2021 Şubat Anneleri

Yoktur canım inşallah ama benimde öyleydi, doktor bu durumda çok acılı olur demişti, 3 tüp sürüntü almıştı

MErhabalar bizde ayrıntılımızğ yaptırdık çok şükür herşey yolunda, boynunda bir tur kordon vardı bunu mecbur söylemek zorundayız kaç kere açıp kaç kere dolar boynuna dedi, birde suyum üst sınırda oldugu ve hipoglisemi belirtisi olduğu için testi 24 e beklemeye gerek yok hemen yaptırın dedi, rahim ağzın uzun ssvd için uygun bir hasta değilsin dedi güzel ayrıldık herkes sağlıklı haber alır inşallah

Hala karar veremedim bebek arabası icin chicco duo kwik var aklımda Travel Sistem ıstemıyorum bu da Travel ama otekıler gore daha kullanisli geldi bir de Puset sart diye dusunuyorum arabada kullanım icin sizler karat verdinız mı baston almayı dusundum lıteway ama Puset yok uyum da sıkıntı olur ne yapsam bilemedim kanguru alacagım neko dan onunla arac ıcınde durabilir mıyız Puset hıc almasam mı diyorum

Ben de bulamadım son çare bunu alcam 1,5 yaşına gelince de satarım baston alırım bunu alınca pusete de gerek kalmaz hem

Eklentiler

• Screenshot_20201005_203859_trendyol.com.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 29
Ay tam bir süpriz. Ben de erkek diye bişeyler aldım ama 15ekimde detaylıya giricem inşallah değişmez sağlıklı olsun da en önemlisi elbise yine alınır gerçi böyle düşünmek gerek

Ben de bulamadım son çare bunu alcam 1,5 yaşına gelince de satarım baston alırım bunu alınca pusete de gerek kalmaz hem
Canım bir de bu yereçok yakın., Yoldan hvalanan tüm tozları bebek yutar. Şu an ünlüler bloggerlar bu modeli kullanıyorlar ama daha yüksek araba almanızı öneririm.

Canım bir de bu yereçok yakın., Yoldan hvalanan tüm tozları bebek yutar. Şu an ünlüler bloggerlar bu modeli kullanıyorlar ama daha yüksek araba almanızı öneririm.
Toz olayı hiç aklıma gelmedi, canım var mı Bi önerin peki yerden yüksek

O ne kadar süre kullanılıyor
Bende oğluma chicco duo.love up kullanıyorum travel sistem 6 aya kadar pusetini kullandık şimdi de araba olarak kullanıyoruz puset ı çift yönlü kullanabiliyorsun hem sana bakabilir hemde dışarıya bakabilir. Bebek arabası da kullanışlı tek bir hareketle katlanıyor tek dezavantajı biraz ağır onun dışında sürümü falan çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…