- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 133
- 32
Maşallah canım en güzeli ne bulursan onu yemek lazım bizlerde çalışan insanlarız her daim dört dörtlük masalar kuramayiz . Benim esiminde Allahtan yemek seçme huyu yok ama işte böyle şeyleri var yoksa her anlamda yardim eder bana.walla ben de çok yoruluyorum haftada 6 gün çalış bişeye zaman da kalmıyo zaten eşimde 7 gün çalışıyo sabah 6 akşam 8.30 ondan da isteyebildiğim en fazla etrafı dağıtmaması ve döküntüsünü toplaması ki onda da çok şükür yardımcıdır.
yani bence de bişeylerin yükünü çok almamak paylaşmak daha güzel ama her zaman mümkün olamıyo malesef.
kayınvalidem burda yaşamıyo annem yakın ama yine de annemden de bişey istemiyorum zaten ben çalışıyorum o yaşlı başlı insan benm ona yardım etmem gerekir diye düşünüp alabildiğimde 15 de bi yardımcı alıyorum bana en mantıklısı bu geliyoçok halim yoksa oturup peynir ekmek ya da bi kase yoğurt yiyoruz napalım en azndan kendi yağımızda kavrulmş oluyoruzz
Aynen öyle bide böyle alıştırdık ya şimdi hasta olsak da inanmiyolar yine her şeyi bizden bekliyolar. Yapmaya yapmaya alistircaz napalim yoksa omur boyu devam eder. Bide çocuk olunca herşey daha da zorlaşıyor hem ev işi hem yemek hem çocuk çalışırken zor oluyor yetişemiyorum.Erkekler düşüncesiz maalesef bir gün ay ne kadar iyi diyorsun öbür gün yine sinir ediyor. Ev işleri sanki kadının tekelinde. Bunlara erkeklere bebeklikten başlıcakaın anlatmaya yaptıracaksın işleri kadına yaptırmasın ilerde. Ben sanki hamile değilim miskinliğimi Ataymışım. Bir dün az yattım onda da arkadaşına gitti evde yoktu görmedi bile yattığımı bulaşıkları toplamamışım dedim yemek bile yemedim yattım. Ama anlamıyor bunlar. Hep dimdik duracaksın hastalanmak yok!
Bide kış a denk gelicez ailelere de çok gidilmez kendi kendimize nasi l yeticez bakalımEvet kisa denk geldigi icin bende hastahaneler harici cikmam.bide x2 bebek olunca ama yazin büyük disariyi isticek e küçük kucuk olucak felanbunlari dusundukce yoruluyorum Neyse İnsallah sag salim hayirlisiyla kucagimiza alalimdam. sen detayli yaptırdınmi cnm kacinxi haftada yaptirdin bide nerde kac tlye yaptirdin eger yaptirdiysan tabi
Allah yardımcın olsun canım aynı apartmanda kalabalık olmak zordur. Bende anneme yakın otursam mi diyorum sonra da özel hayat falan kalmaz boşver diyorum ne çok yakın olacaksin nede uzakHaklısın zor kayınpederim tipik Karadeniz erkeği oğlanlar hata yapar gelinler laf yer 5 senedir böyle daha ne kadar devam eder bilemem eltim 10 senelik evli kaynanamın abisinin kızı eşim seneye haziran ayında çıkıcam diyor 6 kardeşler 5 daire var anne baba hayatta herkes mal mülk peşinde uzak olmak en iyisi diyor bir nevi haklı da
Allah yardımcın olsun canım aynı apartmanda kalabalık olmak zordur. Bende anneme yakın otursam mi diyorum sonra da özel hayat falan kalmaz boşver diyorum ne çok yakın olacaksin nede uzakHaklısın zor kayınpederim tipik Karadeniz erkeği oğlanlar hata yapar gelinler laf yer 5 senedir böyle daha ne kadar devam eder bilemem eltim 10 senelik evli kaynanamın abisinin kızı eşim seneye haziran ayında çıkıcam diyor 6 kardeşler 5 daire var anne baba hayatta herkes mal mülk peşinde uzak olmak en iyisi diyor bir nevi haklı da
500 mü olmuş. Ben de almıştım 400 dü. Ama daha gitmedim ozmn 500 oldu demezler sanırım.Maşallah canım en güzeli ne bulursan onu yemek lazım bizlerde çalışan insanlarız her daim dört dörtlük masalar kuramayiz . Benim esiminde Allahtan yemek seçme huyu yok ama işte böyle şeyleri var yoksa her anlamda yardim eder bana.
