yere gideceğimiz için çok sorun olmaz diye düşünüyorum. Zaten bundan sonra pek hareket edemeyiz 3aydır çocuklarda sıkıldı.bari şimdiden az enerjilerini atsınlar istedim.ben ikisinide yazın yaptım.biri haziran 28 diğeri temmuz 30 .valla bunun kışa geleceği için çok mutluyum.çünkü iki çocuğumda da tatile gidemedimallah izin veririse bu bebişimde giderim çünkü yaza 6 aylık olur
Emerken hele de nasıl terliyor kuzucuklar. Gerçi ben sıfır kol zıbınlarla uyuttuğuM için üşür bu çocuk sen napıyorsun deyip üstüne battaniye örtmüştü görümcemBenim biri nisan biri ekim:) ikiside çok rahattı. Ama ekimde doğum yaptığımda yaz sıcağıyla çok zor oldu
ay ins yakin zamanda dusuk yapinca korkuyo insan tekrar edecek diye。 tek tesellim dusen bebekte beta cok duzensiz ve az artmisti bunda gayet iyi artti。cok sagolCanım arkadaşım 4ay sürdü bu şekilde hatta okula gelip çalıştı bile bu sekilde kanama olupta sağlıkla kucağına alan çok tanıdığım var. Sen ilaçlarını düzenli kullan lavabo dışında sürekli uzan inşallah artmadan biter. Dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?