Ayy İnan ki aynı fikirdeyiz. Ben de ikisiNi emziğe alıştırmadım. Sonra dışarıda çok zorlandım. En ufak ağlamada telaşa kapılıp emzirecek yer arıyordum. Gece yarım saate bir uykusu hafifledikçe emmek istedi 2 yıl boyunca.Uzun yolculukta arka koltukta ağlamasın diye emzirmekten yolculuk eziyete dönüşüyordu. Bu bebeğimde kesinlikle emziğe alıştırıcamoyyy kızın küçükmüş daha.kuzum benim.büyüyümce rahatlarsın inşallah.bende 2 çocuğumu 2 şer sene emzirdim.emzik falan da kullanmadım.eşime diyorum bu bebişe emzik kullanıcam diye .çünkü ikiside emzik olarak geceleri hep beni kullandılar3.cüyü Allah nasip ederse akıllandım fazla kullandırmam kendimi
Pufuduk pufuduk giydir sağlıkla annesiAy valla gidip tavsanli ayicikli tulumlar bakiyorum, icimden diyorum ki aha hayallerim gercek oldu
sen duydun mu canım kalp sesini?Benimde 2 gün önce 6.2 mmcikti2 haftaya duyası insallah
Canım öyle deme. Rabbim sana inanıyorum güveniyorum beni sağlıkla bebeğime kavuştur de. Bebeğine de enerjini gönder biliyorum benimlesin, sen çok güçlüsün de. Hiç umutsuz olma. Bak olmazı oldurur Rabbim.ins cok umudm yok ama。alacak。nefesi varsa rabbim。bilir
aynen bende de durum aynıydı.arabaya biner binmez emzirirdim.avm gezmek çile gibi olurdu.çok kullanıldım çokAyy İnan ki aynı fikirdeyiz. Ben de ikisiNi emziğe alıştırmadım. Sonra dışarıda çok zorlandım. En ufak ağlamada telaşa kapılıp emzirecek yer arıyordum. Gece yarım saate bir uykusu hafifledikçe emmek istedi 2 yıl boyunca.Uzun yolculukta arka koltukta ağlamasın diye emzirmekten yolculuk eziyete dönüşüyordu. Bu bebeğimde kesinlikle emziğe alıştırıcam
Ay insallah canim nasil durunacagim bilemiyorum keske hemen sali gunu olsa da görsemaynen 2 katına cıkmıs şükürBi haftaya görürsün keseyi
Amin insallah hepimiz saglicakla aliriz yavrularimizi kucaklarimizaPufuduk pufuduk giydir sağlıkla annesi
Proluton verdi mi cnm bı de betan nasılins cok umudm yok ama。alacak。nefesi varsa rabbim。bilir
valla bende keseyi gördüm kalp atışı için aynı şeyi yaşıyorum sağ salim duyuyım inşallah 19 undaAy insallah canim nasil durunacagim bilemiyorum keske hemen sali gunu olsa da görsem
Gozunuz aydinvalla bende keseyi gördüm kalp atışı için aynı şeyi yaşıyorum sağ salim duyuyım inşallah 19 unda
Sizinde gözünüz aydın. Kaç haftalık benim adete göre 5+4 günlük 19 unda 6+6 olacak inşallah güzelce kalp atısını duyarsam büyük bi yük daha kalkıcakGozunuz aydinbir umut belki ben de duyarim 16sinda cagirdi doktor ama.
Canım keseyi ne zaman gördün kaç haftalıkkenSizinde gözünüz aydın. Kaç haftalık benim adete göre 5+4 günlük 19 unda 6+6 olacak inşallah güzelce kalp atısını duyarsam büyük bi yük daha kalkıcak
Benımde mucize oldu tedavı olumsuzdu kendılıgınden geldi. Suan bende ıgne ve coraspın kullanıyorumBenimde bi düşüğüm 3 kimyasalım oldu 2 tüp bebek negatif. Tüpe başlıcaktık yine hamile kalmısım mucizem kese faln iyi 19 unda kalbi için gidicez cok heycanlıyım. İğne ve coraspin kullanıyorum suan
Gerçekten sizin cocuklar mucize olmuşBenımde mucize oldu tedavı olumsuzdu kendılıgınden geldi. Suan bende ıgne ve coraspın kullanıyorum
allaha çok şükür inşallah güzel gider hepimİz için hamileliğimizBenımde mucize oldu tedavı olumsuzdu kendılıgınden geldi. Suan bende ıgne ve coraspın kullanıyorum
adetime göre 4+6 da gördüm yani ayın 5 inde doktorda 5 haftayla uyumlu dedi sonra ben belirtileri hisstmeyinCe dün başka bi doktora gittim aynı şekildeydi dünde 5+3 teydim.Canım keseyi ne zaman gördün kaç haftalıkken
Anladım cnm bnde haftaya ozt gidicem de o zaman 5+2 olcak görürüm ins üstten baktı dimiadetime göre 4+6 da gördüm yani ayın 5 inde doktorda 5 haftayla uyumlu dedi sonra ben belirtileri hisstmeyinCe dün başka bi doktora gittim aynı şekildeydi dünde 5+3 teydim.
dune kadr oyle diyodum karnimi seviyidum falan bugun kan faln yoksadece yatoyrum bakalimbi taraftan。icimden beni zorlayacakCanım öyle deme. Rabbim sana inanıyorum güveniyorum beni sağlıkla bebeğime kavuştur de. Bebeğine de enerjini gönder biliyorum benimlesin, sen çok güçlüsün de. Hiç umutsuz olma. Bak olmazı oldurur Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?