2021 Şubat Anneleri

Maşallah canım en güzeli ne bulursan onu yemek lazım bizlerde çalışan insanlarız her daim dört dörtlük masalar kuramayiz . Benim esiminde Allahtan yemek seçme huyu yok ama işte böyle şeyleri var yoksa her anlamda yardim eder bana.
Aynen öyle bide böyle alıştırdık ya şimdi hasta olsak da inanmiyolar yine her şeyi bizden bekliyolar. Yapmaya yapmaya alistircaz napalim yoksa omur boyu devam eder. Bide çocuk olunca herşey daha da zorlaşıyor hem ev işi hem yemek hem çocuk çalışırken zor oluyor yetişemiyorum.
Bide kış a denk gelicez ailelere de çok gidilmez kendi kendimize nasi l yeticez bakalım amin inşallah canım. Detaylıyi yine avicenna hastanesine cuma günleri perinatolog mehmet uludogan geliyor ona yaptırdım. Ben randevu aldığımda 400 tlydi şimdi zam gelmiş 500 tl olmuş ama doktordan çok memnun kaldım. 21.haftada yaptırdım.

Allah yardımcın olsun canım aynı apartmanda kalabalık olmak zordur. Bende anneme yakın otursam mi diyorum sonra da özel hayat falan kalmaz boşver diyorum ne çok yakın olacaksin nede uzak

Allah yardımcın olsun canım aynı apartmanda kalabalık olmak zordur. Bende anneme yakın otursam mi diyorum sonra da özel hayat falan kalmaz boşver diyorum ne çok yakın olacaksin nede uzak

500 mü olmuş. Ben de almıştım 400 dü. Ama daha gitmedim ozmn 500 oldu demezler sanırım.

500 mü olmuş. Ben de almıştım 400 dü. Ama daha gitmedim ozmn 500 oldu demezler sanırım.
Ben sizinle görüştüğümde 400 dediniz de canım yardımcı oluyolar ben öyle dedim çünkü oraya gittiğimde kasada 500 dediler nasıl yani ben telefonla görüştüm 400 tl dediniz o yüzden burdan randevu aldım dedim hemen birileriyle görüşüp 400 tl aldılar.

Hım saol canım. Öyle yapayım

Valla bende kaynanam eltim aynı binadayız ilerleyen seneler de 2 kaynım da evlenir cümbür cemaat oluruz :)) Allahtan benim eşimin yası büyük ve çok ciddidir çekinirler ondan . Beni ezdirmez . Öyle olmasa çok eski kafalı bir kaynanam var gelin dediğin hizmet için var bir kerr bana sormaz nasilsin diye .doğum yaptım 3 ay kapımı çalmadı bir seyr ihtiyacım var mı diye anlatsam çok uzun sürer:))) benim eşim çok çok titiz ve düzenli evde süreki bi toplama halinde bulasıga falan da yardim eder. Ama bazen sürekli ev toplu olsun aman bulaşık olmasın diye diye ben geriliyorum onun yüzünden. Önüne ne koysam yer . Allah'tan çalışmıyorum ve hiç bir şeye yetişemiyorum. Allah senin yardımcın olsun hem çalış hem çocuk hem evin sorumluluğu zor

Kizlar bugün baş ağrısı var bende birde hafif burnum kanadı... Geçen hamileliğim de de kanamisti ama preklamsiye baglamistim acaba oylemidir yarin doktora soracam.

Amin sagol canım Allahım hepimizin yardımcısı olsun hepimizin kendine göre dertleri varmış onu anladım yalnız değilmişim. Ne güzel insanın eşinin arkasında olduğunu bilmek çok güzeldir öyle de olmalı artık hepimiz kendi ailemizi kuruyoruz ama nedense erkekler bu konuda zayıf kalıyorlar. Aslında terazi onlar arayı bulucak olan onlar ama anlamıyorlar .
Kizlar bugün baş ağrısı var bende birde hafif burnum kanadı... Geçen hamileliğim de de kanamisti ama preklamsiye baglamistim acaba oylemidir yarin doktora soracam.
Tansiyonunu ölçüyor musun ?

Evet canım 2. Sezeryan, ssvd deneyecektik ama hayal olacak gibi, zorunlu sezeryan fiyatı 4.500 diye biliyorum ama sormak lazım

Hafif bir geniz akıntısı var zaten burunda da tıkanıklık zencefil içiyorum işte...
Hamilelikte burun kanaması olur. İlkinde de bunda da yaşıyorum. Kan hacmi arttığından kimi hamişlerin burnu kanıyor kılcal damar çatladığı için. Bir de zencefil de kanamayı arttırır bilgin olsun.

Hangi doktora gidiyosun orda cnm. Ya benim cevremde dogum sonrasi memnun olmayan cok o hastahanede o yüzden bir iki kere gittim sonra vazgectim bide kapsamli yenidoğan yogun bakimi yok o yüzden tereddütlü kaldim
Nur betül tekiner e gidiyorum canım.. dr umdan memnunum.. yengemde orda doğum yaptı o da çok memnundu.. olumsuz şeyler yazanlar var ama bilemiyorum ne desem yalan olur...

Aynen öyle valla yakicaz kaloriferi oturcaz bu kış sağol cnm detatli icinde bi doktor ariyodum çünkü olmadi giderim.mehmet beye

Nur betül tekiner e gidiyorum canım.. dr umdan memnunum.. yengemde orda doğum yaptı o da çok memnundu.. olumsuz şeyler yazanlar var ama bilemiyorum ne desem yalan olur...

Daha doğrusu en iyi hastahaneleein bile bir cok beğenmeyeni oluyor sanırım biraz sans isi doguma gelen ebenden calisan hemşirelere kadar vs

Evet canım 2. Sezeryan, ssvd deneyecektik ama hayal olacak gibi, zorunlu sezeryan fiyatı 4.500 diye biliyorum ama sormak lazım

Medipol Çamlıca bir ay once fiyat almıştım zorunlu sezeryan 2500- 2700 gibi bir rakamdi istege bagli sezeryan o fiyattır muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…