Şuan tam da onu hissederken mesajını okuyorum canım başladım 4-5 gündür hissetmeye çok şükürgaz gibi canım seyirme gibi de diyebilirim içinde bişey kıpırdıyo bazen ilk zamanlar genelde kasıkta atma gibi hissediliyor.
22-23 gibi daha net hissedersin canım benim de cok anlaşılmıyordu hatta emin olamiyordum düzenli olmadigi icin... simdi daha duzenli hale geldi ama yine bazi gün daha hareketli bazi gün daha sakin sanırım yediklerimden etkileniyor hareketler. 2-3 gündür esimde elini koyunca hissediyor. İlk tepkisi cok güzeldi icerden bir hareketin olmasına şaşırması falan cok güzel duygular... Gaz dolaşması gibi, hafif dokunuslar gibi yada donerken bir tarafi kabartması gibi hissediyorum ben
Avicenna ataşehir hastanesinde 400 tl ye yaptırdım ama şimdi 500 tl olmuş galiba aklınızda olsun.Herkese meraba kızlar ya bi sorum var size.. bugün ayrıntılı için perinatolojide randevum vardi zeynep kamil hastanesinde... ama muayene olamadim.. Burda anne ya da bebekte bir rahatsızlık varsa muayene yapıyoruz dediler.. yanlış yonlendirilmissiniz deyip yolladılar beni... mhrs den randevu almaya calisiyorum şuan randevu yok 4 den sonra aramam gerekiyormus.. özel uygun fiyatlı 2. Düzey usg yatırabileceğim biryer var mi tavsiye edebileceğiniz... normalde camlica medipol de kontrollerin ama 750 tl imiş o kadar para vermek istemiyorum
Herkese meraba kızlar ya bi sorum var size.. bugün ayrıntılı için perinatolojide randevum vardi zeynep kamil hastanesinde... ama muayene olamadim.. Burda anne ya da bebekte bir rahatsızlık varsa muayene yapıyoruz dediler.. yanlış yonlendirilmissiniz deyip yolladılar beni... mhrs den randevu almaya calisiyorum şuan randevu yok 4 den sonra aramam gerekiyormus.. özel uygun fiyatlı 2. Düzey usg yatırabileceğim biryer var mi tavsiye edebileceğiniz... normalde camlica medipol de kontrollerin ama 750 tl imiş o kadar para vermek istemiyorum
Aynen ben de sanki geçen haftalarda daha çok hissediyordum şimdi sanki hiç hissetmiyorum. Sen yazınca benim de öyle diye düşündüm.Herkese selamlar güzel haftalarhareketlerle ilgili sorum var benimde
kendi takvimime göre 19+4
Doktora göre 20+2 günlüğüzhareketleri geçen haftalarda böyle gaz dolaşması gibi hissediyordum ama şimdi azaldı sanki net bi hareket hissetmiyorum giderek dahada netleşir diye düşünüyodum ama öyle değil normal mi acaba
Ben de eczane ürünleri kullanıyorum ama Bi arkadasım kimyasaldan uzak dur çok dikkatli ol dedi şampuan falan hersey için. Sanırım bebeğinin tiroid bezi yokmuş kimyasal kullanmasına bağlıyor korktum ben de hacı şakir sabunla şampuanlıcaktım saçımıben the body shop ve missha kullanıyorum canım ama içerik araştırmadm
Teşekkür ederim canım orayı da arayayım bakiyimAvicenna ataşehir hastanesinde 400 tl ye yaptırdım ama şimdi 500 tl olmuş galiba aklınızda olsun.