Aynen öyle bide böyle alıştırdık ya şimdi hasta olsak da inanmiyolar yine her şeyi bizden bekliyolar. Yapmaya yapmaya alistircaz napalim yoksa omur boyu devam eder. Bide çocuk olunca herşey daha da zorlaşıyor hem ev işi hem yemek hem çocuk çalışırken zor oluyor yetişemiyorum.
Bide kış a denk gelicez ailelere de çok gidilmez kendi kendimize nasi l yeticez bakalımamin inşallah canım. Detaylıyi yine avicenna hastanesine cuma günleri perinatolog mehmet uludogan geliyor ona yaptırdım. Ben randevu aldığımda 400 tlydi şimdi zam gelmiş 500 tl olmuş ama doktordan çok memnun kaldım. 21.haftada yaptırdım.
Ben sizinle görüştüğümde 400 dediniz de canım yardımcı oluyolar ben öyle dedim çünkü oraya gittiğimde kasada 500 dediler nasıl yani ben telefonla görüştüm 400 tl dediniz o yüzden burdan randevu aldım dedim hemen birileriyle görüşüp 400 tl aldılar.500 mü olmuş. Ben de almıştım 400 dü. Ama daha gitmedim ozmn 500 oldu demezler sanırım.
Hım saol canım. Öyle yapayımBen sizinle görüştüğümde 400 dediniz de canım yardımcı oluyolar ben öyle dedim çünkü oraya gittiğimde kasada 500 dediler nasıl yani ben telefonla görüştüm 400 tl dediniz o yüzden burdan randevu aldım dedim hemen birileriyle görüşüp 400 tl aldılar.
Valla bende kaynanam eltim aynı binadayız ilerleyen seneler de 2 kaynım da evlenir cümbür cemaat oluruz :)) Allahtan benim eşimin yası büyük ve çok ciddidir çekinirler ondan . Beni ezdirmez . Öyle olmasa çok eski kafalı bir kaynanam var gelin dediğin hizmet için var bir kerr bana sormaz nasilsin diye .doğum yaptım 3 ay kapımı çalmadı bir seyr ihtiyacım var mı diye anlatsam çok uzun sürer:))) benim eşim çok çok titiz ve düzenli evde süreki bi toplama halinde bulasıga falan da yardim eder. Ama bazen sürekli ev toplu olsun aman bulaşık olmasın diye diye ben geriliyorum onun yüzünden. Önüne ne koysam yer . Allah'tan çalışmıyorum ve hiç bir şeye yetişemiyorum. Allah senin yardımcın olsun hem çalış hem çocuk hem evin sorumluluğu zorAllah yardımcın olsun canım aynı apartmanda kalabalık olmak zordur. Bende anneme yakın otursam mi diyorum sonra da özel hayat falan kalmaz boşver diyorum ne çok yakın olacaksin nede uzak
Benim de salı günü randevum. Bizzat asistanı 400 demişti. Öyle dediniz derim vermem 500..500 mü olmuş. Ben de almıştım 400 dü. Ama daha gitmedim ozmn 500 oldu demezler sanırım.
Canım hayırlısıyla inş iyi geçer Muayenen, buraya da yazar msn ? Ben de 20 sinde gidicem. Ön bilgi almış oluyorum hemBenim de salı günü randevum. Bizzat asistanı 400 demişti. Öyle dediniz derim vermem 500..
