Aynı şey bende de var ama başından beri bütün testler yapıldı normal ama deli gibi kasiniyorum özellikle aksamalari vücudumun her yeriYa kızlar tekrardan bir sorunla karşınızdayımBenim şu günlerde inanılmaz kaşıntım var . Dr a gittim ama somayı unuttum , dr a gitmeden bir tavsiyesi olan var mı? Yada aynı sorunu ceken
Nasıl yani sirkeli su mu sürmek iyi geliyorsirkeli su iyi geliyo
Bende oldu gittigimde enfeksiyon olduğunu ve kum döktüğümüKızlar akıntım da 3.kez böyle kılcal kan gördüm. Diğer ikisini de söylediğimde takip edelim deavm ederse haberleşelim ,ilişkiye girme dedi bu kadar.Başka yaşayan var mı bu durumu? Rahmimde yara fln mı var acabaya bağladım. Alttan hiç kontrol etmiyorlar salı günü gideceğim artık bakın alttan diyecepim resmen. Sinir oluyorum
Zaloin vermiştg doktor bana, probiyotik olarak bol yoğurt tüketmeye çalışınYa kızlar tekrardan bir sorunla karşınızdayımBenim şu günlerde inanılmaz kaşıntım var . Dr a gittim ama somayı unuttum , dr a gitmeden bir tavsiyesi olan var mı? Yada aynı sorunu ceken
Normalde medipolemi gidiyosun cnm sen hangi doktora gidiyosun ordaBi soracağım gidince inşallah isteğe bağlı fiyattır o
Ben türkiye hastanesini gidiyorum avrupa yakasındaNormalde medipolemi gidiyosun cnm sen hangi doktora gidiyosun orda
evet biraz su ile karistirip gunde 2Nasıl yani sirkeli su mu sürmek iyi geliyor
Teşekkürlerevet biraz su ile karistirip gunde 2
siliyosun ben oyle rahatladim
Bende de aynı sorun var, iç çamaşırlarını sirke ile tıkadım yumuşatıcıdan olabilir diye biraz faydası oldu ama geçmedi. Mantardan şüphelendim ben ama henüz doktora gitmedim. Ben de yanma da oluyor özellikle ilişki sırasında.Ya kızlar tekrardan bir sorunla karşınızdayımBenim şu günlerde inanılmaz kaşıntım var . Dr a gittim ama somayı unuttum , dr a gitmeden bir tavsiyesi olan var mı? Yada aynı sorunu ceken
Emin değilim ama erkek gibiiiAynen İzmire için çok büyük şans ama cinsiyet tahmini vermiyor 16da diyor ☺☺ Meraktayım anlayanınız var mı usg fotodan 12 ve 14hft usg fotolarımız☺ Acaba neyiz
Belli bir arydan sonra bakılmaz diye biliyorum
Gittiğim başka bir doktorda 2 adet fitil vermişti. Akıntım geçmedi. Bir de ilişkide yanmam oluyor resmen giremiyorum acıdan. O yüzden aklıma yara enfeksiyon geliyor. Yarın sabah randevm var bakalım ne diyecekklbkbr yazarken şarjım bitince eksik kalmış, kum döktüğüm ve enfeksiyon olduğu için doktor öyle karama olduğunu söylemişti, birde aklına gelin rahim ağzında yara olmuştu oda dediğin gibi kanama yapıyordu
sanmam alıyorsanız arada içmemek sıkıntı çıkarmaz .Ama tabi ihmal etmeyin derim.Evet ama bazen içmeyi unutuyorum ondan mıdır acaba
gaz gibi canım seyirme gibi de diyebilirim içinde bişey kıpırdıyo bazen ilk zamanlar genelde kasıkta atma gibi hissediliyor.Kızlar bu ilk hissetmeleri nasıl hissediyorsunuz yani nasil tarif edersiniz ben daha hissetmedim yada ayırt edemiyorum
22-23 gibi daha net hissedersin canım benim de cok anlaşılmıyordu hatta emin olamiyordum düzenli olmadigi icin... simdi daha duzenli hale geldi ama yine bazi gün daha hareketli bazi gün daha sakin sanırım yediklerimden etkileniyor hareketler. 2-3 gündür esimde elini koyunca hissediyor. İlk tepkisi cok güzeldi icerden bir hareketin olmasına şaşırması falan cok güzel duygular... Gaz dolaşması gibi, hafif dokunuslar gibi yada donerken bir tarafi kabartması gibi hissediyorum benHerkese selamlar güzel haftalarhareketlerle ilgili sorum var benimde
kendi takvimime göre 19+4
Doktora göre 20+2 günlüğüzhareketleri geçen haftalarda böyle gaz dolaşması gibi hissediyordum ama şimdi azaldı sanki net bi hareket hissetmiyorum giderek dahada netleşir diye düşünüyodum ama öyle değil normal mi acaba
Kızlar iyi haftalar herkese, aklıma takılan Bi konu var. Yüz yıkama jeli, nemlendirici, tonik bu tür kozmetik ve bakım ürünleri hangi marka kullanıyorsunuz hamile kalınca değiştirdiniz mi. Temizlik malzemeleri ne kullanıyorsunuz. Temiz içerikli marka önerileriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?