2021 Şubat Anneleri

Ya kızlar tekrardan bir sorunla karşınızdayım Benim şu günlerde inanılmaz kaşıntım var . Dr a gittim ama somayı unuttum , dr a gitmeden bir tavsiyesi olan var mı? Yada aynı sorunu ceken
Aynı şey bende de var ama başından beri bütün testler yapıldı normal ama deli gibi kasiniyorum özellikle aksamalari vücudumun her yeri

Bende oldu gittigimde enfeksiyon olduğunu ve kum döktüğümü
Ya kızlar tekrardan bir sorunla karşınızdayım Benim şu günlerde inanılmaz kaşıntım var . Dr a gittim ama somayı unuttum , dr a gitmeden bir tavsiyesi olan var mı? Yada aynı sorunu ceken
Zaloin vermiştg doktor bana, probiyotik olarak bol yoğurt tüketmeye çalışın

klbkbr yazarken şarjım bitince eksik kalmış, kum döktüğüm ve enfeksiyon olduğu için doktor öyle karama olduğunu söylemişti, birde aklına gelin rahim ağzında yara olmuştu oda dediğin gibi kanama yapıyordu

Kızlar travel sistemde kumaşı katlaması rahatlığı güzel olan bebek arabası Marka tavsiyelerinize Açığım

Bende de aynı sorun var, iç çamaşırlarını sirke ile tıkadım yumuşatıcıdan olabilir diye biraz faydası oldu ama geçmedi. Mantardan şüphelendim ben ama henüz doktora gitmedim. Ben de yanma da oluyor özellikle ilişki sırasında.

Kızlar 12+4den şöyle bir fotomuza denk geldim ben bacak arası görünür şekilde gibi geldi anlayanlar var mı tahminden

Belli bir arydan sonra bakılmaz diye biliyorum

Hadi ya hangi aydan sonra acaba?
iyi de hamilileğimin başından beri hiç bakmadılar öyle bir şey varsa bittik. Hatta kadın doğum Dr güya isimleri her gittiğimizde ultrasyonla sadece bebeğe bakıyorlar niye bizle ilgilenmiyorlar bunlar diyorum akıntımdan da kültür alın diyeceğim. Yarım gün sürüyor bu kanlı gelmesi ama

Gittiğim başka bir doktorda 2 adet fitil vermişti. Akıntım geçmedi. Bir de ilişkide yanmam oluyor resmen giremiyorum acıdan. O yüzden aklıma yara enfeksiyon geliyor. Yarın sabah randevm var bakalım ne diyecek

Herkese selamlar güzel haftalar hareketlerle ilgili sorum var benimde
kendi takvimime göre 19+4
Doktora göre 20+2 günlüğüz hareketleri geçen haftalarda böyle gaz dolaşması gibi hissediyordum ama şimdi azaldı sanki net bi hareket hissetmiyorum giderek dahada netleşir diye düşünüyodum ama öyle değil normal mi acaba

Kızlar iyi haftalar herkese, aklıma takılan Bi konu var. Yüz yıkama jeli, nemlendirici, tonik bu tür kozmetik ve bakım ürünleri hangi marka kullanıyorsunuz hamile kalınca değiştirdiniz mi. Temizlik malzemeleri ne kullanıyorsunuz. Temiz içerikli marka önerileriniz var mı

22-23 gibi daha net hissedersin canım benim de cok anlaşılmıyordu hatta emin olamiyordum düzenli olmadigi icin... simdi daha duzenli hale geldi ama yine bazi gün daha hareketli bazi gün daha sakin sanırım yediklerimden etkileniyor hareketler. 2-3 gündür esimde elini koyunca hissediyor. İlk tepkisi cok güzeldi icerden bir hareketin olmasına şaşırması falan cok güzel duygular... Gaz dolaşması gibi, hafif dokunuslar gibi yada donerken bir tarafi kabartması gibi hissediyorum ben

ben the body shop ve missha kullanıyorum canım ama içerik araştırmadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…