Bebeğin plasentası bebek için zararlı çoğu maddeyi sentezleyerek hapsediyor diye biliyorum. Rabbim öyle bi düzen yaratmış... Bizim kendimizi korumamız gerekBen de eczane ürünleri kullanıyorum ama Bi arkadasım kimyasaldan uzak dur çok dikkatli ol dedi şampuan falan hersey için. Sanırım bebeğinin tiroid bezi yokmuş kimyasal kullanmasına bağlıyor korktum ben de hacı şakir sabunla şampuanlıcaktım saçımı
Ya bende şaşırdım dr um özellikle perinayolojiye git dedi ama anlamadım gitti.. sağolasın afiyet de bana çok yakın oraya yaptırmak isterim ama radyolog yapıyor galiba onu da dr kabul eder mi acaba yaaAllah Allah yapmamalrına şaşırdım canım neden öyle söylediler acaba
Çakmak erdem 500 tl
Çamlıca erdem 450 tl ye yapıyor
Afiyet hastanesi de 395 tl ye yapıyor
Benim bu ay afiyet hastanesinde randevum var istersen bi arayıp bilgi al
Ya bende şaşırdım dr um özellikle perinayolojiye git dedi ama anlamadım gitti.. sağolasın afiyet de bana çok yakın oraya yaptırmak isterim ama radyolog yapıyor galiba onu da dr kabul eder mi acaba yaa
Aynen ben de sanki geçen haftalarda daha çok hissediyordum şimdi sanki hiç hissetmiyorum. Sen yazınca benim de öyle diye düşündüm.
Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı bebişlerimin ikiside erkekmis. Daha önce iki farklı doktora gittim ikiside bir kız bir erkek demişti bnde ona dayanıp kıyafet falan almıştım şuan çok şaşkınım
Ben o haftalarda ikinci olmasına rağmen hiç hissetmedim 19nda sonunda Bi gazmı acaba dedim. 20nin ortalarında ehee burdaymış oldum. Genelde ayakta olduğumdan uzanınca tepiniyor şapşik artıkCanım biraz bilgi için doktorları falan dinledim Kaan doktor var hep dinlediğim o diyor ki
Bebek hareketlerine devam eder ama anne bunu anlayamaz yani birden hareketini kesmiş gibi gelebilir diyor onu dinleyince rahataldım
Bide ilk gebeliklerde 21.haftadan sonra anne net bi şekilde hissedermiş
Tabi erken hisseden anneler de varmış
Yani bebekten bebeğe değişiyor ☺
İnşallah herşey yolundadır dua edelim birbirimize
Ben o haftalarda ikinci olmasına rağmen hiç hissetmedim 19nda sonunda Bi gazmı acaba dedim. 20nin ortalarında ehee burdaymış oldum. Genelde ayakta olduğumdan uzanınca tepiniyor şapşik artıkAlper kağan cidden çok iyi Bi yotuber dr ben de dinledikçe rahatlıyorum
amanın evde maç yapan iki bıdık düşünseneKızlar bugün doktor kontrolüm vardı bebişlerimin ikiside erkekmis. Daha önce iki farklı doktora gittim ikiside bir kız bir erkek demişti bnde ona dayanıp kıyafet falan almıştım şuan çok şaşkınım
yok yok aynı doktor ben yanlış yazmışım.. Plasenta konusunda onu dinleyip sakinleşmiştim.Oh iyi o zaman demekki bizimde normal:)
Geçen baya iş yaptım o gün baya bi hissetmiştim yatana kadar ben hareket edince oda ediyor sanırsam :)
Kağan Kocatepe dinlediğim doktor alper kağan farklı mı acaba
Amin canım herkesin bebeği sağlıklı olsun kucaklarımıza alalım hayırlısıyla inş.Canım biraz bilgi için doktorları falan dinledim Kaan doktor var hep dinlediğim o diyor ki
Bebek hareketlerine devam eder ama anne bunu anlayamaz yani birden hareketini kesmiş gibi gelebilir diyor onu dinleyince rahataldım
Bide ilk gebeliklerde 21.haftadan sonra anne net bi şekilde hissedermiş
Tabi erken hisseden anneler de varmış
Yani bebekten bebeğe değişiyor ☺
İnşallah herşey yolundadır dua edelim birbirimize
Tabiki en başta sağlıklı olmaları çok önemli insan çok şaşırıyor ya ne bilim aile arasında cinsiyet partiside yapmıştımHayırlı evlat olsunlar inşallah tabi insan kendini hazırlıyor şaşırmakta haklısın ama sağlıklı olduklarını duymak herşeye bedel :) kıyafeti yine alırız nolacak sanki
Banasa net demedi doktorum ama hep wrkek bebik kıyafetleri aldımkız olursa süprüüzz onada kendimi hazırladım tabi detaylıda net belli olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?