Amin sagol canım Allahım hepimizin yardımcısı olsun hepimizin kendine göre dertleri varmış onu anladım yalnız değilmişim. Ne güzel insanın eşinin arkasında olduğunu bilmek çok güzeldir öyle de olmalı artık hepimiz kendi ailemizi kuruyoruz ama nedense erkekler bu konuda zayıf kalıyorlar. Aslında terazi onlar arayı bulucak olan onlar ama anlamıyorlar .Valla bende kaynanam eltim aynı binadayız ilerleyen seneler de 2 kaynım da evlenir cümbür cemaat oluruz :)) Allahtan benim eşimin yası büyük ve çok ciddidir çekinirler ondan . Beni ezdirmez . Öyle olmasa çok eski kafalı bir kaynanam var gelin dediğin hizmet için var bir kerr bana sormaz nasilsin diye .doğum yaptım 3 ay kapımı çalmadı bir seyr ihtiyacım var mı diye anlatsam çok uzun sürer:))) benim eşim çok çok titiz ve düzenli evde süreki bi toplama halinde bulasıga falan da yardim eder. Ama bazen sürekli ev toplu olsun aman bulaşık olmasın diye diye ben geriliyorum onun yüzünden. Önüne ne koysam yer . Allah'tan çalışmıyorum ve hiç bir şeye yetişemiyorum. Allah senin yardımcın olsun hem çalış hem çocuk hem evin sorumluluğu zor
Tansiyonunu ölçüyor musun ?Kizlar bugün baş ağrısı var bende birde hafif burnum kanadı... Geçen hamileliğim de de kanamisti ama preklamsiye baglamistim acaba oylemidir yarin doktora soracam.
Tansiyonunda iyiymiş belki havalar değişiyo ya ondandir baş ağrın inşallah geçerH heyecanli_anneee evet 11 -7 en fazla
Hafif bir geniz akıntısı var zaten burunda da tıkanıklık zencefil içiyorum işte...Tansiyonunda iyiymiş belki havalar değişiyo ya ondandir baş ağrın inşallah geçer
Evet canım 2. Sezeryan, ssvd deneyecektik ama hayal olacak gibi, zorunlu sezeryan fiyatı 4.500 diye biliyorum ama sormak lazımBu arada senin de ilki sezeryandı değil mi. İkinci mecburi olduğundan istege bağlı olmadığından daha uygun diye biliyorum. Medipol camlıcada sezeryan indirimli 4500, mecburi sezeryan indirimli 2500 denmişti bana. Avicenna da öyle mecburi sezeryan fiyatı o. Yoksa zorunlu olmayan daha pahalı...
Hamilelikte burun kanaması olur. İlkinde de bunda da yaşıyorum. Kan hacmi arttığından kimi hamişlerin burnu kanıyor kılcal damar çatladığı için. Bir de zencefil de kanamayı arttırır bilgin olsun.Hafif bir geniz akıntısı var zaten burunda da tıkanıklık zencefil içiyorum işte...
Nur betül tekiner e gidiyorum canım.. dr umdan memnunum.. yengemde orda doğum yaptı o da çok memnundu.. olumsuz şeyler yazanlar var ama bilemiyorum ne desem yalan olur...Hangi doktora gidiyosun orda cnm. Ya benim cevremde dogum sonrasi memnun olmayan cok o hastahanede o yüzden bir iki kere gittim sonra vazgectim bide kapsamli yenidoğan yogun bakimi yok o yüzden tereddütlü kaldim
Maşallah canım en güzeli ne bulursan onu yemek lazım bizlerde çalışan insanlarız her daim dört dörtlük masalar kuramayiz . Benim esiminde Allahtan yemek seçme huyu yok ama işte böyle şeyleri var yoksa her anlamda yardim eder bana.
Aynen öyle bide böyle alıştırdık ya şimdi hasta olsak da inanmiyolar yine her şeyi bizden bekliyolar. Yapmaya yapmaya alistircaz napalim yoksa omur boyu devam eder. Bide çocuk olunca herşey daha da zorlaşıyor hem ev işi hem yemek hem çocuk çalışırken zor oluyor yetişemiyorum.
Bide kış a denk gelicez ailelere de çok gidilmez kendi kendimize nasi l yeticez bakalımamin inşallah canım. Detaylıyi yine avicenna hastanesine cuma günleri perinatolog mehmet uludogan geliyor ona yaptırdım. Ben randevu aldığımda 400 tlydi şimdi zam gelmiş 500 tl olmuş ama doktordan çok memnun kaldım. 21.haftada yaptırdım.
Nur betül tekiner e gidiyorum canım.. dr umdan memnunum.. yengemde orda doğum yaptı o da çok memnundu.. olumsuz şeyler yazanlar var ama bilemiyorum ne desem yalan olur...
Evet canım 2. Sezeryan, ssvd deneyecektik ama hayal olacak gibi, zorunlu sezeryan fiyatı 4.500 diye biliyorum ama sormak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?